Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 18:51:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218280 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #225 -:
юни 05, 2015, 12:31:20 »
Чери, и на мен ми хрумна хрумката на Тони. Супер дата за полет
Много сме зли
Миленка, не можеш ли да помолиш педиатърката скоро пак да ви изтегли на нейната везна? Супер решение за кърмата! Само така
Вчера беше супер задух и жега, после препика (преваля уж), а накрая буря
Днес навън пък е едно - ни топло, ни студено. Съвсем да се побърка човек
Хвърлих един поглед на снимките. Тази котка от първата снимка какъв мезонет има самоооо
Ние с ММ обичаме да гледаме котета из интернет. Какви щураци има - супер забавни, ама да не са ми вкъщи
Хихик - това за празната купичка също е вярно. Нашият дудан яде само целите зърна. Като му останат трохи и само мяука и ти ходи из краката да му сипеш. Един път го финтирахме - купата му беше като огледало празна. Сипахме му толкова малко, че си изяде всички трошици. Естествено цял ден ни нямаше, за да не чуваме оплаквания от празната купа
Понеже деверът го е тормозил подобаващо (като му е лепил тиксо на гърба, например), котаракът му лежи и косми сака, лаптопа, дрехите... Всичко!
Отивам да търся тракийския ритуал...
Добавям, че Тони писа... Много селски манталитет лъха от изказването ти. На етърва ми за сватбата баща й си купи Мерцедес, а стария даде на тях. Излезе им златен, че нищо, ама нищо по него не било правено от години. Уж пак Мерцедес, ама каран като каруца. Та тогава правиха дневна сватба, че не искаха да плащат на ТЕХНИТЕ гости хотел. Много пари щяло да бъде, пък колата - сигурно за без пари
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #226 -:
юни 05, 2015, 12:38:43 »
Али,
те подсигуряват спане за всички.. Дашни са много, ако обаче ще се чуе и ще се разбере от всички хора.. Виж на булката роклята, понеже
"трябваше"
да я купи свекървата, жената няма такава възможност и отделила 1000лв (не че са малко). Викам на леля ми, като иска братовчедка ми по-скъпа рокля, да даде останалата чааст от парите тя и готово, никой няма да разбере, всички са доволни.. Е да, ама не.. то в това, че никой няма да разбере е проблема
Тъжно ми е за братовчедка ми, добро момиче е.. Мила е, винаги са я подтискали така.. Никога не е чуто какво иска тя и защо.. Все я тикат, ти там, ти тук, ти това ще направиш
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #227 -:
юни 05, 2015, 12:40:33 »
Ухаааа, сериозна сватба
После да разказваш и да кажеш в кой р-т са се побрали, че колежките търсят място за фирмено събитие от 300 човека, може да открадна идеята
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #228 -:
юни 05, 2015, 12:43:43 »
Сватбата ще е в Монтана. Те там си жевеят де.. Вчера гледахме ресторанта с ММ на снимки.. Има две малки климатичета... Аз ще се побъркам при толкова хора без въздух.. Викам дано съм близо до вратата.. Никак не ми изглежда голям, как ще се поберем не знам.. Бяха им казали максимум 220 човека.. Представям си, като пълнени чушки ще сме..
За София, знам че в Парк Хотел Москва има такъв ресторант.. Ох, като се сетя, че исках сватбата ни да е в Панорамния там.. От снимки.. Смешно ми ставаааааа
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #229 -:
юни 05, 2015, 12:44:50 »
Тони, горкото момиче! Много ме дразнят такива хора, които правят нещо само заради показността и да се бият в гърдите какви възможности имат!
И моята свека сега се прави на велика, за сватбата на етърва ми, какви възможности имала тя и понеже се оказа, че тя ще трябва да плети почти цялата сватба сега се чуди как да се бърка и да направи всичко по свой образ и подобие!
Аз успях да се замъкна до магазина, естествено щом си подадох носа навън започна да вали, ама поне пумата е доволна и няма да мрънка, че не е яла това, което тя иска, а не това което има в купичките!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #230 -:
юни 05, 2015, 13:32:05 »
Тук пьк онзи ден бше 13С, днес е 35С. Отвратителен климат !!! Цяла година гниеш и се молиш за сльнце, накрая фурната ти се изсипва изведньж и нямаш капка време да се аклиматизираш. А за утре го дават пак 17С. Лудница !!!
Свекървата послучай жегата реши да изпече 7 тави сладки. Не се оплаквам от сладките, всичките аз ще ги изям, ама можеше да ги направи оня ден или утре, а не в единствения задушен ден от последния един месец.
От 9ч сутринта ми се сваля проклетия филм. Скьса ми нервите. 5мин остават до края и ще отнеме около 40мин да дойдат.
Нито гледам като света, нито пиша като света и утре ще рева, защото днес е последния ден спокойствие
«
Последна редакция: юни 05, 2015, 13:38:09 от inaxastra
»
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #231 -:
юни 05, 2015, 13:42:38 »
ratatui, не е луд тоя дето я яде баницата нали знаеш.
като й дават да се развихри. Аз ако бях рсзрешила на мойта да си развява коня, кой знае до къде щяхме да стигнем, ама като казазче си плащала и щяла да си прави каквото иска паднах. Това, че плащаш едни куверти далеч не значи, че плащаш сватба. Въобще гледам минимално да се заангажирам финансово с хора около мен, че после да ми е спокойно и леко.
Активен
Alichka
«
Отговор #232 -:
юни 05, 2015, 13:49:02 »
Хахаха, нашите треска ги е затресла, че ще пътуват до Фр. скоро. Сега се оглежда и планира всичко
Аз съм им задала куп задачки - да ми търсят един крем (лекарство), да търсят на дребната едно куче (комшийчето има такова). Може да огледат за парфюми за мен и за мъжо
Така де, да не им е аристократично скучно по замъците.
Рататуйче, като каза бият в гърдите и се сетих на каква сватба са ходили вуйчото на ММ. Аз съм го казвала - да покажели снахата в каква къща ще живее и сватба на палатка. Пък като ги запраскал дъжда и бурята ги завихрила... Кой по-напред да държи палатката?!
Точно като мокрото коте от снимките на Пандето. Като знам и колко хора теглят заеми, за да се покажат каква сватба могат да направят
Vivi, за такива финансови ангажименти - мерси съм!
Тони, защо си промени мнението за ресторанта? Не намерих такъв клип с ритуала
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #233 -:
юни 05, 2015, 13:55:46 »
Виви, така е ама то нашето чудо /свека/ не възприема така нещата, била казала на фризьорката какъв цвят да направи етърва ми, иска да ходи за рокля с нея, защото нямала доверие на нейния избор. Абе, много ми е жал за етърва ми, защото всяко момиче заслужава сватбата на мечтите си, а при тях свека иска да избере всичко и все не е доволна.
Али, сетих се за сватбата, за която говориш и ми стана пак смешно.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #234 -:
юни 05, 2015, 14:07:57 »
А пък аз имам адски късмет - ама за глупости.Днес ми се обаждат от пощата, че имам пратка - викам си нали пратих бременна снимка на списание , сигурно е шишето на Чико, макар че е рано още за него. Отиваме - пакет като кутия все едно вътре има книга - отваряме Картинен атлас за деца над 5 г.
http://bukvara.com/kartinen-atlas-na-sveta-fut.html
Както се надявахме да е за бебето, то се оказа за каката, че го и хареса на всичкото отгоре. Та се сетих, че пращах талони за томбола от друго списание и тъй че който играе пИчели!!!
«
Последна редакция: юни 05, 2015, 14:10:55 от fanimira
»
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #235 -:
юни 05, 2015, 14:08:24 »
То това е дъщеря й или друга снаха е това момиче, че ако й е майка как да е, в смисъл, то явно цял живот е било така едва ли сега ще й направи впечатление. Иначе е адски жалко как има такъв тип родитвли, които толкова грубо си налагат мнението. Едно е да съветваш и да споделяш мнение, друго е да се налагаш. Сега покрай матури и изпити пак изплуваха един куп истории за родители, дето имат повече амбиции от децата си, набутват ги някъде където децата не искат и после е ужас. Макар че и другото го има, ако дадеш прекалена свобода на децата, понякога и те правят грешки, и после съжаляват за решенията си и не знам до колко трябва да се бъркаш. Вчера си говорихме за едно момиче е след у клас много искало в испанската, а майка й искала в немската, голямо тръшкане било, отишло момичето накрая в испанската и сега съжалявала ужасно много, защото нивото й е много по-ниско от немската. В този случай се чудя, нямало ли е начин майката погделикатно и ефективно да я навие за немската или е хубаво, че е напрсвила каквото е искала, а сега да си блъска главата?
Али, аз съм ужасно зависима финансово от родителите си, но те никога не биха го споменали. Свекърите като дадат 5 лева се записва и после се натяква нон стоп. Хора всякакви.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #236 -:
юни 05, 2015, 14:13:48 »
Виви, снаха и свекърва са. Свека има двама сина близнаци, сега се жени брата на мм, а булката е новата снаха, на която трябва да й бъде извадена душата!
Фани, браво бе, ти си голяма късметлийка! Я си пускай и тото от време на време, може да извадиш и там късмет
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #237 -:
юни 05, 2015, 14:15:02 »
Цитат на: Vivi20 в юни 05, 2015, 14:08:24
То това е дъщеря й или друга снаха е това момиче,
Щом казва, че й е етърва, значи ще стане съпруга на брата на мъжа на Рататуй, значи свеката е свека и на двете!!!
горкото девойче, що не й скръцне със зъби?!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #238 -:
юни 05, 2015, 14:18:56 »
Цитат на: ratatui в юни 05, 2015, 14:13:48
Виви, снаха и свекърва са. Свека има двама сина близнаци, сега се жени брата на мм, а булката е новата снаха, на която трябва да й бъде извадена душата!
Фани, браво бе, ти си голяма късметлийка! Я си пускай и тото от време на време, може да извадиш и там късмет
Горкото момиче, то що се дава да й се качват на главата?
Активен
Alichka
«
Отговор #239 -:
юни 05, 2015, 14:24:57 »
Фани, аз много ги обичах тези наградки. На малката бая неща така спечелих
Честито! Да си ползвате придобивките с интерес
То не е лесно да се репчиш на свекърва баш преди сватбата. Щом те ще плащат основното, няма хич да е лесно. Нито сега, нито след това. Имам приятелка, сгодена, родила преди много време. Не ще да се жени по тая причина. Те и без това сега я побъркват. Виж, Рататуйчето може да действа отвътре
като двоен агент. Уж да си казва мнението, пък то да е мнението на момичето. Оф, хич не ги обичам такива неща "Думам ти, дъще, сещай се, снахо!".
Добре, че имах късмет с моите свекъри. Свекърва ми навремето е била с рокля под наем. Затова искаше за снахите си най-доброто. Нямахме лимит на цените. Тук вече идва и здравия разум от наша страна, а не да си играем игрички. И така и предпочитам - като има нещо си го казвам на свекърва ми и на свекъра. Без каране, без заяждане, кротко и ясно. Те и без това се чудят на всяко нещо на етървата. Там има въртели - едно се каже, друго се направи. Деверът - щатен говорител в тяхното семейство. Има да гадае човек
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден