Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 15:45:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 267428 пъти)
djosi
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #120 -:
май 05, 2015, 13:30:53 »
Качвам една снимка от нашите морски приключения, заради
always_and_forever
Плажа се намира в Porto Pollo ( Corsica )
10525719_789650324399498_7196573728835969163_n.jpg
(22.97 KB, 448x336 - видяно 145 пъти.)
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #121 -:
май 05, 2015, 13:38:09 »
Ооо,
Джоси
, много мило. Благодаря ти!
Разкошно е! Благородно ви завиждам заради морските ви приключения.
Дано и ние успеем да се доберем до любимото ни море тази година.
Активен
Alissa
Любопитен
«
Отговор #122 -:
май 05, 2015, 14:06:11 »
Always and forever, аз определено все повече се замислям да оставя защитата да декември, защото много неща ми се струпаха. И просто имам нужда от една морска почивка.
Активен
Alichka
«
Отговор #123 -:
май 05, 2015, 16:34:04 »
Да ви разкажа... Майка е в почивка и реши, че ще помага днес за готвенето и боядисването ми. Хубаво! Изчаках я аз като в онази реклама за бирата - уж 15 мин., а то час и половина откара. От скука взех, че избърсах праха и измих половината прозорци вкъщи
Боядиса ме... Обаче сега ми върза да чакам една тава с мусака. Пфууу! Да вземе мусаката сама да си тури заливката - така ми се излиза навън
Пак от скука подредих вече окончателно гардероба на малката, че нали имахме няколко перални с летни нейни дрехи. Тоталът е 24 роклички
Отделно къс ръкав блузки и комплектчета.
Аз ви казах, че съм Мара - работната днес, ама това надхвърли очакванията ми
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #124 -:
май 05, 2015, 17:01:08 »
Али, браво бе шапка ти свалям колко си работна! Те става ли й дрехите от миналата година?
А ние напазарувахме, аз измих чиниите, направих шишчета /това е поръчката от шефа за вечеря/ и после само ще ги опека. Голям съм мързел, ама нещо нищо не ми се върши и не ми се захваща с нищо. С нетърпение чакам мача довечера, ама преди това трябва да се видя с една приятелка, а така не ми се вижда с хора
, почвам и анти социална да ставам, добре че сте вие!
Джоси, много яки снимки и места, размечтах се!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #125 -:
май 05, 2015, 17:44:16 »
Аз не мисля да отлагам писането на дипломната работа, колкото и да не ми се занимава. Ако сега не го направя, после още по-малко ще имам желание. Да минава това и да заминава, за да не го мисля повече. То така или иначе, ако ми одобрят дипломната, защитата ще е чак октомври, така че това си е почти в края на годината.
Али, браво.
Днес наистина си много работлива.
Ехаа, колко роклички си има малката кукла. Пу, пу ще има да се фръцка.
Рататуй, как ми се доядоха шишчета с една прясна салатка. Мммм
А кой мач ще дават тази вечер, за да се подготвя?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #126 -:
май 05, 2015, 19:54:33 »
Привет красавици
Джози
не съм ти фен с тая снимка - срама нямаш хахахах Искам на морееееееееееееееее
Рататуйче
- кремиковския манастир ако не сте ходили е много приятно. Че даже и Свети Георги се казва ето линк
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80
Иначе бих ти предложила Белчин бани, но за плажче , не толкова за разходка. Иначе на към Говедарци има много приятни местности около реката, които са идеални за пикник и барбекю
За ягодите не ме мисли - умирам за тях и последните седмици сигурно съм изяла 4-5 кг. Вчера междувпрочем най -накрая намерих череши - така им се зарадвах и се засилих да купя и добре че мечо им видя цената - 35 лв /кг
тея не са добре! Вярно че не им е сезон ама чак пък толкова.... Накрая взехме 120 -150 гр - една шепа,колкото да опитам само - излязоха 6.50лв
То бива далавера българска, ама чаааак толкова - не знам много е....
Аз от ноември мрънкам за череши и зверски ми се ядат и ме хвана яд - мечо щеше да ми вземе и килограм, макар че в момента нямахме толкова пари, но аз го спрях - лудост е да дадеш такива пари за плод... На него му стана гадно и пак подхванахме познатата тема за заплащането и цените в България попринцип , не за конкретния случай....
За патъците - отдавна спрях да си купувам скъпи обувки. Няма смисъл ако са от БГ. Или по-скоро ако са средно скъпи - тези от по 300 лв са си ок, но за мен това са много излишни пари. Последните години залагам на количеството не толкова на качеството - нося по 1 сезон и хвърлям. Хем има разнообразие, хем не ме е яд, ако се скъсат, защото съм дала не повече от 15-30 лв. Веднъж си купих скъпи сандали - разбирайте 130 лв и като се скъсаха след месец носене и се разлепи платформата ми идеше да се гръмна
Затова купувам евтинки китайски буклучета , та да не ме е яд.
Иначе взимам от Мегияс или от 1 -2 каше места дето са по 10-15 лв. Паоло Ботичели нещо не ми харесват моделите им напоследък, Тенденз също а и цените на новите им колекци за мен са завишени...
Аз днес пак цял ден скитосвах, бях на доктор (писала съм в моята тема) и засега няма изгледи да се раждаме скоро
Седи си човекът , удобно си му е и така...
«
Последна редакция: май 05, 2015, 19:58:13 от milenkata
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #127 -:
май 05, 2015, 20:33:09 »
Да намина и днес от тук.
Обувки нося почти само гумени. Гумени ботуши, гумени сандали. Умирам за тях, не се цапат, не се късат, нищо им няма. И са ми страшно удобни. Осовено ботушите, тук в UK са ми страшно практични. Купих си едни за 13лв. от някакво магазинче в Шумен, преди година. Ей тука колежките се избиха да ме питат от къде са и да ми обясняват колко интересна мода имаме в БГ.
Иначе - маратонки за тичане, като цени не знам дали са евтини или скъпи, предимно от аутлети.
Миленка
, ма какви са тия цени на череши??? Направо ме втрещи, в началото на тая година една приятелка ми каза някакви главозамайващи суми за банани, сега череши... Ужас.
Аз да ви се оплача, решихме да купим съдомиялна, обаче... се оказа, че няма къде да я настаним в нашата
широка кухня. Ей боже двама сме, а цапаме съдове като за цул отбор. Не знам у вес как е, ама при нас не се търпи.
Пристигнаха ми нещата, които ще са ми нужни за букета ми, почвам да майсторя, да видим какво ще излезе.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #128 -:
май 05, 2015, 21:12:38 »
Днес направо се изложихте. Никаква активност....
Е, бива ли така?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #129 -:
май 05, 2015, 21:24:15 »
Привет,
Аз сьм супер доволна
Мина и последния изпит. Сдадох досието за стажа, сега остава да чакаме оценките. В идеалния случай не трябва да падам под 14. Остава дипломната работа (която тежи колкото 6 изпита - оценкаа, която ще имам на нея е все едно 6 изпита сьс сьщата оценка) и професионалния проект, който трябва да представя за селекцията.
Като се прибирах си купих един пак с четири кутии сладолед и ги изядох всичките, докато ходех по сльнчевата страна на тротоара
Много ми е щастливо
Активен
always_and_forever
«
Отговор #130 -:
май 05, 2015, 21:30:59 »
Инче,
много се радвам за теб.
Кога се очаква да се разберат тези оценки?
И на мен ми се хапва сладолед, но още не съм открила сезона. Сякаш ми е рано.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #131 -:
май 06, 2015, 07:22:05 »
Добро утро и честит празник! да е живо и здраво името на всички именници! Ние също имаме голям празник днес - Хъдрелез. Ето ви малко стари снимки от моето село правени точно на този ден преди 5-6 г. от в-к "Стандарт". Има и моя снимка. И една статия за който има време:
http://ruslan-yordanov.blogspot.com/2014/05/blog-post_4212.html
Да видим ще може ли да отгатнете коя съм?
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1457425201271.2062272.1402615564&type=3
До скоро, после ще пиша за мои спомени, ако има интерес!
Чудесен приказен ден ви желая!
«
Последна редакция: май 06, 2015, 07:25:02 от fanimira
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #132 -:
май 06, 2015, 07:45:54 »
Добро утро, девойкиии
Честит имен ден на всички именици! Бъдете здрави
Аз днес ще поработя... Чакаме шефа да дойде да почерпи, та ще видим колко ще се работи
Снощи излизахме с приятелката ми и приятеля й, чиято сватба е на 04.06 в същия ресторант като нашия. Отиодхме по мое предложение в Гъливер, понеже им даваме сладолед от работа, знам че е хубаво място и от познати, гледала съм снимки и много ми допадаше като атмосфера... Влизаме, само ние си бяхме... Отдадохме го на предпразничното настроение.. Отваряме менюто... Избираме някакви неща, сервират ги, те не смърдяха, а воняха на пържено.. Ужасно беше.. Хапнахме на бързо, сметката която платихме за нищо и никаква вечеря за нас двамата беше 70лв.. Стори ми се доста, предвид на това, че беше меко казано ужасно
Понеже се изнесохме набързо се преместихме в един бар, на последния етаж на един хотел до Парламента - Sense Roof Top Bar, с невероятна панорама към Александър Невски.. До сега бях ходила няколко пъти през деня, но през нощта е не по-малко красиво, с приятна музика, да цените са високи, но просто си плащаш с кеф за това, което получаваш. Горещо препоръчвам
Фани
, ще прочета по-късно за празника, който имате според вашите обичаи. Прегледах снимките в интернет и разбира се веднага те познах.
Ина
, браво на теб. Гордеем се, сигурна съм ще се справиш и с дипломната не по-малко добре
При нас в университета, когато завърших бакалавър оценката от дипломната се явяваше 1:1 със средна оценка от всички положени изпити.. Което си беше егати тежестта
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
май 06, 2015, 08:11:34 »
Честит празник на всички. Бъдете живи и здрави
ddundn10.jpg
(24.97 KB, 336x336 - видяно 2269 пъти.)
Активен
always_and_forever
«
Отговор #134 -:
май 06, 2015, 08:22:33 »
Честит празник на всички! Бъдете здрави, щастливи, обичани и целеустремени!
Фани
, много интересни снимки. И аз те познах.
Когато можеш разкажи нещичко и ти. Ще ми бъде интересно да те прочета, отново.
Тони
, 70 лв.
А аз защо от прочетеното разбрах, че това ще бъде и ресторанта за сватбата ви? Бъркам ли се?
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден