Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 21:41:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - юли 2015  (Прочетена 193028 пъти)

nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юли 14, 2015, 13:42:28 »

Йеей, успях да се добера и до тук,че и 5 откраднати минутки имам....супер!
Откакто уволниха колежката, не мога да си вдигна главата от работа. Да кажеш,че е много- не е.Ама да комуникираш с дебили не е работа! Едно и също го обяснявам по 50 пъти....Ако и заплатата ми вдигнта, няма да е лошо. айде стига съм мрънкала. Ще има светлина в тунела, сигурна съм. Дано и да я дочакам.  crazy crazy crazy

Тони, аз бих избрала някакъв комплект с готин визитник и химикалка. Даже това подарихме на колежката в последния й ден. Демек- днес. На свекърва идеята за винце не е никак лоша. Стига да е любител на вината, иначе няма да го оцени. А и Панда е права - мъж храна не отказва, а вашите мъфини са супер вкусни и ги украсявате тематично. Wink

Отивам да се боря като прасе с тиква. Грух грух!

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.  Bravo
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #346 -: юли 15, 2015, 08:25:53 »

Добро утро. Аз ви попрочитам тези дни /а и не сте много активни, че а се зоря/, ама нямам какво да напиша - лежа по цял ден и единствената ми радост е кафето рано сутрин, когато се събудя. Трябва да си намеря хоби!!! Иначе не заредена, а отегчена ще отида на работа септември.

Тони, реши ли за подаръка? Готини идеи са ти дали преди мен, няма да си напрягам мозъка да предлагам друго за него, но може да купите нещо за бебчето - то е съвсем малко и ще е буквално първия му подарък от вас.

Нат, започвай да ставаш откачалка като останалите, че иначе ще откачиш съвсем!!!  heart

Cerise, доста булки се оплакват от подобни сънища преди сватбата, нормално е, макар и гадно. Гледай днеска да си го избиеш от главата и викай по-бързо ентусиазираните прекрасни сватбени чувства и емоции.

свекърва, торта с вкус на бира!!! Това ще ми стане любимата торта!!!  good heart

Желая ви успешен ден, момичета. kiss2
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #347 -: юли 15, 2015, 08:45:53 »

Хей хей... След известно отсъствие се вкючвам... Не съм чела назад и затова само давам бърз ъпдейт за мен smile после ще чета

Бабата на Филип се възстановява чудесно, операцията беше успешна и скоро ще я изпишат smile

Дребосъка спи вечер от 10 до 7 сутринта и аз съм една адски щастлива мама.  heart вече се опитва да хваща и се върти като пумпал - страхотен е kiss2

Вчера бяхме на плаж само с мечи - имахме нужда признавам си, така се отпуснахме че днес се събудих преди малкия - такъв релакс... Блаженство... Само дето понеже ни беше първи плаж така изгоряхме на облаците че не е реално... Принципно нито аз нито мечи гори но явно подценихме силата на слънцето аххахха

Та така... Сега зачитам при вас ситуацията
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 15, 2015, 08:58:48 »

Добро утро!

Тук да не би някой да е пуснал бомба?  bomb Къде са всички?
В последно време форумът е празен.....

Еее, Наде, добре, че си ти отсрамиш колектива.  girl_haha

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юли 15, 2015, 10:17:44 »

Здравейте, мили съфорумки!
Така се радвам, когато сутрин (по обяд) отворя форума и има написани постове! Лъч светлина, юхуу!
При мен има някакво затишие, ама дали ще е пред буря....
Наде, те тия не са луди в добрия смисъл на думата. Има някои за освидетелстване - тотални работохолици, които нямат личен живот. Да получиш мейл в 1 през нощта.....луда работа!
Пък аз съм си луда,бе! Да знаеш кви дивотии ми ражда главата. И го раздавам купидон в последно време. На моминското парти от миналия уикенд сватосвах кумата с един пич (ама в добрия смисъл на думата). Човека си похапна сметанка от нея, а малките "батки" после са имали бая мокри сънища.  girl_haha Намесихме и един банан...та такива ми ти работи. Пък се тръшках, че няма да ходя.
Наде, чети книжка, излизай навън, радвай се на слънцето и лятото! Обичаш ли да майсториш разни неща? Виж в сайта на handymania за различни идеи. Последно бях гледала там как да си направиш украса на чаша с лак за нокти. Получава се много красив акварелен ефект. В списъка с бъдещи проекти ми е, обаче с тая натоварена програма, кой знае кога ще сколасам до там?!?!

Миленкоооо, много се радвам, че сте си изкарали хубаво с ТМ! Малкия при бабите ли беше? Как му се отрази твоето отсъствие? Гледам ви снимките във фейсбука и много ви се радвам! Пу-пу!

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юли 15, 2015, 10:54:51 »

Здравейте и от мен... Няма ме, ама тъкмо да не достаждам само, а да ви залипсвам kiss2

Радвам се за вас Миленко kiss2 Бих питала по-скоро, как ви се отрази на вас няколкото часовата раздяла с бебо? Радвам се много за бабата на Фил, силна жена  Bravo good

Днес пак 5:30 бях будна.. Странно ми е на главата  pardon
, реди пъзел.. Ей колко обичам.... Не съм редила от поне 2 години... Преди си купувах от 2000-3000 части и за 1-2 дни го опуквах, но сега нямам време sad  Ходи на басейн?????

Бащата на моята приятелка ми каза онзи ден, че имам тен на замръзено пиле sad  cray

За подаръка остана самолета на Тройка и писалка на Пиер Карден, която Илиян е харесал  blush
Целувки и от мен  give_rose
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #351 -: юли 15, 2015, 11:14:13 »

Да ви кажа добре ни се отрази - все пак звънях на мама през час де..  blush а на него не му беше зле, играли са си с майка ми, въобще - бебе мечта smile

Ти защо така 5.30? Много рано какво те тормози?
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юли 15, 2015, 11:30:12 »

Замествам колежката ми, докато тя си взема почивките, а другата на нейната позиция е отпуска.. И 5:30, защото те са от 6ч на работа  crazy Шефът ми не поня тази, която е отпуска, защото тя е егати латерната и  не спира да говори с ужасно-пискливия си глас, постоянно пита, коментира, ужасно бавна е в работата си.. И той от няколко дни започна пак да ме подпитва, нямам ли решение на проблема, как да я махне и кой да работи на нейно място...  Аз не искам само, защото работят 2/2 по 12ч., иначе така или иначе цялата отговорност си я поемам аз, когато тя е на смяна ... Но събота и неделя, твърдо държа да почивам  diablo

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юли 15, 2015, 12:39:56 »

Здравейтееее! Нямахме нет 2-3 дни, че рутера ни нещо се прецака, от вчера сме с нов, та почвам да наваксвам!
Миленка, браво на вас! Забравихте да се мажете и сега ще плачете, а? Моят девиз е никога не излизай на слънце без фактор 50, че иначе ставам рак... И за бабата се зарадвах. Колкото и да са дразнещи понякога, да са ни живи и здрави! Мойта мама също е добре, няма злокачествени образувания, заминаха с Кари на село, малко за Байряма да събере парички преди моренцето! В понеделник заминава. Ще си празнува РД там, после като се върне пак! Ще стане 40 дни яли ппили и се веселили.
А Кико от няколко дена си умира да се обръща по корем. Както си лежи и хоп!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #354 -: юли 15, 2015, 13:16:16 »

На мен вчера нещо не ми беше ден. Хич не бях за пред хора, а те зорлем се тикаха при мен и ме изнервяха още повече blush Обаче днес съм свежарка. Снощи цяла вечер си давах сметка, че колкото и стрес и нерви да има, такава не се харесвам. Теглих чертата, майните... и после в обратен ред!
Днес и малката е Sunshine Ходихме на консултация и това малко ни обърка нещата. Трябваше да е заспала преди час. Заспа в колата на връщане. Не за първи път я местя от столчето в количката, после в леглото, а тя само се намества. Този път се разскача и сега няма сън huhhuh.gif Дано да заспи до 10 минути, чеееее tease
Да се похваля - купих си вчера бански yahoo Бяхме до един склад за бельо на Za-Za. Имаха доста намалени неща, включително на Феба за по 10-20 лв. Меря един модел - горнището 6 good Просто излято! Долнището обаче имаше възможност и дребната да събере. Егати прашките! laugh Другият модел - същият десен. Меря, горнището тясно, чак въздух не мога да взема. Долнището лепна! Момичето нямаше против да ми ги размени, нищо, че не бяха еднакъв модел. Даже ми ги чукна и на по-ниската цена. Представяте ли си - 9,80 лв за бански shok А аз си бях харесала един за 80 и се чудех как да ги прежаля тия пари.
Наде, аз бих се отдала на книжки, гоблени, разходки, някой и друг филм, ама умерено (за цвят) Wink
Миленка, браво на вас! Искам и аз на плаж, на басейн - не отказвам.
Тони, теб ще те побъркат с това работно време. И аз не си давам съботата и неделята, колкото и да е лукс тук това.
Посмях се с пилето. blush Моя приятелка е такава, а аз вече имам тен само от улиците. Малката е с тен на гънки lol
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юли 15, 2015, 14:06:46 »

Feba банските са страхотни!!! Все по-рядко ги срещах в БГ обаче, един модел имам на 6-7 годинки, ама не искам да го сменям. То не че съм се залетяла да го ползвам де. cray

Което ми напомня, че свекърва ми е луднала по бельото на Триумф и само ни гони с дъщеря и да ни купува.  funnytooth funnytooth
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юли 15, 2015, 14:10:30 »

Аз пък забравих да ви почерпя, защото моя Влади си има имен ден.  blush

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #357 -: юли 15, 2015, 14:17:22 »

Миме, да е жив и здрав именникът ти give_rose Да си направите чудна сватба!
Хехе, преди две години направихме супер изненада на нашия кум. Той хал-хабер си нямаше, че сме му организирали с кумата именния ден. Бяхме навзели мезета, салати, торта, бяхме поканили и неговите родители... Получи се уникално! danceg
Чери, те цените на Feba скочиха драстично. Преди си купувах техни бански от пазари и малки магазинчета. Сега под 60 лв техен бански не видях crazy И аз имах един, който обожавах. Толкова обаче избеля от носене, че с чиста съвест го изхвърлих. Сега си взех на Jolidon, което нищо не ми говори като марка. pardon
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #358 -: юли 15, 2015, 16:10:02 »

А аз споделих ВСИЧКО с една жена и Митко сега се сърди.........

П.С. Жената на негов приятел, ама явно не Приятел, а просто .............. човек!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юли 15, 2015, 16:36:03 »

Наде? Аз нещо ли съм пропуснала?  ohah
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: