Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:05:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 275113 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1110 -: април 28, 2015, 12:12:00 »

Абсолютно съм съгласна за Криско, ако някой ми беше казал, че ще ми стане толкова симпатичен  shok Обичам хората, които като се захванат с нещо влагат 100% от себе си или поне над 80  pardon Много усилия полага, личи си, яд ме е че чак сега спечели, дори предните пъти го подценяваха малко  nea
Азис как се изложи, не съм вярвала, е е възможно да не си знае текста, толкова му личеше  NO

Пъпеша, да стои още малкооооооо...  Girl_hide
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1111 -: април 28, 2015, 12:52:14 »

Миленка, това с дрехите на мен ми се струва като повод да си купиш нещо новичко за фото-сесията. Ако не може роклята за изписването, ще ти стане рокля за специални поводи- първо фото-сесията, после за изписването, а и ще имаш снимки с нея преди и след  Wink. Рано му е още да излиза на пъпеша, нека си постои още малко на топло.
В капките Маца и Ненчо ми харесват, Криско също става. Тая година като гледам на финала ще са само мъже.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1112 -: април 28, 2015, 13:02:02 »

Ина, дано не е сериозно! good
Миленка, вземи си или рокле, или някоя туника. После пак ще може да си ги носиш.
Леле, как се подсетих за кофти момент от преди 2 години... Бях около 5-я месец с дребната. Ставам сутринта, изпращам ММ на работа и влизам в тоалетната. Гледам кръв shok Айде, звъня му, той още на паркинга. Ни да тръгва, ни да не тръгва. Тъкмо беше казал, че ще напуска работата и бяха започнали да му правят въртели. Изпратих го. Нашите играха линейката. Бам в болницата - моят лекар в чужбина. Първият свободен щеше да ме прегледа, ама те всички в раждания и операции рано сутринта. Седя на един стол и всичко ми е стегнато, не усещам от притеснение бебето. Като ме затресоха нервите, като ревнах. cray Бърша сълзите и чакам. Един живот мина! Дойде един лекар, вкара ме в кабинет. Гледа на апарата и като чух сърце и още по-силно ревнах cray cray Вика ми "Преглед за разкритие, да няма голям аборт!". Това още повече ме тресна, че филмът съм го гледала. Тук всичко беше ОК. Излизам ни жива, ни умряла, рева като магаре. Нашите се чудят какво става. Докторът им вика още от вратата "Бебето е добре!", а аз не мога името да си кажа. Айде, веднага в стаята, на системи, инжекции. Лежах (ама лежане да видите) повече от седмица. Тия лекари като писано яйце ме гледаха. Моят доктор се прибра и въпреки това този, който ме прие до края наминаваше да ме види как съм. Голям зор ми беше. Само броях дните не до термин, а до към 7-я месец. Кило да има pardon Чак после вече усетих насладата да чакаш бебе. Дребната пък и тупарлаче 3,410 се роди.
Фани, сега ще го потърся това чудо.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1113 -: април 28, 2015, 13:49:05 »

Пак съм аз... Да досаждам blum
http://krokotak.com/2011/12/snezhinki-balerinki/ Ето, Фани, това знам аз като начин. Да покажеш резултата. Wink
Дребната има пола туту. Тя се прави по различен начин, но не става толкова разперена настрани. Има платка около 4-5 пръста. На тази платка се шие долния пласт тюл, като леко се набира при шиенето. После платката се скрива с горен пласт набран тюл.
Я да запитам аз - Къде се покри Еми с котешкия костюм?!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1114 -: април 28, 2015, 13:54:26 »

Ето ме.

Вьпреки контракциите шийката е Ок. Малко е мека, но е дьлга, а и все пак сьм раждала ведньж. Бебето е Ок, много мьрдаше, пулсьт е нормален. Докато записваше 15-20мин имаше една контракция. Каза да почивам и да пия спасфон ако много засилят.

Успокоих се малко, но не сьм добре психически с тия работи, които станаха в Бьлгария, откьде ми трябваше да ги чета, ама това е отвращението: отврат те е, но не можеш да спреш да гледаш/четеш. И физически не се чувствам вьв форма. Днес си изпуснах и последния стаж заради спешното, но пьк супер се радвам, че бебето е добре. Не мога да мисля какво може да се случи…

И глупавите коментари на кокошките ми колежки, 20 годишни: Не тичай Ино, че ще вземеш да родиш. Ама и да родиш не се коси, братовчедка ми роди бебе 500г което сега нищо му няма.

Кой те пита, маймуно празноглава? Ще забременееш и ти един ден и ще разбереш какво значи "неуместна приказка"  diablo

Оф, айде да не го мисля и да не го говоря.. Животьт е хубав. Бебето е Ок, Марта е разкошна, има сльнце и ядох шоколад. Темата си тече, Миленката ще й чакаме снимките и Фани ще ни покаже тютю-то и всичко е наред  Остави
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #1115 -: април 28, 2015, 14:24:57 »

Инка,хормоните те правят друг човек през тази ти бременност smile
Спри да четеш за бебето ,бе жена ,добре е ,храни се ,всичко му е ок на детето.Тази акушерка ще си получи заслуженото
Тук днес ту дъжд,ту слънце ,просто не знам ,омръзна ми безкрайно това скапано променливо време
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1116 -: април 28, 2015, 15:14:34 »

Я по ведро, момичета!!! Ходих на фризьор, взех че се харесах и сега в чест на това ми се ходи на ресторант довечера  give_rose и тъй като не смеят да ми отказват, най-вероятно ще идем!!! Усмихнете се, живота е кратък!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #1117 -: април 28, 2015, 15:25:53 »

Фани,ти като вица за балтона и копчето.....
Та и ти първо прическа и сега хайде пък ресторанти  laugh
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #1118 -: април 28, 2015, 15:37:26 »

Инчеее боой! Аз докато бях бременна сменях канала при някакви ужасни истории за бременни. Радвам се че шийката е добре. Щом е имало само една контракция си пушка!

Фани честита прическа! Ох как искам и аз. Не съм се подстригвала от миналото лято! Косата ми е ужасно дълга, почти до кръста, приличам на селска мома. Еднат ми фризьорка е в мк другата в квартал на майната си, сега издирвам някоя наоколо че не се трае.

Аличка! Не ми се и връща нс тези моменти, само че аз отидох с мисълта абе нищо ми няма ама хайде да мина. Но пък много кеф ми стана когато акушерката която всячески се опитваше да ми оправи настроението докато лежах, ни изписа с бебчо, тогава ми каза " е хайде де, няма ли поне един път да ми се усмихнеш днес" страшно мила. smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #1119 -: април 28, 2015, 15:55:49 »

И глупавите коментари на кокошките ми колежки, 20 годишни: Не тичай Ино, че ще вземеш да родиш. Ама и да родиш не се коси, братовчедка ми роди бебе 500г което сега нищо му няма.

Кой те пита, маймуно празноглава? Ще забременееш и ти един ден и ще разбереш какво значи "неуместна приказка"  diablo

Инка, много се смях на "маймуно празноглава"! Напомни ми на една случка от УНИ-то. Имахме една бременна колежка и точно в тоя период се скъсвахме от базици и смях цялата група. Асистентът към бременната колежка "М, не се смей така, че ще вземе да му стане нещо на бебето!" Ама го казва напълно сериозно! Съответно ние се спукахме от смях още повече...  funnytooth funnytooth funnytooth
Оказа се, че човечеца е ерген и не знае за какво иде реч...
Отивам да чета нататък biggrin
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1120 -: април 28, 2015, 16:45:55 »

Днеска докато ми записваха тоновете, гледах на стената един много красив плакат на цвете сьс супер странни листа и си казах, че като се вьрна, непременно ще го издиря и ще ви го покажа. Ето го:

Victoria Amazonica

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1121 -: април 28, 2015, 19:12:56 »

Инче, много се радвам, че с бебето сте добре, дано всичко да е наред до края. А цветето не е ли някаква водна лилия?
Мариолка, аз цял живот си мечтая за коса до кръста, ама мойта проскубана метла не ще да расте.
Фани, честита прическа и приятно прекарване довечера.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1122 -: април 28, 2015, 19:25:53 »

Да точно, ама аз много се впечатлих от листата. В началото дори не разбирах какво е точно, после видях, че са листа. Явно са доста солидни, защото видях в нета снимки на деца, които седят вьрху тях  crazy

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #1123 -: април 28, 2015, 19:30:06 »

Наши приятели живеят до двореца във Враня и още преди години са имали достъп до градината свободно, там има едно езеро с лилии, казаха че някога е имало листа, които са издържали 100кг. човек без проблем. Сега вече ги няма, защото някой умник се сетил да циментира дъното.
Ох, на нас утре ни е часа за кастриране и направо не знам как ще я закарам до там, като знам какво предстои. cray
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #1124 -: април 28, 2015, 19:31:07 »

Хилоу , хубавелки ! ! !

Днес бях на маникюр, по-късно ще ви се похваля със снимка smile После бях на лекция и една млада мадама заместваше един от най-любимите ми преподаватели. Много ми беше смешно. Той подготвил лекцията на презентация , тя влиза пуска презентацията и просто чете дословно слайд след слайд хахаха защо ли изобщо се занимавахме да ходим не знам .. уж задача щяхме да решаваме, то тя даде условието и вика "айде някой да излезе да я напише на дъската" ... моя милост естествено излезе изписах дъската , по едно време колегите взеха да питат кое какво е и как съм го сметнала, аз се обръщам , започвам да обяснявам , хахахах направо можех сама да водя лекциите ! хахаха
Малкия още болен, направо ми се плаче вече ! Писна ми от майки дето си седят вкъщи и не работят , ама си пускат болните деца на градина! Честно , писна ми !  GROAN

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Инче, добре че писа да ми напомниш ! Много се радвам , че сте ок с бебчо и дано не се налага пак да ходите до болницата до раждането !

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Аааааааа човек не може да свари да пише бре ! Кротко, моля ви !  funnytooth
Активен
Страници: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: