Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:39:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 79 80 [81] 82 83 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 275060 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #1200 -: април 30, 2015, 11:33:50 »

Аз ще кача една, която беше казала, че не знаеш.
В клоните зелени майско птиче пее,
знаменце червено вятърът люлее,
Пр. Вей се майско знаме, вей се в родния ни край,
нека всеки знае, че е Първи май!
Татко те е носил, днес те нося аз
вей се в мая росен, марширувай с нас!
Пр.
И тази:
Майка ми тъче в завода,
плат за всички, за народа
и за теб, и за мен,
всеки да е пременен.
Ех, веднъж голям да стана,
ще тъча на двайсет стана,
с моя дар, с моя труд
аз ще бъда вред прочут!
Щях да го запиша на видео, ама сега видях, че батерията е отишла, та трябва да заредя фотоапарата и довечера.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1201 -: април 30, 2015, 11:36:18 »

О и двете са прекрасни  heart heart heart

Мелодията има ли кьде да я чуя?
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1202 -: април 30, 2015, 12:04:41 »

Инче, горе главата мила, то не е като да нямаш хиляди неща на главата, а си и по-чувствителна.. Мисли трезво, проблемите са си проблеми, грижите са си грижи, с ядове или без, няма да се махнат дори и да се чувстваш ужасно... Имаш толкова прекрасна дъщеря, мисли позитивно и се радвай на живота заради нея smile

Ако щете ми вярвайте, болеше ме зверски главата, от 2 дни, легнах на люлката в двора, махнах сенника, да ме пече здраво слънцето... Седя и си мисля, колкото е вълшебно и как ще ми мине главата от него, когато ми бяха възпалени лицевите нерви, кинезитерапевта ми каза освен непрекъсатите упражнения и масажи, да стоя на пряка слънчева светлина поне по 40мин на ден, защото слънцето много помага.. И от тогава, когато не искам да пия лекарства, а ме боли нещо, стоя на слънце.. Ха, кажете ми не е ли всичко на психична основа хахах  crazy pardon

Ина, завършила съм Финанси-бакалавър, но си скъсах г*** от учене и беше истинска гордост, когато се дипломирах. След това записах магистратура в прехвалената Стопанска Аакадемия, без реално да ми е необходима, без да го искам кой знае колко, просто да я имам, защото  не съм сигурна че ако не бях записала тогава, изобщо щях да се навия някога.. Специалността, с която придобивам дипломата за магистър е Финансов контрол и външен одит, звучи добре, но само до там. Дипломирам се с отличие, но без особено да съм надградила знания и умения, но го има черно на бяло написано  pleasantry

« Последна редакция: април 30, 2015, 12:10:12 от alexandrova_90 » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #1203 -: април 30, 2015, 12:05:08 »

Не, никъде из нета не се срещат. Тъкмо затова исках да ги изпея /макар да не пея добре/ и да ги постна на стената си във Фб и после тук. Поне с това да ме запомните funnytooth.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1204 -: април 30, 2015, 12:17:02 »

Свекърва, ти нали нещо лудо трябваше да правиш този месец?  Какво стана? Какво направи и каква ти е наградата за това?
Тони, нали е минало, имаш си диплома да не ти пука.
Инче, горе главата ще се подредят нещата. Ето идва лято няма ли да падне сметката за газта? Много е гадно човек да няма пари, направо е ужасно!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1205 -: април 30, 2015, 12:26:32 »

Тони ние се гордеем с теб !!! Хубаво е, че имаш диплома в рька. Сьс сигурност ще ти е от плюс поне на теория, дори и реално да не те е научила на нещо ново.

Свекьрва много искам песните да  Eeager

Леле, Здравка е сега ме вбеси буквално. Оня ден бяха с Марта до хлебарницата, Марта яла бонбони. Аз мислех, че хлебарката й е дала един бонбон безплатно и когато е така няма как да кажа на детето не взимай. Замьлчавам си. От дума на дума се оказа, че всьщност Здравка й е купила, били по 5 цента. Аз не те питам колко струват. Нищо добре, за един пьт айде, черта. Макар че ми стана тьпо че се обсьжда историята с бонбоните пред детето. От една страна аз излизам гадното чудовище, което не позволява нищо и всички ги е страх от него. От друга страна, колкото повече се говори за това, толкова повече се фиксира детето вьрху "бонбоните са проблем", а аз целя скрит контрол - не яде бонбони просто защото няма.

Вчрера на разходка в парка. Купила й сладолед. Последно, само да отпразнуват края на вакацията. Добре хубаво, сладолед е, айде един пьт е.

Днеска отиват за хляб, врьщат се, Марта с пакет бонбони в рьката. Айде пак разговори. Айде Здравка плаче отатька в кухнята. Аз сьм с контракции, защото се вбесих. Тя не вижда и не разбира какьв е проблема. Марта се чувства виновна и идва да ми се извинява, макар че не разбира какво лошо е направила (а тя нишо лошо не е направила). Пак бонбоните стават центьр на разговор и на внимание и се преврьщат в проблем. Аз пак сьм чудовище, което на всички е крещяло.

Майка идва след един месец и ще е абсолютно сьщото даже по-зле.

bqsnasym

Ауууу колко много се вбесих, направо се разтреперах.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1206 -: април 30, 2015, 12:35:42 »

Ина, ще се справиш. Нали знаеш, че след дъното надолу няма накъде. Време е нагоре Wink
Свекърва, чакаме включване... Да не се измъкнеш, ей! Една батерия за колко време се зарежда. Ще чакамеее!
Аз за готвенето въпросът го реших - в неделя се разшетах и разготвих. Направих 2 големи тави - огретен с картофи и тиквички и със заливка. В другата тава - спанак с ориз и отгоре с гнезда от яйца. Много обичам печени яйца, затова и в гювечетата слагам по 2 Torte Снощи ММ възкликна "Виж какво е готино, като сготвиш 2 ястия в големи количества. Хем си нося за работа, хем има за вкъщи и не ме питаш постоянно какво да готвиш.". Та така - военни тави му е майката (още си мечтая за такива)! Снощи майка донесе "студентски стол" панирана риба (филе) и имах нещо по-разнообразно. А цяла седмица ми е рахат smoke
Оф, проблемът с храната ми е до болка познат. И аз съм чудовище. Засега удържам фронта, че дребната се лъже. Хората подават снаксове (боклуци по мои разбирания), аз я дърпам и я водя до количката да й дам уж същото - давам солета. Ама с големи деца си е зор!
Даже на една баба се скарах тия дни. Идва с внуците, тупва се на пейката, пали цигара и само крещи по близнаците. Те пък са огън и жупел, ама карай. Правят мармалад по площадката - бутат се, блъскат се, хич дребните не ги пазят, а минават буквално през тях, не чакат ред на пързалката... На всичкото отгоре постоянно са тук със снаксовете. Малката отива и моментално й се навира в ръцете пакетчето. Аз я дръпвам и казвам "Не, маме, това не е за теб.". Бабата ми се сопна що не е за детето ми. Чак й се накарах единия ден - аз викам "Не!", бабата подава пакет diablo Врякнах, че е малка, ако ще да се обижда...
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1207 -: април 30, 2015, 12:41:38 »

Това много неприятно с даването на боклуци на децата, горките вие!
Али, с това готвене е направо ужас и мм си носи на работа и са хиляди претенции- да не са воднисти яденета да не се изсипят, да не е ориз щото преди месец е ял моля ви се и нз си още кво.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #1208 -: април 30, 2015, 12:47:00 »

Привет, момичета!
Ех, колко се радвам, когато всички са писали. Четох към 10 минути,докато изчета всички. Миленка най-после се кротна и пак е редовна  tease
 Тони, честито! Сега може и да не ти е необходима магистратурата, но след време не се знае. Даже почвай да учиш някой език - китайски,корейски,японски....като гледам, и продавач-консултантите ги искат вече с АЕ и НЕ....

Ина, не се тормози с тия бонбони. Дете е и не разбира, а леля Здравка не го е направила от лошо. Едно време мама прибираше бонбоните и шоколадите, които ми подаряваха и ми ги даваше след време по малко. Това дали ще проработи при вас?

Али, преброихте ли конете и магаретата? Накрая да не се окаже,че и еднорог си впрегнала Wink

Рататуй, котана подскача ли вече доволна? Днес една колежка ми показа снимка на котката си- свила се в една купа и каквато е пухкава, изглеждаше като топка косми с очи и уши.  funnytooth Стигнах до заключението, че щом е заела формата на съда, значи котката е течност. Точка. biggrin
Свеки, пей, пей, че да има на какво да си научим децата един ден. В учебниците по музика може и да няма народни песни дотогава...

Ай, по повод достойнството при раждане и хемороидите...как да ви кажа, лекарите, сестрите и целия медицински екип се е нагледал на какво ли не. На вас ли точно да обяснявам как раждат жените без предварителната подготовка, когато са отишли с голямо разкритие и няма време за реакция? Това са естесвени неща от живота. Срам, несрам, всички това ни чака.
Преди години ММ се подхлъзна в банята и падайки, си сдяза едната бузка на Д-то на срязаните плочки на сифона. Толкова дълбока рана беше, почти до мускул. Ама говедото не искаше да го водя в спешното и ме кара аз да му правя промивки на раната. След време пък получи възпаление на опашен прешлен и трябваше да го оперират. Милия, още го е срам да разказва как една млада сестра го е накарала да легне по корем на една кушетка, а Д-то му е стърчало пред лицето й, за да може да подготви мястото за операция.  crazy
Фани, направихте ли полата на малката? Няма ли да се похвалиш със снимка? smile

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше. - не съм се и съмнявала smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #1209 -: април 30, 2015, 12:51:12 »

Свеки то не да те помним ми в космоса да те пратим с тея рими!
Инче да знаеш как те разбирам! Като се сетя аз как съм ревала, че дребната не ще да яде нещо пък нямам друго да й дам. И така се дразня някой като почне да се обяснява колко скъпо било да гледаш деца и само сума ти оправдания.
Али и мен това ме дразни, ама спрях да се кося. То е като да пикаеш срещу вятъра. Днеска понеже дребната е рожденичка, та викам да ходи и да яде каквото си хареса. Да видим после как ще ги скрият. Та седя си аз и гледам от далече. Знаеш ли като я видяха с какъв апетит е, как почнаха да се крият и да странят от площадката. На едно не само снакса му изяде моя звяр ми и сока ми изпи докато се усетят... diablo
Така де! Не може да ходиш на места с толкова много деца и най-нагло да даваш само на твоето, а на другите или да им е неудобно или пък да не искат да дават такива храни.
За яденето така ти завиждам. ММ такива работи не яде, пък на мен на третото ядене вече ми омръзва и кучо на село облажва! Та гледам да готвя в по нормални количества.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1210 -: април 30, 2015, 12:56:24 »

ММ най-голям срам е брал при операция на киста на опашката. Обясняваше как са го пльоснали по очи на кушетка, па и разкрачен... Не си е професия това laugh Аз имам теория - те АГ-тата и акушерките лица едва ли помнят много. То жената, като тръгне да ражда, няма физиономията й да гледат tease
Котката е течност... По-скоро е желе Shrek
Броихме, смятахме, всичко вече е ток и жици Wink Пък и памперси на далавера взех на връщане, и лакче си купих, и спиралка. Абе, жена с пари - луд с картечница!
Пънкииииии, е такъв номер не съм се сещала да правя. То вярно в джоба на човек като бръкнеш......... shok
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1211 -: април 30, 2015, 12:56:30 »

И мм много го е страх от лекари, а е с много гадни вени и все не могат да му намерят. Аз като съм с него и понеже го боли и зпадам в паника, иначе ако съм аз нямам проблеми.
Котката още едва се движи, вече пази права линия, но явно я боли и се пази. Не иска да яде и да пие вода и ме притеснява. Взе да се качва на леглото с известно усилие. Скоро ще се оправи напълно. Вчера обаче май леко е прокървила, ама днеска нищо й няма. Мм вчера като я видя и му стана много гадно и взе да пита как можахме да й го причиним, а той даваше най- много зор да я кастрираме.
Стига съм ви занимавала с моите котешки драми! 
Но коткото е течност много ми хареса.
Пънки честит рожден ден на Алекс, да е жива и здрава и да бъде добра кака!
« Последна редакция: април 30, 2015, 13:00:33 от ratatui » Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #1212 -: април 30, 2015, 13:01:49 »

Рататуй, недей така! Домашният любимец е част от семейството. Аз такъв рев му ударих, като разбрах, че кучо на село е умрял....2 месеца не спрях да рева.Всяка вечер-рев. Лошото беше, че наще ми казаха чак след няколко месеца!  crazy
Али, тамън такова му беше и на ММ възпалението. Много е срамно...ама пък има за какво да го подбазиквам от време на време.  Girl_hide
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1213 -: април 30, 2015, 13:02:05 »

Това за раждането и клизмите е легенда. Тук от поне десетина години не правят клизма. И както обясни акушерката, тялото така е направено, че преди да трьгне раждането естествено ти се прихожда. А после като трьгне бебето, то притиска червото и нищичко не излиза. Ако пьк случайно, мноооого рядко излезе, то е едно мьничко и твьрдичко и те са заети с други работи и дори не го виждат.

Така че…

Само ни предупреди да не взимаме слабително като трьгне раждането, че тогава вече цялата система трьгва накриво.

За бонбоните не знам, може аз да сьм луда и да си подлудявам и детето. Ама в крайна сметка, аз сьм майката и аз решавам мамка му !!! Така сьм ядосана на всички… Никой не искам да виждам !!!! Писна ми от всички вече. От две години не сме оставали само ние си, постоянно сме с чужд човек у дома (на 50 квм). Не сме се виждали голи откакто е родена Марта. Понякога си мисля, че София е непорочно зачената.

А за отношението ми кьм детето, само Фабио разбира каква е логиката и е сьгласен с нея. На другите им е някаква мьгла неясна. Никой не разсьждава. Следват... и аз не знам какво следват.
Най-добре ми е аз да си грижа за всичко, та нещата да са направени какво ги искам, ама като нямам сили ни физически, ни психически и направо искам да ида да се грьмна.

Сигиурно сьм ненормална де. Никога не сьм доволна като някой друг свьрши нещо, все не ми е по гайдата.
Хванаха ме яко контркациите от нервата.
« Последна редакция: април 30, 2015, 13:10:20 от inaxastra » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1214 -: април 30, 2015, 13:06:52 »

Мъжете принципно са много страхливи, като става дума за доктори, зъболекари итн.. На ММ му правиха операция на обърнат много забрал косъм, точно до ануса и трябваше след нея 20 дни всеки ден да ходи на превръзка. Като след 7мия ден доктора му казал, за да не дава по 15лв(май беше) на превръзка и да не чака в Пирогов по 2-3 часа всеки път, че мога и аз вкъщи да му я правя.. Аз отпреди го карах още, нооо той не и не, не можело да го гледам така, камо ли да пипам  crazy и  не ми даде  pardon Много са зле...
Колкото до това децата да не ядат боклуци съм за.. Много ми е странно сестрата на ММ как дава на детето от малка да яде всякакви снаксове, бонбони и тн, не ми се струва редно и по-добре да сте лошите сега, но да се научат да не ги ядат.. Вкусът се възпитава, майка ми не ми позволяваше да ям Макдоналдс и аз до днес като то видя ми става гадно, никак не го обичам  pardon
Активен
Страници: 1 ... 79 80 [81] 82 83 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: