Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 22:08:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 261387 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #90 -:
май 04, 2015, 15:57:05 »
Мале, мале,
Еми
и корем. Ще падна просто.
За снинки Мариола го е написала: "Снимки и расказ в темичката на Калата обещавам до края на седмицата"
Мариолка
, аз го правих сладкиша, но понеже той трябваше да наглежда печката и искаше да знае дали добре го е опекъл (не че не дегустирахме по-грозничките у нас
)
Фани
, те нали всичките ви имена значат нещо, Алпер какво значи?
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #91 -:
май 04, 2015, 16:42:03 »
Еми,
да ти имам корема, егати
Нейно Кралско Величество принцесата на Кеймбридж Шарлот Елизабет Даяна... Да няма сърдити сигурно, ама ми иде да й напиша името с няколко запетаи... Може би и Грозданка не е до там зле хаха, ако не друго то поне кратко, точно и ясно
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #92 -:
май 04, 2015, 16:47:45 »
И аз сега видях името на принцесата и мисля, че е много хубаво. Да си го носи със здраве.
Е, тя си се казва Шарлот, другите са, защото такъв им е формата. Те и мойте тук на работа имат по две, ама за второто не ги питат. А майка им има четири, ама даже не сме сигурни как точно е четвъртото.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #93 -:
май 04, 2015, 16:50:06 »
ХААХАХ Тони, това ли е истинското име? Аз преди малко някъде гледах, че няма да е Даяна.
Еми, какъв корем, какви 5лв? Ти ако се чувстваш добре какво ти пука. Аз имам огромно шкембе, ама кво да направя, без храна не мога
Снимки, Мариолка когато иска ще качи, но наистина изглежда страхотно, изобщо не си личи, че скоро е родила, даже безсънните нощи не й личат!
Оф и днеска нещо ми е криво, мрън мрън.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #94 -:
май 04, 2015, 16:54:09 »
Еми имаш корем ама назад ти расте
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #95 -:
май 04, 2015, 16:57:10 »
Да, това й е истинското. То и Джордж е с три, но му използват първото, та и нея сигурно Шарлот ще я наричат. На Чарлз като първо са го сложили да се радва, това ще му остане утеха
като не може крал да стане. А Даяна нямаше как да не я вкарат щото народа много го искаше името. Пък и щяха да тръгнат отново спекулациите, че видиш ли Нейно Величество Кралица Елизабет не разрешила. А пък бъдещия престолонаследник ще изглежда страхливец.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #96 -:
май 04, 2015, 16:58:47 »
Малко не ме кефи Шарлот, Алис повече ми харесваше /все пак гущера ми се казва така
/
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #97 -:
май 04, 2015, 17:22:06 »
Шарлот е готино име, аз обичам извращения с по 4 имена на глава от семейството, да му мислят някой ден роднините ми, като се окаже че ни едно от 4 те имена е техно
Хора, ебавайте ме както обикновено, ама за човек с моя размер на дребосък , шкембе имам от месец.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #98 -:
май 04, 2015, 20:51:12 »
Рататуйче дай рецепта за тая ягодова торта че ми разпали любопитството...
Еми- за кореми ли ще си говорим? Честно? Хахаха
Принцеса Шарлот ли е, Даяна ли е, Грозданка ли е не знам, ама мечи си я е харесал за снаха хахаха
щях да падна днеска като ми каза..
А аз вече наистина искам пъпеша да излиза, че мнооооого ми тежи...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #99 -:
май 04, 2015, 22:11:18 »
Не ме кефи Шарлот.
Миленка супер си
Точно днеска обяснявах на Фабио, че ходя като циганка, защото бременна жена не може да бьде красиво облечена. Няма да му показвам твоята снимка. На мен панталони не ми стават, ходя с клинове и рокля отгоре, точно като циганките. Без клин не мога пьрво защото е студено и второ по други причини
Рататуй, сравнително добре сьм. Имам си контракции доста. Пия си хапчетата и гледам да лежа.
Не днеска де. Днес поработихме псоледно статистиката с една коелжка у дома. Утре изпита е в 15ч за моята буква (по азбучен ред). Дооправихме последни детайли на досието, което Фабио в момента препрочита за последно и ще почне да слага вьв форма. Утре трябва да го сдам. Тичах и до Париж да си взема оценката, която писхоложката ми дава за представянето ми в стажа. Страшни суперлативи ми е написла и сьм много щастлива, защото това е много гледано в университета (тя ми е приятелка, затова така ме е хвалила).
И това е. Утре стискайте палци, че изпита на кьсмет ще го взимам тоя пьт.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #100 -:
май 05, 2015, 06:03:21 »
Добро утро! Хайде очаква ни слънчев и топъл ден. Както ми се струва, че не тежи тоя корем вчера така стъпах накриво, полетях направо. Добре, че се опрях на лявата ръка и крак. Поне те да се ожулят. Момичето, което беше с мен се стресна, аз не. Поизтупах се и продължихме. И тя милата така се притесни, че каза: Спокойно, никой не те видя
като че ми пука. Вчера получихме бележка от градината - собственоръчно написано от всяко дете "албум - 18 лв, почерпка - 3 лв"! На това му се вика образование обвързано с практиката. Беше написано без грешка
И аз искам ягодовата рецепта, Рататуй!
Инче, ти си нашата гордост
Стискам
за изпита днес!
Хубав ден на всички!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #101 -:
май 05, 2015, 06:11:47 »
Фанимира, хубаво, че ти се е разминало без сериозни наранявания...Направо ме разби с възможностите на децата да пишат - еми, най- важното знаят, направо във втори клас да ходят
Ина, стискам палци! Психоложката само си е свършила работата
Боже, сега чета коментари дали Кейт е родила или бебето е от сурогатна майка. Ще се побъркам от смях, големи изказвания има
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #102 -:
май 05, 2015, 07:32:46 »
Добро утрооо
Днес пак ми е слънчево и хубаво на душата, ха да видим ще успеят ли да ми развалят настроението и днес
Инче,
стискам много палци, да вземеш изпита. Вярвам, че след толкова положени усилия, ще успееш
Фани
, стресна ме с паданетом, а ме разсмя твоята приятелка.. Май не знае, че срама от падането е най-малкия проблем и място за притеснение, когато бременна жена падне
Радвам се, че си се разминала леко и внимавай повече
Миленка
, мисля че на твоя Цар, не му отива някаква си принцеска, никумо известна
Казвам ти, ще излезе, ама днес го нямам усещането от вчера
Рататуйче,
нареждам се за рецептата
Свеки,
да ти кажа тоя път изглеждаше дооооста по-добре веднага след раждането, миналия път си имаше коремче и едва стъпваше.. Но сигурно претръпваш
Много слънчев ден и положителни емоциии
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #103 -:
май 05, 2015, 07:51:27 »
Ехееееееее , така яко ви изпуснах, че не е истина!
Здравейте , мацки, много ми липсвахте! Друго си е да седне човек пред компютъра и да види познатите профили
Тея дни ми е много натоварено. Подхванахме една PR кампания с преподавателите ми и направо вече издъхвам. По цял ден все правим нещо , а вечер се прибирам и започвам да с пиша темите за следващия ден ... направо каталясвам. Освен това ако имам половин-един час свободен гледам да изведа дребчо в това хубаво време да поиграе.
Метнала съм и организацията на сватбата , че ако искам лятото да работя, трябва да наваксам с повечето неща по сватбата.
И тъй, оплаках се набързо, надявам се да имам повечко време да влизам , че ми е криво така.
Хубав ден на всички !
Активен
Alichka
«
Отговор #104 -:
май 05, 2015, 08:14:04 »
Здравейте! Мислех, че няма да смогна да ви чета. Вчера висях на една колосална опашка около час и половина. После, стигайки до заветното гише (работеха само две при 7 имена на служителки), се облегнах и чаках още 15 минути. Писаха на ръка - там компютрите ги ползват само за справки, а работят с едни огромни книги и тетрадки
Ще ходя още "само" три пъти
Да живей родната администрация!
За сметка на това снощи дечурлигата пощръкляха! Долу беше Кербала - тичане, викове, гонене... Надявах се нашата да заспи бързо, ама нееее - пак зъби!
Обсъждате Кейт! Ми може да е с по-голям размер рокля от предния път
Нека се вкара малко свежа кръв. То не е лесно прабабите и прадядовците ти да са само първи и втори братовчеди. Аз се бях изумила в една книга за Еркюл Поаро, където втори братовчеди се сгодиха.
Все пак Агата Кристи е писала преди не чак толкова много време.
Днес пак съм си задала задачки-закачки, ама каквото свърша
Най-вече имам мерак за боядисване. И без това косата ми е мръсна - тъкмо навреме
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден