Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 06:34:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
Страници:
1
...
65
66
[
67
]
68
69
...
77
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :) (Прочетена 266562 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността
«
Отговор #990 -:
май 28, 2015, 10:02:59 »
Нат
, фонтана много ми хареса на мен.. Не разбрах, защо е стъклен (кристален?), но много ми хареса.. Изящно някак
Видяхме го преди да я боядисан
Колкото до тези фигури, уж трябва да е "Детска пътека на приказките" или нещо от сорта, но са покъртителни според мен.. И бетон, толкова много бетон .. Насред природата
Смисълът е друг, но.. бетонът е подходящ, ако искаш да крадеш от милионите.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #991 -:
май 28, 2015, 10:09:59 »
И в Бургас е същата простотия. Усвояват европейски пари, ама се излагат като кифли. Направиха на Тройката фонтани, които обаче са направени адски некадърно и преливат нон стоп, кмета уж ги ремонтира, макар че са чисто нови и пак същото. Строиха там на същото място и тунел да минава трафика напряко, то пък като го пуснаха, на втория ден се наводни и после още 3 месеца го ремонтираха. Абе аман, крадат, крадат и все не им стига, че не ги е и срам.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #992 -:
май 28, 2015, 10:11:53 »
Те са го изчистили бързо. Сега на места,ако се загледаш много, се вижда малко златен спрей.
Никой не знае защо е кристален. Имам приятел, който работи в общината - и те не са много наясно.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #993 -:
май 28, 2015, 10:17:51 »
На мен много ми хареса, само че ми се струва супер нестабилно.. Все едно всеки момент ще се счупи
Пътува ми се някъде.. Ех....Исках сватба, на ми сватба сега.. Нямаме пари за пътувания
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #994 -:
май 28, 2015, 10:55:12 »
Добро утро!
Ай бясна съъъъм! Мойте бъдещи свекъри, не са особено... абе мърльовци са. Всяко едно нещо си мия индивидуално преди да ям там. И доста икономични. А принципно не са финансово затруднени, никак даже, просто така си живеят. Та с оглед на това.... Казах ви, че ни пратиха колет с храна. Първото, което ми направи впечатление беше кашона - адски прашен, не знам от къде го бяха изкопали, ама докато разопаковам ръцете ми станата черни. Та както и да е, сложили един пакет боб хората.
И моя мъж тая сутрин вика, що не направиш боба за вечеря? Ставам аз сега, отивам да накисна боба, той обаче шуми доста странно в пакетчето и пакета един изстрадал и мръсен... Сипвам го в тенджерата и какво да видя - целия в яйчица и пашкули. Откачих ви казвам. Знам какво е станало, сетили са се, че имат боб в шкафа и са сложили него, щото да не се набутват да купуват нов пакет, ама това, че на тоя срока му свършил преди 6 месеца... не е важно. За някой път го правят това, като и кажа и тя ми се хили и вика : "Нали знаеш, че ние не сме много по тая част!" Е знам, ама като искате да правите нещо самоинициативно, правете го като хората. Не да ми пращат колет на 3000км, и да платят 70лв транспорт, за нещо дето е безполезно.
Извън това: Довечера имам записан час за очен, лещите са ми готови и ще ходя да ме тренират да си ги слагам. Стискайте палци да успея от раз и да ми ги дадат, че иначе пак трябва да буквам часове и пак разправии.
И очевидно трябва да се чудя какво да готвя.
«
Последна редакция: май 28, 2015, 11:02:25 от Cerise
»
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #995 -:
май 28, 2015, 11:15:02 »
Ей...много неприятна ситуация!
Дано и другите ви неща не са развалени...
Стискам палци всичко да е наред с лещите. Сестра ми скоро започна да носи, но свикна бързо да ги слага и маха.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #996 -:
май 28, 2015, 11:37:58 »
Виви
сега като разказваш е забавно, но тогава може би не е било.
Чери
, стискам палци за лещите.
Кофти ситуация със свекърите.
Дано поне останалите неща да не са развалени.
И мен ужасно ме дразни това, как навсякъде се обръщат към мен и ми говорят на ТИ.
В различните институции е така, пък да не говорим, когато седна на кафе и ми се яви някоя Убавица и ми говори по този начин.
Баща ми много ги обича такива. Реже ги от раз и въобще не му пука, ама си е прав. Никаква култура и обноски.
Във Враца от около 2 години строят доста голям парк и вече е почти готов, но все още не е открит официално. Както се досещате вече се влиза без проблем вътре, макар че е ограден и има пазач. Ритат се топки, има семки и цигари навсякъде. Дори преди 1-2 седмици четох във вестника, че някакви деца са се къпали във фонтаните, които също ще са пеещи. Абе, просто не знам как да ги коментирам тия изцепки.
От съоръженията на Леденика жената-мъж ми е най-любима.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #997 -:
май 28, 2015, 11:50:07 »
Чери,
сега като чета ми е смешно... Но преди няколко месеца в нас ММ щеше да изпотроши всичко от яд при подобна ситуация.. Нямаше нищо развалено де, но... Идват майка му и баща му от Силистра, предварително ни питат хората искаме ли нещо да ни носят. Ние казваме НЕ, имаме си всичко.. Те пристигат с пълен багажник и започваме да вадим вкъщи имаше 12-4823949234 неща за фризера, от сорта на замръзени ситнонарязани зеленчуци за супа, 7 пакета зелен фасул (има едно нещо като салата, което ММ ми показа и аз много го обичам, но за 1 път на 3-4 месеца) и някакви меса.. Фризерът ни е пълен, те тъпкат ли тъпкат още.. Едва го затвориха.. Заминаха си и аз се мъча 1 седмица да отворя някое от шкафчетата на чисто новия ни хладилник , за който сме дали н-сума и не мога, и не мога... Не казвам нищо, защото знам колко ще се ядоса Илиян.. Да, ама купувам постоянно месо от магазина, гадно, а фризерът пълен с домашно от моите родите.. Един ден му казвам, я отвори фризера за еди-какво-си.. Мале той полудя като видя... Ръчка, дърпа.. То замръзнало.. торбичките се захванали и замръзнали в реотаните (не съм сигурна дали това е думата, ама сега не ми идва друга).. Смрад и мизерия.. Никога не съм го виждала по-бесен от тогава
Имах чувството, че ще счупи нещо.. След няколко часова борба, успя да отвори чекмеджетата и изхъврли почти всичко отвътре.. Обади им се, но аз взех телефона, защото в яда си не знам какво щеше да им каже и да съжалява после.. Та, винаги уж за добро, ама... Проблеми после
Докато пишех.. 120394023 минути, че постоянно ме спират .. има нови отговри.. ще се върна да чета
«
Последна редакция: май 28, 2015, 11:53:06 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #998 -:
май 28, 2015, 12:19:13 »
Съсипахте ме с тези снимки на Леденика
Аз как мразя градински джуджета и други кичозни подобия на нещо си...
Много ми е странно, като измисли някой някаква простотия, защо не се допитат до хората. Спокойно могат да пуснат една анкета - харесва ли ти идеята или не още на проект. В стария квартал кметът е млад и обикаля много. Беше напускал анкети по хипермаркетите. Като асфалтираха тротоарите, идва около блока, пита, иска мнение, отговаря на въпроси. Ами така се прави! Това е най-близката власт до хората. Аз затова съм против хора, които живеят в чужбина, да имат право на глас за местни избори. Те хал-хабер си нямат от к`вото и да било. Ей, сега с това саниране... Такива гурбетчии спъват нещата при на нашите блока. Ходи ги дири до пето коляно кой е собственик, пък и достъп да осигури. Той не знае кой му е президент, ще ми гласува за кмет
Отивам да се занимава с НАП, че ме дразнят много. Случайно вчера писах уж на Пловдив, пък съм ги насмела директно в София
Ред им е на тукашните `убавици!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #999 -:
май 28, 2015, 12:38:24 »
Значи повсеместна е красотата
.
Ох, тъкмо три истории имам да разказвам покрай последните приказки в темата.
Почвам по обратен ред. На големия син една японка колежка му подарила шоколад малко преди полета за лятната ваканция в Бг. Понеже нямало време за по- сериозно хапване, той и съквартирантите му решили да опитат шоколада. Ама като го разчупили и вътре имало мърдащи червеи. Понеже моят е най- умният
, успял да убеди другите, че сигурно така трябва да е, нали се говори, че там червеите са деликатес. Хапнали си по едно голямо парче и работата минала и заминала.
Един ден го гледам, стои на компютъра и се давучка, издава странни хриптящи звуци и аха да се задуши. Момата била на линия и той благодарил за шоколада, като споменал и за червеите. Тя естествено паднала от смях...Просто шоколадът е бил развален, ама нашият хванал гнус чак след седмица. Дълго време цъкаше и пробутваше друг да разопакова и пробва каквато и да е храна
след това.
Аз си свърших работата в НОИ. Понеже там е на електронна опашка и не знаех точно къде да ида, взех номерца за две стаи. И както може да се очаква, двата номера излезоха едновременно, макар вероятността да е 1:1000. Отидох в по- близката стая, а те от там по вътрешен път ме пратиха в трета.
«
Последна редакция: май 28, 2015, 12:41:38 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #1000 -:
май 28, 2015, 13:09:27 »
Хахахахахахахах лелелееееее .. Направо ще падна... Горикият... На мен също ми се случва да се погнусявам на по-късен етап
Разбирам го напълно... Ох, посмях се
Али,
доста е бутафорно, спор няма.. Снимката, която
Мимето
е качила е за завършек на идилията
Тук в София, доста често се пускат такива запитвания до гражданите.. Пресен пример е фонтана на Витошка.. Който беше нов, но грозен и безсмилен.. И май не беше много, много фонтан
От посочените примери, за които можеше да се гласува, обаче не намерих никой, който да си заслужава парите... В крайна сметка не знам какво се реши
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #1001 -:
май 28, 2015, 13:14:49 »
Здравейте
Аз миналата седмица ходих до НАП в Люлин. То представлява един коридор в един блок и има десет стаи, които пише Обслужване клиенти и изредени имената на хората, които работят във съответната стая и нищо по-конкретно. Никави хора няма, аз не знаех за какво съм точно там и звъня на майка ми. Тя тръгва да ми обяснява как е във Враца, ама там е нова (горе долу) сградата, има номерца, а аз дори не мога да разбера дали трябва да съм в тоя коридор. Добре, че излезе една жена да иде до тоалетната, да я пресрещах дами каже за къде съм, та все пак бързо се оправих.
Жената-мъж на Леденика е много смешна. Аз не съм се качвала е от три години и не съм ги виждала тия красоти. Но пък много са ми сладки мечката, лисицата и вълкът срещу киното(базара)
svekarva
, а третата история?
Активен
Alichka
«
Отговор #1002 -:
май 28, 2015, 13:20:08 »
Хехе, Панде, виж тези са читави. Сладурчета са
Само Бриджит Бардо да не види тая танцуваща мечка. Бой ще се яде пак
И ние си имаме една мечка в Градската градина. Редовно я яздих като дете. На хълма с детската железница пък имаше козел. Последно, като го видях, беше боядисан в синьо.
Не съм се качвала там от много време. Може да е сменил цвета.
И аз чакам другата история. Отивам да мушна рулото Стефани и е време за мен
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #1003 -:
май 28, 2015, 13:27:42 »
Ох, като стана дума за готвене.. Снощи направих пилешки филена, пълнени със спанак/синьо сирене/магданоз/малко горчица и майонеза.. + цели картофи във фурната, че на ММ му се бяха прияли.. Готвих бая време за делничен ден.. Накрая толкова му харесаха филетата, че ги изяде и нямаме за днес
Днес ще трябва да измисля нещо много бързо, понеже ще ходя при моята приятелка с бебето и ще се забавя бая.. Писна ми да купуваме неща отвън.. 20-30лв не ни мърдат
Мислех да правя леща, но няма да имам време
Идеи?
Панде
, за сефте ги виждам тези фигури
Симпатични са
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #1004 -:
май 28, 2015, 13:34:46 »
Свекърва, падам от коня с твоя синковец! Но пък ми напомня на една случка отпреди няколко години. Работех на Панаира на Занаятите във Варна и точно зад мен беше разположен един щанд с лакомства. Имаха много вкусни работи, включително и ореховки, фъстъковки, сусамки и нуга вафли Бачо Кольо. Е да, ама един ден гледам колегата изхвърля яко разни вкусотии. Отивам да го избазикам и като ми показа защо, спрях да ям всякакви сладки неща за доста тълго време. Имаше червейчета в опаковките. Добре че не бях купувала нищо от тях.
Жената-мъж напомня за колежка на ММ. Приликата е удивителна.
Панде, твоите фигурки най-много ми харесаха!
Активен
Страници:
1
...
65
66
[
67
]
68
69
...
77
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Май 2015 - С труд по пътя към книжовността :)
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден