Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:54:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177290 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #510 -: август 26, 2015, 14:20:41 »

айдее, ударихме го на ракии, дедовци и английски  tease
Мноо сме яки smile

Аз  си викам само на моите роднини ,бабо и прочие. дядо вече нямам на кого да викам.
На съседчетата ми на село, баба им, беше младичка. Та моята баба ми бе забранила да й казвам Бабо катя, на тази жена, и й виках лельо Катя, тя умираше от кеф. End

А на име не мога да говоря почти на никой много по- голям от мен. На братчедка ми викам какче, или коза. В зависимост от случая  star insane

А английският, това бе едно от малкото читави неща, дет нашите направиха за мен- курсове по езици, уроци по езици. Само за спорт да се беха отпуснали , да ме запишат. АМА нейсе.. сега наваксвам ... dirol
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #511 -: август 26, 2015, 14:24:10 »

Аз уча английски от 4 годишна (до 12 клас), без прекъсване и две лета на частни уроци, ама то ....като не искам да уча, как да ми го налеят? В смисъл - оправям се, говоря и разбирам, ама не ми е спокойно.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #512 -: август 26, 2015, 14:34:21 »

айдее, ударихме го на ракии, дедовци и английски  tease
Мноо сме яки smile

А, то по това време на деня като удариш две-три ракии и не знаеш на какъв език си способен да проговориш blum

Аз не ви разказах поредният цирк днес. Бутам количката и на един светофар с високи бордюри количката ми висна в ръцете. Буквално се разклечи. pardon Добутах някак си до другия край и видях, че едно болтче се е измушило. Нямам естествено отвертка в количката и се почна едно оглеждане. Видях магазин за щори и бам... вътре. Жената вика "Нямам никакви инструменти". Отсреща пък тепърва  ще отварят някакъв магазин за техника. Повиках човека и той веднага се отзова. За нула време ми оправи количката yahoo Понякога се чудя такива неща случват ли се на нормалните хора или само на хора като мен tease
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #513 -: август 26, 2015, 14:40:47 »

това е щото не си ходила с 1 сандал в ръката, един на крака ти. бях 8 клас, нямах телефон , нито пари в мен.обувката се скъса, ама цялата подметка се отдели ... гледаха ме като  .... funnytooth
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #514 -: август 26, 2015, 15:46:54 »

Хахах, а падали ли сте по дупе в поточето в Етъра!? Супееер разхлаждааааа в жегите. Има един недостатък - когато мокрото бельо съхне в автобуса пречи на шофьора, разсейва го така да се каже! Хахахаха
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #515 -: август 26, 2015, 15:55:05 »

Мецо Пуг Oh my ...
Еми, радваш ми сърцетооооо heart heart heart heart
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #516 -: август 26, 2015, 15:57:25 »

радвам се че некой радвам днес
  10x 10x

аз  па ходих наскоро с рокля повдигната до кръста отзад, по прашки реално, в метрото. и никой ми не каза, че раницата ми е надигнала роклята и я е прищипала. явно хората в БГ верно са като овце shok
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #517 -: август 26, 2015, 16:10:57 »

Здравейте

Да се разпиша и тук. blum
Завърнах се и видях зор докато прочета всичко написано в темата. Гледам, че не сте си губили времето.  huhhuh.gif

Аз какво да ви кажа?! Завърнахме се идеално отпочинали. Меденият ни месец беше страхотен. heart
Морето е прекрасно, времето също беше такова.  yahoo

Сега вече разбирам защо след сватбата булките изчезват за известно време. Имам чувството, че още не мога да се настроя на нормален ритъм.  smile

Вече съм тук и няма да ви изпускам.  Wink
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #518 -: август 26, 2015, 16:11:23 »

Аааа, Еми, случи ми се същото онзи ден!!! Вървя във влака и изведнъж едно момче ми казва: Извинявай, но чантата ти повдига полата и всичко се вижда. И аз супер много се смутих и викам "О, извинявам се много и мерси" и той ми вика "А, не ми се извинявай, на мен не ми пречи", а аз се изцепих, "Е, на теб не, ама на съпруга ми, който върви точно зад теб може и да му пречи." Wink И всеки си хвана пътя.

Онзи ден излизам от влака и пред мен едно момиче - роклята и леко ципа не е дръпнат до горе, докато се чудя дали да не й кажа, една жена отиде, дръпна и ципа и дискретно нещо й каза на уше. Wink Тук са си малко по-други хората сякаш.  pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #519 -: август 26, 2015, 16:26:03 »

Днес е много интересно smile

Аз нямам проблем да бабосвам и лельосвам всички на ред, ама мама си ми е само една. Свекървата продължава да е "ей, ти".

На нашата сватба ракията беше с шишета от ИКЕА, без етикети, ама ние нали бяхме малко хора, явно беше каква и от кой е.

Чери, успех с ученето, но нещо ми се струва, че се подценяваш.

svekarva, не знам дали съм ви се оплаквала, ама момичето ми товя лято ходи на фестивал в Испания, против волята ми, ама като я пуснаха и майка и баща и, отиде. Е, сега имаме един mi amor постоянно по скайп, очите не и видях, а сега като почне училище не ми се мисли, от първия ден закъсня, защото си приказваха. Успокоението ми е, че докато е в Испания е безопасен, само дето сега иска да си смени езика в училище на испански, след 10 години френски. crazy beating nea
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: август 26, 2015, 18:13:44 »

Пандич, техните на служебните деца малко са оплескали работата.
Връзката от разстояние обикновено съсипва последната година в училище. angry
нека учи и испански, те са близки езици, ще ги обърка, ще ги намести после. И ще си остане най вероятно само с научения език най накрая. Е това е , на годишнината от сватбата ни, ти говоря неромантично. Ама животът е такъв smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #521 -: август 27, 2015, 09:14:01 »

Абе Емиии честита годишнина на патерички  give_rose Защо не се похвали вчера, или съм изпуснала... blush

Панди, тези тийнейджърските любови минават бързо, стискам палци и при нея да е така Wink

Убихте ме с тия рокли, на мен май още не ми се е случвало, ама ММ е от по-ревнивите и няма да го преиеме като нещо забавно хаха  blum
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #522 -: август 27, 2015, 09:31:16 »

Добро утро от мен smile

Еми, честита годишнина с малко закъснение.. Видях към 23ч. снощи, ама нямах сили и мисъл, какво да напиша.. Вие не сте за стандартно пожеление  nea Толкова си щура, дали и мъжът ти е така? Харесвам нестандартното!!! kiss2

Панде, наистина връзките от разстояние скапват последната година, ама тя завършва ли? Мислех, че е по-малка  huhhuh.gif Аз в 10-ти клас имах едно гадже в Ямбол, запознахме се на събора в Копривщица, виждахме се, даже с нашите като тръгвахме към морето и ходихме при него, той беше в казармата, стояхме 2 часа.. То бяха едни телефонни разговори, едно чудо  l_bye_girl Това продължи около година, като той идва у нас на гости, добре че нашите винаги са ми имали доверие и са ме приемали за голям човек, та имах съзнанието и не съм правила глупости, а те ми даваха пълен карт бланш.. Ако ме спираха сигурно щях да правя глупости, ама нали винаги всичко ми беше позволено и се обсъждаше с мен, никога не съм правила тъпотии, за които да съжалявам.. Въпросният Желязко от Ямбол и до днес ми е приятел и се чуваме по празници, той си има детенце вече и много им се кефя  smile

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #523 -: август 27, 2015, 09:43:05 »

Здравейте smile

Значи правилни са ми наблюденията, че нещата в училище ще отидат на зле. 11 клас, ама системата им е такава, че ако си прецака тази година, не знам дали догодина ще може да се оправи. Мен надеждите ми са сега до неделя да я зараже, да страда малко и като почне сериозното учене всичко да си е наред lol Тони, ти ми разби илюзиите с това около година. Ох, много са ми смешни - тя се мъчи да му говори на испански, той се мъчи да и говори на английски  funnytooth Като знам как се е депресирала като се скара с някоя приятелка, сега кой знае какви драми ни чакат. Къде го намери тоя бразилски циганин само се чудя, с флешове и пиърсинг на езика и пуши от 13 годишен, нищо онщо с нея.
А ако майка ѝ я пусне да му ходи на гости в Испания - отказвам се от тях, няма да гледам как се съсипва 5-годишния ми труд  beating
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #524 -: август 27, 2015, 09:46:29 »

О.. езиковата бариера и ценности ще си окажат влияние спокойно.. Щом не се разбират добре езиково, максимум 2 месеца... Пък и като не се виждат тръпката ще изчезне  good
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: