Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 06:08:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
46
47
[
48
]
49
50
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 217956 пъти)
scilla
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #705 -:
юни 21, 2015, 09:17:32 »
Охо! Добро утро! Йоана се казвам, а ти?
Честито за новите придобивки, аз много обичам да хвърлям разни неща и да прочиствам, включително и гардероба си. Постоянно събирам торби с дрехи, които не са ми вече ок като размер или не съм ги носила много пъти и ги дарявам някъде. Аз също се оказах с 1-2 чифта сандали и наскоро си купих още един. Но в този дъжд няма къде да ги нося, та съм предимно на кецове, хихи. Радвам се за прегледа и поздравления за добрите новини!
А днес ми попадна някаква промоция от foodpanda, нещо за 35% намаление, та който няма намерение да готви, а да поръчва до довечера, да я има предвид
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #706 -:
юни 21, 2015, 10:21:34 »
Добро утро и от нас!!! Наслаждавам се на последното денонощие у дома на тишина. Утре влизам в АГО и до 2-3 дни наистина се очаква да излезе тоя Кико вече... Голям инат! А вчера не ми остана време да вляза от хойкане по улиците, после чистене, подреждане. Все се надявам да му помогна без да се налага докторите да го правят, ама явно няма да я бъде с естествени методи. аз ще съм с телефона там, така че вероятно ще ви съобщя новината своевременно, то само да има такава скоро!!! :PКари отиде на село за 3 дни и сега баща й отиде да я прибере, та затова толкова тихо. Както е и дъждовно, мисля да я заведа на филмчето "Отвътре навън" - хем да се разсея преди утрешния ден.
Йоана, вие някъде в чужбина ли живеете? останала съм с такова впечатление
Тони, надявам се този път да е нямало неканени гости в хотела, че и ти си човек - да ти дадат малко почивка
ето малко за Рамазан, Миленка и другите, на които им е интересно:
http://www.webcafe.bg/newscafe/obshtestvo/id_2091189537
http://btvnovinite.bg/article/svetut/kolko-trudno-e-da-se-spazva-ramazan-tam-kadeto-slanceto-pochti-ne-zaljazva.html
Да ми дойде малко музата и ще разказвам и лични преживявания свързани с празника.
забравих половината неща, айде до след малко!!!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #707 -:
юни 21, 2015, 11:35:16 »
Ха, Фани, тъкмо вчера ми попадна статия в един от кърмаческите блогове, които следя, свързана с Рамазан/Рамадан -
https://missby.wordpress.com/2015/06/19/ramadan-karmene/
Ние живеем в София за момента, но скоро може това да се промени, все още не е напълно ясно
Искрено се надявам все пак нещата да се получат естествено! Ще очаквам с нетърпение да обявиш новината и аз като теб бях с телефона си, само в родилната зала не успях да го взема
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #708 -:
юни 21, 2015, 14:51:56 »
Здравейте здравейте, вчера с тоя вятър въобще не стигнахме до навън
добре че не се оженихме вчера, както беше плана преди пъпеша... Съдбата си знае работата
Днес е гадно и дъждовно, но дойдохме на гости на свекърите и сега гледам бабите - свекърва ми и нейната свекърва как ще се избият коя да го държи, пипа, мачка и тн... Баси, ще кажеш че е играчка...
Тони с твоя подарък съм го облякла ако се добера до него ще го снимам
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #709 -:
юни 21, 2015, 17:15:47 »
Ох... Най-После се прибранное
Гостите... Пак се получи малко странно.. Говорихме във вторник, казах че родителите ми са тук, но има място и ако трябва ще спят на дивана.. При, което братовчедка ми каза, няма проблем ще се чуем като решим нещо... Вчера пазарувахме, т.е мама ми купи тези неща.. Ние нали сме социално слаби този месец, от хилядите поводи.. И после решихме да отидем да хапнем в една кръчма, където е евтино, вкусно и порциите са огромни, за софийските девойки (на Симеоновско шосе "При Краси"), че да ги почерпим поне обяд-вечеря
Докато бяхме там, тя ми звънна и ме пита къде има Баухаус-Хоуммаск. Като вметна, че понеже е късно ине им се обикаля повече, като минат от там ще дойдат вкъщи
Викам сори, ама нямам нищо за ядене, ще отидем до пицария до вкъщи, защото ние се наядохме, а ще пазаруваме в неделя
Сутринта Илиян беше станал по-рано и ни беше направил палачинки, защото го врънкам от понеделник
Заведохме ги в един магазин за бани и оборудване, поръчаха си всичко от там, както им казах, че ще стане и отидохме в Айко... Имахме един нож на Брабантия за 80лв, който ръждяса
Той има 10год. гаранция, но не искахме да вземем нов, защото в крайна сметка Илиян ме убеди, че е по-добре да си купим на Делимано. Всичките ни познати ползват и са супер доволни... Не ни върнаха парите, а ни дадоха да си изберем нещо за същата сума или да ни дадат ваучери. Ние си избрахме едни 5 пана.. От тези разделените картинки за спалнята и една ваза с изкуствени божури..
Смазано от двудневните обиколки минахме през Лидл, напазарувахме и се размазахме на дивана
Йоана,
аз съм Тони (Антоанета) приятно ми е
Ще те запомни, една от най-близките ми приятелки е Йоана
Миленка
, надявам се всичко да ти влиза в употреба, гледах да е за новородено, че да се използва сега на маск. Иначе, дрешката гледах да не е толкова красива, колкото удобна за обличане.. Това постоянно ми го повтаряше моята приятелка, когато купувах дрехи за малката
Фани
, ще родиш на 22, нали се разбрахме, че познавам от 2-рия опит
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #710 -:
юни 21, 2015, 19:07:17 »
Ха ха, Тони дано! Че аз влязох от днес на обяд че имах леки болки и тапата ми падна. Та утре сутринта ще ми слагат системата и каквото сабя покаже!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #711 -:
юни 21, 2015, 19:19:35 »
Цитат на: fanimira в юни 21, 2015, 19:07:17
Ха ха, Тони дано! Че аз влязох от днес на обяд че имах леки болки и тапата ми падна. Та утре сутринта ще ми слагат системата и каквото сабя покаже!
Фани, всичко ще мине леко и бързо, да знаеш.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #712 -:
юни 21, 2015, 20:39:58 »
И от мен пожелания всичко да мине бързо и успешно. Имам чувството, че няма да се наложи система. Ох, единствено хубавото на това да имаш момче е, че няма да ражда /поне в скоро време, знае ли се какво ще измислят/.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #713 -:
юни 21, 2015, 21:16:22 »
ех, тая Свекърва, бе....
Фани и аз мисля, че бебо сам ще се ориентира до изхода. Късмет, чакаме скоро включване.
Аз си изпратих лондоските гости, от другата седмица ще са бирмингамци
Харесаха си квартира, капарираха я и сега в неделя ще ходим да ги взимаме със се покъщнината.
Аз съм страшно щастлива - това е най-добрата приятелка на моя мъж от детството, а аз я познавам по друга линия вече 15години. Живеехме в един апартамент в Търново, докато бяхме студентки, после тя замина за Лондон и след няколко месеца аз и аз пристигнах и работехме в една фирма и съответно живеехме в една къща. После тя си хвана приятел и се изнесе и моя мъж дойде и ние взехме друга квартира. После ние тръгнахме към Бръм, сега и те идват на 4 преки от вкъщи! Цял живот се гоним и се разделяме и пак се събираме.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #714 -:
юни 22, 2015, 03:33:29 »
Чери на това му се вика съдба!
Свекс - аз наскоро това си мислех, Господ си знае рабптата - психически имам чувството че не мога да отгледам момиче. Това да я мисля как ще ражда.... не мога, не съм толкова силна...
Фани, хайде дано всичко мине по план и утре да имаме форумско бебееее...
Ох напоследък все по нощите пиша и ви чета, но през деня не сколасвам... Ще ме прощавате ако нещо не съм отразила, сънена съм малко
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #715 -:
юни 22, 2015, 08:03:20 »
Добро утро
Имаме си форумско бебе, за който не е видял темата на Фани
Добре започва денят, дано да ни върви цялата седмица на хубави новини
ММ е рожденик в края на седмица.. Мислех да му купя пури и някакви аксесоари за тях.. Той ме е усетил, не знам как
И вчера ми каза, че ако мисля да му купувам пури, да съм му вземела 1-2, защото няма умидор и ще изсъхнат... Много са практични тия мъже.. Никога нямаше да се сетя
И сега ми е тъпо само 1-2 пури
Има нужда от нов парфюм, но го казах на майка ми и тя му е купила вече.. С пурите ще трябва да измисля още нещо
Спорна седмица на всички
Активен
always_and_forever
«
Отговор #716 -:
юни 22, 2015, 08:52:09 »
Ха, добро утро от мен!
Много съм щастлива, защото вчера се сложи началото на най-любимият ми сезон!
Толкова ми е едно такова влюбено....
Много хубава новина за нашата Фани.
Аз си изкарам много добре на сбирката с класа. Отново съм с мускулна треска. хихихих
Уж се разбрахме всяка година да се събираме, пък ще видим
Йоана
, на мен също ми е много приятно, аз съм Мария.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #717 -:
юни 22, 2015, 08:58:24 »
Миме
, споко и ние се разбираме така.. Ама си се събираме само нашия клас всяка година по Коледа или Великден.. Няма как випуска 150 човека, да успяваме.. Преди ни се получаваше, но случайно в дискотеката.. Сега сме си все само нашия клас
Активен
always_and_forever
«
Отговор #718 -:
юни 22, 2015, 09:01:08 »
Тони
, ние и сега се събрахме само нашият клас.
Другите не могат да се намерят.
На мен така ми беше екстра. Не сме били кой знае колко близки с останалите класове, така че сега си беше добре.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #719 -:
юни 22, 2015, 09:40:25 »
Добър ден, момичета!
Не съм влизала отдавна и сега влизам да ви помоля утре ако може силно да ми стиснете едни палчета, а после ще дам отчет защо!
Благодаря ви!
Активен
Страници:
1
...
46
47
[
48
]
49
50
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден