Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:59:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2015
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2015 (Прочетена 162500 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Месечна тема - Януари 2015
«
Отговор #315 -:
януари 16, 2015, 09:03:55 »
Ау, писали, писали...
Хайде, хайде! Свекърва си вади ризите от години назад, пък чак толкова ли да е тайно посланието? menyanthe, това, което си описала, го разбрах, ама подтекстът не е ясен
А и наградите!
Инче, Кухня в Париж го има в Замундата, ама предполагам, че положението с торентите във Франция стои по-различно от тука.
Браво на Рататуй!
Хайде сега да имаш работа по специалността с адекватни шефове
Аз понеже попаднах преди време на идиоти и ми променяха договора с "мой" подпис, та си извадих ПИК. Гледам какво става там, че току виж ме бяха турнали на 4 часа. После върви ги съди, че ме подписвали
Наистина е за 5 минути работа - докато си дадеш личната карта и ти го разпечатват. Мъжът ми мрънкотеше, че го карах да го вади този ПИК, ама после се убеди, че е супер удобно. Повече време му отне да паркира отвън
И детските така си смятам най-лесно, и справка си правя...
П.П. Включих компютъра да поръчвам кухня на дребната... Ако така я карам, на едно голо кафе ще стои детето
9ebc972aa9c101905869d9969a723781.jpg
(43 KB, 550x551 - видяно 166 пъти.)
«
Последна редакция: януари 16, 2015, 09:11:56 от Alichka
»
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #316 -:
януари 16, 2015, 09:17:15 »
Ками, що не му готвиш на детето? То ще ти излиза по-изгодно от кухнята!
Активен
Alichka
«
Отговор #317 -:
януари 16, 2015, 09:23:42 »
Изобщо не ми излиза по-изгодно. През седмицата сме на държавна кухня и първо, второ и трето са ми общо 1 лв за деня. Почивните дни сме на частна кухня - 3 или 3,60 лв за ден с доставка до вкъщи. Така успявам да й осигуря доста голямо разнообразие, а и прекарваме повече време навън. Нямаме домашни зеленчуци или месо, че да правя нещо по-здравословно. Е, когато някой ми даде нещо домашно, го готвя за малката! Поне детето ми не е претенциозно и всичко яде - не подбира кухните
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #318 -:
януари 16, 2015, 09:48:22 »
Честито на Рататуй! Много се гордеем с теб!
Само ми е трудно да свикна с новия ти аватар
Това за децката кухня звучи доста изгодно, стига да готвят вкусно и разнообразно.. Имах позната , която се оплакваше че кухнята, в която е записана е само прах в очите и храната нито е достатъчна, нито е добре сготвена и накрая си отписа детето, защото уж с кухня ама беше все гладно...
Ние тръгваме след няколко часа за Батак и нямам търпение... До 3 на работа и после здравей уикенд!
Пък и времето го дават прекрасно
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #319 -:
януари 16, 2015, 10:08:38 »
Свекс, ако не ти тежи, снимай си задачите в реда на изпълнение
, ше се получи интересно
Браво на Менианте, за поредния снежански подарък , аз също имах от нея чудесен и много значим за мен.!
На Миленката, успешен уикенд, приятно да си изкараш.
А за детските кухни, аз съм силно За- едно да свикват да ядат каквото ще има после и в детската и в училище в стола и второ- лично аз не съм по многото домакинстване, та малко през просото я карам, за подобни задачки
. Но разбира се, на който му е кеф, и има домашни продукти, е страхотно да си прави храната сам.
Ратче, честито!
На другите успешен ден
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #320 -:
януари 16, 2015, 10:10:51 »
Цитат на: Alichka в януари 16, 2015, 09:03:55
Хайде, хайде! Свекърва си вади ризите от години назад, пък чак толкова ли да е тайно посланието? menyanthe, това, което си описала, го разбрах, ама подтекстът не е ясен
А и наградите!
Колко си деликатна, приказката е "кирливите ризи", пък е и в синхрон с темата за банята
Аз вчера не писах много за подаръка, защото се чувствах засрамена
. Така се бях отдала на моите Радини вълнения покрай Коледа, че не можах да зарадвам никого от форума допълнително. След обяд пък Родният ми съобщи, че го пращат в командировка в Сингапур и аз може да го придружа и да му нося куфарите. Че като ме нападнаха едни мисли за паднали самолети точно по тези дестинации, не ви е работа. Ако и двамата се гътнем, никаква финансова полза за децата, освен недвижимото имущество. Иначе аз мога да взимам неговата пенсия, която определено ще е по-висока от моята
. Но пък и финансови разходи по нас няма да имат, че нали уж малкият ни гласеше за старчески дом в Мексико. Още мисля по въпроса, но все повече клоня да отида...
Връщам се на подаръка. Всичко е правено специално за мен, много е мислено, нямам думи.....
Всеки джоб, отговарящ на месец от годината, е от различен плат и се закопчава с копчета. Вътре има формичка за рисуване върху кафе и жълто листче със задача за месеца. Първата оставя следа точно като на приложената снимка.
Ваня
се канеше да ходи на втори курс за такова нещо /забравих му името/. Първата задача е да се обадя на човек с когото не съм се чувала от поне 10 години и да си уредя среща с него. Ама как първият, за когото се сетих, беше точно онзи зъболекар, дето ми беше гадже в зачатък и дето се беше качил на тротоара за да ме целуне. Да си призная, напъвам се за друг човек /нали жената не е човек
, а приятел на човека/ и за никой друг мъж не се сещам да отговаря на всички условия
. Като си изпълня задачата, трябва да отворя красиво опаковано пакетче с награда. Както обаче си признах, тръгнах да отварям без да съм прочела упътването и вече зная, че имам мартеничка и рамка за снимка. Ще съобщавам какви са другите задачи и се надявам да устискам и да не надниквам предварително къде какво има.
Пак имам много работа...Успешен ден на всички!
А, темата за баните доста ме е обсебила и разпитах майка ми, та се сетих и за още подробности.
coffee6.jpg
(55.49 KB, 300x225 - видяно 2065 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #321 -:
януари 16, 2015, 10:11:19 »
Миленка, ами то сега всеки има право да си се запише, където иска - няма райониране. Ние до нас имаме две общински кухни. Като частни в Пловдив има 5-6 на брой. Та преглеждам менютата и поръчвам, което ми хареса. Аз си ползвам две частни най-често. Моя приятелка се отказа от общинската, че нейният си е гладник и не му стига. Сега си поръчва екстра менюта. На нашата мома понякога даже й остават. Пък вечер винаги иска да й се даде я сирене, я кашкавал, я салата - все нещо си намира от нашата маса
Стига с тия бебешорски теми тук!
Стягай куфарите, че такова слънце се е оперило при нас!!! Няма го и противния вятър от вчера и си е само за разходки
Хубаво да си изкарате
Абе и аз не мога да свикна с новия аватар на Рататуй, ама ще се наглася, обещавам
П.П. Свекърва, сега ти видях поста. Вчера нямахме вода, та моят мъж хукна да се къпе в нашите (нали са комшии). Подсетих го да си вземе гащи и чорапи, а аз се подсетих как някои са ходели на баня на мръсен г.з с чисти гащи, че да не разнасят излишно багаж
Благодатна тема се оказа банята, ей!
«
Последна редакция: януари 16, 2015, 10:17:27 от Alichka
»
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #322 -:
януари 16, 2015, 10:20:24 »
Миленка приятно изкарване през уикенда!
И аз като Еми що да се пъна да готвя като хората са го измисли, ММ ми вика инстант домакиня. Викате времето хубаво нваън а? Живот и здраве на 28 ми ще ходим на лекар и ще видим бело видело. Ония ден ревах и ревнувах че другите хора могат да стоят прави аз пък не. Луда работа.
Свекс пълен ти е филма. Отивай в Сингапур, току виж намериш малко дръпнато женче да ти чисти вкъщи,а и няма да се сдобиеш със златни обеци. Подаръка е трепач, евала на menyanthe, скри ни шапките на всички!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #323 -:
януари 16, 2015, 10:36:33 »
svekarva
, ама те и наградите са номерирани - да знаеш! Гледай внимателно.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #324 -:
януари 16, 2015, 10:53:34 »
Да, да, дълго търсех номерацията, че е със същия цвят като шарките на хартията, но си зная вече работата
.
Alichka
, тъкмо в тази насока ще продължа за банята, как да оцениш някоя жена, какви препоръки ми е давала нееманципираната баба, на какво ми е обръщала внимание еманципираната баба
Мариолка
, направо и това си помислих.
От Китай имам подарък едно микроскопично златно сърце, ама точно като китайска висулка от магазини за 1лв. и чиния, която тук е 10 пъти по- евтина. От Южна Корея отново са обеци, сребърни и дребни, тях ги пробутах на снахата, защото носи всякакви.
«
Последна редакция: януари 16, 2015, 10:57:08 от svekarva
»
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #325 -:
януари 16, 2015, 12:33:09 »
Инка,да за пълнометражния ти говоря.
Абе много забавен сериал?С кеф го гледам.
Снощи как съм се смяла с моите мъже.
Таткото -Марти подреждай си играчките
Марти -Ама мама ми разрешава ,да са на масата
Т-Не може ,искам всичко да подредим,ела тук да преценим кое е за изхвърляне кое е за коша с играчки
М-Уффффффффф,ти сега какво, искаш да се караме ли
А аз гладя в другата стая ,после ги чувам пак -Таткото- подай им дистанционните
Мартин -Ама ти нарочно ли ме разкарваш,защото искаш да не си почивам
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #326 -:
януари 16, 2015, 13:22:07 »
Привет!
Аз петъчно се уредих вкъщи с Явко ,който е с зачервено гърло и екстри.То от това хубаво време нищо хубаво не очаквам .Мразя топли и слънчеви зими и това си е.Не е нормално и не ми носи никаква радост слънцето по това време на годината.Искам си сняг и студ.
Иначе съм приспала наследника и си гледам вчерашните серии на Кухня ,че ги проспивам нещо напоследък.
Ина
,наистина гледай и пълнометражният филм ;Кухня в Париже .И Зона Замфирова гледай .Някой го беше споменал по назад,чудно филмче е според мен.
Ратауи
поздравления!
Свекърва
даааа Февруари съм на Бариста втората ми част.Много е готин курса .И лектора тази година един сърбин ,готин и той
.Аз за Сингапур пък хич не бих се и замислила .То за никъде не бих се замислила.Надявам се ,че и ти не се страхуваш наистина.Ако ще те успокои ,поне няма да си сама
mariola85
честно това лежане си е наказание за дейни хора като нас.И аз ревях по цял ден .
А пък някой като ми кажеше ;"Почивай си ,че сега ти е паднало",ама никак не го разбирах ,честно.Никак!До човек си е,какво да се прави!Хайде ,наближаваш 30-та.Юнак си ти!
juji
големи преговори се водят във вас .Хубави вечери си имате!
Alichka
аз мразя детските кухни ,особено държавните.Много глупости дават на децата според мен,обаче всичко наистина е въпрос на приоритети.Уважавам избора на човек.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #327 -:
януари 16, 2015, 14:11:46 »
Менианте, ти ли си била! Леле, колко съжалявам, че така сме се разминали и не съм си била вкъщи. Много, много извинявай! Аз като видях първите ти съобщения, много се развълнувах, ама после като казах на мм и той ми каза, това сигурна някой се шегува или някви деца са ти намерили номера и си играят, изобщо не ми е минало през ума, че ще имам още един подарък. Още веднъж много, много извинявай, че сме се разминали- първия път като ми писа бяхме в едно заведение и късно видях смс-а, а втория път бяхме излезнали, а за другите пъти не съм и разбрала, много съжалявам!
Гледам за бани си говорите, аз имам случка от банята в Банкя, не я помня, защото съм била малка, ама майка ми я напомня и до днес
. Благодарение на мен тате е влизал в женската част, дали не съм добра дъщеря
, имало много жени и майка, като казала да излизаме съм се тръшнала, че искам тате да ме вземе и съм почнала да пищя и рева, накрая жените казали "да дойде тоя баща и да си вземе детето" и той влезнал и ме взел.
Свекърва, ако съм на тебе и мм пътува ще тръгна пред него даже! Особено такива хубави дестинации......ох, как ми се пътува!
Фиби, бързо да се възстановява Явчо!
А аз днеска си правих изследвани на ЩЖ и нищо не разбирам едни показатели нагоре, други надолу- шантава работа.
«
Последна редакция: януари 16, 2015, 14:41:12 от ratatui
»
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #328 -:
януари 16, 2015, 14:48:10 »
Кажи му сега, че не е било майтап!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #329 -:
януари 16, 2015, 14:59:14 »
Да той вчера, като му показах подаръка и ме пита "Ти нали вече получи един, втория да не е бил за някой друг и да си взела чужд подарък?", показах му картичката и от куриера и му дадох да опита бонбоните, които почти изяде, много хареса и каза догодина пак, че иска
. Каже от къде, наистина са много хубави и искам още.
А забравих да кажа, че моя чадър е слънчоглед
, много е хубав! Аз даже бях видяла в нета и исках точно такъв, ама не съм намирала. Ще си го пазя, ако тая година успеем да си направим още една фото сесия ще ми влезе точно в употреба.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...