Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:17:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177362 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #525 -:
август 27, 2015, 09:51:05 »
Добро утро! Днеска съм съм ранобудна
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #526 -:
август 27, 2015, 09:59:43 »
Панде, аз бях готова за един младеж и 2 години да чакам, ама той издържа около 4 месеца.
имала съм няколко такива от разстояние подобни, повече от няколко месеца не са били. Щом и той е толкоз bad boy едва ли ще се задържи дълго. Спокич!
Междудругото с мъжа ми сме били разделени 2 години, ама преди това бяхме заедно 5,та беше друго вече.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #527 -:
август 27, 2015, 10:03:49 »
Ехоо, здравейте всички!
Аз няколко дена нямах възможност да пиша, но пък четях всичко.
Не е като да нямаше какво да кажа по темите, ама.....обстоятелства. Само по темата за разликите в отглеждането на децата искам да споделя нещо, което продължава да ме потриса всеки път щом се сетя. В Щатите сменяха памперса на едно много, ама много! малко бебе направо на масата в заведение. Не в количката, не на пелена- на масата. Омазана с кетчуп, пудра захар, шоколад, разлята сода и т.н.Масово така си гледаха децата. А най-много ме кефеше като видех куче в специална кучешка количка.
Чакам този тренд и тук. И тогава ще отида да живея на Луната или на Марс. Доброволно.
Еми, честита годишнина! Пожелавам ви да сте винаги влюбени и да не преставате да се предизвиквате един друг
Панде, аз съм имала връзка от разстояние. Малко е надценена цялата работа....ще се разочарова, ще поплаче, ще се ядоса и ще й мине. Ми аморето ще секне както е и започнало. Дано само да не ти скъса нервите...
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше
Чери, благодаря за закуската. Аз ще живея на сухари и вода. И чай.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #528 -:
август 27, 2015, 10:07:12 »
Vivi20
, то и кумувете ни 7 години бяха разделени по 10 месеца, ама това са други работи.
Сега хем ми е смешно, хем ми е жал за нея.
nansita
и аз си стискам палци да не ми скъса нервите.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #529 -:
август 27, 2015, 10:24:00 »
Ние с моя мъж винаги сме били разделени от нещо. Първо защото аз живеех в София,а той в Шумен и само два пъти в месеца се виждахме. После други неща се случиха - 1г.2мес. бяхме разделени (бяхме уж двойка)
После какво ли не... после аз заминах за Англия - месец и половина пак разделени, после той дойде тук и се наложи да се върне до БГ за малко, то станаха 2 месеца. Та ние сме заедно от 6 октомври миналата година и това ни най-дългия период без раздяла
Ама утре си тръгвам към БГ, той ще дойде след 10 дни, така че пак ще имаме малка почивка. Но... ние ги обичаме тия почивки, в смисъл аз не мога да кажа "никога не сме се делили за повече от седмица" примерно... просто при нас седмица е като 6-7 часа на работа
Връзки от разстояние съм имала, защото кой какво прави, аз все в някой шуменец бях влюбена
Ама за сега тази ми е единствената успешна и то защото не я вземах на сериозно.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #530 -:
август 27, 2015, 10:43:34 »
Привет!
А така, да видите какво ви чака с големи деца
С тази разлика, че освен съсипан труд и сърцето ти се къса...
Панди,
родителите и ли те държат отговорна за нейния успех, или ти сама се вкарваш във филми? На някои любовта им се отразява положително. На моя позната дъщерята беше се забъркала така с един с обеци и вериги в Германия, та за да отиде при него да следва, много беше натиснала учението. Като отиде там обаче, веднага и мина мерака и сега е женена за колега от университета. Да трупа опит момичето
Моята приятелка с дъщерята и внучката си отиват днес и ми е криво...Взех размерите на мон Лил
И
/куклата/, да и изплета малко дрехи, че е само по нощница. Отворих си работа, хич не зная каква е модата в бранша.
. Така се издигнах в ранг мон лел
Я
, вместо само да си имам малко име. Хехе, аз и говоря на български, тя на френско - немски, ама много добре се разбираме. Искала синя рокля за куклата, с рози.
Дали покрай сватбените вълнения за първи танци и поздрави към родителите, или заради френския на малката, но сега в главата ми е една мноого стара песен - баща учи детето си на валс и двамата се заливат от смях. Не помня кой я изпълнява и как се казва, да я потърся из мрежата. И още една френска - Натали много искам да намеря.
Свърши ми обедната почивка, залавям се на работа. Спорен ден!
Аз на
Еми
през септември и знам сватбата
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #531 -:
август 27, 2015, 10:51:54 »
Оххх на моменти ми липсва да съм на работа само защото иимах повече време за форума...
При мен е весело - утре мечи заминава за ергенско парти, аз в събота съм на моминско, а после на 13ти - две сватби и една погача. иухуууу
От 12 погачата, от 2 едната сватба от 5 другата - шалялялялял ше откача хахах Няма време за ниииищоооо. В понеделник заминаваме на море и да ви кажа - нямам търпение вечеееее...
Иначе - снощи мечо ме води на вечеря по случай годишнината
Миналата година на гоишнината - 26ти август заченахме малкия пъпеш
Тази година ходихме на ресторант тримата и да ви кажа не беше зле. После се разходихме по Витошка - малиии в 9 вечерта това място гъмжи от хора - все едно си на Китин аахах
Свеки ти няма ли да се спреш с тази работа вече?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #532 -:
август 27, 2015, 10:54:26 »
Добър ден и от мен!
Еми
, честита годишнина и от мен! Пожелавам ви да се обичате вечно и да бъдете безкрайно щастливи!
И аз не ги харесвам връзките от разстояние.
Не мисля, че бих преживяла подобно нещо. Толкова е мъчително...особено, ако наистина обичаш някой истински и обстоятелствата са такива, че трябва да сте разделени.
Та да кажа как се ядосах тая сутрин. Племенницата ни спа тук, при баба си, и понеже тя рано сутринта отива на работа, оставиха на мен сложната задача да я гледам
Казвам сложна, защото все едно ще гледам някакво бебе, а тя е на 7г. Какво да й облека, при условие, че са й приготвили дрехите.. било студено....пък чорапи да й обуя... пък не знам си какво.
Естествено, свекърва ми звънна, за да провери дали сме станали, облякла ли съм я, чорапите сложила ли съм и т.н. Все едно съм малоумна.
След малко дотича майка й, да не би да уморя детето нещо. С влизането телефона й звъни, свекървата естествено. Да види и тя какво става и взела ли си е детето.
Не знам тия хора осъзнават ли, че преди малко повече от месец се омъжих, живот и здраве и на нас ни предстои да станем родители, когато е писано. Представям си тогава какво ще стане.
Това се замислихме с Влади, че от както се е родила, онзи ден за първи път ни я дадоха да я изведем САМИ, БЕЗ РОДИТЕЛИ - ОМГ.
Тони
, понеже пропуснах да напиша в темата ти, пък и да не съм прекалено
ще напиша тук, че те сънувах. Такааа... поканени сме с Влади на рождения ти ден. Отидохме в един ресторант, в който навсякъде бяха насядали хора, облечени в турско сини сатенени ризи. Трябваше да си намерим мястото, тъй като имаше написани имената на гостите по масите.
Настанихме се, макар че на нашите места имаше хора, от тия същите с ризките. Ти дойде и ни донесе едно голямо парче от тортата и ни каза, че е за двамата.
Изведнъж започна песента на Ed Sheeran - Thinking out loud. Започнахме да ръкопляскаме, ти ми се усмихна, на мен ми се доплака и ..... племенницата ми ме събуди. Ех така исках да разбера какво щеше да стане по-натам със съня ми...
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Миленка
, честита годишнина и на вас! Много любов и безкрайно щастие ви пожелавам!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #533 -:
август 27, 2015, 11:04:00 »
хахах Миме не се нерви - хората явно са обсебени от детето и за съжаление добро не и правят така - най много да я разлигавят.. Не го взимай навътре - сигурно с всички хора са така
Активен
Alichka
«
Отговор #534 -:
август 27, 2015, 12:23:01 »
Добър ден!
Да сте живи и здрави всички празнуващи
Днес си направихме прекрасна разходка с Мънинка и случайно видяхме много любими хора
Чувствам се заредена! Довечера пък ММ обеща да ме води до МОЛ-а. Хехе, изюрках го по-точно, защото искам да видим малко дрешки за него. Май ще сме без Малечка - така де, време за нас самите.
По въпроса за гледането - моя приятелка е отгледала племенника на мъжа си. Имат супер силна връзка. Просто етървата хич не й е до деца и ако някой поеме грижите, й е добре дошло. Аз племенника от страна на ММ не бих се наела да го гледам. Там нещата са сложни и ако само ми се прозвънява през 3 минути - мерси. Те не са го оставяли под наше внимание и самото дете няма да се чувства на място. Е, не говорим примерно, ако техните влязат в магазин, а ние чакаме отвън.
Май реших как да станат нещата с гледането на нашето дете... Другата седмица ще говорим и с директорката и ще го реша окончателно, но имам вече почти готов вариант. Тези моменти няма да ми се върнат, ако ги изпусна.
Май наистина децата са много сензитивни. Мънинка слуша много от два дни. Само идва да се гушка и е много миличка.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #535 -:
август 27, 2015, 12:41:49 »
Привет момичета, благодаря за пожеланията !
Свекс, ние наистина празнуваме само 3 ти септември, реално погледнато
.
Тони, мъж ми е по-луд от мен, но в добрия смисъл на думата. В лошия- аз съм по -лудата тука.
Пандич, не сЪ плаши от флешовете. А и противоположностите е нормално да се привличат, чист инстинкт е. И аз умирам за такива мъже, ама не ги изтърпям повече от месец-два, в определен момент, разумът ми надделява над сексуалното.
И поздравът за деня:
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #536 -:
август 27, 2015, 13:28:44 »
Миленкааа,
мислех в понеделник да те водим на кафеееее.. Жалко.. Да си починете и да си изкарате хубаво, малкия идва с вас нали ? Къде отивате, решихте ли?
Миме,
заинтригува ме с тоя сън.. Едно парче торта на двамата е много стиснато... Аз съм ларж
Иначе за това с местата, кой къде да седи.. Напълно в мой стил.. Искам да конролирам всичко
Това с детето и свекървата ми звучи ужасно.....
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #537 -:
август 27, 2015, 13:34:11 »
Тони, аз пък искам 2 парчета торта само за мен. И кейк попс.
И после ще ми е гузно.
Али, Миме, много се чудя на такива родители....то бива бива да си пазиш детето, ама чак толкова...като знам как съм изгледала сестра ми в пубертетските години. Нито е яла пясък в градинката, нито нещо й е станало. Дали ще падне и ще обели коляно с мен или в тяхно присъствие- резултатъ винаги е един- коляното обелено, физиономията намусена и след 5 минути светът и техен отново. Разни хора, разни идеали....
Активен
Feribotka
«
Отговор #538 -:
август 27, 2015, 13:37:15 »
Честит празник на който каквото празнува
Не понасям и аз такива обсебващи мамчета дето като ти оставят детето и звънят по 100 пъти
А около мен е пълно с такива примери
Само минавам да се похваля, освен в моята тема и тук, че снощи бяхме на годежна фотосесия и си прекарахме страхотнооооооо, както каза фотографът, поцелувхате се доста, трябва да ви е било хубаво
По този повод някой да ми каже програма по-лесна за боравене от фотошоп за обработване на снимки (петна, пъпчици, сенки и тн да заличава по възможност)...
Прекрасен слънчев ден на всички
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #539 -:
август 27, 2015, 13:44:34 »
Фери, вие ли ще си обработвате снимките ?
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...