Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 17:35:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
Страници:
1
...
53
54
[
55
]
56
57
...
61
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето! (Прочетена 218065 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
«
Отговор #810 -:
юни 26, 2015, 10:25:10 »
Еми
, 5 години не мога да свикна, че родителите му, в частност майка му е тотално отдадена на дъщеря си, а показно обича и плаче за сина си..
Майка ми дава и гащите на гъза си за нас, повече даже глези него от мен.. Тя и майка му така, ама само към дъщерята.. Не мога да свикна с неравнопоставеността между двете деца.. Да, вярно сама съм, нямам братя и сестри, но не ми се струва редно, само защото едното дете е по-добре (поне не се оплаква!!!), другото което вечно няма и не може да е облагодетелствано.. Не ми дава мира, тая свръхнаклонена на едната страна везна!!!!
Панде
, купих за един имен ден преди доста време на ММ въдица, за сума ти пари.. 300 лв ли не знам и аз.. Голям мерак, да ходи за риба и тн.. 3 пъти е ходил!! Да взема да го пращам с ТМ?
Забравих да си кажа и аз предпочитам парната баня пред сауната.. Но съм привърженик и на двете.. Учудващо.. Принципно не понасям жегата, мразя да ми е топло, но сауната я обичам.. Това даже със сауна и после навън сме го правили много пъти във Велинград през зимата.. Аз съм си все болна, та не мога да преценя колко е полезно и има ефект, ама при ММ действа
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #811 -:
юни 26, 2015, 10:41:20 »
Хаха,
Вив
, добра идея с тапите, ще взема да си приготвя... лошото е, че е силно вероятно като/ако се разреват бебетата от съседната стая да събудят Ария, която няма да има тапи за уши
А това с комарите е тоооооооолкова неприятно, все се чудя какво се прави в такава ситуация като имаш малко дете спящо до теб, не е като да включиш лампата и да почнеш да го издирваш...
Твоето решение със съседна стая е добро, но не винаги е възможно (например ако си в хотел). Тук тея дни си е откровен хлад, под 15 градуса, духа и е облачно и превалява. Не се оплаквам де, предпочитам го пред жегите!! Но и малко слънчице няма да е излишно
Вие сте в Лондон сега, нали?
Панди
, успех с пътуването, за колко време си в Атина? Дано не ти е много дискомфортно...
За подаръците и празниците и ние сме като Еми и така ми е ок, вместо да ме "изненадат" с нещо ненужно или което не ми допада най-съвсем
Доста прагматично, но това съм си аз.
Еми
, добре си го продала, че само ти е заемало място вероятно. Аз така моето колело не съм го докосвала отпреди да забременея и сега вече обмислям едно от тея кошчета за бебета, които се прикрепят отзад, дали не е много опасно се чудя. Иначе ми звучи като готина идея...
Тони, не се дразни на такива неща, те едва ли някога ще се променят. Важното е, че твоите родители се грижат и за мъжа ти и някак си компенсират, останалото се опитай да го игнорираш и да не отдаваш много значение, знам, че боли и е неприятно, но... аз също съм имала подобни такива "нечестни" така да ги нарека ситауции, но това е животът
Дано си изкарате забавно във Враца при вашите! Майка ти е супер
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #812 -:
юни 26, 2015, 10:50:40 »
Тони
, Ти да не мислиш, че моя всяка седмица е на язовира (не че има кой да го пусне). Ама сигурно ако вземе да има слука на Суходол, дето му е най-близо, няма да мога да си го прибера. То при него са въдици, куфари с примамки, захранки, рибарски столове - три курса прави до колата. Ама пък благодарение на рибата, често си ходим на Враца. С баща ми си ходят заедно за риба, ние с мама си се шматкаме из града, екстра
Само дето и да хване, няма какво да я правим рибата - той не яде никаква риба, аз мога само пъстърва (а тя не се хваща особено по язовирите
). Казала съм му само за спорта да му е и да не ги носи само да пълни камерата.
А за нечестното - както казва шофьорът на работа - някой като го нарочат, че си не може и цял живот го бутат. На нас с ММ ние е ясно, че сами ще си е оправяме, защото сестра ми и брат му толкова си могат. И наште и техните все на нас звънят ако има да се върши работа, а гледат да ги отменят тях във всичко. А ММ е по-малкият брат и ми е смешно като почне да дава ъкъл на брат си. Аз съм го видяла, че винаги е така и с на майка ми и баща ми братята и ММ е виждал вече такава ситуация и хич не се ядосваме за това кой на кого помага. Виж като ни карата да вършим работа на сестра ми или брат му, че те нямало да се оправят се дразня малко.
scilla
за 10 дена, на гости на колежка, ще ходим заедно по библиотеките там. Исках да мога да го планувам в последния възможен момент, за да знам че нямам здравословни проблеми и затова с автобус реших.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #813 -:
юни 26, 2015, 11:07:00 »
Той и Илиян не яде риба
Аз обичам, ама морска.. Или пъстърва де... Някак тая от язовира... Предрасъдъци
Малко ще си попътуваш, но споко на мен всичките ми ходения последните 15 години, откакто леля ми е там, са с кола или автобус.. Незнайно защо самолет не съм изпозлвала в тази дестинация.. Не е чак толкова зле
За подаръците, ние също отдавна не си правим изненади.. Сега за първи път купувам неща, които ММ не знае.. Той заради всичките ни разходи, нарочно не казва от какво има нужда или си е харесал, а нещата от които аз забелязвам, че има нужда - ги отрича
Не може без подарък! Това никога не го приемам, да има някой празник, било то рожден ден, имен ден, коледа.. и да няма подарък.. Може 1 лев да имам, но ще го изхарча за подаръци! Обожавам да правя подаръци
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #814 -:
юни 26, 2015, 11:38:45 »
Сила,
забравих да кажа за снимките. Като стана въпрос за майките, най- добре са хванали майка ти. То няма и как да я пропуснат с тази красива усмивка
alexandrova_90
, да ти е живо и здраво момчето! Прави са момичетата, няма да промениш нищо, само си хабиш нервите за работи, които не зависят от теб. Помрънкай си тук, ние те разбираме
Еми
, да има колело човек, ама тук хич никакви условия за каране няма. Копаят нещо за велосипедни алеи, но пък крадат от мястото на тротоара. Голям мерак ми е да се кача на тези, с три колела, дето са с батерии...Обаче ме е срам, че все младоци пубери се разхождат с тях
Панди,
хич не ми се мисли как ще пътуваш с автобус толкова километри...Те уж спират на всеки два часа, ама не е работа като си в особено положение. Гледай да не те забравят някъде, та да се получи като в историите, дето ги разказвахме миналия месец.
Добре да си прекарате, много книги да изчетете, ама и да се позабавлявате може. Пък казвай как са после гърците и дали ще бягат от ЕС
.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #815 -:
юни 26, 2015, 11:44:13 »
Свекърва,
да знаеш, че супер нахално от моя страна.. Без да те познавам лично, ти предложих приятелство във фейсбук..
Панде
, забравих за неразположението.. Това е вече неприятно
Ще го изтърпиш, обаче
Много си мечтая аз за ретро колело с кошница отпред и да имам от онези "джиджаните" звънци, да си дзънкам
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #816 -:
юни 26, 2015, 11:55:02 »
Че то ако ме познаваше лично, на кафе щеше да ме поканиш, не във ФБ
Видях вчера, ама забравих.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #817 -:
юни 26, 2015, 12:03:46 »
Аз от много време искам да цъкна "Изпрати поканата за приятелство", ама викам да не съм нахална.. Подтисках същността си, до вчера
Миленка, се загуби?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #818 -:
юни 26, 2015, 12:14:37 »
Ха добър ден! Ееее, друго си е да родиш наследник, казвам ви.
Гледат ме по-добре от Принцеса Кейт
мъжо уж вкъщи, не че не го викат на работа за по някой друг час, каката е дневна смяна при Кико, свеки е домашна помощница, аз май само ям, спя и кърмя, хахаха. Поръчахме количката в четвъртък ще дойде, купихме и повивалник, много екстри много нещо
. Сега ще ви чета докато придрямвам
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #819 -:
юни 26, 2015, 12:34:17 »
Момичетааа, знам че тук изобщо не ви интересуват тъпите ни сватби хахаха Ама не ми се споделя в темата за роклите, а искам тук.. Пристигнала ми ееее
Няма да имам кога да отида да я пробвам, най-рано мога на 11
През седмицата след работа е дооооста трудно да успея, а нали сме сватбари на 4-ти.. Нямам търпение
Фани,
радвам се, че има мир и хармонияя.. Чакаме снимки на новите придобивки
Активен
Alichka
«
Отговор #820 -:
юни 26, 2015, 12:40:41 »
Аз докато изчета всичко и забравих кой какво е писал.
Ще карам без обръщения този път.
Обожавам сауна, парна баня и всякакъв вид такива глезотии. ММ ми се смее, че не се потя вътре, а кондензирам
Виж, от него реки текат. Той, с късмета си, винаги нацелва точно този душ и точно тази настройка, че да има шоков ефект. Винаги, ама винаги се навира на най-лъскавия душ и цъка безразборно копчетата. После
от ледената вода.
Вчера или онази вечер гледахме по Дискавъри как правят шантави тоалетни. Правеха една на колела - за риболов на лед. Имаше дупка в пода. Обзаведоха я с генератор, че да топли седалката, да има топла вода за ръцете... Какво толкова ще клечат над двете дупки едновременно - не разбрах
Това висене по тоалетните не го разбирам. Не е моето място от къщата
Работата ми е по любимите държавни институции. С кола ще е зорно да се отиде там, че няма къде да паркираш, дори и на синя зона. Ще маам гащи пеша, ама да видим кога.
Днес е по-добре от вчера - пече силно. Пак духа вятър, ама по- се ядва. Вчера гледах "Мис Марпъл". Момченцата са облечени с ризи дълъг ръкав, пуловери с дълъг ръкав, а надолу с къси панталони и ботуши. Явно това е английското лято
Следобеда пред блока всички бяха странно облечени - кой с чорапи и сандали, кой нагоре с дълъг ръкав, а с къси гащи... Абе, комбинации да иска човек!
Предпоследно - подарък за ММ винаги мисля, а после той си измисля нещо съвсем различно. Този път иска обувки и чехли. Много ми е сложен с номерата. Поне сега ще имаме време да обиколим и да му накупим.
Последно, че се олях - Тони, да ти е здрави и жив рожденикът! Да те радва и обича, а ти да го глезиш и слушаш
Активен
always_and_forever
«
Отговор #821 -:
юни 26, 2015, 12:47:40 »
Добър ден!
Аз чак сега се включвам, че досега обикалях по задачки. Най-важното - ИМАМ СИ РОКЛЯ!!!
Сутринта ММ ми пише по вайбър, че не е добре. Сви ми се сърцето.
Сигурно е лепнал някакъв вирус, защото му се гади и други неразположения. Ако имах книжка паля колата и отивам да си го прибирам.
Ама кой ще го пусне от работа, само си мечтая?!
В този ред на мисли какво да му направя за вечеря, след като е в това състояние? Какво може да яде?
Тук досега беше мрачно и аха да завали. Сега като гледам какво слънце напича, но пък иначе гърми.
Не ми харесва това лято. Аз обичам да ми е топло и да се препичам.
Тони
, честит рожден ден на твоя мъж!
Да е жив и здрав! Много да се обичате и все така щастливи да бъдете!
Благодаря ти за вкусния чийзкейк. Обожавамеее
Браво за хубавия подарък. И аз съм така. Не мога да допусна празник без подарък. Може да е нещо малко, но да има. Мира не ми дава, ако не съм купила нещо. Много обичам изненадите - да правя и да получавам.
Достатъчно добре се познаваме и знаем кой от какво има нужда. Е, признавам си, че понякога е трудно да измисля нещо, но се справям.
Тони
, не се ядосвай. Вече си ги знаеш какви са и няма нужда да си помрачавате настроението. Знам, че е нечестно спрямо мъжа ти и теб дори, но това доста често се среща. Несправедливо е, защото и двете са им деца. И без тях се оправяте.
Снощи ли свърши Връзки? Уж го гледахме, ама май не точно. Скачахме до 11.30 часа като луди. Учих Влади на някои хора. Подготвям го за изригваме.
Сауната е прибиване. Хваща ме клаустрофобия като вляза. Имам чувството, че вратата ще се заключи и няма да мога да изляза.
Панде
, приятно изкарване в Атина.
Вие поне ще остането повече време.
Сетих се, че миналата седмица една приятелка каза, че отива с майка си и баба си там. Тя много се притесняваше, защото трябваше да пътува с автобус, а й става лошо. Мислех си, че отиват за 5-6-7 дена малко На почивка, а когато я попитах кога ще се върнат тя ми каза "ами на другия ден"
Не знам как можеха да бият толкова път до там с автобус и накрая да останат няма и 24 часа. Абе луда работа.
Фани
, браво на твоите хора. Нека те глезят.
Като ви чета как говорите за някакво колело, чак на мен ми се кара, макар че не мога.
Още се чудя как така не мога да карам колело.
Риба обичам, ама да е без кости. Убива ми се желанието, ако видя, че е цялата в кости и трябва да я чопля 1 час докато стане време за ядене.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Тони
, чудесна новина. Сега тя ще те чака, не ти нея.
Активен
Alichka
«
Отговор #822 -:
юни 26, 2015, 12:59:06 »
А, за любителите на риба без кости - мога да напиша една лесна рецепта за пангасиус филе
Миме, нали ти казах, че и нашият кум е Влади. Та преди сватбата го учели на ръченица - кумата, баща му и майка му. Само за допълнение на картинката - кумът ни е 1,80 (не много висок), обаче е супер здрав - към 110 кг., бивш боксьор. Представи си го да скача на ръченица. В един момент, както държали чинии и танцували с тях, обърнали го на таверна
Обещали сме на майка му нови чинии, че големи жертви за нашата сватба направиха хората.
Сила, ти ли каза за колелото? Комшийката си купи столче. Оказа се, че не пасва много добре на нейното колело. Малкият стои много странно
Нямаше никакво място за него. Въртяха, въртяха кръгчета по паркинга и май се отказаха. Уж столчето универсално, а как така не стана при тях - идея си нямам. Няма ли откъде да вземеш да пробваш поне?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #823 -:
юни 26, 2015, 13:07:12 »
Али
, може да споделиш рецептата, да.
Чудна картинка си представям.
Аз много се учудих на Влади, защото изяви желание да научи едно не много лесно хоро - Граовското.
Доста добре се справя и бързо схваща. Силно се надявам роклята ми да не ми пречи да си играя както аз си мога.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #824 -:
юни 26, 2015, 13:09:51 »
Граовското винаги ми е било толкова ужасно.. Когато го учехме като бях малка в танцовата се спънах и паднах.. Изкълчих си крака и сега го мразя.. Не ми е виновно хорото, че съм спъната, ама на..
Илиян е само на право хоро и поклащане.. Не знам какво ще го правим..
Активен
Страници:
1
...
53
54
[
55
]
56
57
...
61
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден