Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:32:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Септември 2015 г.  (Прочетена 179610 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: септември 11, 2015, 11:38:42 »

На мен пък идеята за зимна сватба адски много ми харесва.. Само, ако хората не бяха предубедени.. Още по-добре щеше да е  pardon
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #226 -: септември 11, 2015, 12:06:17 »

Хехе, и аз съм на сватбена тема днес. Ама преди да си излея болката, ще гледам да дам мнение Wink
Това със зимна сватба (полусватба) си е някак романтично и лично. Внася топлина в този сезон. Сега, съгласна съм, че в Пловдив зимата не е най-красивото място на света. Просто рядко има сняг. По-вероятно около Коледа да блъска здраво слънце. Така миналата година украсявахме елхата по потници и на отворена врата на терасата crazy
Свекърва, това се казва съдба при теб! Bravo Да не вземе и малкият ти син след време да се жени по Коледа... Ти отсега го подкокоросай, че не е подходящият сезон. Говори му по женски отдалеч и да подчертаеш, че е за негово добро Wink
Трябва да помисля за ресторанти. Честно, за толкова хора ми е трудно - хем цялото заведение да си е запазено за вас, хем да не стои празно вътре.
Нанситке, недей така - военните имат и мека страна. Само трябва да им човъркнеш слабото местенце heart
Сега ли да си излея болката.... Айде, пък ако не ви се чете, подминете. Wink
Ние сме канени на сватба на наши приятели. Та още по поканването на кумовете им, кумата се ентусиазирала супер много, че тя ще организира моминското. Времето си мина, а организацията се получи в последния момент. Получих обаждане - Ами ако можеш да дадеш идея за заведение... Ами ако можеш да дадеш идея за... (нещо друго). Ами как да поканим булката, ами то няма вече време, а тя не знае кога ще й е партито. Айде, пак аз идея! И така аз нямам време за организация, нито пък желание. Не съм по моминските и не могат хората да чакат много от мен. Ако пък се наема все пак с токова нещо, бих го направила обрано и стилно. Затова и много ми хареса идеята на моминското на Тони. Със сигурност подаръкът щеше да е нещо от сорта на спа процедура, ваучер за прическа, маникюр, масаж... Сега се получава, че ще дадем супер много пари за заведение, ще подаряваме "стоки, без които можем". Това е любим израз на майка.
Като казах "майка". В началото ММ и майка много ме критикуваха, как може да съм толкова негативна за това моминско. Аз си замълчах. Едва снощи разбраха подробностите и ахнаха, че това, което ще се прави, са глупости. Всъщност най- ме е яд, че тия пари можехме да ги дадем не по псевдо тузарски заведения, а на самите младоженци, които имат нужда от тази финансова инжекция, наречена сватба.
Днес историята продължи с... Ергенското парти! До този момент нищо не беше орагнизирано, а до сватбата няма време. И така - днес поканили ММ на ергенско. Ще се прави от днес за вчера, както се казва. Естествено очаквали от него идеи и помощ, която той категорично отказал. На всичкото отгоре двете партита ще са в един ден, при това - работен! За мен няма значение, ама нали все някой трябва да ни гледа детето и за този някой ще има значение. Абе, кашата е пълна! Да минава вече! angry
За другата сватба, дето ще сме на 200 и кусур км - ни стон, ни вопъл. Къде ще се спи, каква ще е организацията - никой не знае?! crazy Иначе потвърждение искат 3 месеца по-рано.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #227 -: септември 11, 2015, 12:10:15 »

Пандич, не е чак такъв ветрилник, по принцип е доста меко времето по морето. Депресиращо е, защото всичко е сиво и много пусто, но не бих казала, че времето е лошо.  pardon

Свекс, къде все на теб ти идват таквизи неща на главата. Wink И междудругото аз не си мисля, че всичко става бързо и лесно, но може би защото вече организирах сватба дистанционно. На мен ми е странно, че те ангажират, но пък иначе за тях си специален човек и ще ти е трудно да им откажеш. Дано се развият нещата добре и за двете страни.

Тъкмо щях да питам къде е Али и тя се разписа. smile
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #228 -: септември 11, 2015, 12:12:47 »

Мен много ме подразни на предната сватба, ня която ходихме започнаха да ни питат къде ще спим и да пращат съобщения с хотели 4-5 месеца предварително, че и на няколко пъти питаха дали сме си запазили. Ами то си е мой проблем, а и с няколко месечно бебе, толкова ли не се сетиха, че не ми е точно до техните хотели не знам. От друга страна пък на последната сватба ни поканиха 1 месец преди сватбата и не ми дадоха никакви детайли са събитието - естествено не отидохме, то супер несериозно отношение. Та от едната до другата крайност всякакви хора има.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: септември 11, 2015, 12:23:20 »

Али, тази кума ще да е от оправните.  pleasantry Ами така се получава като е оставила всичко за последния момент. Ти защо се впрягаш толкова? Щом тя е поела ангажимента да организира, да го направи. Достатъчно идеи си дала. Каквото е направила в крайна сметка, това ще е. Явно не мисли много практично и целта е просто да се отчете, че е направила нещо.  nea
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #230 -: септември 11, 2015, 12:27:01 »

Ами то даже не знаем дали ние ще си плащаме хотела funnytooth Аз затова избеснявам - освен бюджет за сватбата от страна на младоженците, има и бюджет за сватбата от страна на гостите. Ама кой да се сети?!
Иначе съм тук - днес баба ми ни беше на гости heart Не беше идвала от доста време и се е затъжила за Дребната. Сега имам забавления из къщи, че ги отлагам от няколко дни. С това учене успоредно с ММ, ми изостанаха мои си неща. Ще надничам какви ги говорите тук Wink
Виви, аз ти казах за снимките - явно е имало защо... "Мистър Дупе" си е егати приза Bravo
Оф, Миме, мен ме втрисат подаръците за булката... Яд ме е на цялата работа, защото младоженците са ни близки приятели и заслужават нещо наистина хубаво. Ами впрегателна съм си до глупост явно GROAN sarcastic
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #231 -: септември 11, 2015, 12:37:07 »

О, аз днес съм супер объркана ... имаме дрес даун дей, което значи, че всички вместо с костюми са с дънки. Ами коренно различно изглеждат! Оххххх, много е сложно това!  girl_impossible
Толкова съм се чалнала, че вчера един доста близък колега го поглеждам и си викам наум колко добре изглежда и започвам да се подхилвам и той милия - Ама защо се хилиш, ама какво ми има? Ама всичко ок ли е? Успокоявах го после милия 15 минути, че аз съм зле, не е той луд. Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: септември 11, 2015, 12:40:28 »

Това е ясно, ама поне да знаеш, че има кой да те разбере отсреща.  smile
И моята кума не си е мръднала пръста за моминското ми. Не е била изобщо активна по време на организацията и когато другите момичета са я попитали дали изобщо ще присъства, тя е казала "е много ясно, все пак аз съм кумата, по дяволите pardon" Това е... pardon

Виви  girl_haha
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: септември 11, 2015, 12:44:30 »

Аз не съм имала моминско парти, а и никога не съм била на такова.  pardon

Виви, един месец по-рано ми се струва достатъчно време. Аз бих отишла. На част от нашите гости, като им казвахме 2 месеца по-рано, ни казваха, че е прекалено далеч и не знаят дали ще могат да дойдат, тъй като не си били правили толкова далечни планове.  pardon

Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #234 -: септември 11, 2015, 12:51:21 »

menyanthe, не се заяждам, но е факт, че живеем в Лондон, а сватбата беше във Варна. Струва ми се, че малко повече от месец трябваше да ми дадат, за да организирам семейството си и 1 годишната ми дъщеря да изминем 3 часа със самолет за сватбата им.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: септември 11, 2015, 13:03:14 »

Е, в такъв случай, да. Месец е малко, когато трябва да се организираш от друга държава.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #236 -: септември 11, 2015, 13:20:22 »

Хвърлям ви по един поглед, да знаете, макар и да не пиша винаги smile

По въпросът с моминското - моята кума е супер хаотична, утре съм на моминското ми парти и ще видя какво е организирала, че нещо до последно се луташе с някакви неща  pardon Та, явно това е често срещано явление, но какво да се прави...не можем да очакваме от всички да са толкова организирани като нас хехе  blum
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: септември 11, 2015, 13:22:28 »

Честно да ви кажа, била съм само на моето моминско и на друго не ми се ходи особено, камо ли да организирам. Добре, че на сестра ми шаферките и кумата са се ентусиазирали и няма да е мое задължение.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: септември 11, 2015, 13:25:32 »

Аз не знам дали на всички поканени успях да им дам достатъчно време да се подготвят  girl_impossible По принцип по настояване на свекърва ми бяхме определили датата почти година по-рано. В определен момент беше приоритет да не си съвпадне датата ни с тази на някое от децата на 18-те първи братовчеди на свекъра  pardon като я нарекохме датата малко мирясаха  crazy  Казвахме на близките приятели и те преди поканата си знаеха, че ще ги каним включително и от чужбина бяха успели да дойдат. Но беше през август когато масово на запад ползват почивки и без това си идват в Бг... Но признавам, че нямах физическата възможност да се съобразя със всеки от 300те гости кой в какво положение е, може ли да дойде от чужбина и т.н.?! Ма то не е работа нашто, нечовешко е просто... Oh my ...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #239 -: септември 11, 2015, 13:26:51 »

Свекърва, това се казва съдба при теб! Bravo Да не вземе и малкият ти син след време да се жени по Коледа... Ти отсега го подкокоросай, че не е подходящият сезон. Говори му по женски отдалеч и да подчертаеш, че е за негово добро Wink

ехе, надявам се да не е забравил, че точно неговият багаж се загуби и на сватбата беше с гащите на брат си /впити и неудобни/, с костюм, шит за 24 часа без проба, с абитуриентски обувки с мухъл, които му направиха мазоли, та се преобу с гуменки, с лилавееща риза, което за него е отврат и още ред екстри...Тогава заяви, че ако ще се жени, ще е на поляна с дебели сенки и агнешко чеверме и ще е по шорти, да му се виждат хубавите крака  funnytooth Ама като нищо да е поредната декемврийска сватба Wink
Али, напълно те разбирам за "стоките, без които можем". Винаги се чувствам отвратително при подобни ситуации. И далечните сватби от типа "г.з път да види" за два дни се радвам, че вече ги изръшкахме откъм мъжовата рода. Тогава бяхме по- млади, сега направо ги отказваме и пращаме само финансова подкрепа.
Панди, кога ще се омъжва сестра ти? Ти само спомена, не си разказвала по- подробно.
« Последна редакция: септември 11, 2015, 14:03:31 от svekarva » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: