Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:47:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 274742 пъти)

TeddyLisheva
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #1095 -: април 27, 2015, 19:32:42 »

Здравейте и от мен пак по късно smile Аз днес като лудите цяяял ден в университета , ама на ... академичните ангажименти не търпят отлагане ..  pardon pardon pardon
Иначе да се оплача, малкия пак ми накашля нещо , да му се чуди човек не му ли омръзна да е болен  angry знам че и той не е виновен милия, ама не знам какво да го правя вече, утре пак на лекар ! Аман от лекарства!

Иначеее тъкмо щях да се оплача, че свекърва ми се губи някъде и тя днес се появила ! Ама усеща се липсата ти хич да не е !  give_rose

Изчетох ви горе долу , Миленка, ние с малко пътувахме за пръв път като беше на 4 месеца , но не ми пречеше и по-рано да е ! Просто беше студено. Но момичетата са прави , понякога заради дечковците се налага да си промениш генерално плановете и дано при вас не се получи така ..

alexandrova_90 , ама да ти имам проблемите пък на теб ! Нямала нови дрехи biggrin 100% имаш в гардероба нещо скрито за специални случаи   pleasantry !!!

Е сега пак пропуснах 100 човека, не мога да запомня всичко sad
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1096 -: април 28, 2015, 08:22:57 »

Добро утро, момичета-кокичета (може би в държата ни сега би било по-модерно да ви кажа момичета-магнолии? lol )..
 Днес отново не ме чака нормален работен ден, от сега усещам натегнатата обстановка и вече вземам да се изморявам леко от цялата лудница  nea Ако не организирах сватба със сигурност щях да започна друга работа, просто тук мога да отсътвам, когато си искам без проблем, а това определено ми се налага сега, а занапред и повече ще се налага.. Толкова искам хората да са по-позитивни и не до там ужасни, ама уви всички са толкова черногледи  pardon
Нещо се губите, няма ранобудници днес, аз реших довечера да пътувам с колата, въпреки по-големия разход, ама да не тичам като ненормална до автогарата и я хвана автобус, я не.. Тъкмо така ще ми остане време евентуално да отида на кола във Враца, че положението е сериозно  funnytooth

Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #1097 -: април 28, 2015, 08:39:21 »

Добро утро. smile

Тони, навсякъде ли садят магнолии, аз мислех, че само нашия град ще прекъстят от града на милионерите в града на магнолиите. И не се ядосвай, ти си достатъчно позитивна за поне половината от екипа, така че не им се връзвай!

Теди
, давай му на човека чесън да яде!!! Сега вече има пресен, слагай във всяка манджа.

Желая ви лек и слънчев ден.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #1098 -: април 28, 2015, 08:41:09 »

Днес всички спят Baby или пак симулират работа Computer
Мариолке, ти поне си разбрала, че земетресение има. Пак информация си е. Пък Неапол и Непал - ей, къде са funnytooth
Ина, разбиваш ме с коментари за италианския и българския манталитет. Човек и да не знае родния град на мъжа ти, ще се сети горе-долу в кой географски регион е. От слънцето ли, от друго ли, ама верно сме организация и половина.
Тази сутрин слушах как щял да има 5 часов работен ден и на другия ден да си отработваш взетите часове. Така съм се забавлявала! Леле, тия в кой век и в кой свят живеят?! crazy Да изземат камерите на повечето производствени предприятия и могат да ахнат. Как хората не спазват ама грам безопасни условия на труд... Я има, я няма пожарогасители... Работи се по 10-12-15 часа, включително и събота, и неделя... Моят шеф сигурно още се кани да купува едни специални предпазители за пръсти, че работниците на банцига са оголени като арматура от циганин.
Аз днес съм си набелязала малко работа из къщи. Ако си намеря пръст (хубава), ще се погрижа да уеднаквя някои саксии, че сега съм като в сувенирен магазин...
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #1099 -: април 28, 2015, 08:54:58 »

Добро утро!

Днес съм малко с д...то на горе. Тая кашлица ще ме умори. Събудих се в 5 и не мога да спра да кашлям. Нервно ми е. Най-после се наканих да отида до личната да ме види, защото ММ само ми се кара - иди, та иди. Ето, днес ще отида. huhhuh.gif Ама нали си знам ще ми изпише дежурните лекарства.

Имам и един въпрос - понеже до сега не ми се е налагало да подавам дан. декларация и не съм много наясно как става. Миналата година имам едни 3 месеца на граждански и сега до края на тоя месец трябва да я подам тая декларация. Пак на време се сещам де. До колкото разбрах трябва да си взема документа и ми казаха, че трябва да си намеря счетоводител да ми го попълни, въз основа на служебните бележки.
Това с счетоводителя задължително ли е или просто ми го казаха за улеснения? Аз не мога ли сама да си я попълня? Та такива ти му работи. smile

Пропуснала съм да ви се похваля, че най-после ми одобриха темата за дипломна работа и сега трябва да се захващам да я пиша.  angry

Да си призная и аз не знаех кои са тези Брус Дженър и Даян Сойър.  nea Тези хора са се побъркали на стари години.  crazy

Слънчев ден на всички, защото при нас не е много. Чакам всеки момент да завали.  sad
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1100 -: април 28, 2015, 09:00:22 »

Добрутро, Али ако искаш ми прати тия снимки, ако ги има в нет-а, дай само линк. Макар че аз почти съм готова с пачката. Даже включих и тюл остатък от пердето в детската, че ми е малко тюла.  tease тя стана еднаааа, хахахах, така де ако ще е гарга да е на макс  blum
Аз пък ще подарявам на свеки магнолия по случай пенсионирането, че тъкмо й е времето да се сади. Ще купуваме 2 агнета, едното ще бъде курбан на Байряма за бебо.
При Гала говорят за метаболитните проблеми и стреса. Лека работа на всички!
Е а па новите отговори ще ги чета докато седя на фризьорския стол. изчезвам натам не ме търсете до 14 часа поне  Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1101 -: април 28, 2015, 09:04:23 »

Олуейзче, иди направо при счетоводител. Всичко ще ти разясни и направи. На мен ми взимат по 10 лв максимум за тая услуга. А на тримесечие също подавам декларация, за нея ми искат по 2, ама аз давам 5, че срамота съвсем  crazy все пак си е труд
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #1102 -: април 28, 2015, 09:23:14 »

Момичета,има ли тук някоя от вас която да пише на англйски,Искам да ми помогне за един мейл.Нали ви казах ,че си поръчах обувки от един сайт,днес е третия ден ,а пише ,че доставката е до три работни дни.Не са ми се обадили ,но пък парите веднага си ги взеха.С моя ужасен английски разбрах ,че никой не говори български или италиански,та да се разбем,и  казаха да пиша мейл.Ако някой може да помогне, да каже, да напишем 2 реда на този сайт да питам ще видя ли обувки?

Жужи забравих вчера  да ти пиша, пиши ми на лични текста ще ти го преведа.smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1103 -: април 28, 2015, 09:28:43 »

Брутру на сите.

Пак информация си е. Пък Неапол и Непал - ей, къде са funnytooth

Да, то не били компютри, а компоти и не сме ги пратили, а ни ги вьрнали  girl_haha

Аз отиам до спешното, че имам много контракции и вече сьм сериозно притеснена  sad След многобройните статии, които прочетох за отношението в Бг се сбьрках нещо не исках да ходя, за да не ме изгонят, но им се обадих по телефона тая сутрин и те викат веднага елате, дори и да не е нищо. Не кьрвя, надявам се всичко да е ок.

Фани, нямам тьрпение да видя пачката. И аз правих преди две години и стана много пьстра и весела, общо взето добре се получи (само дето Марта не й се радва чак толкова).
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #1104 -: април 28, 2015, 09:40:41 »

О, дюбрутро! Така се смях снощи на Като две капки, като се появиха водещите в костюми на есесовци, наподобаващи "Ало, ало!". Голям сериал беше този, в момента го повтарят по БТВ Комеди
/за "Ало, ало!" говоря/
Земетресението в Непал яко ме затресе, че един от съотборниците на малкия беше от там. Гостувал ни е тук, много свястно момче беше. В неделя вече му публикуваха снимката в сайта на университета като загинал, преди се водеше изчезнал. Има още 10-тина загинали и все от випуска на малкия. Здрави, прави, млади, изучени.....Голяма трагедия, особено като познаваш лично някого.
Аз пак съм в службата до края на седмицата, че помагам за една презентация. След малко пък ще снимам
няколко вида хляб за брошура на наша кооперация. Хич не ме вълнува да снимам храна, та да видим какво ще излезе. Вчера цял ден се рових из нета да търся вдъхновение за рязан и нерязан хляб Wink
Ина, дано не е нещо сериозно и за лежане в болница!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1105 -: април 28, 2015, 09:44:13 »

Момичета, има ли от вас някоя да си е поръчвала от АлиЕкспрес? Харесала съм си едни нещо, ама до сега не съм поръчвала он-лине от чужди сайтове и не ми е съвсем ясно всичко.
Инче, стискам палци всичко да е наред и да спрат контракциите!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #1106 -: април 28, 2015, 09:44:43 »

Фани, благодаря ти за информацията. smile
Покажи ни после, какво си сътворила.  blum

Ина, дано всичко да е наред.  smile

Свекърва, много жалко за момчето.  sad Все лоши новини навсякъде.  sad
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #1107 -: април 28, 2015, 09:51:18 »

Инче, стискам палци за контракциите, да не е нищо сериозно, а просто преумора и напрежение.

Свекс, това ми беше един от най-любимите сериали. Наскоро като колежката ми имаше рожден ден (а тя прилича много на Хелга) й правих картичка от колектива, на Хелга с жартиер и се качила на бюрото с единия крак, в едната ръка камшик, а в другата държи телефон и говори по него. Колежката ми е строгата ръка тук, а иначе е като телефонист по цял ден pleasantry Много се смяхме и тогава се бях сетила да погледам някоя и друга серия.. Много забавен и разтоварващ  good

Рататуй, аз съм поръчвала, няма нищо особено. Правиш регистрация, после гледаш рейтинга на селъра, коментари и т.н, ако е ок поръчваш и аз винаги плащам с дебитна карта, в която имам конкретната сума или пейпал. С кредитната ме е страх, не знам и аз защо  crazy Аз даже сега харесах подаръчета за гостите и исках дискаунт, дадоха ми 10% за количество + безплатна доставка с DHL  pardon Кажи ще помагам, ако трябва  good
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #1108 -: април 28, 2015, 10:04:20 »

Ина после на отчет! Дано всичко да е наред, хубаво че си решила да отидеш good

Свекс ясно сега защо се разписа в офиса си Wink. Много жалко за момчето sad
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #1109 -: април 28, 2015, 12:06:50 »

Ехоооо smile Здравейте и от мен...
Аз съм в що годе добро настроение, след като се вкарах в един жълт панталон дето си мислех че не мога да обуя... smile е не го закопчавам но в краката поне ми става. В неделя ще правим сесия с Гого и нямам идея какво да облека- това което е добре на снимки не ми става sad това което ми става вече ми е писнало до болка - 2 черни клина и един розов - голяма драма съм....

Аз се приготвям за ходене на доктор да видим пъпеша, качила съм 2 кила,  той тежи бая... Снощи го усетих че се завъртя от дясно наляво дано е само товА... Интересно ми е колко ли тежи вече... Аз от 1 седмица съм във фаза "кога ще излезеш от мен" хахаха lol много тежи малката топка smile

За Ало Ало - актьорите като бяха тук в България, ходих да ги гледам - напиках се от смях. Тогава можеше да задаваш всякакви въпроси към тях и бяха довели и актьорите дето ги озвучават на български - беше страшен цирк... Оказа се че полицаят говори всъщност перфектен френски и разказа че е било забавно снимайки героя му да се прави че не може.. lol Един от най добрите комедийни английски сериали

За капките- радвам се че Маца и Криско най накрая ги забелязаха време беше smile но определено Криско взе да ми става симпатичен- много се старае момчето smile

Отивам на док, после ще се включа. Болните да оздравяват бързо kiss2
Активен
Страници: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: