Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:01:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
80
81
[
82
]
83
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 274833 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #1215 -:
април 30, 2015, 13:09:18 »
Нансита и на мен не ми казаха, че моя Ричи /баба ми го гледаше/ е починал на 17 години. Казаха ми след време, да не ме притеснявали. Вчера и аз такъв рев му дръпнах за Моли, в кабинета като я видях и щях да припадна, насълзиха ми се очите, после в колата рев, у нас рев. Абе, вчера бях една голяма ревла! То животното му е лошо и го боли, аз му цивря на главата. Това което много ме учуди е, че като се прибрахве я оставих сама и я завих, след малко тя идва в стаята при мене, едва едва се влачи и аз седнах на земята и рев, тя дойде качи се в мене и заспа. Гушнах я и цял ден така.
Леле колко ви отегчавам вече! Хората имат проблеми, а аз тука роман изписах за една кастрация.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1216 -:
април 30, 2015, 13:12:10 »
Бе не е така, една кастрация… Нормално е да си го преживяваш. Сьщество което обичаш е, това прави цената.
Ще й мине и на нея и на тебе
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #1217 -:
април 30, 2015, 13:14:12 »
Ратче аз поне ти влизам в положение. Толкова обичам животните, че човек да страда не ми е такава мъка, както животинче. А пък ние с пустия му късмет все мъчително си отиват животинките ни. Едното куче - левкимия, другото - диабет, трето се натрови. Първата ни чинчилка без да искаме я натиснахме с дивана и в ръцете ми умря. ММ и до ден днешен ми се смее, че съм тръгнала да й правя изкуствено дишане.
Не се депресирай от разказите ми. Просто се радвай, че животинката е жива и здрава и ще се възстанови!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1218 -:
април 30, 2015, 13:21:44 »
Пънки и мен адски ме разтройват като гледам животинка как страда. Вчера отидох да запаля свещичка за Моли и като си тръгвах едно кученце ме пресрещна, обещах че другата седмица ще се върна и ще му занеса храна. Може да съм луда, ама ще отида. Имах един период преди няколко месеца, тогава плана беше Моли да е дворна котка при свека е няма такъв рев, в фб видя ли из групите животно в беда и по един час не мога да спра да рева. Занесахме я, събота и неделя не спрях да рева и мм каза " В понеделник котката да е у нас! По добре да живеем с нея, от колкото да ревиш така."
Пънки, кажи какво сте подготвили за рдто на Алекс? Подаръка й да не е братче/ сестричка?
Активен
Alichka
«
Отговор #1219 -:
април 30, 2015, 13:25:29 »
И аз много обичам животинките
Да ви кажа... Събрали сме се с комшиите долу. Идва щерката на комшията (в тийн възраст) с един мини пинчер и ММ почва да ги бъзика "О, вие пак ли куче имате? Как се казва? Баща ти е много щастлив!". Бащата само стиска устни, че щерка му му беше довлякла някакво куче, а той едва успя да го пласира в друга посока. Момичето поглежда мъжа ми и му вика "Не мое е!", а ММ чул "Немо е!". Оказа се, че кученцето е на други комшии и е женско (Бети). Обаче ние го прекръстихме на Немо
и сега редовно го виждаме пред блока и викаме на малката "Ела да видим Немо какво прави!".
Малката пък като го види и все едно му се кара, цялата физиономийка й се променя "Бау! Бау!" и само след него ходи
Ина, мен ме питаха дали искам клизма. Е, то за искане ли е?!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1220 -:
април 30, 2015, 13:30:58 »
Ахахахах, Али как ме разсмя, а съм пред хора и не сдържах, но се направих че покашлям
. Кучето Немо, звучи много сладко. Наскоро четох пак една супер гадна и гнусна исторя с пинчер и се надявам да е било колаж, а не истина.
Аз като малка влачех де що хвана навън на външния балкон и почвах да примъквам от хладилника. После майка се усеще и отива да пусне новия ми любимец. На един мой рд, поканих цялата махала, те в кашон събрали 11 палета и ми ги носят за подарък, ама съм била в банята и майка отбила номера.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #1221 -:
април 30, 2015, 13:37:37 »
Рататуй,
днес трябва да прояде и да ходи по нужда. Ако само лежи и спи, трябва да я водиш или да викаш лекар да и бият антибиотик.
Хаха, моят мъж рева и му стана лошо, като видя котката след операция, ама след години, когато мен ме кастрираха изобщо не се сепна. Даже в деня, когато ме изписаха, веднага се върна на работа и ме остави сама с майка и котка. Пък майка ми взе, че падна и аз трябваше да я вдигам...Леля ми цъфна уж да помага, но котката я погна, че говори тънко, на фалцет, пък тя мрази така. Реших да я затворя /котката/ в една стая. Обаче вратата се измъкна от пантите и настана още по- голям цирк как да не ми тупне върху краката и трябваше да я подпирам с все сили и протегнати ръце. В крайна сметка изпроводих леля ми и настъпи мир. Ако имах сили, вервайте ми,
щях да си набия мъжа, толкова бях ядосана.
Ина
,
. Само дето не зная какво да ти кажа, че да ти отвлека вниманието и да се почувстваш по- добре.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #1222 -:
април 30, 2015, 13:49:09 »
Обожовам животни, всякакви, ама от котки много ме е страх, гррррр..
Рататуйче, всичко ще е наред, нормално е да си разтроена!
Пънки, да ти е жива и здрава малката! Да те слуша и да ви носи поводи за радост
Свекс, ти пак с анекдотите
въпреки, че като си представям как те е боляло... Едва ли ти е било смешно тогава
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #1223 -:
април 30, 2015, 14:03:02 »
Аз да се включа по докторската тема. Заради болестта ми на червата рутинните ми изследвания са колоноскопии. Сега се замислих, че ако не бяха упойките, освен болезнено цялото упражнение щеше и да е притеснително, при положение, че докторите ми са двама млади симпатяги, дето все ми се радват, защото останалите им пациенти са 70-80 годишни
Но аз съм свиканала да им разказвам колко често ходя по голяма нужда и как изглежда.
ratatui
голяма душица си. Аз сигурно бих ти се сторила чудовище, ако ти кажа как веднъж предложих една заклещена котка да я изчакаме да умре, за да я извадим по-лесно. В моя защита ще каже, че беше 5.30 сутринта. В крайна сметка приятелката ми я извади и само накуцваше след това.
За другия месец мисля да си поставим за цел 100 стр. Докато изгледам един филм 3 страници бяхте изписали.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #1224 -:
април 30, 2015, 14:09:24 »
2 часа гледам филм и 3 страници сте изписали
Свеки мерси за рецептите, ще ги приложа всичките една по една. Пролетно лятно време и аз и Филип обичаме по леки ястия
По въпроса с докторите и Фил е така - страшен мъж е , докато не опре даходи на лекар. Все нищо му няма, все е добре и по тая причина до последно чака , за да отиде на лекар. Сега пооследно от 6 месеца го навивам за зъболека, нищо му нямало... Накрая се обадих аз да му запиша час и нямаше как да се измъкне - оказа се че има един много проблемен зъб и 2 кариеса, които търпят малко отлагане. Казах му да ги оправя всичките, той не ще - сеа не ни било до това, то неговото не било спешно... бля бля бля... И няма как да му набия в главата , че колкото повече чака , толкова по сериозни стават проблемите и накрая и по-скъпо ще излезе... Ама на - като чуе за лекари край. А Ако е за мен, света ще бърне да ме закара на доктор за най-малкото нещо
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1225 -:
април 30, 2015, 14:12:00 »
Лелелеле, верно. Не бях забелязала броя на страниците, а имах чувството, че сама си пиша (само с хленчене разбира се) особено някои дни.
Пьрво си помислих, че говориш за доктората или някоя статия.
Какво ти е на червата? Крон?
Току що завьрших досието за вторник. И то едно от най-важните за годината. Понякога ми се струва, че е супер, друг пьт, че сьм писала пьлни глупости, но сьм супер доволна че го свьрших по-рано и ще имам още време да го прочета и доизпипам на макс. Вече го пратих на по-умни от мен колежки да го прегледат.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #1226 -:
април 30, 2015, 14:24:57 »
inaxastra
имам улцерозен (язвен) колит, затова спразвам хранителен режим. но много хора не го разбират, и наскоро пак ме нарекоха претенциозна.
днес нещо много се наслаждавам на тишината и спокойствието, чами не ми се искам децата да се прибират. Иначе, май
ratatui
пита, утре не почиват те.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1227 -:
април 30, 2015, 14:27:19 »
Гадна работа, все трябва да си нащрек
Странно е, че не почиват
Ще гледам Ало, ало за успокоение. Нали вчера говорехте за него. Пьк като почина и хващам статистиката. И тя е за вторник. А след вторник, една дипломна остана.
Edit
: Ало, ало не ме кефи много.
«
Последна редакция: април 30, 2015, 14:54:17 от inaxastra
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1228 -:
април 30, 2015, 15:10:55 »
Котката явно се възстановява, поизяла си е агнешкото, което бях запазила специално за нея. Видях я да пишка преди малко, друго мой не е вършила, ама тя от 2 дни не е яля та утре ще чакам подарък. Аз все пак съм си в някво депресивно състояние нищо, че я се оправя.
Свекърва, представям си как се била като Шива. Горката, сигурно е била доста тежка операция.
Панда, ще ме скъсаш- да умре, че да е по-лесно. Аз като малка помня как баща ми спаси едно куче със заклещен буркан на главата, милото обикаляше и не можеше да се измъкне, то лякомията в беля може да те вкара само.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #1229 -:
април 30, 2015, 16:13:00 »
Аз отново съм Джейми Оливър, набързо мариновах едно месо метнах го въув фурната с дребни пресни картофи, да видим какво ще стане.
Брех никаква култура у магазинери значи, опитах се да поръчам на три места питката и те зад гърба ми държат сметка що не си спазвам традициите а искам да я поръчам
Влизам в един магазин, убийствени обувки, продавачката крещи по телефона и се кара с някой, е не мога много се дразня на такива неща...Та сега съм и без обувки и без погача
Ина що не гледаш нещо по от тази декада
пробвай с : Modern Family
много са смешни ние умираме от смях
Аз сори така телеграфно ама нямам време за повечко
Активен
Страници:
1
...
80
81
[
82
]
83
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден