Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:48:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162596 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #300 -: януари 15, 2015, 16:19:44 »

Ина, те тази баня май я оправяха за Корпуса /визитите по Тошово време, когато и центъра направиха. Направо си е еврипейска  Wink
Ето я и близката до нас баня, еврейска, пак много стара, но без роми в обкръжение. Сега също изглежда ужасно, станала е мебелен магазин. Ето и едно стихотворение за нея smile
http://truden.com/modules.php?name=Forums&file=weblog_entry&e=1636
Онова фонтанче на логото се слага на всички минерални извори, вода Михалково има такова, Пънки.

* орта мезар.jpg (36.14 KB, 450x338 - видяно 139 пъти.)
« Последна редакция: януари 15, 2015, 16:24:43 от svekarva » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #301 -: януари 15, 2015, 16:22:28 »

Да те за корпуса и нашата кьща боядисваха, щото живеем до стадиона и по нашата улица мина господин Корпус (да е виж и здрав и той и жена му, и децата му, както имаше едно време един лаф)  Wink

Но не това е тайната, просто ние все още си ходим на баня и тя се поддьржа, а сега нали ви казах, ще стане още по-фецка след ремонта.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #302 -: януари 15, 2015, 16:26:21 »

Да бе, аз за този ПИК - уж пише че е електронна услуга, ама май не е... трябва лично да ходиш да ти го дадат...

За банята аз сега да си кажа - никога не съм ходила на баня, но пък моята баба разказва почти като свекърва - цветущо и с много примери аххах Така че имам някаква представа...
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #303 -: януари 15, 2015, 16:32:19 »

Да бе, аз за този ПИК - уж пише че е електронна услуга, ама май не е... трябва лично да ходиш да ти го дадат...

За банята аз сега да си кажа - никога не съм ходила на баня, но пък моята баба разказва почти като свекърва - цветущо и с много примери аххах Така че имам някаква представа...

Ходи вземи си ПИК, 5 мин работа било и ще следиш кога ще ти плащат болнични и майчински, от  главния НОИ този при Ялта се вадело.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #304 -: януари 15, 2015, 16:35:32 »

Няма кога да отида иначе бих smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 15, 2015, 16:40:11 »

Е Миленка, ти пък, намало кога. Като излезеш в болничен...
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #306 -: януари 15, 2015, 16:40:24 »

Няма кога да отида иначе бих smile
Аз така от няма кога и не отидох и сега не мога да отида, или иди със счетоводителките когато отиват да предават болнични или чак като излезнеш в  45 дневния
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #307 -: януари 15, 2015, 16:49:40 »

Има и друг начин за следене кога ги изплащат - на онова приложение за банковата сметка давате телефон и те пускат смс-и. Нашите майки получават сведения и на посочен електронен адрес. Иначе ПИК се взема само лично, с лична карта. Работодателите имат достъп до регистъра и също виждат за хората си.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 15, 2015, 17:42:08 »

Леле, колко сте изписали! Ама, утре ще чета, че днеска от напрежение ме боли глава и не ми се чете /след толкова четене, защо ли?!?/
Влизам да се похваля- вече съм правоспособен юрист!!! Изпита мина много добре, падна ми се много хубав въпрос и ме похвалиха даже.
Днеска точно тръгваме да излизаме и някви хора звънят пред блока, викам няма да отварям и след малко телефона ми звъни, непознат номер "Ало, .......... ние сме пред вратата", а то колет с подарък от менианте! Много ти благодаря! Много неочаквано, аз нали си получих подаръка за Коледа и изобщо не очаквах да получа още един.
Инче, твоя изпит как мина? Сигурна съм, че си се справила блестящо!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #309 -: януари 15, 2015, 17:46:04 »

Браво! Гордеем се с теб!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #310 -: януари 15, 2015, 20:02:03 »

Свеки искам да знам какви са пьрвите задачи. Ако е стеснително-на лични  blum

Подарькът е уникален, ама ти не обясни баш хубаво какво е. Постарай се повече, моля те.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #311 -: януари 15, 2015, 21:26:41 »

Свеки искам да знам какви са пьрвите задачи. Ако е стеснително-на лични  blum

Подарькът е уникален, ама ти не обясни баш хубаво какво е. Постарай се повече, моля те.
А на мен въобще не и е ясно какъв е подаръка.

Ина ,свали си и филма Куня,аз ти го казах вече ,но повтарям за да не  забравиш pardon
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #312 -: януари 15, 2015, 21:46:23 »

Инче аз пък ще ти препоръчам Ивкова слава, ника ми във форума е от там и мацката от снимката, има да паднеш от смях, сръбски е обаче
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #313 -: януари 15, 2015, 21:46:47 »

Жужи за Кухня ли говориш или е нещо друго?

Мариолка, щом е срьбски сьс сигурност ще ми хареса (помниш ли Горещ ветер?)
Откьде да  го намеря?

Рататуй, аз казах ли ти едно голямо, славно, стабилно и заслужено честито (или сьвсем сьм се смахнала)? Това, че си завьршила е много голямо нещо о то такава специалност !!! Пожалавам ти бьрзо да си намериш работа, която ти допада. (целия ден си мислих за теб, точно в 13 ми свьрши изпита и почнах да мисля още докато седях в залата)

ПП. Жужи, май се сетих за какво говориш: за пьлнометражния Кухня, нали? На руски е май "Кухня в Парижом". Откьде да го намеря?
« Последна редакция: януари 15, 2015, 21:54:39 от inaxastra » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 15, 2015, 21:51:44 »

ratatui, аз бях заблуденото джудже. Исках лично да ти го дам, защото си ми сравнително близо, но след като идвах около 7 пъти, се отказах и използвах куриер. А и смених и картичката -  първата я писах преди Нова година и беше вече неадекватна.
Относно подаръка на svekarva,  представлява пано с 12 джоба, символизиращи 12-те месеца. Във всеки джоб има форма за наръсване на какао/канела и пр. върху кафе, за която е вързана задача. При успешно изпълнение на задачата, печели награда със същия номер от торбата.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: