Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 19:27:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юли 2015
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юли 2015 (Прочетена 192968 пъти)
nansita
Баш Майстор
Re:Месечна тема - юли 2015
«
Отговор #345 -:
юли 14, 2015, 13:42:28 »
Йеей, успях да се добера и до тук,че и 5 откраднати минутки имам....супер!
Откакто уволниха колежката, не мога да си вдигна главата от работа. Да кажеш,че е много- не е.Ама да комуникираш с дебили не е работа! Едно и също го обяснявам по 50 пъти....Ако и заплатата ми вдигнта, няма да е лошо. айде стига съм мрънкала. Ще има светлина в тунела, сигурна съм. Дано и да я дочакам.
Тони, аз бих избрала някакъв комплект с готин визитник и химикалка. Даже това подарихме на колежката в последния й ден. Демек- днес. На свекърва идеята за винце не е никак лоша. Стига да е любител на вината, иначе няма да го оцени. А и Панда е права - мъж храна не отказва, а вашите мъфини са супер вкусни и ги украсявате тематично.
Отивам да се боря като прасе с тиква. Грух грух!
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #346 -:
юли 15, 2015, 08:25:53 »
Добро утро. Аз ви попрочитам тези дни /а и не сте много активни, че а се зоря/, ама нямам какво да напиша - лежа по цял ден и единствената ми радост е кафето рано сутрин, когато се събудя. Трябва да си намеря хоби!!! Иначе не заредена, а отегчена ще отида на работа септември.
Тони
, реши ли за подаръка? Готини идеи са ти дали преди мен, няма да си напрягам мозъка да предлагам друго за него, но може да купите нещо за бебчето - то е съвсем малко и ще е буквално първия му подарък от вас.
Нат
, започвай да ставаш откачалка като останалите, че иначе ще откачиш съвсем!!!
Cerise
, доста булки се оплакват от подобни сънища преди сватбата, нормално е, макар и гадно. Гледай днеска да си го избиеш от главата и викай по-бързо ентусиазираните прекрасни сватбени чувства и емоции.
свекърва
, торта с вкус на бира!!! Това ще ми стане любимата торта!!!
Желая ви успешен ден, момичета.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #347 -:
юли 15, 2015, 08:45:53 »
Хей хей... След известно отсъствие се вкючвам... Не съм чела назад и затова само давам бърз ъпдейт за мен
после ще чета
Бабата на Филип се възстановява чудесно, операцията беше успешна и скоро ще я изпишат
Дребосъка спи вечер от 10 до 7 сутринта и аз съм една адски щастлива мама.
вече се опитва да хваща и се върти като пумпал - страхотен е
Вчера бяхме на плаж само с мечи - имахме нужда признавам си, така се отпуснахме че днес се събудих преди малкия - такъв релакс... Блаженство... Само дето понеже ни беше първи плаж така изгоряхме на облаците че не е реално... Принципно нито аз нито мечи гори но явно подценихме силата на слънцето аххахха
Та така... Сега зачитам при вас ситуацията
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #348 -:
юли 15, 2015, 08:58:48 »
Добро утро!
Тук да не би някой да е пуснал бомба?
Къде са всички?
В последно време форумът е празен.....
Еее,
Наде
, добре, че си ти отсрамиш колектива.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #349 -:
юли 15, 2015, 10:17:44 »
Здравейте, мили съфорумки!
Така се радвам, когато сутрин (по обяд) отворя форума и има написани постове! Лъч светлина, юхуу!
При мен има някакво затишие, ама дали ще е пред буря....
Наде, те тия не са луди в добрия смисъл на думата. Има някои за освидетелстване - тотални работохолици, които нямат личен живот. Да получиш мейл в 1 през нощта.....луда работа!
Пък аз съм си луда,бе! Да знаеш кви дивотии ми ражда главата. И го раздавам купидон в последно време. На моминското парти от миналия уикенд сватосвах кумата с един пич (ама в добрия смисъл на думата). Човека си похапна сметанка от нея, а малките "батки" после са имали бая мокри сънища.
Намесихме и един банан...та такива ми ти работи. Пък се тръшках, че няма да ходя.
Наде, чети книжка, излизай навън, радвай се на слънцето и лятото! Обичаш ли да майсториш разни неща? Виж в сайта на handymania за различни идеи. Последно бях гледала там как да си направиш украса на чаша с лак за нокти. Получава се много красив акварелен ефект. В списъка с бъдещи проекти ми е, обаче с тая натоварена програма, кой знае кога ще сколасам до там?!?!
Миленкоооо, много се радвам, че сте си изкарали хубаво с ТМ! Малкия при бабите ли беше? Как му се отрази твоето отсъствие? Гледам ви снимките във фейсбука и много ви се радвам! Пу-пу!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #350 -:
юли 15, 2015, 10:54:51 »
Здравейте и от мен... Няма ме, ама тъкмо да не достаждам само, а да ви залипсвам
Радвам се за вас Миленко
Бих питала по-скоро, как ви се отрази на вас няколкото часовата раздяла с бебо? Радвам се много за бабата на Фил, силна жена
Днес пак 5:30 бях будна.. Странно ми е на главата
, реди пъзел.. Ей колко обичам.... Не съм редила от поне 2 години... Преди си купувах от 2000-3000 части и за 1-2 дни го опуквах, но сега нямам време
Ходи на басейн?????
Бащата на моята приятелка ми каза онзи ден, че имам тен на замръзено пиле
За подаръка остана самолета на Тройка и писалка на Пиер Карден, която Илиян е харесал
Целувки и от мен
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #351 -:
юли 15, 2015, 11:14:13 »
Да ви кажа добре ни се отрази - все пак звънях на мама през час де..
а на него не му беше зле, играли са си с майка ми, въобще - бебе мечта
Ти защо така 5.30? Много рано какво те тормози?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #352 -:
юли 15, 2015, 11:30:12 »
Замествам колежката ми, докато тя си взема почивките, а другата на нейната позиция е отпуска.. И 5:30, защото те са от 6ч на работа
Шефът ми не поня тази, която е отпуска, защото тя е егати латерната и не спира да говори с ужасно-пискливия си глас, постоянно пита, коментира, ужасно бавна е в работата си.. И той от няколко дни започна пак да ме подпитва, нямам ли решение на проблема, как да я махне и кой да работи на нейно място... Аз не искам само, защото работят 2/2 по 12ч., иначе така или иначе цялата отговорност си я поемам аз, когато тя е на смяна ... Но събота и неделя, твърдо държа да почивам
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #353 -:
юли 15, 2015, 12:39:56 »
Здравейтееее! Нямахме нет 2-3 дни, че рутера ни нещо се прецака, от вчера сме с нов, та почвам да наваксвам!
Миленка, браво на вас! Забравихте да се мажете и сега ще плачете, а? Моят девиз е никога не излизай на слънце без фактор 50, че иначе ставам рак... И за бабата се зарадвах. Колкото и да са дразнещи понякога, да са ни живи и здрави! Мойта мама също е добре, няма злокачествени образувания, заминаха с Кари на село, малко за Байряма да събере парички преди моренцето! В понеделник заминава. Ще си празнува РД там, после като се върне пак! Ще стане 40 дни яли ппили и се веселили.
А Кико от няколко дена си умира да се обръща по корем. Както си лежи и хоп!
Активен
Alichka
«
Отговор #354 -:
юли 15, 2015, 13:16:16 »
На мен вчера нещо не ми беше ден. Хич не бях за пред хора, а те зорлем се тикаха при мен и ме изнервяха още повече
Обаче днес съм свежарка. Снощи цяла вечер си давах сметка, че колкото и стрес и нерви да има, такава не се харесвам. Теглих чертата, майните... и после в обратен ред!
Днес и малката е
Ходихме на консултация и това малко ни обърка нещата. Трябваше да е заспала преди час. Заспа в колата на връщане. Не за първи път я местя от столчето в количката, после в леглото, а тя само се намества. Този път се разскача и сега няма сън
Дано да заспи до 10 минути, чеееее
Да се похваля - купих си вчера бански
Бяхме до един склад за бельо на Za-Za. Имаха доста намалени неща, включително на Феба за по 10-20 лв. Меря един модел - горнището 6
Просто излято! Долнището обаче имаше възможност и дребната да събере. Егати прашките!
Другият модел - същият десен. Меря, горнището тясно, чак въздух не мога да взема. Долнището лепна! Момичето нямаше против да ми ги размени, нищо, че не бяха еднакъв модел. Даже ми ги чукна и на по-ниската цена. Представяте ли си - 9,80 лв за бански
А аз си бях харесала един за 80 и се чудех как да ги прежаля тия пари.
Наде, аз бих се отдала на книжки, гоблени, разходки, някой и друг филм, ама умерено (за цвят)
Миленка, браво на вас! Искам и аз на плаж, на басейн - не отказвам.
Тони, теб ще те побъркат с това работно време. И аз не си давам съботата и неделята, колкото и да е лукс тук това.
Посмях се с пилето.
Моя приятелка е такава, а аз вече имам тен само от улиците. Малката е с тен на гънки
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #355 -:
юли 15, 2015, 14:06:46 »
Feba банските са страхотни!!! Все по-рядко ги срещах в БГ обаче, един модел имам на 6-7 годинки, ама не искам да го сменям. То не че съм се залетяла да го ползвам де.
Което ми напомня, че свекърва ми е луднала по бельото на Триумф и само ни гони с дъщеря и да ни купува.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #356 -:
юли 15, 2015, 14:10:30 »
Аз пък забравих да ви почерпя, защото моя Влади си има имен ден.
Активен
Alichka
«
Отговор #357 -:
юли 15, 2015, 14:17:22 »
Миме, да е жив и здрав именникът ти
Да си направите чудна сватба!
Хехе, преди две години направихме супер изненада на нашия кум. Той хал-хабер си нямаше, че сме му организирали с кумата именния ден. Бяхме навзели мезета, салати, торта, бяхме поканили и неговите родители... Получи се уникално!
Чери, те цените на Feba скочиха драстично. Преди си купувах техни бански от пазари и малки магазинчета. Сега под 60 лв техен бански не видях
И аз имах един, който обожавах. Толкова обаче избеля от носене, че с чиста съвест го изхвърлих. Сега си взех на Jolidon, което нищо не ми говори като марка.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #358 -:
юли 15, 2015, 16:10:02 »
А аз споделих ВСИЧКО с една жена и Митко сега се сърди.........
П.С. Жената на негов приятел, ама явно не Приятел, а просто .............. човек!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #359 -:
юли 15, 2015, 16:36:03 »
Наде? Аз нещо ли съм пропуснала?
Активен
Страници:
1