Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:53:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ  (Прочетена 134580 пъти)

artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 20, 2015, 15:24:21 »

След кото си поръчах роклята(чакам да ми се обадят за първа проба), мога да дам отзиви за някои магазини. Бюджета ми е 1000лв, така че в по-скъпите магазини въобще не съм влизала. Във всички отидох през седмицата без записан час.
Paloma fashion - Много любезни консултантки, обърнаха ми внимание, макар че имаше доста абитуриентки. Като качество роклите са по-хубави от повечето по Пиротска, но са и по-скъпи. Има голям избор - къси и дълги, русалки и принцеси, по-семпли и по-богато декорирани. За проба не се плаща. Шият по поръчка за около 2 месеца. Средна цена-около 1000лв
Сватбен център София - Разочароваха ме NO Рокли има всякакви - по-евтини(груби платове и дантели теп "пердета") и по-скъпи(съответно по-качествени). Консултантките бяха малко натрапчиви, имам чувството, че искат на всяка цена да си пробутат стоката, ако ще и да ти седи като чувал. Аксесоарите също не ме впечатлиха. Ценодия диапазон е голям- 400-1000+лв
Модна къща Лита(новия салон на Сливница)-От там си поръчах Роклята. yahoo Направих си комбинация от два модела и промених някои неща- гръб, презрамки. По принцип искаха 200 лв за капаро, но аз имах само 80(бях тръгнала уж само на разузнаване blush) и нямаше проблем. Очарована съм от отношението. Не те пришпорват по никакъв начин, можеш да пробваш и да се оглеждаш колкото искаш. Момичето обективно ти казва кое ти стои добре, без да се натрапва. Шият по поръчка за около 2 месеца. В момента има намалени рокли от стари колекции за около 300лв. Като изключим тях средните цени са 500-800лв. Това е едната рокля, което пробвах там:

* 11026523_999657536730860_295266087_n.jpg (64.4 KB, 720x960 - видяно 510 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 20, 2015, 15:28:09 »

Браво, супер е, че си намерила роклята, а и отношението ти е харесало. Поздравления  Bravo give_rose

Кога ще те видим в РОКЛЯТА  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 20, 2015, 15:32:03 »

artemida777, честита ти рокля. Тази, с която си се снимала също е хубава. smile
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 20, 2015, 15:34:48 »

Мерси give_rose Надявам се, че информацията ще е полезна за тези, които още търсят. Иначе вероятно в началото на май ще ви я покажа в пълния й блясък blum
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 21, 2015, 07:39:50 »

Alexsandrova, роклята е много нежна, надявам се да ти стой добре, а и розовото е нежно не натрапчиво розово. Чакам да кажеш резултат от пробата и ако може се снимай.
artemida777 браво за роклята,  когато имаш възможност покажи снимка. Тази, която си показала също ти седи  много добре.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 21, 2015, 09:46:24 »

Тони, чакаме отчет за роклята.
Аз да се отчета за моята - готова е и вече е вкъщи! Супер щастлива съм, никакви притеснения нямям, чакам само да дойде септември  girl_wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 21, 2015, 09:55:19 »

Черешке, ти какви притеснения да имаш бе мила.. Ти си като манекен  heart Искаме още снимки после  give_rose Тръгвам към Би куин и всички останали после... пък да видим и този Холидей с розова рокля... Хмм  pardon
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 21, 2015, 10:13:53 »

Хайде, Тони, ти си...  tease
Да не се прибираш без рокля  pardon
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 21, 2015, 11:25:37 »

Момичетааа да попитам и аз сега друго smile
Тъй като никъде не пише, че групата е само за сватбени бутици и салони в София искам да попитам и за тези във Варна - някой ходил ли е и до там, да предложи салони и да сподели мнения.
На мен Варна ми е малко по близо до Русе...не, че нямам път към София, но и като цени ми е струва, че Варна ще е по приемлива дестинация за бюджета ми  crazy
Така, че ще се радвам ако някой сподели мнение и ми подпомогне малко smile
Хубав ден и успех на дамите тръгнали днес на оглед Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 21, 2015, 14:34:11 »

Хрис, виж и из темичката за сватби във Варна. Аз знам само един магазин там, понеже има такъв и в София - Aegean, но пък там са малко по-скъпи роклите (виж назад в темата за ориентировъчни цени)
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 21, 2015, 15:58:10 »

Тааака миновал на бърз отчет!

1. Отидох в Be Queen - Както и очаквах след първата ни среща, а и от коментарите тук - с Боряна говорим на един език - прекрасна е! В магазина си харесах една рокля, която харесах и предния път, но не пробвах заради много абитуриентки. Този път я облякох и въпреки, че не беше моя размер, мноогооооо ми хареса... Направо, ако ви кажа, че като казах да я пробвам ми харесваше, ама не точно, а като я облякох..  heart Разгледах и други рокли на дизайнера, както и в първия разговор, след като й бях казала какво си представям, ми препоръча да се насоча към  David Tutera (изпаднах във възторг, че помни от 2-минутния ни разговор предния път  good), но тази ми допадна най-много. Цената е над определения бюджет от мен, роклята струва 1960лв., а на мен ми трябва и воал, и някакви ръкави, като общо съм си определила бюджет за трите неща 2000лв., но тя ми каза, че ако реша да я поръчам ще се вместим в цената  yahoo

2. Вторият час беше в Atelier Ivoire -  Там за проба не харесах, нито една рокля, не само че големите бяха изкупени  pardon Разгледах по каталога им и харесах, горе долу една, но като ми каза цена от 2680лв..  crazy Не си заслужаваше парите в никой случай  pardon Момичето беше изключително приятно и предложи да пуснат запитване към други фирми, с които работят, за да видим те каква цена ще кажат, но малко като не съм я виждала на живо... Не ми се рискува  nea Все пак остава като опция, но вече се усещах, как сравнявам всичко с първата за деня  blum В този ще ушием шаферските рокли, около 150лв/брой ще излязат, което напълно се вписва в бюджета good Цени за булчинските, не мога да кажа, питах само за 1 рокля  pardon

3. Третият магазин беше истинско разочарование за мен - Холидей уед (Солунска) - роклята, която ви показах я нямаше, попитах може ли да видя поне платовете, защото ме притеснява, да не е прекалено розово. Отговорът беше не мога да ви отговоря (Ей, Бога ми колко мразя това, по-добре кажи НЕ, отколкото ами не съм сигурна). Попитах има ли вероятност, да я изкарат отново, все пак я има на сайта като опция,каза по-скоро не, ако си я поръчате ще я видите на пробата  crazy Oh my ... Разгледах останалите, доста кич за моите разбирания, хубавото е че можеха да правят замени с други дантели и без камъни. Казах, че съм пробвала А-линия, каза ми ами тогава няма смисъл, да пробвате пак. Да, ама на мен нито една друга не ми хареса и поради явното нежелание на консултантката да пробвам, просто си тръгнах.. Роклите бяха мръсни, това беше другото странно  pardon Цените са от 600-960, поне тези, които ми позволиха да пипна  pleasantry Няма да се върна със сигурност  NO

Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #191 -: март 21, 2015, 16:25:33 »

Може би консултантките в Holiday Wed са две, защото аз влизах веднъж и жената беше много мила. Предложи ми да меря (аз отказах), отговори ми на всички въпроси подробно. Жалко, че са се отнесли така. Те губят в случая. Ти ще си намериш твоята рокля.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 21, 2015, 16:45:09 »

По-скоро мисля, че я намерих, но да престои в главата ми още малко.. Хих.. Пък и утре съм на проба в Aegean отново.. Но всичко в BE Queen, от роклята, през плата, до консултантката е перфектно.. Хмм heart
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 21, 2015, 16:59:41 »

Тони, хубаво е, че поне си харесала роклята. Така знаеш, че дори да не харесаш друга, може да вземеш тази. smile
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 21, 2015, 17:18:43 »

Знам чувството една рокля да ти е влязла под кожата и всичко останало - просто не е като нея  heart Щом ще влезе и в бюджета, още по-хубаво  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: