Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:29:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ  (Прочетена 134503 пъти)

MONICAMAD
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #105 -: март 15, 2015, 22:53:30 »

Столичанките да помагат! Днес в Папараци по бтв даваха Ива Екимова в някой си мол в  американски магазин за булчински рокли в София . Роклята която облече накрая бече невероятна! Някой да знае кой е молът, магазинът или моделът и марката на  роклята`?
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #106 -: март 15, 2015, 22:58:19 »

Само в един мол в София има специализиран магазин от такъв тип- това е Paradise http://paradise-center.com/. Магазинът сигурно е http://paradise-center.com/bg/shop/aksesoari-i-bijuta/Bridal-Fashion_l.s_id.224_cid.8 ,това е неговата страница  http://www.bridalfashion.bg/. Не съм гледала предаването, така че не знам дали е същият.
Активен
MONICAMAD
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #107 -: март 15, 2015, 23:00:27 »

http://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/shte-se-omazhva-li-iva-ekimova.html
Активен
formite
Професор
Публикации: 341

« Отговор #108 -: март 15, 2015, 23:08:46 »

Мисля, че не е същия магазин. Да не би в Ринг мол да има такъв магазин. Съжалявам. Дано друга да успее да разпознае магазина.
« Последна редакция: март 15, 2015, 23:16:25 от formite » Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 15, 2015, 23:22:57 »

Не, това е Мол България - Aegean fashion group.. Писала съм няколко поста по-надолу, както и другите момичета  good

Едит: От съвсем скоро (седмица-две) може би, са на новият адрес в мола, та затова и повечето хора не знаят. Магазинът преди беше малко под семинарията и над Be Queen (съжалявам за обяснението, но не ми идва на ум, как се казваше улицата, а не ми се търси  pardon).
« Последна редакция: март 15, 2015, 23:25:02 от alexandrova_90 » Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492

« Отговор #110 -: март 15, 2015, 23:28:58 »

Не, това е Мол България - Aegean fashion group.. Писала съм няколко поста по-надолу, както и другите момичета  good

Да! Обаче много странно, че е излязла там да се гледа честно казано, та всички да я зяпат.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 16, 2015, 08:47:56 »

Да, мисля, че е тази.. Аз я пробвах... не се сещам цената.. може би някъде около 2000лв., но беше най-неудобната от всички, които пробвах..  pardon
Активен
love6050
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #112 -: март 16, 2015, 12:00:05 »

Здравейте,нова съм в сайта и разглеждайки го попаднах на темата.И аз бих искала да ви се похваля с новата си придобивка-най накрая я намерих  yahoo обикаляйки дълго в Асеновград и след това в няколко други булчински магазина в София най-добрата ми приятелка,а скоро и кума, ми направи изненада,записала ми час за проба в магазин който била открила (познавайки вече вкуса ми и явно изнемощяла от обикалянето с мен по магазините) blush .Първоначално малко скептично тръгнах,но когато влязох в магазина просто онемях,имаха огромно разнообразие от рокли.Пробвах може би около 6-7 от всички възможни видове,бяха лекички и много приятни и се влюбих в една,мисля че тя е моята рокля  LOVING .Надвишава малко бюджета ми за рокля,но с бъдещия ми съпруг решихме че можем да намалим малко откъм гостите,тези съвсем далечни роднини които са ме виждали само като малка и така и не помня хихи.Та да се върна към роклята-наистина е най-удобната която съм мерила досега и решихме, че няма нужда от повече обикаляне и я капарирах.Четеейки днес форума се оказа че роклята е от същия въпросен магазин на Aegean Fashon в Мол България,който така умело плюят някои.Според мен момичетата бяха много любезни,отзивчиви предложиха ми дори и сватбен агент,от който мисля да се възползвам,предвид ограниченото ми време.Но за "дамите" които недоволстват относно магазина мога само да им припомня за баснята "Лисицата и гроздето".Все пак всеки си има мнение,но най добре е човек сам да опита от всичко,а не да се влияе от чуждите мнения.Успех на всички в, които не са намерили все още своята рокля  Good luck
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 16, 2015, 12:05:10 »

Наистина ли някой си мисли, че тези еднократни рекламни постове могат да променят мнения на момичета, които са изграждани месеци наред?
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #114 -: март 16, 2015, 12:12:34 »

честито на момичетата с рокли, завиждам ви  blum
аз вчера пак мерих в Палома бяхме заедно с приятелката ми, на която ще кумувам и двете мерихме
облякох една принцеска рокля, ама оромна, нещо нечувано, обрчи, чудесии, красота, бях като истинска принцеса, прекрасно стоеше, но ....не можех да ходя, да се движа изобщо
харесая я но не е моята, а и е супер неудобна и няма да си причиня това  smile
беше отново в екрю, нещо белите не ме радват, все на екрю се спирам
направи ми впечатление, че имаше мноо абитуриентки по маазините
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 16, 2015, 12:22:23 »

love6050, това за горздето е кисело.. Разправяй го на друг.. Майка ми (моите родители искат да купят роклята) дори беше готова да купи първата, която облякох.. За любезността на консултантките - няма какво да коментирам, страхотни са!!! Както съм казала и в прените си постове, много ми харесва като цяло магазинът  good Безсмислено е да има подобни хвалебствени постове, бутикът и така си е достатъчно ценен от булките, дори това прави лошо впечатление  nea NO
Активен
vartab
Ентусиаст
**
Публикации: 69

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 16, 2015, 14:28:17 »

Момичета здравейте smile
Сигурни ли сме , че http://www.bridalfashion.bg/ е американска фирма. Защото не присъства като американски сайт Wink
За роклята на Ива Екимова - каза ,че е досущ като тази на Кейт Мидълтън. Но ако искаш абсолютно същата, трябва да отидеш или да я поръчаш от Великобритания. Не изключвам и в София да се предлага същия модел smile , което ще спести на желаещите около 100 евро път до Лондон smile .

А когато говорим за американски  фирма, сайт, моделиер Wink .... http://www.alfredangelo.com/Default.aspx
Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #117 -: март 16, 2015, 14:34:21 »

Аз не видях в репортажа рокля като на Кейт Мидълтън.  pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 16, 2015, 14:41:27 »

Във въпросния магазин Aegean fashion group, който показаха снощи и за който пита момичето предлагат няколко американски марки. Роклята на Кейт Мидълтън я няма там, тя е модел на Сара Бъртън (Alexander McQueen), не съм чула в България да се предлагат техни булчински рокли..  pardon

Едит: В този магазин има доста красиви рокли от колекцията на Justin Alexander (пак хамериканец)..
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 16, 2015, 14:47:29 »

По повод Aegean fashion group - в официалния сайт на Justin Alexander фигурира като техен представител за България.
Магазин Bridal Fashion е представител на някои марки, както е описано в сайта им. Никъде не пише, че магазините са американски, английски или зимбабвийски.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: