Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:17:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
71
72
[
73
]
74
75
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 275424 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #1080 -:
април 27, 2015, 13:46:29 »
Не се ядосвай. Или се ядосай ама само малко
Всеки се ядосва и за бели кахъри (еле па я!), важното е да си спомняме, че щом има къде да послоним и с какво да нахраним себе си и близките си, сме добре
Благодаря за предложената помощ
знам, че си много заета, но ако много забия с някое изречение, може да те притесня.
Преди малко забравих - ето ми я гледката
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1081 -:
април 27, 2015, 13:50:37 »
Ауууу, разкош
Непременно свиркай ако имаш нужда, ще намеря време
(ако мога да помогна де, да не вземе да се окаже, че е твьрде сложно за мен
)
Колежката ми работи по настаняване на деца с проблемни родители и ми се дорева като й четох доклада. Много мька има по тоя свят…
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #1082 -:
април 27, 2015, 13:54:14 »
Хаха, панди, ти за това си такава спортна, по 8 етажа на ден, оле мале!
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #1083 -:
април 27, 2015, 14:03:13 »
Мен не ме е страх нито от асансьори, нито от високо. Даже обичам височината. Едно ми е разгледно... Имам чувство, че съм жива, че дишам, като виждам надалеч. Сигурно съм от малкото, които предпочитат високи етажи за жилище
Обаче пуст мерак по спорт - и аз пеша ходя. С малката не мога, че много ми тежи, ама сама ли съм... В София до 13-я етаж с токчетата чатках - ту нагоре, ту надолу
Панди, разкошно е! При нас има едни лилави дървета. Леле, как са нацъфтели
Пълнят ми душата. Сега чакам и албицията да цъфне. Много е красива с пухкавите цветове.
Изображение02.JPG
(62.06 KB, 420x560 - видяно 188 пъти.)
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #1084 -:
април 27, 2015, 14:19:36 »
Ами хайде и аз да кажа здрасти!
Ей сега да постна един линк към статия за думи, предизвикващи болести
. Препоръчан ми е лично във Фб от моя позната психоложка, голямото светило, както казах един път /за смехотерапията и онези храни, които издават моментното състояние/.И понеже няма как да коментирам случката за бебето, без да употребя някоя от тях, няма да коментирам, щото искам жива и здрава да ида при Свети Петър
При раждането на моя племенник, лекар от екипа е снимал първите действия на микропедиатрите и акушерките за установяване на физическото здраве на новороденото. Въртят го като парче месо, просват го на масата, натискат го, пляскат го и какво ли още не. И изобщо не си поплюват...Пък брат ми е също в екипа и едва ли биха направи нещо нередно за свой колега. Аз още тогава бях потресена как може да се "пипа" така.
http://www.highviewart.com/dumi-predizvikvashti-bolesti-3153.html
Вчера ходих из Центъра на Пловдив и пак се ядосах. Пълна безвкусица и недовършена работа... Бях и на така нареченото "Изложение на ръчните занаяти" и още повече се скапах. Грозотия, шарения и чак ми липсват думи. Ей тези, дето цъфтят по моретата, сега обикалят градовете и показват псевдо занаяти. Само една керамика от Троян ми хвана окото. И в края на обиколката се изперих пред паметника на Мильо и казах, че това зад гърба ми е писоар, нищо друго. Толкова пари дадоха за една безсмислица. На снимката не личи колко излющени са стените на терасата на Народния Театър и колко опасни са стълбите.
Мариолка,
гадна работа е това с асансьора. Когато малкият беше още с количка, спираха планирано и непланирано тока за по 2 часа и един път си постояхме около час между етажите. Пяхме песни и едвам изтраяхме, но пък си имам спомен. Не се отказах от количка и от асансьор /живеехме на 7 етаж/.
Панди,
ти страх от височини ли имаш или от асансьори? Зная, че това се лекува, само трябва да попаднеш на добър лекар. И двете неща биха ти носили доста неудобства, та ако има начин за преодоляване, действай.
Miljo.jpg
(45.06 KB, 400x374 - видяно 2372 пъти.)
Активен
always_and_forever
«
Отговор #1085 -:
април 27, 2015, 14:28:03 »
И на мен много ми се ходеше на концерта на Слави, но за съжаление късно се сетихме до търсим билети. Много ме беше яд, когато даде безплатните билети за концерта си на двете момичета, които се кискаха смешно в едно от предаванията му. Иначе от няколко човека чух, че е бил много хубав. Много съжалявам, но се надявам, ако има следващ път, са успеем да отидем.
За асансьорите - докато бях още при нашите живеех на 7 етаж и постоянно използвах асансьора. Той е много стар и често се чупеше. Сега съм на 1 етаж, така че не ми е нужен.
Имам обаче едно неприятно преживяване с заседнал асансьор, когато бях на гости на една приятелка. Тръгвайки си от тях, заседнах между два етажа. Много се уплаших. Помислих си, че това е края и какво ли не си представях. Обадих се на майка ми, която се свърза със техника, който дойде да ми помогне. През това време и ММ дойде на пожар и беше много изплашен. От тогава, когато ходя на гости при нея, не се качвам повече в тоя асаньор.
Много е страшно и само този, който го е преживял, знае какво е.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #1086 -:
април 27, 2015, 14:29:05 »
Свекс аз че съм нередовна, нередовна съм, ама и деке ми се губиш...? напоследък много скромно го раздаваш нещо .. по един пост на няколко дни
ни мЪ радвЪш..
Стълбите викаш не са хубави така ли? аз сумати коментари изчетох колко много средства били вложени в тях бля бля - мислех че ще ви стане красиво - ама то като с нашто НДК - през година го ремонтират, уж нам си колко милиона дали за ремонт, пък НДКато горкото все е изпочупено и грозно....
Аз се изкъпах, изпрах бебешорските дршки,забърсах малко прах ... и се уморих
мислех да чистя ама явно няма да е... много тежи малкото вече
Внимание - нов отговор
Активен
Alichka
«
Отговор #1087 -:
април 27, 2015, 14:59:40 »
Свекърва, ние в събота бяхме на писоара
Ами те говорят водопад, та водопад. Ми то едно петно. Стълбите са супер стръмни и ако не се качиш горе, няма да видиш нищо от водопада. Даже се снимахме, че другият мандат се не знае там ли ще е водопадът.
Мен друго ме е яд и ще ги подбарам с журналисти скоро време пловдивските управници.
Разкопали са целия град за тия тъпи велоалеи. Не може да се мине, запъвам с детската количка, спъвам се в изпокъртените плочки... Бутай, дърпай тая количка. Ръце не ми останаха. Не можаха поетапно да копаят. Сега е разкопано навсякъде и едва се минава. Не виждам да асфалтират още никъде. Не стига, че здрави тротоари няма по начало, бордюрите по една педя, на Тримона подлезът е отвратителен и не може да се мине с количка посмъртно, те велоалеи. За кого? За бай Мангал и бай Пешо от 3-я етаж дето нито жилетка слагат, нито велоалея ще ползват. По "Източен" и по "България" има велоалеи. Колко се ползват? Нула! Пак ми карат колелетата по улицата (аз затова в дясна лента не карам)
или току ми минат през краката като пешеходец. Само да завършат и ще има през ден да звъня в КАТ да ги питам къде са им служителите?
Сега да видим и пеещите фонтани...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1088 -:
април 27, 2015, 15:01:53 »
Ще стане като в града на мьжа ми: всички пешеходци на велоалеята и всички колелета, на тротоара
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #1089 -:
април 27, 2015, 15:10:23 »
Важното е движение да има!
Аз пък днес останах много изненадана,че са оправили дупките и траповете по една от улиците, която ме отвеежда до работа с колата. И сега как ще се подрусвам за разсънване сутрин?!?! Лошото е,че обикалях през един квартал, който не познавам,ама стигнах.
Мен днес една колежка ме влудява и ще хвърчи перушина.
Развали ми Дзен-а.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #1090 -:
април 27, 2015, 15:59:40 »
Ина не смея много на ръце да го нося също че веднага ме наболява операцията. Аличка една кола имаме и е в ММ, а мазето ни е вкъщи, демек няма как количка да оставя вкъщи.
Абе, че само за тази акушерка говорим, вое четохте ли за Брус Дженър? Аз съм потресена от неговото интервю с Даян Сойър. Нямам думи. Ама аз нали следя Кардашияните и ми е вълнуващо.
А и два дни бях в заблуда че земетресениети е Неапол а не Непал....
Капнах... Изправих си косата, пуснах съдомиялна, пералня и изгладих дрешките на шушоня... никаква кондиция нямам...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1091 -:
април 27, 2015, 16:06:20 »
Как нямаш кондиция бе, виж колко работа си свьршила
Не знам защо бях разбрала, че след секцио можеш да носиш тежестта на бебето, но щом те боли в никакьв случай не бива да го правиш. Бавно изглежда вьзстановяването
Дано ти мине по-бьрзо, че всичко ще ти се улесни.
Кои са Брус Дженьр и Даян Сойър? Запали ми любопитството, сега ще погледна, че аз нищо не следя от светския живот, а ми писна да пиша днеска, а и явно се уморих, защото не сьм ефикасна. Имам нужда от малко почивка на главата
Едит: видях историята. Защо си потресена?
«
Последна редакция: април 27, 2015, 16:21:23 от inaxastra
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #1092 -:
април 27, 2015, 16:21:29 »
mariola85
не съм чела нищо, защото още не осъзнавам както този мъж, олимпийски шампион по декатлон и баща на 10 деца реши и стана жена.
аз пък днес гледах разни интервюта от тази поредица. Обичам да гледам такива кратки материали на големите модни списания
https://www.youtube.com/results?search_query=Harper%27s+Bazaar+The+Look&page=2
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #1093 -:
април 27, 2015, 16:47:36 »
Ами то Ина бебчо е като тежест, като се наведя, го рязхождам из вкъщи и оп малко се натоваря и си наболява.
Значи ето Пяндата е писала. Нали знаеш коя е Ким Кардашиян? Той е доведения и баща, и е Амеркиански Оломпийски шампион, баща на 10 деца, на 65 реши че ще става жена. Направи обръщението в интервю с Даян Сойър ( много известна американска водеща. ) Интервюто се смята за историческо и разтресе много хора по света. Аз не го догледах че нещо ми заби you tube, ,но наистина е тъжно колко нещастен е бил цял живот криейки че се чувства жена за да не нарани близките. Та е медиен шок цялото нещо. Иначе си пада по жени.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #1094 -:
април 27, 2015, 17:55:37 »
Ох, едва ви изчетох
Цял ден не съм яла, не съм пила нито едно кафе, а от 7:00, бях на ревизия
После като се прибрах в цеха, като ме емнаха на задачи, нямаше край, егати и скапания ден
не успях, дори да отворя служебната си поща, пък какво оставая за фейсбук, форум и т.н
Вчера също не успях да си намеря нещо за дипломирането, днес направо бях смазана и не ми се обикаляше след работа.. Утре трябва да тръгвам директно към автогарата, ако искам да хвана посления автобус, който е в 18:00ч.
Т.е ще си нося нещо старо и гадно, колкото и да не ми се иска..
Четой много неща, ама не запомних много.. Освен, за моренцето на
Миленка
.. Душке, не резервирайте от сега, изчакайте, не се знае нищо.. Но, иначе съм трърдо ЗА морето, особено ако имате как да вземете някоя баба с вас да ви помага.. Моя приятелка и мъжа й бяха на море с бебчето, когато той беше на 3 месеца, не са стояли много на плажа, но дълги разходки, плажче, чадърчета и сянка, казаха че е било супер релакс, въпреки че са нямали човек, който да помага
Смятам, че при желание ще успеете
Честит рожден ден на мъжлето на
Рататуй.
. Да ти е жив и здрав, много да те слуша, да те глези и да те обича
Тази седмица ще е от тежките.. Трябва и такива, не може само да форумствам
Активен
Страници:
1
...
71
72
[
73
]
74
75
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден