Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 11:40:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 192773 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #465 -:
юли 21, 2015, 15:18:58 »
Ей това е супер старо, ама много златно
http://www.vicove.com/list_vic_open.php?id=16506&listtype=&catid=1
Сълзи, сълзи
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #466 -:
юли 22, 2015, 06:23:26 »
Али,
това не го бях чела! Ще се начишкам от смях, изплаших котката
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #467 -:
юли 22, 2015, 09:55:44 »
Добро от мен:)
Сутрешна порция смях...
Опитах се да ви изчета...
Фани
, честит рожден ден на Кари с леко закъснение, но вчера нямах никакво време да вляза
Да ви е жива и здрава, винаги толкова грижовна, мила и послушна
Да ви носи само поводи за гордост
Вчера не бях на работа.. Излязох в 7 и 30 и се прибрах в 19:30
Ходихме с моята приятелка и декораторката ни да обсъждаме нещата в ресторанта за Кръщенето на малката.. После с декораторката ходихме до нашия ресторант за сватбата, където щях да получа инфаркт.. Толкова силно не се бях ядосвала от много време.. Крещях като побъркана.. Но в крайна сметка, мисля че всичко ще е ок.. Много ме е яд, че в България, начинът някой да свърши нещо (не безплатно дори!) е като повишиш тон.. А аз определено мога да повишавам тон.. Само, че изпадам в едно състояние, което не е за обрисуване
Днес отново съм от 6ч.. Вече съм готова и мога да си ходя
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #468 -:
юли 22, 2015, 10:13:53 »
Добро утро и от мен.
Али, големи смехории има там. Отдавна не бях попадала на такъв списък.
Посмях се като за добро утро.
Тони, какво са оклепали в ресторанта?
Няма как да не се ядосваш, ама поне опитай да не е толкова много...
Аз пък днес тръпна в очакване, за да видя реакцията на една колежка. Вчера й спретнахме една шега - получи пратка с бижута, а ние ги сменихме с вървичка с кламер (за колие) и 2 кабърчета (за обеци). Обаче търпеливо си седи пакета неразопакован на бюрото й и не го поглежда. А сме се нагласили и клипче да заснемем...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #469 -:
юли 22, 2015, 10:41:55 »
Добро утроооооо
Ето ме и мен вече като госпожааааа.
Гледам, че сте били нетърпеливи да разказвам. Амиии направих го. Дори и няколко папарашки снимки съм качила в темата ми, докато станат професионалните.
Който иска, може да заповяда.
Видях, че и тук сте коментирали жегата, която беше на 18-ти. Представете си на нас какво ни беше.
Още ми е едно такова сватбено. На момента ми е носталгично и депресивно. Искам паааак.
Купонясва ми се постоянно. Вечер гледаме с Влади да излизаме на някъде, защото не ни се прибира. Все сме с компания. Честно казано, все още не сме излизали само двамата, а така ми се иска.
Не съм много в час за какво си говорите, но запомних само, че
Джоси
иска бебе.
Фани
, честит рожден ден на Кари. Да е здраво и много щастливо дете!
Искам на море и аз...
Активен
Feribotka
«
Отговор #470 -:
юли 22, 2015, 11:16:36 »
Добро ден и от мен прекрасници
Днес моят невероятен бъдещ съпруг има рожден ден и ми е много празнично
Черпя ви с едни бонбонки, които снощи правихме с мамчето до 12 часа, понеже са му любимите да го зарадвам
Само че нещо не мога да кача снимка от комп в работата
Така че ето ви линк:
http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=2118-trufeli-s-bademi-i-furmi
Снощи си взех роклята, уникална е, само ѝ се любувам, нямам търпение да дойде септември, като се добера до лаптопа вкъщи ще ви я кача
Хубав ден на всички
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #471 -:
юли 22, 2015, 11:27:20 »
Добро утро-обед и от мен
Feribotka
, да ти е жив и здрав бъдещият съпруг
и много да те слуша
Вече си по- спокойна, когато роклята си е при теб, нали? Чакам с нетърпение да я покажеш.
Али
, много се смях и аз, добре ми дойде като за начало на деня
Тони
, защо е трябвало да се развикаш? Нещо предполагам не са направили както трябва? За жалост навсякъде са така и не мога да си обясня защо. Преди да наемеш дадени хора или ресторант, всички са много мили и усмихнати, а когато вече знаят, че ще работиш с тях и започват да си правят каквото искат и не обръщат внимание на изискванията ти...
Миме
, ние бяхме по същия начин. Седмицата след сватбата не се спирахме вкъщи. Постоянно бяхме някъде с компания. Отделно през деня ходихме да оправяме документи, адресни регистрации и т.н. А наистина си имахме нужда да сме двамата, да се насладим на отминалите мигове от сватбата.
Нат
, много ще ми е интересна реакцията на колежката ти. Горката, как ли ще се почувства като види кламера
Аз се чудя какво да готвя днес.. така ме мързи, а трябва и да се яде... Айде, аз мога и на салати, но ММ ще се муси
Активен
svekarva
«
Отговор #472 -:
юли 22, 2015, 11:44:51 »
Фери, честито!
always_and_forever
, честито и на теб! Чета ти темата и се ядосвах с теб преди моминското, но не съм се разписвала там.
Тези трюфели и аз ги правя често, но преди това от бадемите с вода правя бадемово мляко и изцеждам кюспето. Слагам и малко кокосово масло и какао за разкош
Във времената на кризата пък чукахме бисквити и после с масло и какао /и малко коняк/ валяхме топките в настъргани орехи. Напомнят ми онези времена, ама хубаво, че е само на мен. Спомням си, че в основата слагахме вишните, киснати във водка за вишновка и трябваше да ги пазя от децата да не прекаляват /с алкохола
/.
Днес е сряда, а в сряда не се сяда...Чакаме проверяващи, а аз непрекъснато губя разни заповеди из бюрото. Преди малко стана течение и всичко се замота окончателно, та рекох да хвърля око какво става тук.
Да добавя към вчерашните възможности за задръстване на лаптопа от котешки косми и едни нахално капещи цветове от дърветата по нашата улица...Децата много им се кефят и правят купчинки, но на мен хич не ми са приятни. Терасата е покрита с два пръста жълто зелен "сняг".
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #473 -:
юли 22, 2015, 11:54:31 »
Feribotka, да ти е жив и здрав рожденика! BTW, бонбоните изглеждат много вкусни и някой път ще изпробвам рецептата. Преди години, когато имах повече свободно време, правех различни бонбони и сладки.
За колежката и шегата:
Подпитахме я какво си е поръчала и тя започна да отваря кашончето. Забележка: За 1 колие и обици са опаковали пратка в кашонче с размери 20х10х5см
. Ние така го бяхме опаковали, че не си личеше изобщо дали е отваряно.А ако заподозреше, щяхме да се оправдаем, че е минала проверка, понеже при нас всички пратки и писма се проверяват (сакън да не ни пратят бомба или антракс).
Разряза лепенките, разви фолиото, отвори първата кутийкя (на обеците) и направи една смешна възмутена физиономия, изразяваща и дълбоко възмущение
. Аз се разсмях и ни издадох.
Ама после всички се смяха, понеже си сложи колието с кламера и каза, че й отива.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #474 -:
юли 22, 2015, 12:11:40 »
Фериботка
, честит празник. Да е жив и здрав бъдещият ти съпруг. Много да се обичате и уважавате.
Много вкусни изглеждат тези бонбонки.
Siscu
, и аз вчера се опържих докато готвих. В тия жеги нищо не ми се прави.
Свекърва
, ама защо си се ядосвала с мен за моминското? Аз ли нещо не съм направила като хората?
Нат
, хахаха добре, че колежката ти разбира от шеги.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #475 -:
юли 22, 2015, 12:54:44 »
Добро ви утро, момичета
Фери, честит да ти е рожденика.
За сватбени вълнения пак сте го подкарали, аз да се похваля с моите. Вчера за първи път се чух с водещия ни и съм много доволна. Ама много. Знаех си, че е правилния избор, сега вече съм сигурна.
Разбра ме много ясно. Ние понеже имахме съмнение дали песента ни запърви танц е подходяща за танц изобщо и исках да го съгласувам с него. Той не само, че я одобри, а направо каза че била чудесен избор и се учудва как до сега не са му я поръчвали младоженци.
Склоних и майка ми да отиде на фризьор да и направи косата, че тя милата е толкова над тия неща... Доволна съм. Малко се изнервих, че нито нашите нито свекърите са се съобразили с изискването ми за облекло, ама беше много малко и ми мина.
Тони, при теб какво се случи?
Активен
Feribotka
«
Отговор #476 -:
юли 22, 2015, 12:55:43 »
Благодаря на всички
ееее
Нат
браво, че такива шеги си спретвате да разведрите малко обстановката
Свекърва
, много са досадни тези жълтите, особено ако са и леко лепкави..кофти за чистене
Сиску
, определено ми е мноооого по-спокойно, особено сутрин като се събуждам да си я гледам закачена в гардероба
Ще гледам довечера да кача снимки
А за готвенето - когато мноооого ме мързи, менюто е макарони с някакъв сос, бързи лесни и вкусни
Тези топки наистина са супер вкусни, а ако се направят като бисквити, стават като скалички - друго любимо нещо на Боби
Освен това може да се варира доста като се правят и да се получат мн интересни вкусове
Миме
, пак да кажа че много ви се радвам
Тони
, сподели драмата с ресторанта
В петък сме на тиймбилдинг в Хилтън - да не повярва човек колко скъпа дестинация са ни избрали :bravo:Сутринта идваме на работа и на всички на бюрото по едно пликче...всички започвта да фанразират за подаръци по случай РД на фирмата ама тц...просто покани за събитието
Активен
svekarva
«
Отговор #477 -:
юли 22, 2015, 13:46:14 »
always_and_forever
, объркала съм сватбите
...
Активен
Alichka
«
Отговор #478 -:
юли 22, 2015, 14:24:59 »
Аз седя, чета и се чудя откъде да захвана с приказването...
Първо за GSM-ите. Покрай децата (кое какво яде и какво не му се дава да яде) майка се подсети, че преди години баба ми, лека й пръст, редовно пращаше съобщения на пейджъра на братовчеда. Съобщенията жалко, че няма как да са запазени, но повечето бяха от сорта на "Сготвила съм ти, бабе, пиле със зеленце"
Не си е работа да си оператор някъде! Аз поне трудно се стърпявам. Имаше и някакви щуротии от обаждания на 112
Преди време работя с клиенти (нови) и в такъв случай всичко е много формално и официално. Колежката от склада се обажда да съобщи, че стоката е приготвена и да й пращам клиентите. Само дето колежката беше щурава като за трима. Говореше ми в слушалката на нещо като пилешки
Отстрани се хихикат още две кокошки. Аз съм стиснала устни и само се хапя, за да не избухна в сълзи от смях
Ох, това с кламерите е номер едно!
Обожавам този тип хумор.
Жълто-зеленият сняг и на мен ми е леко неприятен, че много оси се въртят по улиците. На всичкото отгоре се оказа, че повечето обувки ми се пързалят, когато вървя по тия цветчета.
Картинка... на токчета!
Фери, честит празник!
Тони, и на мен ми стана любопитно
Вчера се ядосвахме с една комшийка - нали вече месец мотат направата на детската площадка. Един екземпляр вчера се опитал да мине с кола, натоварена с гумените плочки, през градинката, за да стигне площадката. По думите на работниците - плочките тежали. Да бе, пък градинката и цветята на какво ще заприличат? Леле, как беше полудяла комшийката! Ама и тя инат - стояла до 3 часа следобед на слънцето да го гледа онзи дали пак ще посмее да прегази китките
Активен
svekarva
«
Отговор #479 -:
юли 22, 2015, 15:25:42 »
Лично от моя архив с гафове при писане и то на писма:
ДО ОВЩИНА ПЛОВДИВ - голяма работа, където в, там и б. Пък че там работат овце, е сигурно.
Пиша товарителница /едни дебели картони, дето едва се пъхат в пишещата машина/ за
6 тона фий
. Ама в същото време се ядосвам и тегля една на ум и съответно написаното е
6 тона х.й
.
Още в четвърти клас забравих ченгелчето на буквата "у" и в едно съчинение бях написала, че хайдути, с п
у
шки боялии, храбро защитавали някого си. Даже учителката не го беше поправила, вероятно от срам
Мноооого в началото на 70- те комуникациите в заводите ставаха чрез телекс. Един път ми донесоха разпечатка, написана с латински букви, да я преведа /уж като знаеща езици/. Е, отне ми седмица, да се светна, че е на чист български, ама с латиница.
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...