Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 06:36:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Август 2015 :*  (Прочетена 177110 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #210 -: август 12, 2015, 08:54:20 »

Добро утро!
Тази нощ спазих правилото "спи бързо". Големи емоции - голямо нещо - малък сън! Снощи се чухме с моята приятелка, дето ни канят за кумове. Ще дойдат да ни поканят официално другата седмица. Направо нямам търпение Eeager
Тони, котки и кучета - харесах едни дървени играчки на Мънинка. Та се чудих между двете животни. Бях ги показала тук. Вчера взехме количка за кукли и познайте кой има жълто на гащите lol Ще разказвам подробно в нашата тема.
Лютите чушки при нас ги пука ММ. Той се занимава с консервената промишленост. Ама друго не прави де. То няма и материал от къде. Най-големият му комплимент миналата година му направи баба му. Обади му се да го пита специално за рецептата Bravo
Аз някак си приех, че не може друг човек да ми гледа детето и да го направи, както аз го правя. Слава Богу, че е така! Иначе пък този човек ще допуска грешки, които аз допускам с детето. И така - оставям бабите да се радват и да възпитават доколкото могат. Обсъждаме нещата, говорим, коригираме се взаимно, но не и пред детето. Все пак е добре и майката, и таткото, и бабата, и дядото да имат авторитет.
Сега чакам водомерката Xixixi и да ходим после навън на разходка.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: август 12, 2015, 10:49:22 »

Мале хора много сАм зле!!! Чета на Али поста и кат видях Чу..ахме се  Oh my ... и 2-3 пъти все така чета. И си викам, Али пък кога почна да се изразява така. То аз да съм, нали съм малко цапната ама от нея не съм го очаквала. Чааак на 4-5 прочит установих с облекчение, че е "чухме" се. Не успях да се залея с кафе без кофеин и сАм мега доволна. Размишлявам дали замъгления поглед може да се дължи на кърменето.
Тони, ай пада е досущ като истински, обаче ужким учи малките на азбуката и цифрите, логически игрички и т.н. Розов е  blum
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: август 12, 2015, 11:28:26 »

Ха добър ден и от мен.

Инче, браво на вас! Я кажи къде сте? Почивай си колкото можеш, пък после ще разказваш smile

Тони, ми може човечеца да не знае от къде да започне. Аз съм била в подобна ситуация и хич не е хубаво да няма кой да ти покаже кое какво е. Вземи го под крило, показвай му, пък той ако схваща- добре. Ако не- има и други възможности за работа.  blum

Свекърва, продукцията добре изглежда. Има ли кой да я унищожи? Вкъщи много обичаме люти чушки, ама аз вече не мога да ги ям заради стомаха. Сега един буркан стои отворен с месеци, понеже ММ не се оправя сам с цял.  pardon Аматьор...

Али, вие навихте ли се да кумувате? Лелее, после ще ни разкажеш ли как са ви поканили? Дребосъчка може да е малка шаферка, ще е много сладка!

Фани, само от кърменето ще да е! И от недоспиване (при мен).

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: август 12, 2015, 11:50:01 »

Проблемът е в това, че 7 дни със стария колега, не го слуша и не запомни нищо.. През цялото време философстваше, колко много разбира от всичко... Сега нищо не знае и постоянно казва, че не му е показано.. Аз нали седя на съседното бюро и чувам, да не съм била в странство, докато бяха двамата... Аман от хора, които не поемат отговорност.. Аз, ако ми каже, че не знае, не е запомнил или тн Ще му помогна, ама той все Йошко невинен, не му е показано  diablo diablo diablo diablo

Бая ме дразни  beating
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: август 12, 2015, 12:05:55 »

diablo diablo diablo чак и аз се ядосах. Кой набор е тоя? Ако е някой момченце зелено бих била снизходителна, ама ако е над 25, си е за бой  beating търпение, Тони, търпени му е майката!
Активен
Alichka

« Отговор #215 -: август 12, 2015, 12:10:05 »

Фани, утепа ме... laugh То мани - аз пия кафе с кофеин, ама по краката ми се катереше едно човече. Нищо чудно да напиша нещо, дето не е за писане blush
Ти защо без кофеин пиеш? Аз пиех нормално кафе, но просто веднага след кърмене. до следващото кърмене имаше време и поне при нас не е имало проблеми с нервна възбуда или нещо подобно. Ам, виж си кръвното. На мен много ми падаше след кърмене и цедене.
Тони, мен ме изумяват хора, които изобщо не пишат на нова работа. Аз съм Мара - Подробната. Като награбя един тефтер и се почва яко писане и описване - с програмата така, папките онака.. Поне при мен винаги се е налагало да има ред в документите и аз държа на този ред. Даже ме е яд, че на първата работа всичко се стараех да помня. Там се работеше с една програма, дето сега ако седна, ще трябва пак да ме учат. Дручко си е да имаш основа и само да се адаптираш. При едната ми работа складовата програма беше огромна. На сегашната ми работа уж малка програма, а - супер хаос. Наложи се аз да им подреждам артикулите crazy Та, дай един тефтер и колегата да плюнчи молива smile
Е... всичко ще разкажа! ММ хем му се иска, хем му е странно. Ама вика - Ще го раздавам тежък smoke Та идеята ни е поне да се видим сега на живо, да поговорим... Дребното човече не знам дали въобще ще бъде с нас. Тя си е с режим и малко е ангажимент това. Не е да си просто гост и в 21 часа да се отправиш с детето към стаята, че да спи то. не знам - има много време за това.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: август 12, 2015, 12:18:00 »

Може би ако можеш да ангажираш някой да я доведе за малко. Колкото да направите някоя друга сниммка. Ние като кумувахме Кари беше на 1 г. и така направихме. Майка я доведе пред ритуалната и се снимахме. А твоичката е и по-големичка може и на ресторант да иде. На една сватба имаше 3-месечно бебе. Сватбата беше в ресторант на хотел и бяха наели стая, където беше бабата и качваха малкото от време на време. Има начини много, стига да поискате.
Активен
Alichka

« Отговор #217 -: август 12, 2015, 12:28:28 »

О, тя Коконка е "гърмяна пушка" - миналата година беше на 3 сватби. Тази година пак ще е на три сватби. На едната сватба беше на 7 месеца, тъкмо я захранвах, още я кърмех... Спокойно си спеше в количката на 2 метра от тонколоните. Всички много странно я гледаха, а тя си спазваше режима. Baby
Специално сега за сватбата на нашите кумове ще бъде с нас. За късмет ще се женят много близо до нас и майка и татко ще я вземат в подходящия час. На другите сватби пак ще е с нас - ще се пътува извън града и не искаме да я оставяме за няколко дни.
За тази сватба пък за догодина ще трябва бая да попътуват бабите blum Младоженците мислят за Благоевград. Но време има, а и варианти има винаги. Не съм си мислела преди време, че нашето дете ще е така пътуващо. Било ми е странно как английски, немски и прочие семейства се яхват по коли и самолети и - на почивка. Ама то бебето е част от семейството, така свиква на този начин на живот, на тези контакти.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #218 -: август 12, 2015, 14:10:17 »

Али, далече е Благоевтрад, а и пътят през Юндола е с гадни завои. Но пък ако бабите не са ходили по тези места, после може да го комбинират с разходка до Мелник.
Върнах се от срещата и съм със смесени чувства. Дъщерята на приятелката се е разделила със съпруга си след 3 години брак и едно дете. Ей така, нямало какво вече да си кажат. Пък беше голяма любов и двамата са много мили, добри и забавни. Не им е било писано ли, усилия ли е трябвало да положат, не зная. Сега са на два континента и ще се срещнат за няколко дни в Пловдив, колкото таткото да види детето. Дано всеки от тях намери отново щастието си...Още не мога да го приема crazy. Майка и дъщеря говорят съвсем спокойно за Б., а малката, като чуе името на баща си, редовно пояснява "мон папа". Та така, сложно нещо е животът.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #219 -: август 12, 2015, 22:07:29 »

Благоевград е моят град  heart

А на Фабио неговият е Пескара, в Абруцо, на Адриатическо море. Бяхме днес на плаж, да. Много хубаво беше. Разходихме се по ивицата, после дребната я сьблякох сьвсем гола под чадьра, докато Марта и Фабио бяха на басейн. Проветри й се дупето хубаво. Всички се очароваха от нея, а тя се чувстваше много добре.

Изпьлни се моята мечта да пия кафе на плажа, под чадьра и да слушам как шуми сламата вьв вятьра. Цяла година тази картина ме крепеше  girl_in_love
Много сме добре тук.
След обяд поспахме 4 часа  blush 

Заради артитритните болки, лекарката ме посьветва да намаля максимално глутена и захарта. Та сега гледам да се храня добре колкото мога без да се лишавам напьлно. Та ям доста по-малко хляб от обикновено и гледам да не ям сладко. Наблягам на плодовете и зеленчуците, тук поне ги има изобилно, че вьв Франция са толкова скьпи, че купуваме сьвсем малки количества.

Доста е горещо и на дребната й е топло, но ще видим как ще е. За през нощта си пускаме климатика.

Много малко сте писали днеска, но забавно както винаги.

А за кьрменето аз кафе си пия нормално. В Италия обикновено стигам до 4 на ден, но днес сьм пила 2. Туй, лека ви нощ, ще ви нагледам утре   smile
Активен
svekarva

« Отговор #220 -: август 13, 2015, 06:47:58 »

Добрютро!
Пу-пу, Ина, събирайте витамини good Какво стана със зъба?
Аз като попаднах за първи път в Човешки ресурси и в дните на обучение налепих указателни етикети къде какво има по рафтовете. Да се вижда всичко, да е ясно и прегледно. Влезе обаче шефката в стаята и долната и джука висна:"Тук всичко е конфиденциално, така всеки, който влезе ще знае къде да търси и гледа!" Хайде махай етикетите...Пък шефката беше скорпион и зодиакално и официално Wink и много си падаше по тайни, чак на параноя я избиваше. Сакън, да не излезе от нас кой каква заплата има. Хората си развяваха фишовете и ги сравняваха позиция по позиция, ама...В ученическите години работих един месец в МВР - паспортен отдел, вместо да ходя на бригада и от там бях научила как подреждат по разбъркана азбука документите. Ей, много и се издигнах в очите, като "разбърках" досиетата по този азбучен ред. smile. Там, ако си водиш записки, касаещи отдела, после трябва сигурно да ги глътнеш. Никаква следа, дето врагът може да намери diablo. Поне си тренирах мозъка. Паролата на компютъра ми я сменяха всеки месец, това ми беше най- големият кошмар.
Хехе, като прочетох "папките с ТД", пък се сетих, как на последното място счетоводителите правеха съкращения. Вероятно заради малките полета в програмата, всичко се съкращаваше, примерно л-ца бур гол 700, значи лютеница в голям буркан 700гр.  smile Така свикват и да си говорят за артикулите, че външен човек ще ги сметне за ненормални. Колежката на моето място е от счетоводството и още не мога да я отуча да съкращава. Пред инспекцията и съда всяка дума трябва да е точно изписана, не върви да се гадае, че дл. х-ка е длъжностна характеристика или бр. з- лата е брутна заплата.  Wink. Документ, който аз пишех на една страница, тя го беше събрала в половин страница angry. Ама защо, не зная - нито може хартия да спести, нито изглежда по- добре.
Не е работа да сменяш работа smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 13, 2015, 07:41:14 »

Добро утро и мен smile

Посмях се със Свекърва от сутринта.. Аз съкращения използвам още от студентските години, пишех всичко, та и отгоре.. По Застраховане, толкова ми беше интересен преподавателят, че му записвах всички примери и де що кажеше, но с толкова съкращения, че никой не можеше да ми разбере, та и аз   girl_haha Ashamed

Днес колежката си е на работа и още не може да смогне да вземе заявките... От всички цехове са се наредили и чакат... Ще се заема, за да й спася здравето...  pardon

Снощи бях детегледачка на Кръщелницата ми..И Илиян де.. толкова е прекрасна... Тя е на почти 1 година и заспива сама..  heart Умницата ми  heart
Активен
svekarva

« Отговор #222 -: август 13, 2015, 07:59:53 »

Да се похваля- ших копче на истинска рокличка от Кристиан Диор, с което почти сбъднах ученическата си мечта да стана дизайнер  Wink.
Дали в някой живот ще нося маркови дрехи? С този мой късмет, като нищо да излезе, че вече съм си минала по реда и препаската ми е била от най- жестокия тигър, примерно funnytooth

* IMG_4337.JPG (58.31 KB, 323x243 - видяно 1662 пъти.)
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #223 -: август 13, 2015, 08:15:28 »

Хахахахаха ох върнах се да прочета поста на Фани  , понякога ни се привиждат невероятни неща  blush funnytooth

Свекърва разбира се пак ни взе акъла с тези истории  pardon Що пък ти трябва да носиш маркови дрехи, и без тях си си достатъчно шеметна  Girl_hide

Аз не обичам да съкращавам хич, гледам всичко да си изписвам на чист български, че съм много педантична по отношение на грамотността, особено към себе си  crazy 

Снощи бях при козметичката ми на почистване, посмяхме се с нея, че нещо толкова съм се отплеснала, че за малко да си тръгна с маската на лицето  laugh Иначе сега така ми е лъснала и освежена кожата, че искам всеки ден да ходя на почистване  Makeup
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #224 -: август 13, 2015, 08:39:10 »

Добро утро. smile Аз след малко ще ходя да правя компот от круши с бабата на Митко, единствените двама лентяи вкъщи ще свършат нещо полезно. Има и дренка узряла, мисля да я офертирам да сложим в някой буркан и дренка+круша, сигурно ще стане интересен вкус. А самостоятелно дренка ми е любимия компот (и да, знам какъв страничен ефект има хахаххах).

Ина, радвам се, че вече отпочиваш добре и си щастлива, сбъдваща мечти. kiss2 Целувки на малките принцеси.

Feribotka, никога не съм била на почистване на лице. От години имам идея да го направя, просто за да видя какво е, ама все не е дошло до осъществяване. Явно си е приятно. smile

Тони, чудесно ли се справяш като детегледачка?  girl_wink

А аз пък работя нещо, където никъде нищо не мога да съкратя!!! smile

Лек ден. kiss2
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: