Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 18:55:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218285 пъти)

scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #705 -: юни 21, 2015, 09:17:32 »

Охо! Добро утро! Йоана се казвам, а ти? girl_wink

Честито за новите придобивки, аз много обичам да хвърлям разни неща и да прочиствам, включително и гардероба си. Постоянно събирам торби с дрехи, които не са ми вече ок като размер или не съм ги носила много пъти и ги дарявам някъде. Аз също се оказах с 1-2 чифта сандали и наскоро си купих още един. Но в този дъжд няма къде да ги нося, та съм предимно на кецове, хихи. Радвам се за прегледа и поздравления за добрите новини! smile

А днес ми попадна някаква промоция от foodpanda, нещо за 35% намаление, та който няма намерение да готви, а да поръчва до довечера, да я има предвид smile
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #706 -: юни 21, 2015, 10:21:34 »

Добро утро и от нас!!! Наслаждавам се на последното денонощие у дома на тишина. Утре влизам в АГО и до 2-3 дни наистина се очаква да излезе тоя Кико вече... Голям инат! А вчера не ми остана време да вляза от хойкане по улиците, после чистене, подреждане. Все се надявам да му помогна без да се налага докторите да го правят, ама явно няма да я бъде с естествени методи. аз ще съм с телефона там, така че вероятно ще ви съобщя новината своевременно, то само да има такава скоро!!!  :PКари отиде на село за 3 дни и сега баща й отиде да я прибере, та затова толкова тихо. Както е и дъждовно, мисля да я заведа на филмчето "Отвътре навън" - хем да се разсея преди утрешния ден.  blum
Йоана, вие някъде в чужбина ли живеете? останала съм с такова впечатление  Wink
Тони, надявам се този път да е нямало неканени гости в хотела, че и ти си човек - да ти дадат малко почивка  angry
ето малко за Рамазан, Миленка и другите, на които им е интересно: http://www.webcafe.bg/newscafe/obshtestvo/id_2091189537
http://btvnovinite.bg/article/svetut/kolko-trudno-e-da-se-spazva-ramazan-tam-kadeto-slanceto-pochti-ne-zaljazva.html
Да ми дойде малко музата и ще разказвам и лични преживявания свързани с празника. girl_wink
забравих половината неща, айде до след малко!!!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #707 -: юни 21, 2015, 11:35:16 »

Ха, Фани, тъкмо вчера ми попадна статия в един от кърмаческите блогове, които следя, свързана с Рамазан/Рамадан - https://missby.wordpress.com/2015/06/19/ramadan-karmene/

Ние живеем в София за момента, но скоро може това да се промени, все още не е напълно ясно smile

Искрено се надявам все пак нещата да се получат естествено! Ще очаквам с нетърпение да обявиш новината и аз като теб бях с телефона си, само в родилната зала не успях да го взема biggrin
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #708 -: юни 21, 2015, 14:51:56 »

Здравейте здравейте,  вчера с тоя вятър въобще не стигнахме до навън sad добре че не се оженихме вчера, както беше плана преди пъпеша... Съдбата си знае работата smile

Днес е гадно и дъждовно, но дойдохме на гости на свекърите и сега гледам бабите - свекърва ми и нейната свекърва как ще се избият коя да го държи, пипа, мачка и тн... Баси, ще кажеш че е играчка...

Тони с твоя подарък съм го облякла ако се добера до него ще го снимам smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #709 -: юни 21, 2015, 17:15:47 »

Ох... Най-После се прибранное  shok

Гостите... Пак се получи малко странно.. Говорихме във вторник, казах че родителите ми са тук, но има място и ако трябва ще спят на дивана.. При, което братовчедка ми каза, няма проблем ще се чуем като решим нещо... Вчера пазарувахме, т.е мама ми купи тези неща.. Ние нали сме социално слаби този месец, от хилядите поводи.. И после решихме да отидем да хапнем в една кръчма, където е евтино, вкусно и порциите са огромни, за софийските девойки (на Симеоновско шосе "При Краси"), че да ги почерпим поне обяд-вечеря  pardon Докато бяхме там, тя ми звънна и ме пита къде има Баухаус-Хоуммаск. Като вметна, че понеже е късно  ине им се обикаля повече, като минат от там ще дойдат вкъщи  huhhuh.gif girl_impossible Викам сори, ама нямам нищо за ядене, ще отидем до пицария до вкъщи, защото ние се наядохме, а ще пазаруваме в неделя  Curtsey
Сутринта Илиян беше станал по-рано и ни беше направил палачинки, защото го врънкам от понеделник  yahoo

Заведохме ги в един магазин за бани и оборудване, поръчаха си всичко от там, както им казах, че ще стане и отидохме в Айко... Имахме един нож на Брабантия за 80лв, който ръждяса  shok Той има 10год. гаранция, но не искахме да вземем нов, защото в крайна сметка Илиян ме убеди, че е по-добре да си купим на Делимано. Всичките ни познати ползват и са супер доволни... Не ни върнаха парите, а ни дадоха да си изберем нещо за същата сума или да ни дадат ваучери. Ние си избрахме едни 5 пана.. От тези разделените картинки за спалнята и една ваза с изкуствени божури..

Смазано от двудневните обиколки минахме през Лидл, напазарувахме и се размазахме на дивана  heart

Йоана, аз съм Тони (Антоанета) приятно ми е  Wink Ще те запомни, една от най-близките ми приятелки е Йоана  give_rose

Миленка, надявам се всичко да ти влиза в употреба, гледах да е за новородено, че да се използва сега на маск. Иначе, дрешката гледах да не е толкова красива, колкото удобна за обличане.. Това постоянно ми го повтаряше моята приятелка, когато купувах дрехи за малката  Girl_hide
Фани, ще родиш на 22, нали се разбрахме, че познавам от 2-рия опит  blum good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #710 -: юни 21, 2015, 19:07:17 »

Ха ха, Тони дано! Че аз влязох от днес на обяд че имах леки болки и тапата ми падна. Та утре сутринта ще ми слагат системата и каквото сабя покаже!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #711 -: юни 21, 2015, 19:19:35 »

Ха ха, Тони дано! Че аз влязох от днес на обяд че имах леки болки и тапата ми падна. Та утре сутринта ще ми слагат системата и каквото сабя покаже!
Фани, всичко ще мине леко и бързо, да знаеш.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #712 -: юни 21, 2015, 20:39:58 »

И от мен пожелания всичко да мине бързо и успешно. Имам чувството, че няма да се наложи система. Ох, единствено хубавото на това да имаш момче е, че няма да ражда /поне в скоро време, знае ли се какво ще измислят/. good heart
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #713 -: юни 21, 2015, 21:16:22 »

ех, тая Свекърва, бе....  funnytooth funnytooth funnytooth

Фани и аз мисля, че бебо сам ще се ориентира до изхода. Късмет, чакаме скоро включване.  Good luck

Аз си изпратих лондоските гости, от другата седмица ще са бирмингамци  chee
Харесаха си квартира, капарираха я и сега в неделя ще ходим да ги взимаме със се покъщнината.
Аз съм страшно щастлива - това е най-добрата приятелка на моя мъж от детството, а аз я познавам по друга линия вече 15години. Живеехме в един апартамент в Търново, докато бяхме студентки, после тя замина за Лондон и след няколко месеца аз и аз пристигнах и работехме в една фирма и съответно живеехме в една къща. После тя си хвана приятел и се изнесе и моя мъж дойде и ние взехме друга квартира. После ние тръгнахме към Бръм, сега и те идват на 4 преки от вкъщи! Цял живот се гоним и се разделяме и пак се събираме.  friends

Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #714 -: юни 22, 2015, 03:33:29 »

Чери на това му се вика съдба!  good

Свекс - аз наскоро това си мислех, Господ си знае рабптата - психически имам чувството че не мога да отгледам момиче. Това да я мисля как ще ражда.... не мога, не съм толкова силна...

Фани, хайде дано всичко мине по план и утре да имаме форумско бебееее...

Ох напоследък все по нощите пиша и ви чета, но през деня не сколасвам... Ще ме прощавате ако нещо не съм отразила, сънена съм малко beddybye beddybye beddybye
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #715 -: юни 22, 2015, 08:03:20 »

Добро утро smile

Имаме си форумско бебе, за който не е видял темата на Фани  yahoo

Добре започва денят, дано да ни върви цялата седмица на хубави новини  heart

ММ е рожденик в края на седмица.. Мислех да му купя пури и някакви аксесоари за тях.. Той ме е усетил, не знам как  pardon И вчера ми каза, че ако мисля да му купувам пури, да съм му вземела 1-2, защото няма умидор и ще изсъхнат... Много са практични тия мъже.. Никога нямаше да се сетя  nea blush И сега ми е тъпо само 1-2 пури  NO Има нужда от нов парфюм, но го казах на майка ми и тя му е купила вече.. С пурите ще трябва да измисля още нещо  huhhuh.gif

Спорна седмица на всички  give_rose
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #716 -: юни 22, 2015, 08:52:09 »

Ха, добро утро от мен!

Много съм щастлива, защото вчера се сложи началото на най-любимият ми сезон!

Толкова ми е едно такова влюбено....  Love girl

Много хубава новина за нашата Фани.  yahoo

Аз си изкарам много добре на сбирката с класа. Отново съм с мускулна треска. хихихих  pardon Уж се разбрахме всяка година да се събираме, пък ще видим smile

Йоана, на мен също ми е много приятно, аз съм Мария.  smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #717 -: юни 22, 2015, 08:58:24 »

Миме, споко и ние се разбираме така.. Ама си се събираме само нашия клас всяка година по Коледа или Великден.. Няма как випуска 150 човека, да успяваме.. Преди ни се получаваше, но случайно в дискотеката.. Сега сме си все само нашия клас  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #718 -: юни 22, 2015, 09:01:08 »

Тони, ние и сега се събрахме само нашият клас.  pardon Другите не могат да се намерят.  girl_haha На мен така ми беше екстра. Не сме били кой знае колко близки с останалите класове, така че сега си беше добре.  smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #719 -: юни 22, 2015, 09:40:25 »

Добър ден, момичета!
Не съм влизала отдавна и сега влизам да ви помоля утре ако може силно да ми стиснете едни палчета, а после ще дам отчет защо!
Благодаря ви!
Активен
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: