Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 07:33:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Август 2015 :*
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Август 2015 :* (Прочетена 177234 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Август 2015 :*
«
Отговор #150 -:
август 07, 2015, 15:53:31 »
Тони, и аз съм с такова виждане - как разделени?!
При нас е принципът на редуването. Ако братът на ММ са тук, ние сме при свекърите и настава леко навалица вече и с децата. Ако те са при родителите на етърва ми - ние сме при нашите. Само последния Великден така се разминахме, ама това беше заради ЧРД-то на майка.
Джоси, що така бе, жена - не ни дразни за плажа
Панде, така-така... Като не пишеш супер подробно на Горещия стол - тук поне го удари на откровения
По този повод - ММ казва "Любимата ми тъща" - била му единствена, но можело и да не му е любима, а само тъща...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #151 -:
август 07, 2015, 16:12:51 »
Докато се чудех дали сьм омьжена кака, лелка се деца или хибрид между двете, продьлжавах да чета и стигнах до заключението, че сьм чудовище. Бих казала усойница, но ще го избегна, за да не се налага да слагам
пьк и да обяснявам. При нас свекьрвата е мила с всички. Мен всички ме глезят, а аз само се карам и недоволствам
А сега си признайте кой ме урочаса ???
Да не ви каже човек, че е добре
Вчера зьба, днес Марта се нахендри в мен с тротинетката и ми разби прьстите на краката, изпочупи ми ноктите, та чак и крьв
Зьбьт още ме боли. Не мога да пия аулин, заради кьрменето, а и се сьмнявам да е на свободна продажба. Утре имам рдв при зьболекар.
Тази играчка е ужасна !! (нали ви казах, че само недоволствам).
Ние за празниците сме все в Италия по няколко причини. И тьй…
ПП. За саксията останах скандализирана, а препратката за карвата и покрай нея гьбите, искрено ме забавли
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #152 -:
август 07, 2015, 17:14:41 »
Минавам само да кажа, че не може само хубаво бе, Ине.. Тротинетката определено е коварна навън, какво остава на затворено
Да кажа само, че ми харесва, как отново пишеш редовно тук
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #153 -:
август 07, 2015, 17:57:26 »
Молиф
Иначе не говорех за тротинетката, а за говорещото, познаващо неща по-горе.
Тротинетката е супер за развитието на децата, а Марта я кара днес като бяхме до сьседния град. Всьщност на Марта това й е основният начин на придвижване и понеже кара отдавна, умее да прави какво ли не с нея (примерно да си качва единия крак на кормилото
)
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #154 -:
август 07, 2015, 19:53:21 »
Ина,
така е, ще те урочасваме и теб и децата. Пусни някоя снимка с наакано дупе, размазана и раздърпана и с Марта, както ти беше разпиляла праха за пране, да видим какви ще са реакциите
По повод зъбобола: Има един сайт във ФБ bradva.bg, където публикуват смайващи рецепти. препоръчваха да се стрият черупки от яйца на прах и да се ядат бавно и славно. Лекуват се болести от мерак, до далак, като даже затварят кариеси и зъбоболът отшумява за секунди. Та освен да хрупнеш няколко черупки и като нищо да си спестиш рандевуто. Аз много се забавлявам с коментарите под статията. Един питаше дали ако яде черупки от червени великденски яйца, може да му се вдигне и хемоглобина
.
Имаше и препоръка как да се отървеш от всички негативи и отрови: слагащ резенче кромид на петата, после чорапи и така спиш през нощта. Сутринта кромидът ставал сив от извлечените отрови. Колежката /дето е на моето място/ пробвала, ама на сутринта резенчето си било бяло. Или е нямала отрови, или щото каза, че сложила бели чорапи
. Имаше и коментар от мъж: не мога да трая миризмата на кромид, може ли да спя с жена?".
Аз отивам да пера и да плача. Ананди /от Малката булка/ пак излезе виновна.
Миленка,
няма да има бебе, Гаури направи аборт при катастрофа. То и аз предполагах, че не е чиста работата с това шофиране, ама си мислех, че тя ще се гътне, а детето ще си го гледат Джагдиш и Ананди. Мистика ви казвам, Агата Кристи е по- предвидима от индийска психология.....
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #155 -:
август 07, 2015, 20:36:00 »
Ауууу Свекърва, и аз като твойта колежка оная нощ спах с лук в чорапите и мойто кръгче си беше същото, каквото го сложих.
Само търся варианти за домашна детоксикация и за това такива експерименти си правя
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #156 -:
август 08, 2015, 07:38:57 »
Чери,
сигурно си си мила краката преди това
.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #157 -:
август 08, 2015, 09:29:32 »
Добро утро...
Двамата ми мъже спят, аз правя закуска и пия кафе, птичките пеят.... Днеска съм в настроение..
Малкия спа до 5 и 30 яде, после спа до 8 играхме си не пожела да яде, яде преди 15 минути и пак заспа... Напоследък ми го прави този номер - разделя си сутрешното хранене на 2 през 4-5 часа
странно. Ляга в 10 вечерта, буди се към 5 и после пак до 10 не иска папане....
Тази вечер за 1ви път ще го оставим у свекърите за да си подарим една вечер почивка. Малко ми е нервно- хем искам да се наспя и да си обърнем внимание с мечо, хем ми е някак странно и притеснено цяла нощ без него... Ще видим как ще е
Иначе ние с мечо си Викаме мечка и котка и всичките им производни... От както сме заедно е така. Този месец на 26ти стават 3 години откак сме заедно, я кажете какво да измисля като изненада? Някакви идеи?
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #158 -:
август 08, 2015, 10:01:26 »
Здравейте
Миленка
и ние другия месец правим 4 години заедно, та и аз мисля нещо по въпроса.. Мисля да излезем някъде да се разходим, да вечеряме навън, защото каквото и да направя вкъщи все ще дойде някой и ще ми развали вечерта.. Миналата година купих рамка за снимки във формата на сърце и наредих вътре снимки от началото на връзката ни. Като не му го подарих, а просто му казах че съм го направила за годишнината ни.. Той мм не помни дати и със сигурност сега не знае
Сега мисля да започна да правя родословно дърво на нашето семейство, мм също много хареса идеята.. Всяка година когато ни е годишнина правя нещо подобно, за да ни напомня какви моменти сме имали през изминалата година..
А
Али
не искам да те дразня
това е единственото, което мога да правя тук.. Че няма кафета, няма кино няма разходка с приятели, защото все трябва да пътуваш поне 30км до някъде.. А тук все завой и ми минава мерака даже и за ходене по магазините.
Днес ми е доста мързелив ден.. Ще пийна второ кафе, за да се събудя
Активен
always_and_forever
«
Отговор #159 -:
август 08, 2015, 18:26:59 »
Хай, хай, днес не можах да се доредя до форума.
Цял ден се занимавам с пране, гладене, подреждане на багаж. Имам чувството, че целият ни гардероб беше изсипан на спалнята и аз като всяка жена ще си взема "само най-необходимото", демек всичко.
Хайде, специално за всички нетърпеливи съм качила снимки в темата ми.
Миши
, ти защо само тайно надничаш в темата ми? Срамуваш ли се?
Ама, добре си дошла.
Миленка
, добре че сте се разминали на косъм. Малеее, направо да съм ги направила не знам на какво тези.
Сиску
, поръчах си, а и вече е при мен - 50 нюанса по-тъмно. На мен първата книга и филмът ми харесаха. Надявам се и втората част да е такава.
Темата за отношенията между снаха и свекърва не искам да я захващам. Засега се разбираме, дано и за напред да е така.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #160 -:
август 08, 2015, 18:35:22 »
Миленка, сега се върнах да прочета какъв е случая на тая саксия. Направо съм бясна. Айде, че паднала...паднала. Ако ще закована да е, писано ли е да падне ще падне. Добре, че нищо не се е случило. Ама човешкият фактор, човешката реакция...това е недопустимо. За това няма оправдание. За това не сме нормална държава. Защото една майка с дете не може да седне спокойно в кафе или градинка, преди това да е направила разчет на опасностите. Винаги ще има непредвидени ситуации, но точно за това - за всяко нещо има отговорник. И много по-препоръчително е да отговаря съвестно, отколокот да бъде подведен под отговорност.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #161 -:
август 09, 2015, 10:04:04 »
Дааа мен също това ме подразни- реакцията
Да ви кажа от вчера малкия е при свекърите - първите 3 часа ми беше терсене, после се отпуснахме, починахме и НАСПАХМЕ най накрая - кееееф
Има си нужда от уединение
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #162 -:
август 09, 2015, 12:14:10 »
Миме, ще ти хареса, щом ти е харесала и първата част. ММ ми подари и трите и ги изчетох доста бързо. Сега в понеделник ще излиза четвърта книга, която ще е разказана от името на Грей. Та ще ходя утре да си я закупувам
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #163 -:
август 09, 2015, 13:29:31 »
Здравейте! Миме, нюансите ги изчетох за нула време и трите. Задължително вземи и последната, че да ти остане приятен вкус в устата накрая
Миленка, браво на вас и браво и на бабата и дядото. Да са ви живи и здрави и все да помагат. Как се е държал пъпешчо?
Аз с кърменето не снея да го оставям за повече от 2-3 часа. Никога не съм обичала да се изцеждам и нямам ел. помпа. И от мързел си седя в нас, хахаха, хубаво ме каниха по женски на Ивана. Изтървах! Трябваше дето вика една позната да взема и Кико, че да не го лишаам от забавления детето. Тя понеже от малка я мъкне нейната по най-различни вчеринки с алкохол и цигари. Та в тая връзка - детето беше още на проходилка и отиваше при празната каса бира и надигаше бутилките, ми тъй то както го дресираш дракончето
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #164 -:
август 10, 2015, 08:11:35 »
Добро утро, Поспаланки..
Толкова много зарадвахме мама в петък, всичко й хареса много - ресторантът беше супер, като обстановка, като обслужване, като кухня
Часовникът й отива много, даде ни по 1 лв монетен и на мен, и на Илиян.. Пътуването от тати й хареса и каза, че няма търпение.. Всичко беше супер, тортата обра точките, всички хора на съседните маси се надигнаха да я видят и постоянно питаха от къде е
Беше прекрасно
В събота обикаляхме от 10 сутринта до 17ч. Направо се скапахме, но важното е че свършихме цялата работа
Вчера ходихме на обяд с кумците ни и бебка, да хапнем суши в градината на Кемпински (Маринела) на хладно и да си поприказваме.. Кръщенето и рождения ден на беби наближават, моминското и ергенското ни партита също, а и сватбата.. Много поводи, много нещо
Спорна седмица..
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13