Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 21:38:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
Страници:
1
...
72
73
[
74
]
75
76
...
84
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април! (Прочетена 274673 пъти)
TeddyLisheva
Ентусиаст
Re:Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
«
Отговор #1095 -:
април 27, 2015, 19:32:42 »
Здравейте и от мен пак по късно
Аз днес като лудите цяяял ден в университета , ама на ... академичните ангажименти не търпят отлагане ..
Иначе да се оплача, малкия пак ми накашля нещо , да му се чуди човек не му ли омръзна да е болен
знам че и той не е виновен милия, ама не знам какво да го правя вече, утре пак на лекар ! Аман от лекарства!
Иначеее тъкмо щях да се оплача, че
свекърва
ми се губи някъде и тя днес се появила ! Ама усеща се липсата ти хич да не е !
Изчетох ви горе долу ,
Миленка
, ние с малко пътувахме за пръв път като беше на 4 месеца , но не ми пречеше и по-рано да е ! Просто беше студено. Но момичетата са прави , понякога заради дечковците се налага да си промениш генерално плановете и дано при вас не се получи така ..
alexandrova_90
, ама да ти имам проблемите пък на теб ! Нямала нови дрехи
100% имаш в гардероба нещо скрито за специални случаи
!!!
Е сега пак пропуснах 100 човека, не мога да запомня всичко
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #1096 -:
април 28, 2015, 08:22:57 »
Добро утро, момичета-кокичета (може би в държата ни сега би било по-модерно да ви кажа момичета-магнолии?
)..
Днес отново не ме чака нормален работен ден, от сега усещам натегнатата обстановка и вече вземам да се изморявам леко от цялата лудница
Ако не организирах сватба със сигурност щях да започна друга работа, просто тук мога да отсътвам, когато си искам без проблем, а това определено ми се налага сега, а занапред и повече ще се налага.. Толкова искам хората да са по-позитивни и не до там ужасни, ама уви всички са толкова черногледи
Нещо се губите, няма ранобудници днес, аз реших довечера да пътувам с колата, въпреки по-големия разход, ама да не тичам като ненормална до автогарата и я хвана автобус, я не.. Тъкмо така ще ми остане време евентуално да отида на кола във Враца, че положението е сериозно
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1097 -:
април 28, 2015, 08:39:21 »
Добро утро.
Тони
, навсякъде ли садят магнолии, аз мислех, че само нашия град ще прекъстят от града на милионерите в града на магнолиите. И не се ядосвай, ти си достатъчно позитивна за поне половината от екипа, така че не им се връзвай!
Теди
, давай му на човека чесън да яде!!! Сега вече има пресен, слагай във всяка манджа.
Желая ви лек и слънчев ден.
Активен
Alichka
«
Отговор #1098 -:
април 28, 2015, 08:41:09 »
Днес всички спят
или пак симулират работа
Мариолке, ти поне си разбрала, че земетресение има. Пак информация си е. Пък Неапол и Непал - ей, къде са
Ина, разбиваш ме с коментари за италианския и българския манталитет. Човек и да не знае родния град на мъжа ти, ще се сети горе-долу в кой географски регион е. От слънцето ли, от друго ли, ама верно сме организация и половина.
Тази сутрин слушах как щял да има 5 часов работен ден и на другия ден да си отработваш взетите часове. Така съм се забавлявала! Леле, тия в кой век и в кой свят живеят?!
Да изземат камерите на повечето производствени предприятия и могат да ахнат. Как хората не спазват ама грам безопасни условия на труд... Я има, я няма пожарогасители... Работи се по 10-12-15 часа, включително и събота, и неделя... Моят шеф сигурно още се кани да купува едни специални предпазители за пръсти, че работниците на банцига са оголени като арматура от циганин.
Аз днес съм си набелязала малко работа из къщи. Ако си намеря пръст (хубава), ще се погрижа да уеднаквя някои саксии, че сега съм като в сувенирен магазин...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #1099 -:
април 28, 2015, 08:54:58 »
Добро утро!
Днес съм малко с д...то на горе. Тая кашлица ще ме умори. Събудих се в 5 и не мога да спра да кашлям. Нервно ми е. Най-после се наканих да отида до личната да ме види, защото ММ само ми се кара - иди, та иди. Ето, днес ще отида.
Ама нали си знам ще ми изпише дежурните лекарства.
Имам и един въпрос - понеже до сега не ми се е налагало да подавам дан. декларация и не съм много наясно как става. Миналата година имам едни 3 месеца на граждански и сега до края на тоя месец трябва да я подам тая декларация. Пак на време се сещам де. До колкото разбрах трябва да си взема документа и ми казаха, че трябва да си намеря счетоводител да ми го попълни, въз основа на служебните бележки.
Това с счетоводителя задължително ли е или просто ми го казаха за улеснения? Аз не мога ли сама да си я попълня? Та такива ти му работи.
Пропуснала съм да ви се похваля, че най-после ми одобриха темата за дипломна работа и сега трябва да се захващам да я пиша.
Да си призная и аз не знаех кои са тези Брус Дженър и Даян Сойър.
Тези хора са се побъркали на стари години.
Слънчев ден на всички, защото при нас не е много. Чакам всеки момент да завали.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #1100 -:
април 28, 2015, 09:00:22 »
Добрутро, Али ако искаш ми прати тия снимки, ако ги има в нет-а, дай само линк. Макар че аз почти съм готова с пачката. Даже включих и тюл остатък от пердето в детската, че ми е малко тюла.
тя стана еднаааа, хахахах, така де ако ще е гарга да е на макс
Аз пък ще подарявам на свеки магнолия по случай пенсионирането, че тъкмо й е времето да се сади. Ще купуваме 2 агнета, едното ще бъде курбан на Байряма за бебо.
При Гала говорят за метаболитните проблеми и стреса. Лека работа на всички!
Е а па новите отговори ще ги чета докато седя на фризьорския стол.
изчезвам натам не ме търсете до 14 часа поне
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #1101 -:
април 28, 2015, 09:04:23 »
Олуейзче, иди направо при счетоводител. Всичко ще ти разясни и направи. На мен ми взимат по 10 лв максимум за тая услуга. А на тримесечие също подавам декларация, за нея ми искат по 2, ама аз давам 5, че срамота съвсем
все пак си е труд
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #1102 -:
април 28, 2015, 09:23:14 »
Цитат на: juji в април 27, 2015, 09:41:29
Момичета,има ли тук някоя от вас която да пише на англйски,Искам да ми помогне за един мейл.Нали ви казах ,че си поръчах обувки от един сайт,днес е третия ден ,а пише ,че доставката е до три работни дни.Не са ми се обадили ,но пък парите веднага си ги взеха.С моя ужасен английски разбрах ,че никой не говори български или италиански,та да се разбем,и казаха да пиша мейл.Ако някой може да помогне, да каже, да напишем 2 реда на този сайт да питам ще видя ли обувки?
Жужи забравих вчера да ти пиша, пиши ми на лични текста ще ти го преведа.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #1103 -:
април 28, 2015, 09:28:43 »
Брутру на сите.
Цитат на: Alichka в април 28, 2015, 08:41:09
Пак информация си е. Пък Неапол и Непал - ей, къде са
Да, то не били компютри, а компоти и не сме ги пратили, а ни ги вьрнали
Аз отиам до спешното, че имам много контракции и вече сьм сериозно притеснена
След многобройните статии, които прочетох за отношението в Бг се сбьрках нещо не исках да ходя, за да не ме изгонят, но им се обадих по телефона тая сутрин и те викат веднага елате, дори и да не е нищо. Не кьрвя, надявам се всичко да е ок.
Фани, нямам тьрпение да видя пачката. И аз правих преди две години и стана много пьстра и весела, общо взето добре се получи (само дето Марта не й се радва чак толкова).
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #1104 -:
април 28, 2015, 09:40:41 »
О, дюбрутро! Така се смях снощи на Като две капки, като се появиха водещите в костюми на есесовци, наподобаващи "Ало, ало!". Голям сериал беше този, в момента го повтарят по БТВ Комеди
/за "Ало, ало!" говоря/
Земетресението в Непал яко ме затресе, че един от съотборниците на малкия беше от там. Гостувал ни е тук, много свястно момче беше. В неделя вече му публикуваха снимката в сайта на университета като загинал, преди се водеше изчезнал. Има още 10-тина загинали и все от випуска на малкия. Здрави, прави, млади, изучени.....Голяма трагедия, особено като познаваш лично някого.
Аз пак съм в службата до края на седмицата, че помагам за една презентация. След малко пък ще снимам
няколко вида хляб за брошура на наша кооперация. Хич не ме вълнува да снимам храна, та да видим какво ще излезе. Вчера цял ден се рових из нета да търся вдъхновение за рязан и нерязан хляб
Ина
, дано не е нещо сериозно и за лежане в болница!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #1105 -:
април 28, 2015, 09:44:13 »
Момичета, има ли от вас някоя да си е поръчвала от АлиЕкспрес? Харесала съм си едни нещо, ама до сега не съм поръчвала он-лине от чужди сайтове и не ми е съвсем ясно всичко.
Инче, стискам палци всичко да е наред и да спрат контракциите!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #1106 -:
април 28, 2015, 09:44:43 »
Фани
, благодаря ти за информацията.
Покажи ни после, какво си сътворила.
Ина
, дано всичко да е наред.
Свекърва
, много жалко за момчето.
Все лоши новини навсякъде.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #1107 -:
април 28, 2015, 09:51:18 »
Инче
, стискам палци за контракциите, да не е нищо сериозно, а просто преумора и напрежение.
Свекс
, това ми беше един от най-любимите сериали. Наскоро като колежката ми имаше рожден ден (а тя прилича много на Хелга) й правих картичка от колектива, на Хелга с жартиер и се качила на бюрото с единия крак, в едната ръка камшик, а в другата държи телефон и говори по него. Колежката ми е строгата ръка тук, а иначе е като телефонист по цял ден
Много се смяхме и тогава се бях сетила да погледам някоя и друга серия.. Много забавен и разтоварващ
Рататуй
, аз съм поръчвала, няма нищо особено. Правиш регистрация, после гледаш рейтинга на селъра, коментари и т.н, ако е ок поръчваш и аз винаги плащам с дебитна карта, в която имам конкретната сума или пейпал. С кредитната ме е страх, не знам и аз защо
Аз даже сега харесах подаръчета за гостите и исках дискаунт, дадоха ми 10% за количество + безплатна доставка с DHL
Кажи ще помагам, ако трябва
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #1108 -:
април 28, 2015, 10:04:20 »
Ина после на отчет! Дано всичко да е наред, хубаво че си решила да отидеш
Свекс ясно сега защо се разписа в офиса си
. Много жалко за момчето
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #1109 -:
април 28, 2015, 12:06:50 »
Ехоооо
Здравейте и от мен...
Аз съм в що годе добро настроение, след като се вкарах в един жълт панталон дето си мислех че не мога да обуя...
е не го закопчавам но в краката поне ми става. В неделя ще правим сесия с Гого и нямам идея какво да облека- това което е добре на снимки не ми става
това което ми става вече ми е писнало до болка - 2 черни клина и един розов - голяма драма съм....
Аз се приготвям за ходене на доктор да видим пъпеша, качила съм 2 кила, той тежи бая... Снощи го усетих че се завъртя от дясно наляво дано е само товА... Интересно ми е колко ли тежи вече... Аз от 1 седмица съм във фаза "кога ще излезеш от мен" хахаха
много тежи малката топка
За Ало Ало - актьорите като бяха тук в България, ходих да ги гледам - напиках се от смях. Тогава можеше да задаваш всякакви въпроси към тях и бяха довели и актьорите дето ги озвучават на български - беше страшен цирк... Оказа се че полицаят говори всъщност перфектен френски и разказа че е било забавно снимайки героя му да се прави че не може..
Един от най добрите комедийни английски сериали
За капките- радвам се че Маца и Криско най накрая ги забелязаха време беше
но определено Криско взе да ми става симпатичен- много се старае момчето
Отивам на док, после ще се включа. Болните да оздравяват бързо
Активен
Страници:
1
...
72
73
[
74
]
75
76
...
84
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден