Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:27:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ  (Прочетена 134497 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 16, 2015, 14:47:55 »

Това трябва да е роклята, която беше облякла онази откачалка Ива Екимовка.. И наистина, както Дрийм казва, много странно защо се оглеждаше отпред пред входната врата, та всички да я видят, при положение, че при пробните има стена от огледала  crazy Аман от ПР-разбирачи  blush
Активен
vartab
Ентусиаст
**
Публикации: 69

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 16, 2015, 15:18:31 »

Може би , аз съм в грешка, останах с впечатлението ,че говорим за магазина, който пък е на американска фирма.
нансита ,не знам дали някога си правила сайт за доставки на нещо си ?! Този "каталог" от държави се слага не защото имаш офиси, заводи или магазини в тези страни. А по скоро ,че можеш да доставиш до съответните държави  пратката. Например е написано че доставка има до Азербайджан, Русия, Турция, Туркменистан, а до  Армения няма. Което е много странно. И си направих труда сега да видя дали наистина има доставка . До азерите няма доставка, но до хайястанците има . Което противоречи на данните в сайта.
Пак казвам, може и аз да не съм ви разбрала за "американската" фирма.
Роклята е хубава, но както вие сега коментирате, така и аз изкоментирах снощи " за какво й е да се фръцка точно пред витрината на магазина? След като обясняваше че няма да се жени и ако се жени изобщо няма да го разгласявала"
alexandrova_90  - ще се съглася с теб , че си прави PR (сама)

П.П. А може просто да е грешка на програмиста и ние сега да влизаме в излишни полемики smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 16, 2015, 15:56:22 »

vartab, ако искаш, отвори официалната страница на посочения дизайнер и провери кои са оторизираните магазини, в които се доставят рокли на бранда. Това имах предвид smile А че те могат да доставят до където си искат, е отделна тема.
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #123 -: март 16, 2015, 18:37:53 »

само да вметна, че обожавам роклята на Кейт, ако ви харесва вярвам, че може да се ушие от всеки добър шивач  good
Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334

« Отговор #124 -: март 17, 2015, 10:09:09 »

Аз всеки ден като се прибирам от работа минавам през най-хубавия магазина за булчински рокли на кв Факултета.  blum Какви " хубави" цветни рокли има. Тази година са в бонбонени цветове. Миналата година имаше промоция- 230 лв. Bravo Bravo Bravo С шефката намаляваме колата за да си изберем, рокля за мен и нея / за свекърва/ и да видим новите модели laugh laugh laugh
Активен
Viara_Zheleva
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #125 -: март 18, 2015, 17:52:58 »

Здравейте момичета.
Аз днес ходих до салона от който са роклите от снощното предаване "Женени от пръв поглед". Мерих 4 рокли, харесах си 2 от тях - особено едната. Направо ми идваше да си тръгна с нея. Определено го имаше онзи УАУ ефект, за който говорите и почти съм сигурна, че това е РОКЛЯТА. Обаче съм решила в събота да се разходя до Асеновград, за да поразгледам и там - поне да знам, че съм обиколила всичко и няма нищо, което да ми харесва повече. Пък и разгледах два сайта на бутици там и мернах няколко модела, които ми харесаха. Да не ме е яд после.

love6050 - не, че не е вярно това, което си написала, но просто този твой пост води до ефект обратен на този, който ти се иска да има. Салона наистина е много хубав, служителките са наистина любезни - вчера бях там, но такива рекламки дразнят потребителите, защото не сме чак толкова заблудени тук, че да не ни е станало ясно каква е целта на появяването ти в темата
Активен
love6050
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #126 -: март 18, 2015, 18:49:31 »

Здравейте отново.Не че съм длъжна да давам обяснение,или пък въобще ме интересува какво ви е толкова мнението за моя пост,но мислех че всеки има право да изкаже мнение,още повече че просто исках да споделя радостта си,Извинявам се ,ако е прозвучало по друг начин,но тепърва започвам да се занимавам с организирането на сватбата ми,която е чак Август месец в Пловдив в ресторант Империал.Ако толкова не ми вярвате проверете.Не съм и този тип хора който да седи и да разисква всеки магазин,всеки Ди джей.Нямам тази психическа,а и времева възможност.Просто ми беше интересно и тук как мога да се обогатя по повод идеи за сватбата.Приятна вечер на всички.
Активен
MONICAMAD
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #127 -: март 18, 2015, 19:02:33 »

love6050 Кога е точно сватбата ти ?  Bravo Bravo Bravo Bravo give_rose give_rose give_rose give_rose heart heart heart heart
Активен
love6050
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #128 -: март 18, 2015, 21:32:44 »

На 7 Август,но реших малко по отрано да започна понеже няма да ме има няколко месеца в Бг.В интерес на истината не знам кога точно трябва да се започне с приготовленията,но и не съм сигурна ,че това е най-точната тема.Нахокаха ме вече.Важното е ,че ресторант и рокля има,останалото ще го наредим постепенно smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 18, 2015, 23:54:28 »

Момичета, записвам се и в тази тема, защото все някога ще трябва да си намеря рокля. Връщам се назад да оплакна очите с вашите рокли.  blum
Активен
opice
Сватбар
Публикации: 291

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 19, 2015, 10:10:31 »

От отдавна не съм се включвала, че напоследък не ми достига времето. Да се похваля, че роклята вече е у нас. Доволна съм. Направили са я точно както аз исках. Седи ми добре (в магазина). Вкъщи като я пробвах при родителите ми, за да им я покажа, майка ми не успя много добре да застегне връзките на бюстието и ми се смъкваше. Не знам, може би се притесняваше да стяга повечко. Ще трябва да се научи, защото определено не искам да се притеснявам, че роклята ми ще се изхлузи.
 Не знам дали има практика да се показват роклите тук във форума. Аз не съм суеверна ни най-малко...
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 19, 2015, 10:16:24 »

opice покажи яяяяяя да я видим smile
ЧЕСТИТОООООО
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 19, 2015, 10:18:09 »

opice, ще се радвам да я видя.  blum
Активен
Future_Bride
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #133 -: март 19, 2015, 10:39:18 »

Момичета, да ъпдейтна и аз накратко по моя въпрос с роклите.

Другият уикенд (28 и 29-ти) ще пробвам в Aegean Fashion Group, Atelier Ivoire, Be Queen & Areti. Реших, че ако в тези 4 не успея да си харесам Роклята, тогава ще мисля за други салони. Интуицията ми, обаче, подсказва, че ще я намеря много бързо.  heart
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 19, 2015, 10:40:58 »

Future_Bride, дано интуицията ти да не те лъже, тогава.  blum И дано да намериш твоята рокля. smile

Момичета, задължително ли трябва да си запазвам часове, преди да тръгна на обиколка по магазините?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: