Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 18:28:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ  (Прочетена 134344 пъти)

Viara_Zheleva
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #90 -: март 13, 2015, 18:36:54 »

Момичета, отново едно въпросче - ако искам само да вляза и да поразгледам роклите в споменатите от вас магазини пак ли трябва да си запазвам часове предварително? Или тези часове са само за взимане на мерки?
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #91 -: март 13, 2015, 19:15:58 »

Да дам отчет от Холидей.
Мерих 5 рокли-4 принцеси и една русалка-такава никога няма да си купя, но исках да видя как ми стои.
Всичките ми стояха повече от добре, бяха хубави модели,много леки, само екрю, там бели рокли нямат.
Мерих принцески с тюлени поли, с паднали рамене и една изцяло дантелена рокля, която стоеше убийствено.
Мерих и една в цвят карамел, с огромно цвете на талията, която може да стане в екрю.
Много красиви рокли, но не ги усетих като моите.
Направих си изводи-че без обръч е супер неудобно,влачи се и е ужас.
Много добре ми стояха моделите с паднали памене и дантела по тях.
Мерих и було, също прекрасно.
Харесаха ми всички рокли, дори и русалката ми стоеше добре, но не ме грбана нито една, за да кажа, че това е моята рокля.
Момичето беше много любезно.
Общо взето премерих всички принцески рокли, които имаше там. Имаше две, в които най-много се харесах.
Едната беше изчистена горе, а цялата пола на нещо като дантелени цветчета,супер нежна и красива.
Всички рокли падаха много добре, правеха прекрасно изглеждаща талията, но не бяха достатъчно обемни за мен, а аз си искам голяма, обемна принцеска рокля, с по-пищна пола.
Цените варират между 700 и над 1000 лева, поне тези, които мерих аз.
Доволна съм, видях се вече в няколко модела и имам по-ясна представа за роклята.
Но пак казвам, нямаше го чувствато, което се появи, когата мерих първата рокля.  smile
Tinkata ще чакам и тя да се включи, че да си каже впечатленията, голяма е вероятността да е мирила същите рокли, ако търси подобен модел  smile
« Последна редакция: март 13, 2015, 19:19:37 от milady » Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 13, 2015, 19:23:00 »

И моите отзиви за Холидей - като цяло не съм очарована от роклите, повечето са с твърде много камъчета, което на мен не ми допада. Пробвах няколкото изчистени рокли и стояха добре, но нямаше "уау" ефект. Иначе има избор от модели, казаха, че сега приключват с абитуриентските и ще изкарват и нови рокли  good
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 14, 2015, 21:59:06 »

Купих яяяяяяяяяяяяяяяя! Имам си истинска булченска рокля.
 Curtsey weddingday Sunshine
Активен
vartab
Ентусиаст
**
Публикации: 69

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 14, 2015, 22:02:22 »

Cerise - снимай я и я сложи тука да я видим или да те видим с нея smile
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 14, 2015, 22:10:33 »

Момичета, в крайна сметка взех тази, която мерих и ви показах по-напред. Друга така и не облякох, никоя не ми хареса до толкова, че да си сваля всичките дрехи, палта и шалове хихихи
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 15, 2015, 00:19:41 »

Milady роклята си те чака  girl_wink
Cerise честито за роклята, много е красива и нежна, а и ти стой страхотно Wink
Tinkata, когато влязох в магазин на пробвам и продавачката ми каза, че точно когато има реакцията "УАУ" значи  това е роклята smile
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 15, 2015, 09:41:46 »

Отзиви от вчера smile
Първо отидох в Aegean- Мол България.. Има ужасно много рокли! Харесах 3-4, пробвах.. Само една усетих, като моята, но не ми ставаше и трябва със сигурност да е по-голям размер, който да се поръча... Проблемът е, че съм нестандартна и, ако поръчам размер, който да ми става на ханша ще ми е голяма на бюста и дупето... Казаха, че могат да направят поправката, но пак ..  nea Роклите са от 1600 (най-евтината, която видях) до 4500.. Да кажа, че това което Милена каза, че я е сърбяло след това и се е изранала... Не се изринах, ама ме сърбя, яко хахаха Не знам дали беше на психическа основа, ама като се изкъпах се почувствах много по-добре...

Забавих се и пропуснах втория час в Арети ...  pardon

Отидохме във Феде направо.. Там има 7-8 рокли, не мога да кажа че харесах нещо много.. Хубави са роклите, но не бяха моите.. Разбрах се с момичето, да се срещна с дизайнерката лично и  да направим рокля специално за мен, ако е възможно, към което в крайна сметка се насочих. Цените са около 1200 лв, аз харесах една рокля за 1280.. В общи линии са напълно приемливи цените..

Дори да не е от Феде, със сигурност ще си шия роклята, а няма да ми я поръчват.. Другата събота със сигурност ще ходя до Асеновград, защото много искам да се видя със Стоян Радичев..  Yes
Активен
Tinkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 15, 2015, 12:03:56 »

Наистина по-добре, че си решила да ушиеш, като я преправят може да й се промени линията и да не ти хареса накрая. Жалко, че не е била Вяра във Феде, аз нея хвалих много  good

Някой знае ли сега има ли намаления в Bridal fashion, аз ходих там първо да пробвам края на декември точно, защото имаше намаление, но тогава не бях ориентирана какво ми стои добре и не пробвах такъв тип рокли.
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492

« Отговор #99 -: март 15, 2015, 18:14:09 »

И аз бях вчера в Егеан, влюбих се в една рокляяяяя heart

Обаче наистина го имаше този ефект, ако си пробвала такава рокля с дантели на раменете - и мен ме дразнеха.
Активен
Tinkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 15, 2015, 18:42:35 »

Имам си рокляяя  yahoo yahoo yahoo Днес капарирах тази, която така или иначе не ми излизаше от акъла, след като я пробвах, от Be Queen е  danceg
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 15, 2015, 19:24:42 »

Тя ти стои прекрасно!!!  Bravo give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #102 -: март 15, 2015, 21:41:23 »

Момичета, от два дни виждам отзиви за рокли, всички казват как ви стоят, но аз не видях никъде снимки, връщах страници назад, ама нищо.  crazy Ако ги гледате на друго място, а тук само си коментирате, друга работа.  pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 15, 2015, 22:22:12 »

Дени, извинявам се.. Неуместно, аз я видях на друго място...Подканям, обаче всички да си покачват роклите, ако не вярват в суеверия или нямат други предубежденияя  yahoo
Активен
Tinkata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 15, 2015, 22:31:51 »

Тони благодаря  give_rose Ще пратя снимки на всеки, който иска, само да пише на лични, предпочитам да не я показвам тук засега  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: