Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:26:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179525 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #285 -: септември 13, 2015, 15:29:49 »

Да, леко слабителен е. Аз правя комбинация от рози и мента и с една чаша не успява да ме провокира Wink
Има си хора, на които хич не им върви да продават, аз съм една от тях. Нищо не успях да взема от благотворителната разпродажба на моите работи в службата. Като казах, че са без пари, взеха и последната хартийка, дето се вика.
Ина, може пък да не е точно сега моментът и по- късно да се отървеш изгодно good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 14, 2015, 07:04:57 »

Добро понеделнишко утрооо! За нас беше прекрасен уикенд. Тати беше в отпуск в събота, водихме децата на сладкарница, после на гости, после в неделя на панаир - идилия  heart който иска снимки да гледа в snimka.bg профил fanimira. От телефона не мога да пускам линкове. Премерих Кикимора на кантара у етървичката 7,600, ама беше с дрехи тъй че може би е 7,100-200. Аз съм 70 кг, което за ръст 178 си е добре мисля  good
Много харесвам образователната система на Финландия. Жалко, че не успях досега да участвам в проект там, но ще продулжавам да пиша, все някога ще ме огрее. Хахаха, сега се сетих - моя приятелка от детинството щяла да става кмет. Горката толкоз беше зле, че пишеше по лексиконите, че ше става хирурК. И още си е зле предполагам. На 30 г. Кметица като Ананди... Омъжи се в 9тия месец бременна тая - след седмица роди  blum
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 14, 2015, 08:42:37 »

Добро утро!

Честит Кръстовден!  smile

Кафе в леглото...

Фани, браво за качените килограми на Кико. smile И ти си екстра.  Wink

В събота Влади, както обикновено, беше на работа, та аз излизах с приятелка. В Неделя вече си бяхме заедно. Ходихме на стадиона и гледахме мач.  smile Вечерта ни бяха поканили на гости, но не ни се излизаше и си останахме вкъщи. Отложихме го за тази вечер. Ще трябва да мислим някакъв подарък за новородено, но най-вероятно ще дадем пари.

Гледахте ли новите предавания, които започнаха снощи? Ние гледахме Брадъра, а на рекламите превключвахме на Фермата. Дано да е по-интересно от Биг Брадър.
Хахаха и Джоржджано влезе.  crazy

Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 14, 2015, 08:49:36 »

Добро утро!
Миме, страшна картинка! Много ми хареса.
Аз розов чай никога не съм пила, ама по моя край няма толкова много рози, че да ги правим на чай. Дядо има в градината едни много красиви червени  heart.
Снощи ни-що не съм гледала. Следобеда съм заспала на дивана и ММ ме събуди да се преместя в леглото късно вечерта. Такова спане никога не ми се е случвало да правя. Освен, когато съм болнава. Пък сега не съм.

Фани, супер сте! Малкия юнак расте и не си поплюва.
Инче, надявам се вече да си добре. Голямо гуш!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #289 -: септември 14, 2015, 08:57:04 »

Нанси, приготви за много такива заспивания:)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #290 -: септември 14, 2015, 09:34:32 »

Защо? Да не е бременна?  blush

Едит Тъкмо го написах и видях в другата тема  yahoo yahoo yahoo

Нат супер много, ама много се зарадвах за тебе. С още няколко момичета тук си ми на сьрцето !!! Лека, здрава и спокойна !!! Супер, еееейй !!! Осветли ми деня  heart heart heart

В коя седмица си?

Аз сьм изпуснала, защото чета "Бьдещи мами", а то било в "Очаквани бебчета"…
« Последна редакция: септември 14, 2015, 09:52:20 от inaxastra » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #291 -: септември 14, 2015, 09:59:22 »

Нансита, аз заспивах в 7 и спях до 7, така че е напълно нормално, бях в страшна летаргия. Wink Ела да ме видиш сега, малката снощи се буди на час и половина, а днес съм на работа с пълна пара. smile

Спорна седмица на всички! smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #292 -: септември 14, 2015, 10:00:19 »

За да не си осквернявам предния пост, пиша нов  pardon

Айде д ам обясните за Джорджано, кой е и какьв му е случая. Четох интернет чудо бил, какво прави?
Че вчера бях толкова скиснала че изчетох де що има новини и четох даже една статия за Биг Брадьр, та ми стана любопитно.

Тук всички са болни, по точно леко и досадно хремави и пак не спах тая нощ. Аман !

Фани, килата ти са за завист. Аз забелязвам, че с тази бременност (сигунро зараи годинките) трудно ми вьрви свалянето. С Марта свалях постоянно по малко от само себе си. Сега не сьм мрьднала вьобще. А страдам от ужасни явно артритни болки и четох, че единственото ефикасно нещо, което може и трябва да се направи в тоя ранен стадий е свалянето на кг. 10 имам за сваляне.

За продаването, вчера след като писах се свьрза с мен единмлад татко за една бебешка вьзглавница, а после с една сьфорумка (няма да казвам имена, тя ако иска ще се разкрие) се разбрахме да й пратя бременните рокли с перспектива. Стана ми драго като си представих друго бременно коремче вьтре. Милички са ми тея рокли.

След малко сме на педиатьр за пьрва ваксина. Не ви разказвах тука какви циркове и паранои с тая ваксина и нашия хладилник. То е за роман, ама друг пьт.

И мерси за кафето. Точно такова, каквото го обичам (а и го имам пред мен, та радостта е пьлна)  danceg

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 14, 2015, 10:11:38 »

Alleksia, Vivi20, Инче, благодаря за милите думи!  give_rose
Не съм очаквала толкова отрано да започне да ме гони умората....че то е колкото грахче. И ме кара да ям странни неща....видяла съм се в чудо с изхранването! Два пъти едно нещо трудно го ям. Ако днес успея да хапна едно, утре ми се гади от същото. Чудо на чудесата е.  beating Иначе съм в 7-8 седмица. Другата сряда съм на контролен преглед да кажат дали всичко е ОК. Аз още не смея много да се радвам.  blush

За Джорджано.....поредния дебил по нашата длъж и шир. Ако имаш мозъчни клетки за убиване, в ю туб има негови изпълнения. Прави едни последни жални опити за пеене, ама лирическия му герой има нужда от права лопата или тухла в главата.  Girl_hide
За кг....ще стане! Няма невъзможни неща.

Edit:
Ето линк към напъните на Джорджано:
https://www.youtube.com/watch?v=I9h2jfOzX1E
« Последна редакция: септември 14, 2015, 10:42:12 от nansita » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 14, 2015, 10:37:53 »

Нат, и тук да те поздравя за чудесната новина.  heart Много се радвам за теб.  heart

Инче, радвам се, че съм уцелила кафе по вкуса ти.  Wink Нат, вече ти е написала за Джорджано. Честно казано ми е жал за него, защото на гърба му си правят пи ар хора и телевизии. Ама като го позволява....
Стискам палци за първата ваксина на прекрасната София.  heart
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #295 -: септември 14, 2015, 11:04:31 »

Нат, и за яденето бях така. Wink Лошото е, че аз имах и страшни киселини, та много внимавах какво ям. След като родих ми беше адски странно как изведнъж мога пак всичко да ям без проблем. smile Въобще всичко се променя, ще опознаеш една нова страна на тялото и духа си!  heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #296 -: септември 14, 2015, 12:09:00 »

Леле, какъв хубав ден!
Нат, нали знаеш, че си ми слабост heart heart heart Толкова се радвам за теб! chee Това със съня и странните усещания в устата и около нея ми е познато. По това ММ ме познаваше, че съм бременна. Без човекът да чете женски списания, уцелваше Wink
Миме, уникална снимака! Имах вчера нужда от нея.
Хехе, преживях моминското парти. Мъжо преживя ергенското... Оцеляхме и се прибрахме - ММ към 4, а аз към 5 сутринта. На другия ден бяхме като болни охлюви. ММ се мобилизира, че трябваше да мине поне 6 теми за един изпит. Аз подремнах следобед с Мънинка. Тя е била супер послушна при баба и дядо, та се съгласиха да я гледат и за сватбите blum
Така, равносметката за моминското е, че не се получи, както кумата го готвеше. pardon Тя държеше на "лудото" моминско. Да, ама от 7 булки, 4 се оказахме женени с деца. Стана яка приказка по женски. Не играхме на истина или предизвикателство и тем подобни неща, не ходихме да се задяваме с неопитните момченца из заведението. Оказа се, че булката сама е пожелала да няма мъжки анатомии. Е, само един мъжки атрибут имаше и той беше изкуствен. pardon Булката го прие през смях, но за мен продължават да са си грешни пари.
И едното, и другото парти pleasantry (мразя тази дума, та затова с  pleasantry ) беше в най-скъпите заведения из града... Мъжо беше в  заведението, от което Свекърва е останала очарована - меко казано. Там, историята с мометата с късите полички. И двамата с ММ се оказахме потресени от поредния неспазващ се закон - този за пушенето. И двамата смърдяхме на вкиснато, като се прибрахме. Направо ме е яд, че съм се гласила, киприла, къпала, а накрая - воня, ама водя да ти види носът bad При мъжете само ММ не е пушил, а при нас от 7 - само 2 жени не димихме.
Аз пак не съм в час със "светските" особи, та няма да се изказвам.
Отивам да чета бебешорските теми и да се подготвям за поетично представление из кухнята. smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: септември 14, 2015, 12:32:48 »

А моето Кикиморе е каприз и половина, излизахме да киприм каката за утре  с чоропогащник ликра син с розови точки и да кажем букетите, които бяхме поръчали за учителките да са с брокат, айде викаме и кафе да пием, ама човека друго си е решил. Не оставил баба си на мира. Прибираме се, не е същия човек - ядене, гукане, смях и накрая спане. Сега ще се пробвам да обядвам каквото свеки е наготвила. Направо не знам как ще е ако ми се наложи да посрещам чужбинските гости на работа.
 Баба ми бог да я прости казваше, че не съм пълнеела от злоба, хихих, уж на майтап ама сигурно има и нещо вярно... Инче и мъжо има подобни ревматологични проблеми и да ти кажа като поотслабне 6-7 кг и по-добре му се отразява. Той не яде никаква скорбяла.
Нанс, тихичко честитя и тук!  give_rose
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 14, 2015, 12:37:38 »

Здравейте и от мен smile

Изгледах само визитките на ВИП Брадър, защото са ми интересни. Често казано, има и интресни за мен участници - Гъмов, Ернестина Шинова, Дует Ритон. Може би ще гледам от време на време в интернет, за да мога да прецъквам като е скучно.

Моят уикенд беше работен, чак до снощи. Ех, много са порастнали децата, всеки си прави каквото иска, трябва или да се карам или да ги сплашвам, че да се вземат в ръце. В петък не можех да прибера малкото почти до 12ч. Лошото е, че дори да говоря с майка им, файда никаква, тя е "либерална" (както сама се определя).
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #299 -: септември 14, 2015, 12:42:05 »

Аз Ернестина и Андрей ги харесвам ужасно много. smile Бях ги гледала в черешката на тортата и много им се радвах. Wink Само малко прекаляват с пушенето, иначе са ми много свежи. Wink

Нашата госпожица е като руска рулетка като сме я оставяли, може да е супер добричка, може и да е малко дяволче. Wink

Аз много се дразня на едно останало коремче от бременността и днес започваме с мъжо 30 дневно планк предизвикателство, малко звучи тъпо в превод, ама не ми се сменяше на латиница. Ето за спортните:

http://www.organizedchaosonline.com/2014/01/12/were-doing-the-plank-challenge-are-you-in/
« Последна редакция: септември 14, 2015, 12:43:36 от Vivi20 » Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: