Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:36:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Април 2015. Честит 1 април!  (Прочетена 274664 пъти)

djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #1185 -: април 30, 2015, 09:28:17 »

Здравейте smile Wink
Аз днес се събудих с едно подуто уше, ще го помачкам малко и ще мине. Докато извадя мъдреците ще ме побъркат, добре че не ме болят.
Миленка разбирам, че искаш да сте по близки, да спазвате традициите и обичайте на кумството. НО сама виждаш, че няма смисъл, не се  ядосвай въобще няма да я промениш. Мога да ти предложа за ядене картофи на фурна. Измиваш ги хубаво без да ги белиш, режеш на две и слагаш каквито подправки харесваш ( чер. пипер, червен пипер, шарена сол, чубрица, сол това слагам аз ) обръщаш ги с  кората нагоре слагаш малко олио, фолираш и в фурната за около час без да отваряш. Друго, което харесвам е пълнени гъби с  кашкавал. Ако искаш мога да ти напиша рецепта за спагети с гъби.. Зеленчуци с ориз.
Рататуйче котката ще се оправи и на нея и трябва време.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1186 -: април 30, 2015, 09:34:11 »

Оф, много обичам капризни гости, с такива по-добре на ресторант/аз нали нямам никакви претенции  blush , само колкото "Война и мир"/.
Тони, ЧЕСТИТО!
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1187 -: април 30, 2015, 09:56:04 »

Добър ден! Миленка, направи им пържолки. Като видиш, че не ядат кажи : Олееее, толкова съжалявам, с тоя бременен ум съм забравила, че не ядете месо  blum но има 2 вида салата  blush така де, каквото почукало такова се обадило. Аман от такива "приятели"
Аз уж спах снощи, но нали ставам да оправям миньонка за градина и не успявам да се наспя. Ще пробвам пак на обяд.  good
Тони, Честито!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1188 -: април 30, 2015, 09:56:55 »

Здравейте,

Аз сьм пропуснала дипломирането  blush Много се извинявам. Тони е Александрова, нали? (надявам се, че поне това сьм разбрала правилно).

Тони какво се дипломира? Браво за успеха и голямо честито и от мен !!!

Тук вали. Каква новост… Стане ли петьк и завалява до неделя вечер. Тая седмица понеже утре е почивен ден, и сме с бонус: заваля в четвьртьк. Аз сьм хленч днеска и затова няма да пиша.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #1189 -: април 30, 2015, 09:59:37 »

Здравейте smile

Аз днес се събудих в едно романтично настроение. Сигурно ще е, защото ММ от 5 дни, не става от PlayStation-а. Хубавото е, че каза, че утре не е на работо и докато децата са на училище може да се разходим някъде. Звучи добре smile  

Тони, честито. Аз завърших бакалавър и магистратура на едно и също място. Магистратурата беше много зле. Според мен са го направили така да точат повече пари. Загуба на време си беше и при мен.

milenkata давам ти две идеи за безмесни ястия, които са ми много любими и са ми много пролетни smile

http://recepti.gotvach.bg/r-7792-%D0%97%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0_%D1%81_%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD_%D0%B8_%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8

http://www.webcafe.bg/id_741613418

Наде не е задължително да се прецака целия дисплей. Тук има два лаптопа със счупени от повече от година  в единия ъгъл дисплеи и си работят.

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #1190 -: април 30, 2015, 10:03:09 »

Миленко няма смисъл наистина, аз така една приятелска двойка скоито бяхме постоянно заедно, ме игнорираха последните 4 месеца, не се обадиха един път да питат как съм що съм. Вчера разбрах че са се разделили. Ми по добре. Аз сега съм близка със снахата, тя ми е семейство, не ми трябват много много приятелки

Али след раждането ми толкова се радвам че имам син. Както казва майка ми " мъж с каквото прави, с това жали " то да си бременна и да раждаш означава да загубиш всякакво достоинство. За мен върха беше тоалета след раждането и дебненето за газове, през час да те питат Мария пусна ли газове?   crazy

Отивам аз на разходка, има Лю асансьор:)
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1191 -: април 30, 2015, 10:10:02 »

Инче, щом ти е криво ела си го излей! Днеска тука времето изглежда добре!
Мариолка, приятна разходка!
Панди, те децата не почиват ли утре? Тая запеканка изглежда доста добре, ще се пробва скоро време.

« Последна редакция: април 30, 2015, 10:12:16 от ratatui » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1192 -: април 30, 2015, 10:11:24 »

Ми то май рядко не ми е криво. Кво да ви занимавам всеки ден…
А и мойта песен все е тая, както се пееше в една песен.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #1193 -: април 30, 2015, 10:17:06 »

Ей, за това губене на достойнство никога няма да ви разбера! Това си е напълно естествено, има къде ти по-недостойни неща от раждането. И мога да ви кажа, че мед. работници, които ви гледат и обгрижват въобще не го възприемат така  pardon имам приятелки, които никога не са ходили при гинейолог мъж например. А мойте все мъже се случват, което изобщо не ме притеснява де! А мъжете хич не губят достойнство като отидат да им махат хемороиди примерно  tease хахаха. Днес пак ме хвана лигата
Инче, я по-спокойно, всички болести идват от ядове, а ядовете от гадове. Я си кажи кой те ядоса  beating
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #1194 -: април 30, 2015, 10:35:25 »

Във връзка с ядовете. Моя вуйчо, които е доктор казва така:
Всички болести са от нерви, само венерическите от удоволствие  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #1195 -: април 30, 2015, 10:36:44 »

Мерси за рецептите момичета...
Най ми хареса идеята за пържолите и бременния ум...  Wink Ще яде Хасан баница, като нема друго хахахахаххаха

Мариолка - приятна разходка мила.
За достойнството - ич не ми и дреме да ви кажа. Онзи ден си пишках в Южния парк в едно храстче и грам не ми пукаше гледа ли ме някой или не. Ми така де - за 4 часа 5 пъти до тоалетната - 5 лв.  crazy Аз да не съм милионер... А и като ми се ходи а квачките пред мен се правят че не ме виждат, какво ? Да се напишкам докат ги чакам... Я у лево както се казва хахаха
В крайна сметка няма по- естествено нещо от раждането и бременността. Съответно ако някой си мисли че бременеенето е като по филмите и бременните не ходят до тоалетна и пръцкат маргаритки, проблема си е лично в неговата ниска обща култура и възпитание.
Отвреме навреме ми става срамно като ми се случи да пръцна пред мечо, но той така ми се смее и ми се радва и ме бъзика, че ми става винаги смешно. lol
Това са нормални неща.

Инче - моля те бе жена стига с тея твоите нерви. Кога и да те чета все някой те е ядосал. Я да им се скараш малко да не те ядосват beating Кажи на тея дето те нервират, че мафията на форумските булки и мами ще ги подгони с тоягите smile

Оххх и мен ме хвана лигнята
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1196 -: април 30, 2015, 10:45:15 »

За хемородидите си е верно. Аз като абортирах вкьщи и беше мазало навсякьде, а Фабио вика: "Не се коси изобщо, след 20 години хемороиди нищо не може да ме впечатли."

А не сьм ви разказвала 10 години преди това как му лекувах аз на него задника с паста за зьби…
Имаме си семейните истории.

Ако някой е за бой, аз сьм. От моя ум си идва всичко, сама си се ядосвам. И то не се ядосвам, а просто сьм крива и скиснала, и живота ми се вижда труден. Не вьрви така гладко да му е кеф на човек да живее, все едни трудни ситуации, една след друга се редят. Поне да имаше сльнце да ти изглеждат по-маловажни, ми то…
Май скиснах като видях тая сутрин, че сьм 150е на минус в банката. Имам право до 100 и сега ще ме глобят яко, а Фабио днеска няма интернет, защото е при клиенти и не може да ме покрие веднага. Безпаричието ме сьсипва просто. И все си виках айде тоя месец вече ще сме добре и ей го: фактура газ за 300е, на Здравка 400 и пак ще започнем месеца от нула. Марта няма обукви, буквално няма. Айде че колелото й умира за пореден пьт не е важно и без колело ще оцелее. Утре се сьбират колежките да учат по статистика, аз няма да ходя, за да не давам пари за билет, защото последен месец април си купих карта за транспорта и край, повече няма да си взимам, че нямам присьствие в университета.

И в близките две години това няма да стане по-добре. Еми тьпо ми е.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #1197 -: април 30, 2015, 11:13:20 »

inaxastra,разбира, че хи не ви е лека ситуация, а и със сигурност не си я представям достатъчно ясно. Но ми се прииска да ти кажа нещо, което ти си знаеш, ама и аз да ти го припомня - погледни Марта, погали София и си кажи, че по-голямо щастие и по-голямо богатство от това няма  heart Аз знам, че си го знаеш, ама понякога друго си е и друг да ти го каже  heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #1198 -: април 30, 2015, 11:19:56 »

Ох, прегръщам всички страдащи, безпарични и с кисело настроение!
Миленка, аз сега отварям, та да ти предложа постни ястия:
- сърми, пълнени чушки, постен гювеч, яхния тиквички, кьополу, цедена млечна салата, спанак с ориз или с яйца, някаква паста, пълнени домати, кюфтенца от елда с доматен сос, салата с елда, маслини, кашкавал и печени ядки /вместо с елда става и с булгур/, гъби с ориз и подправки като на дроб сърма, гювечета с яйце и сирене, спанак и броколи със синьо сирене, миш-маш, панирани чушки /има печени в буркан/, салата с варен фасул, леща яхния, глазирани моркови в портокалов сок и киноа /може да се замени с ориз/. Харесай нещо и ще опитаме да съставим менюто, така че да има връзка в предястие, основно и десерт. Най- лесно е да спретнеш баница със спанак и сирене, ако не се съобразяваш с килограмите на кума.
Искам да кача една песен за първи май специално за Ина, та толкова сега.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #1199 -: април 30, 2015, 11:27:37 »

Аз щях да кача утре. Ние от вчера вече сме запели ама реших, че не му е дошло времето. Иначе е много забавно Марта как повтаря стари комунистически песни (аз такива обичам, нищо че празникьт не е комунистически всьщност).
Активен
Страници: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: