Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:12:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ (Прочетена 134662 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 29-та ЧАСТ
«
Отговор #210 -:
март 23, 2015, 12:12:44 »
Тони,
благодаря ти. Със сигурно ще се ходи и до София и Асеновград, но нищо не ми пречи да отида и до Плевен. Нямам кой знае какви очаквания и съм почти сигурна, че нищо няма да намеря там, но нищо не губя.
Колкото и да се говори за кича в Асеновград, все пак си мисля, че има някаква надежда и там да има хубави рокли. Все пак много момичета именно от там са си купили роклите и затова имам някаква надежда.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #211 -:
март 23, 2015, 12:22:06 »
Аз след като братовчедка ми, която не е много претенциозна, не е намерила нищо.. Сигурна съм вече, не е моето място
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #212 -:
март 23, 2015, 12:47:16 »
По повод магазина в Плевен, и аз съм влизала по случайност в него преди 3 години, даже нямаше да се женя тогава, ама исках да видя ще ми хареса ли някоя рокля. Продавачката още от вратата ми каза (макар и любезно), че толкова големи рокли нямали.
Само да поясня, че не съм нито голяма, нито пухкава, просто висока, при това не като спортист, а съвсем малко над средното. Аз не бих си правила труда. Освен това Плевен е известен като градът на необосновано скъпите дрехи, така че според мен е лош вариант, на фона на София, където избор наистина има, а и не е далече от Враца. (Защото нали все пак между врачани тръгна обсъждането).
Активен
always_and_forever
«
Отговор #213 -:
март 23, 2015, 13:15:12 »
Дени
, ние по друг повод ще ходим до Плевен, затова мислех направо да вляза в някой магазин. Пак казвам, че нямам никакви надежди, че точно там ще ми хареса рокля. За отношението на консултантките (като някои от тях не заслужават тази "титла", а са си обикновени продавачки), това го има навсякъде. Все по-често чета подобни коментари, от които се възмущавам. София дори ми е по-близо, затова задължително и до там ще отидем.
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #214 -:
март 23, 2015, 13:31:15 »
За мен доброто отношение е половината от удоволствието при купуването на рокля (и не само), просто дори и подсъзнателно много се влияя и ако съм получила отвратително отношение това се проектира и върху това, което се "опитват" да ми продадат. Обичам така да ми представят нещата, че да ми е кеф да си купя, още повече пък в специалните моменти, когато става въпрос за булчинска рокля. Обаче цялата тая работа повечето продавачки в България така и не желаят да осъзнаят или просто им е все тая
Подкрепям за Асеновград. Единствено, ако ще се шие по избран модел има смисъл да се ходи там, поне според мен и моите разбирания
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #215 -:
март 23, 2015, 13:39:14 »
Определено това с отношението на продавачката е най-важно. Аз като ходих в Асеновград имаше места на които и "добър ден" не ни казаха,ното пък ни подканяха да мерим. Влезнахме в едим нагазин,който беше разделен на дамско и мъжко, даже не си направих труда да му запомня името. В дамското само ме гледаха и дума не обелваха,а като питах за цена ми казвах отзад пише
. А в мъжкото им казваме,че искаме да ни покажат най-качествения костюм и те ни показват някакви евтини, пак питахме няма ли нещо по-качествено,а те да ама е скъп
. И колко скъп 700 лв от английска вълна. И как да си купиш нещо от такъв магазин. Аз съм сигурна,че ако продавачката е достатъчно добра ще ме убеди,че най-грозната рокля е най-красива, и аз ще съм сигурна че това е моята и ще я купя. Както и обратното роклята може да е уникална, най-красивото нещо на света, ама онази като седи нацупено и не съдейства ще си кажа- да видя някъде другаде,тук не ми харесват.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #216 -:
март 23, 2015, 13:50:49 »
Изобщо копромис с обслужване не правя, дали ще е в Шумен, София, Бирмингам или Асеновград, криви ги правя! Поставям ги в такива ситуации, че да се чудят какво да ми кажат, щом са толкова
любезни.
Онзи ден, преди да си купя роклята, една ми се изцепи: Ама как така ще се купувате роклята сама, без някой да ви види? /това, след като и отказаха да премеря 3-4 модела, които според нея бяха страхотни/.
И аз я попитах: Защо, репортоара ви е насочен към майките и роднините и по-лесно продавате на тях ли?
И тя съответно не знаеше къде да се навре.
В Шумен има 3 магазина, обслужването е под всяка критика. Едната си гризеше ноктите, другата дори не си направи труда да спре да си ровичка в телефона.
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #217 -:
март 23, 2015, 14:21:04 »
Цитат на: Tinkata в март 23, 2015, 13:31:15
Подкрепям за Асеновград. Единствено, ако ще се шие по избран модел има смисъл да се ходи там, поне според мен и моите разбирания
Има смисъл и заради избора - толкова много магазини и модели има, че можеш:
1. Да пробваш различни видове рокли ако не знаеш какво точно търсиш /русалка, принцеса, А-линия, къси, дълги.../
2. Ако знаеш горе-долу какво искаш да го видиш в различна изработка, качество, декорация, цена.
3. Ако харесаш от един модел нещо, от друг друго, можеш да си го сглобиш.
И всичко това на едно място, без часове за проба, претенции, велики дизайнери, плащане за проба и т.н.
Това е поне моят скромен опит от Асеновград, определено си заслужаваше ходенето.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #218 -:
март 23, 2015, 14:31:34 »
В София също има магазини, в които се предлагат всякакъв вид рокли - русалки, принцеси, А-линия, прави, криви и т.н. Предлагат и възможност да съчетаеш ако искаш и 10 рокли в една. И цените не са по-високи от асеновградските според мненията тук.
За мен от логистична гледна точка е абсолютно ненужно ходенето до Асеновград, само да премериш различни модели, които така или иначе няма да ти харесат и няма да купиш. Ако е за разходката -ок, ама специално да се вдигнеш до Асеновград да мериш рокли и да се депресираш допълнително от отношението и кича....кому е нужно?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #219 -:
март 23, 2015, 14:32:09 »
Аз обиколих всички уж известни магазини в София, а все забравям да кажа -
НИКЪДЕ НЕ МИ ИСКАХА ПАРИ ЗА ПРОБА И НЕ МИ ПРАВИХА ПРОБЛЕМ ЗА СНИМКИ
.. Интересно ми е къде са проблем тези две неща ..
Май само в Романтика не съм ходила от титулованите..
«
Последна редакция: март 23, 2015, 14:33:48 от alexandrova_90
»
Активен
Anne_Shirley
Професор
«
Отговор #220 -:
март 23, 2015, 14:35:29 »
В Палома на мен не ми позволиха да снимам
В Румина също си имаше табелка, че е забранено снимането.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #221 -:
март 23, 2015, 14:39:03 »
Доколкото знам, в магазинчетата по Пиротска основно не дават. Сигурно, за да не им открадне модела някой?!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #222 -:
март 23, 2015, 14:43:40 »
Разсмяхте ме
Там не съм пробвала, не ми допаднаха.. Явно, затова съм пропуснала този момент
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #223 -:
март 23, 2015, 17:18:34 »
Като ви чета сега постовете и пак потвърждавате мнението ми че обикновено по-нисшите подчинени във веригата се държат по-надуто от самите шефове дето се казва
ужасна и проста работа но за съжаление повсеместна
Къде е това Румина а в Лита как ви се струва аз мисля да отскоча тези дни дотам могат ли да се видят някъде в нета новите им модели
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #224 -:
март 23, 2015, 17:20:55 »
Една приятелка си взе роклята от Лита и е доволна. Комбинира различни модели,за да си направи роклята. Цената беше много поносима.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...