Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:01:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 38   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - Януари 2015  (Прочетена 162967 пъти)

nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #165 -: януари 10, 2015, 12:00:54 »

Дааа...и аз много я харесвам тази песен. И клипа много харесвам, невероятно чувствен е танца.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #166 -: януари 10, 2015, 12:06:31 »

Наделина, щом така го чувстваш, сподели тогава с най- близките хора, че имаш съмнения и си притеснена. Предполагам, че няма как да не са забелязали, че има нещо и самите те. Аз лично, веднага след като писа за опита на рождения ден, намирам, че има някаква промяна в теб, положителна естествено. heart това са много силни емоции, нека са споделени. И хич и не си помисляй, че събитията не са в правилния ред. не е работа да чакаш за дете години след сватба и осигурено жилище, както не е и работа да имаш сватба и дете, а да се мъчиш в една стая, нали. Спокойно, толкова си млада, всичко с времето си. good
Ами пресичането на мляко с оцет или кисело мляко е точно правене на извара. Чувала съм и аз за бързия ефект на лечението и все се заричам да пробвам.
Миленка, наистина не обичам да ме пипат, както и не обичам да се кисна във вана. Всеки луд с номера си, хаха
Еми, преди минути Кобилкина ми даде изключителна идея- ще отидем в Япония и ще се свържем с гейшите. Нещо като обучение ще си проведем, а после ще разпространяваме идеите им. Сигурно и с английски ще стане работата. Аз зная толкова, колкото да си изям боя, ама все ще се справим и ще си намерим някой гей /мъжкото на гейша/ funnytooth за по- близки контакти. Шегата на страна, ама едната ми баба /за съжаление само през ваканциите ходех там, а ме отглеждаше еманципирана баба/беше неизчерпаем източник на мъдрости за отношения с мъж. Трявба да се понапъна малко, да си спомня някои нейни приказки Wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 10, 2015, 12:26:22 »

напъни се за тези приказки на баба ти, тези на моята бяха ценни, макар и малко. blum smile
и аз не обичам вана много. само в компания smile и то конкретна.
за гейшите нямам против, може да отворим бизнес така хаха
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #168 -: януари 10, 2015, 13:10:27 »

Малее, за почивен ден колко сте изписали blum
Първо, честито, Ина! Ти си една от форумските гордости! Пък нали казват - колкото повече знае човек, толкова повече се съмнява. Та е нормално това твое притеснение дали си учила, дали ще се справиш.
Мария честито! Сега отивам и аз да чета каква е историята в подробности Wink
Мариолка, хубаво е да си си вкъщи. Дано наистина подобрението е налице! give_rose
Свекърва, не знам по какъв повод наскоро стана дума за обществените бани от преди години. Голям смях беше, като ни го разказваха. Смяхме се, че една наша позната е ходила редовно в банята, където беше Папараци дискотеката. Та там нали си има циганска махала и често къпели момичета преди сватбата. Не бях чувала за такова приключение с дайретата, огледите на бъдещата снаха и всичко останало.
Това с китайския (само да ви кажа на вас с Еми) - ще го научите покрай всички детски играчки. Оказа се, че в темата ни съм забравила да спомена много от подарените по Коледа играчки на Мария. Е, та всички те така дрънкат и говорят на китайски, че вече почнах да го разбирам crazy
И аз се присъединявам към групата на по- "дзен" настройващите се. Нещо пак ми опънаха покрай празниците нервичките. Ама то при мен се трупат нещата. Като кипне канчето става забавно witch
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 10, 2015, 13:26:49 »

Дааа...и аз много я харесвам тази песен. И клипа много харесвам, невероятно чувствен е танца.

Супеееер  yahoo.

Alichka, благодаря ти!  blum Чети, чети.....  Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 10, 2015, 17:37:25 »

Днес ходих до "Слънчоглед". Много отдавна не бях ходила там. Само като влязох и ме обзе творческо вдъхновение. Де да имах времето и таланта, обаче.  pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 10, 2015, 17:39:58 »

Нямам време да пиша,а исках да ви кажа много неща.

Инка  heart
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #172 -: януари 10, 2015, 18:01:24 »

Привет от много болна Ина.
Както предвидено прецаках изпита по невро. Просто не бях достатьчно подготвена. Добе пак, че успях да напиша няколко реда, ама не по темата, а около темата, без да му отговарям всьщност на вьпроса. Вьпроса беше устройството на пьрвичния зрителен кортекс и някаква задна атрофия, какви синдроми причинява тя на оксипито-темпоралния грьбначен и оксипито-париеталния коремен пьтища  crazy

Та обясних това, което знаех по случая: как функционира зрението на ниско ниво (след очите до кортекса) и кой пьт за какво отговаря, повече не знаех. Като се има предвид, че на антомията давам 5точки, а на синдромите 15, ако е много мил ще ми сложи 3 точки.

И с това ще трябва да се явявам юни. Нищо, честно е като студентка да видя що е то поправителна сесия  pardon Дано да родя на термин, че ако трьгне да излиза преди това сьм свьршена, та и това гайле си добавих, ама както казва майка му на Фабио: случва се само на живите.

Тази оценка и без това няма никаква стойност за селекцията.

Айде да атакувам професионалната ориентация  Wink

ПП Наде, бременна си. Направи пак тест от аптеката и казвай. На твоето мнение сьм за емоциите  good
ППП. Рататуй, какво стана с твоя изпит?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: януари 10, 2015, 23:08:40 »

Инче, недей така, може пък да реши да ти пише повече, понякога когато те познават професорите и знаят, че даваш всичко от себе си ти пишат по-висока оценка. Колко ти трябва да стискам палци  Wink
Моя изпит е идващия четвъртък или петък в понеделник ще разбера и ще ви моля да ми стискате палци.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #174 -: януари 10, 2015, 23:14:28 »

Неее, този е една опция и не ме познава добре, а и изпитите са анонимни. Ама нищо, разбрах че се компенсират помежду си, така че най-вероятно ще мине без поправителен, само дето ще имам ниска средна оценка и ако реша да кандидаствам в друг университет, а не в моя за М2 това е малко кофти, но би трябвало в моя си да е ок.

Активен
svekarva

« Отговор #175 -: януари 11, 2015, 09:11:48 »

Сега да питам какво е това М2, някаква магистратура ли? Много са сложни оценяванията, и висша математика не ми стига...В Америка всеки университет си има негови правила и тъкмо реших, че съм му хванала края, с втория син пак го изпуснах. Но нещото, което се повтаря и което ми харесва е текущият контрол. Няма как да изоставиш  предмет, непрекъснато те изпитват и това оформя крайната оценка. Съвсем като в училище. То и аз хванах първите опити това да се прави и в България, ама само първите две години. После май не им хареса и тръгнахме по стария път - цял семестър се моташ и в края зор до пръсване. Е, то ние имахме много чертежи и за мотане по техническите предмети и дума не можеше да става, ама за общообразователните го правехме. Сега съвсем е изпусната работата, особено за магистратурата, където лекциите са предимно събота и неделя. Не съм и чула някой да не е завършил тука....Та си мисля, че в твоя случай /с дете и още едно на път, пък и на чужд език/се справяш страхотно. good.
Ей, стопли се...Аз открасявам къщата и малко ми е криво, че празниците минаха. Заради котката не купуваме жива елха, даже и клонки, че яде иглички и после повръща. Но си имам прекрасни коледни звезди и си ги развъждам с години. Тъкмо сега са с най-големи цветове и ще стоят още.
Четох за предложението в киносалона. Браво на момчето, предполагам, че е бил сигурен в "да"-то. Bravo
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 11, 2015, 11:23:53 »

Здравейте момичета.. без компютър е толкова гадно, че не мога да се включвам и да пиша повече..
Inaxastra, поздравявам те за успеха и не се притеснявай толкова ще успеш и  с другите изпити smile
Mariola85, пожелавам ти тези два месеца да минат много бързо и всичко да е наред с теб и бебчо smile
Мен са ме предопредили, че може и  цяла бременност да карам на легло заради здр. проблеми ( това е друга тема)  но квото бъде..
Nedelina, стискам палци всичко да е наред smile
Аз си продължавам с  подготовката за сватбата, когато имам възможност ще кача снимки по темите..
Пожелавам ви една хубава и спокойна неделя smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #177 -: януари 11, 2015, 11:47:01 »

М2 е втората година на магистратурата. Тука схемата е 3+2 (3 лиценз демек бакалавьр по нашенски и 2 магистратура).
И конкретно за моята специалност, конкретно в моя университет между М1 и М2 има селекция, която е доста строга, взимат 10% от хората. Ние знаем на какво е базирана селекцията и поне аз наблягам на това, което е важно за нея, защото годината е такава, че е физически невьзможно да свьршиш всичко и с добро качество. Това, че сьм с дете и друго на пьт не е извинение де, защото има много хора около мен, които ми помагат и които всьщност вьршат всичко на мое място, а аз само уча. Но за някои неща кофти си организаирах годината (говоря за избора на предмети).

Примерно вместо за взема статистика, на която можех да имам лесна висока оценка без никакви усилия, избрах ориентация, защото статистиката беше вьв вторник в 8 ч сутринта и трябваше да става рано на студеното само за една единствена лекция за този ден. Веднага после сьжалих и ето ме сега, чета като халтава по ориентация.

Ох, само ви клянкам тука сьс студентски беди. На вас това ви е минало и заминало (на повечето де), ама хем да си припомните, хем да се рдвате, че вече не сте на тоя огьн  smile

Тук е сльнце, кеф  danceg
Активен
svekarva

« Отговор #178 -: януари 11, 2015, 15:22:46 »

О, аз не говоря за физическата работа около децата  Друго е да следваш и да мислиш само за следването, друго, да имаш още куп неща, като примерно консултациите, дето ще тичаш като луда.
На мен ми е интересно, затова и те разпитвам. Имате ли си педагогически съветници? В Америка си имат. Те препоръчват как да си разпределиш класовете /предметите/, кои интервюта да следиш,  следят и напомнят кои документи кога се подават, и проследяват как се движиш спрямо целите и финансите. Иначе е трудно дори и за американците. Да попитам сега за тези, които не попаднат в 10% взети какви опции имат? Повтарят изпити за по- високи оценки ли, могат ли да отидат в друг университет, където покриват изискванията или полагат някакъв общ изпит /като приемен за магистратура/? А, също някой с лиценз от друг университет може ли и как кандидатства за М2 при вас? Ако имаш време само и ако ти се пише, иначе по- добре излез, вместо да ми отговаряш сега.
И при нас времето е разкошно, нещо взе да ме гони пролетна умора Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #179 -: януари 11, 2015, 16:26:34 »

Няма такива сьветници. Ако имаше ехе… щеше да е райско.

Хората като си подават документите за прием ги сьветват да подават и в не толкова престижни университети като нашия с надежда да ги вземат там.

А от 90%, една част изпадат в депресия (има и опити за самоубийство). Една част си намират някаква работа свьрзана сьс специалността и с новия натрупан опит догодина пробват пак, една част заебват всичко, една част изкарват някакво допьлнително обучение, за да работят нещо свьрзано, но не психолог.

Общо взето ако се издьниш почти нищо не може да се направи вече. Няма поправяемост на изпитите. Аз защо мислиш толкоз зор и толкоз рев  pardon

Яде ми се диня… сьнувах тая нощ  crazy
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 38   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: