Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:36:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 192836 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #465 -: юли 21, 2015, 15:18:58 »

Ей това е супер старо, ама много златно http://www.vicove.com/list_vic_open.php?id=16506&listtype=&catid=1 Сълзи, сълзи cray sarcastic
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #466 -: юли 22, 2015, 06:23:26 »

Али, това не го бях чела! Ще се начишкам от смях, изплаших котката funnytooth
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: юли 22, 2015, 09:55:44 »

Добро от мен:)
Сутрешна порция смях...  funnytooth Опитах се да ви изчета...

Фани, честит рожден ден на Кари с леко закъснение, но вчера нямах никакво време да вляза sad Да ви е жива и здрава, винаги толкова грижовна, мила и послушна smile Да ви носи само поводи за гордост kiss2

Вчера не бях на работа.. Излязох в 7 и 30 и се прибрах в 19:30  girl_impossible angry Ходихме с моята приятелка и декораторката ни да обсъждаме нещата в ресторанта за Кръщенето на малката.. После с декораторката ходихме до нашия ресторант за сватбата, където щях да получа инфаркт.. Толкова силно не се бях ядосвала от много време.. Крещях като побъркана.. Но в крайна сметка, мисля че всичко ще е ок.. Много ме е яд, че в България, начинът някой да свърши нещо (не безплатно дори!) е като повишиш тон.. А аз определено мога да повишавам тон.. Само, че изпадам в едно състояние, което не е за обрисуване  diablo beating

Днес отново съм от 6ч.. Вече съм готова и мога да си ходя  funnytooth   pardon
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: юли 22, 2015, 10:13:53 »

Добро утро и от мен.

Али, големи смехории има там. Отдавна не бях попадала на такъв списък.  funnytooth Посмях се като за добро утро.

Тони, какво са оклепали в ресторанта?  beating Няма как да не се ядосваш, ама поне опитай да не е толкова много...

Аз пък днес тръпна в очакване, за да видя реакцията на една колежка. Вчера й спретнахме една шега - получи пратка с бижута, а ние ги сменихме с вървичка с кламер (за колие) и 2 кабърчета (за обеци). Обаче търпеливо си седи пакета неразопакован на бюрото й и не го поглежда. А сме се нагласили и клипче да заснемем... tease tease
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: юли 22, 2015, 10:41:55 »

Добро утроооооо

Ето ме и мен вече като госпожааааа.  yahoo heart
Гледам, че сте били нетърпеливи да разказвам. Амиии направих го. Дори и няколко папарашки снимки съм качила в темата ми, докато станат професионалните.  blum Който иска, може да заповяда. pardon
Видях, че и тук сте коментирали жегата, която беше на 18-ти. Представете си на нас какво ни беше.  pardon

Още ми е едно такова сватбено. На момента ми е носталгично и депресивно. Искам паааак.  cray
Купонясва ми се постоянно. Вечер гледаме с Влади да излизаме на някъде, защото не ни се прибира. Все сме с компания. Честно казано, все още не сме излизали само двамата, а така ми се иска.  heart

Не съм много в час за какво си говорите, но запомних само, че Джоси иска бебе.  yahoo

Фани, честит рожден ден на Кари. Да е здраво и много щастливо дете!  smile

Искам на море и аз...  DANCE
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #470 -: юли 22, 2015, 11:16:36 »

Добро ден и от мен прекрасници  give_rose

Днес моят невероятен бъдещ съпруг има рожден ден и ми е много празнично  heart Черпя ви с едни бонбонки, които снощи правихме с мамчето до 12 часа, понеже са му любимите да го зарадвам Wink Само че нещо не мога да кача снимка от комп в работата  NO Така че ето ви линк: http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=2118-trufeli-s-bademi-i-furmi

Снощи си взех роклята, уникална е, само ѝ се любувам, нямам търпение да дойде септември, като се добера до лаптопа вкъщи ще ви я кача  smile

Хубав ден на всички  heart heart heart
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: юли 22, 2015, 11:27:20 »

Добро утро-обед и от мен biggrin

Feribotka , да ти е жив и здрав бъдещият съпруг Offtopic Offtopic и много да те слуша blum Вече си по- спокойна, когато роклята си е при теб, нали? Чакам с нетърпение да я покажеш. smile

Али, много се смях и аз, добре ми дойде като за начало на деня smile

Тони, защо е трябвало да се развикаш? Нещо предполагам не са направили както трябва? За жалост навсякъде са така и не мога да си обясня защо. Преди да наемеш дадени хора или ресторант, всички са много мили и усмихнати, а когато вече знаят, че ще работиш с тях и започват да си правят каквото искат и не обръщат внимание на изискванията ти... beating crazy

Миме, ние бяхме по същия начин. Седмицата след сватбата не се спирахме вкъщи. Постоянно бяхме някъде с компания. Отделно през деня ходихме да оправяме документи, адресни регистрации и т.н. А наистина си имахме нужда да сме двамата, да се насладим на отминалите мигове от сватбата. smile

Нат, много ще ми е интересна реакцията на колежката ти. Горката, как ли ще се почувства като види кламера  funnytooth funnytooth funnytooth

Аз се чудя какво да готвя днес.. така ме мързи, а трябва и да се яде... Айде, аз мога и на салати, но ММ ще се муси biggrin
Активен
svekarva

« Отговор #472 -: юли 22, 2015, 11:44:51 »

Фери, честито! always_and_forever, честито и на теб! Чета ти темата и се ядосвах с теб преди моминското, но не съм се разписвала там.
Тези трюфели и аз ги правя често, но преди това от бадемите с вода правя бадемово мляко и изцеждам кюспето. Слагам и малко кокосово масло и какао за разкош Wink Във времената на кризата пък чукахме бисквити и после с масло и какао /и малко коняк/ валяхме топките в настъргани орехи. Напомнят ми онези времена, ама хубаво, че е само на мен. Спомням си, че в основата слагахме вишните, киснати във водка за вишновка и трябваше да ги пазя от децата да не прекаляват /с алкохола Wink/.
Днес е сряда, а в сряда не се сяда...Чакаме проверяващи, а аз непрекъснато губя разни заповеди из бюрото. Преди малко стана течение и всичко се замота окончателно, та рекох да хвърля око какво става тук.
Да добавя към вчерашните възможности за задръстване на лаптопа от котешки косми и едни нахално капещи цветове от дърветата по нашата улица...Децата много им се кефят и правят купчинки, но на мен хич не ми са приятни. Терасата е покрита с два пръста жълто зелен "сняг".  pleasantry
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: юли 22, 2015, 11:54:31 »

Feribotka, да ти е жив и здрав рожденика! BTW, бонбоните изглеждат много вкусни и някой път ще изпробвам рецептата. Преди години, когато имах повече свободно време, правех различни бонбони и сладки.

За колежката и шегата:
Подпитахме я какво си е поръчала и тя започна да отваря кашончето. Забележка: За 1 колие и обици са опаковали пратка в кашонче с размери 20х10х5см  crazy. Ние така го бяхме опаковали, че не си личеше изобщо дали е отваряно.А ако заподозреше, щяхме да се оправдаем, че е минала проверка, понеже при нас всички пратки и писма се проверяват (сакън да не ни пратят бомба или антракс).  crazy  Разряза лепенките, разви фолиото, отвори първата кутийкя (на обеците) и направи една смешна възмутена физиономия, изразяваща и дълбоко възмущение  Oh my .... Аз се разсмях и ни издадох.  Girl_hide Ама после всички се смяха, понеже си сложи колието с кламера и каза, че й отива.  tease
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: юли 22, 2015, 12:11:40 »

Фериботка, честит празник. Да е жив и здрав бъдещият ти съпруг. Много да се обичате и уважавате.  give_rose Много вкусни изглеждат тези бонбонки.

Siscu, и аз вчера се опържих докато готвих. В тия жеги нищо не ми се прави.  smile

Свекърва, ама защо си се ядосвала с мен за моминското? Аз ли нещо не съм направила като хората?  blush

Нат, хахаха добре, че колежката ти разбира от шеги.  smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: юли 22, 2015, 12:54:44 »

Добро ви утро, момичета smile

Фери, честит да ти е рожденика.  give_rose

За сватбени вълнения пак сте го подкарали, аз да се похваля с моите. Вчера за първи път се чух с водещия ни и съм много доволна. Ама много. Знаех си, че е правилния избор, сега вече съм сигурна.
Разбра ме много ясно. Ние понеже имахме съмнение дали песента ни запърви танц е подходяща за танц изобщо и исках да го съгласувам с него. Той не само, че я одобри, а направо каза че била чудесен избор и се учудва как до сега не са му я поръчвали младоженци.
Склоних и майка ми да отиде на фризьор да и направи косата, че тя милата е толкова над тия неща...  Доволна съм. Малко се изнервих, че нито нашите нито свекърите са се съобразили с изискването ми за облекло, ама беше много малко и ми мина. tease

Тони, при теб какво се случи?
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #476 -: юли 22, 2015, 12:55:43 »

Благодаря на всички  heart

ееее Нат браво, че такива шеги си спретвате да разведрите малко обстановката smile

Свекърва, много са досадни тези жълтите, особено ако са и леко лепкави..кофти за чистене  NO

Сиску, определено ми е мноооого по-спокойно, особено сутрин като се събуждам да си я гледам закачена в гардероба Wink Ще гледам довечера да кача снимки smile А за готвенето - когато мноооого ме мързи, менюто е макарони с някакъв сос, бързи лесни и вкусни  blum

Тези топки наистина са супер вкусни, а ако се направят като бисквити, стават като скалички - друго любимо нещо на Боби smile Освен това може да се варира доста като се правят и да се получат мн интересни вкусове  good

Миме, пак да кажа че много ви се радвам  give_rose

Тони, сподели драмата с ресторанта  blush

В петък сме на тиймбилдинг в Хилтън - да не повярва човек колко скъпа дестинация са ни избрали  :bravo:Сутринта идваме на работа и на всички на бюрото по едно пликче...всички започвта да фанразират за подаръци по случай РД на фирмата ама тц...просто покани за събитието  smile
Активен
svekarva

« Отговор #477 -: юли 22, 2015, 13:46:14 »

always_and_forever, объркала съм сватбите Wink...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #478 -: юли 22, 2015, 14:24:59 »

Аз седя, чета и се чудя откъде да захвана с приказването...
Първо за GSM-ите. Покрай децата (кое какво яде и какво не му се дава да яде) майка се подсети, че преди години баба ми, лека й пръст, редовно пращаше съобщения на пейджъра на братовчеда. Съобщенията жалко, че няма как да са запазени, но повечето бяха от сорта на "Сготвила съм ти, бабе, пиле със зеленце" lol Не си е работа да си оператор някъде! Аз поне трудно се стърпявам. Имаше и някакви щуротии от обаждания на 112 crazy
Преди време работя с клиенти (нови) и в такъв случай всичко е много формално и официално. Колежката от склада се обажда да съобщи, че стоката е приготвена и да й пращам клиентите. Само дето колежката беше щурава като за трима. Говореше ми в слушалката на нещо като пилешки tease Отстрани се хихикат още две кокошки. Аз съм стиснала устни и само се хапя, за да не избухна в сълзи от смях cray
Ох, това с кламерите е номер едно! blum Обожавам този тип хумор.
Жълто-зеленият сняг и на мен ми е леко неприятен, че много оси се въртят по улиците. На всичкото отгоре се оказа, че повечето обувки ми се пързалят, когато вървя по тия цветчета. pardon Картинка... на токчета!
Фери, честит празник! give_rose
Тони, и на мен ми стана любопитно blush Вчера се ядосвахме с една комшийка - нали вече месец мотат направата на детската площадка. Един екземпляр вчера се опитал да мине с кола, натоварена с гумените плочки, през градинката, за да стигне площадката. По думите на работниците - плочките тежали. Да бе, пък градинката и цветята на какво ще заприличат? Леле, как беше полудяла комшийката! Ама и тя инат - стояла до 3 часа следобед на слънцето да го гледа онзи дали пак ще посмее да прегази китките beating
Активен
svekarva

« Отговор #479 -: юли 22, 2015, 15:25:42 »

Лично от моя архив с гафове при писане и то на писма:
ДО ОВЩИНА ПЛОВДИВ - голяма работа, където в, там и б. Пък че там работат овце, е сигурно.
Пиша товарителница /едни дебели картони, дето едва се пъхат в пишещата машина/ за 6 тона фий. Ама в същото време се ядосвам и тегля една на ум и съответно написаното е 6 тона х.й.
Още в четвърти клас забравих ченгелчето на буквата "у" и в едно съчинение бях написала, че хайдути, с пушки боялии, храбро защитавали някого си. Даже учителката не го беше поправила, вероятно от срам crazy
Мноооого в началото на 70- те комуникациите в заводите ставаха чрез телекс. Един път ми донесоха разпечатка, написана с латински букви, да я преведа /уж като знаеща езици/. Е, отне ми седмица, да се светна, че е на чист български, ама с латиница.
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: