Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:58:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179556 пъти)

nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #255 -: септември 11, 2015, 14:46:50 »

Хора, намърдвам се без да съм ви чела, извинявам се, но съм толкова щастлива и радостна, че исках да го напиша - закона е приет!!!!!..закона за образованието е приет!!!!!!!!!! Това чаках и се борех с душа и сърце и е факт!!!!!!!!!!  danceg good yahoo tease heart

Отивам да ви чета... kiss2
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #256 -: септември 11, 2015, 14:51:15 »

Днес има инициатива в офиса - да пропътуваме 10000 мили, аз си мислех, че ще е нещо като щафета из града, пък то едно колело в една от стаите и въртиш като луд, така се сменят колегите, докато навъртим милите. Супер тъпо ми се струва и то заради това и много хора не се включиха.
Виж сега, тъкмо имаш удобен момент да снимаш дупе в действие. Хеле ако пък махнете седалката...... Wink
Фани, то пък какво срамно има? Предполагам е бил нормален размер, не пожарогасител Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: септември 11, 2015, 15:00:14 »

Виж сега, тъкмо имаш удобен момент да снимаш дупе в действие. Хеле ако пък махнете седалката...... Wink

Точно моите помисли.  diablo

Наде, какви са промените? Изпуснала съм нещо...
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: септември 11, 2015, 15:13:57 »

И сега остана само да сложите и един вибратор на това колело, като сте почнали.  funnytooth lol
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: септември 11, 2015, 15:16:22 »

Може така да му се зареждат батериите- с въртене. Щото иначе и дюрасела няма да помогне.
А в коя книга на Кинсела се споменава тая сцена?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #260 -: септември 11, 2015, 15:20:05 »

Ахахаххаха, да, само това остава.  LAUGHTER funnytooth сериозно петъчно настроение ни е обхванало.

Като говорим за промени в образованието, аз се моля тук да приемат закона да можеш да отложш тръгването на училище с 1 година, че иначе моята мила пчеличка ще ходи на училище от 4 годишна. sad
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 11, 2015, 15:21:45 »

Защо от 4-годишна?
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #262 -: септември 11, 2015, 15:24:29 »

Дойдохме си на темата good
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #263 -: септември 11, 2015, 15:25:41 »

Тук започват училище на 5, обаче годините вървят от август до август, а не от декември до декември и за това понеже е родена края на юли ще е най-мъничка. sad Всъщност са от септември до септември, не август. За това сега се опитват да въведат да е избирателно за дечицата родени юли и август, родителите могат да изберат дали да тръгнат на навършени 4 или 5.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #264 -: септември 11, 2015, 15:27:01 »

Оххх ама тов ами се струва мноооого стресиращо за детето на 4 на училище  shok Дано наистина я променят тази простотия  blush

Ама какви сте мръсници всичките с тия вибратори и дупета girl_impossible
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 11, 2015, 15:45:36 »

Ако питате мен само имената са им различни. Иначе и в нашата градина 3тата и 4тата година са си бая сериозни и трудни. Учат се цифрите, азбуката, дори елементарни задачи със събиране и изваждане. Това, че на запад му викат училище не го прави по-трудно от нашите предучилищни. На кумата детето и други в близко наше обкръжение обожават английските си училища.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #266 -: септември 11, 2015, 19:27:48 »

Боже, Боже, какви сте ги наговорили писали…  Oh my ... badgirl
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 12, 2015, 00:10:52 »

Уж ви следя, ама все ви изпускам края  blum

Виви, на 4 тръгват повечето, не на на 5. И аз си имам ученичка вече, четиригодишна, хихихи. От по-големите е обаче, защото е родена през януари. Ама то в училище нито е страшно, нито е трудно - пълно е с играчки и в 90 процента от времето децата учат чрез игри. А пък и реално първата година е подготвителен клас, нещо като предучилищните групи в България, както е казала Фани.
Ако те притеснява тръгването на 4 може да провериш - в някои училища разрешават родените през август да започнат през януари на следващата година, вместо през септември, на една приятелка детенцето така започна преди 3 години.

Наде и на мен ми е интересно какви промени са приети?

Много е интересно при вас  give_rose  Ама докато се намоткам да се включа и сте сменили вече 10 теми  blum
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 12, 2015, 08:43:12 »

Добро утро на всички отработващи или будни.
Кой го измисли това отработване.....тази сутрин ми беше странно, че трябва да стана пак по-рано,за да се глася за работа. А цялата драма е, че в Европата хората днес не работят и аз ще съм за красота само. По тоя повод съм си облякла розовата жилетка с воалчета, че да ми е в тон с пантофките. И ще пристъпвам като Пинко Розовата Пантера. тарам тарам тарам тарам тарам тарам тарам тарааааараааам тарарараааам.  crazy
Черпя всички с една баничка с айрян
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #269 -: септември 12, 2015, 09:11:19 »

Добро утро  give_rose

Нат, определено имам нужда от толкова солидна закуска в поредният работен ден  heart

Аз днес е така от нищото се събудих малко преди 6, а пп съм от поспаливите, и после пак заспах де...но първата ми мисъл беше пффффф другата седмица по това време ще ми е сватбата biggrin  Нещо от няколко дни имам супер странна болка в корема, като тежест, пих  разни неща, ограничих си някои неща за хапване ама няма мн мн ефект...дано до сватбата ми мине, моминското вече го отписах  nea
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: