Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 15:59:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Meсечна тема - Октомври 2014  (Прочетена 98880 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #45 -: октомври 07, 2014, 08:16:43 »

Miele,той нека си играе футбол, ама хубаво да загрява преди това. Дано се оправи бързо. Това име проблемът на повечето спортисти /включително и на сина ми/ - изобщо не обръщат внимание на загряването. Когато им дойде акълът, вече е късно....
Хехе, вчера показваха смешни историйки покрай бюлетините и видях онази, с лепнатия презерватив и послание към политиците да го ползват, че да не се размножават. Ако се стигне до нови избори през януари, добре ще се обмисля работата crazy.
Аз не обичам много да ровя и да мисля, но съм повече от убедена, че светлото бъдеще няма да го бъде скоро, по простата причина, че политика и икономика са свързани здраво. Кои ще са тези, които ще успеят да ограничат сивия бизнес? Ами всяко второ семейство е в сивотата по един или друг начин и ако  речеш да му вземеш хляба, ще скочи. Аз купувам плодове и зеленчуци от място, където нито има фиш, нито остава следа от разход. И се радвам, че ми излиза по- евтино...ами как да си резна клончето? В същия момент фирмата ни също търгува с плодове и зеленчуци и цените ни са много по- високи, а оборотите съответно по-ниски, защото нещата не стават без документ и редовно ни проверяват. Заплатата ми е по-ниска и няма как да не купувам по- евтиното. Зная, че по цял свят има сив бизнес, ама богатите страни могат да компенсират и да си позволят да се борят срещу него.
Толкова с моите размисли....
Днес Вангелия ставана 3 месеца. Имам и снимка, добре е, всички вкъщи са щастливи вече и нямало заяжданици.

* Vangelija.JPG (35.55 KB, 419x560 - видяно 223 пъти.)
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 07, 2014, 08:44:17 »

Ауууу свекърва, ама много хубава тази Вангелия. Да е жива и здрава, да расте много щастлива и да няма повече проблеми.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #47 -: октомври 07, 2014, 09:51:50 »

Голяма е сладурана тази госпожица  heart

За момент ми заприлича на Изабел като бебе, същата черна косичка, нослето, любознателните очички  heart heart heart

Това не е ли преждевременно роденото детенце? Малко инфо моля, че чета от време на време и не съм в час

Вангелия, хубаво име, малко странно ми идва, даже масово в България носят странни имена,
пример: на площадката имаше 3 деца, двете момиченца (разл. родители) едното Деметра, другото Никита. Всеки с вкусовете си, но доста се набиват на очи, а и трудно се помнят. Ама и аз не съм пример, защото по принцип не помня имена
Активен
svekarva

« Отговор #48 -: октомври 07, 2014, 10:15:15 »

Да, това е недоносеното детенце. Роди се на 07.07., а трябваше да е на 15.09. Името му е доста разпространено южно от Благоевград и е кръстено на баба си Вангелия /или галено Ванга/. Щяха да му казват Лия галено, защото другата баба е Лиляна /Лила/, та да се радват и двете. Хехе, ама май в септемврийската тема разказах, как станал скандал на кого точно е кръстено детето и сега си мисля, че и казват Вангелия. На една друга снимка се вижда, че на възглавничката и има избродирана буквата "В", а и така я нарекоха в разговора по телефона. Пък и на мен още в първия момент като я видях на снимката ми се стори, че си е точно Вангелия /в превод от гръцки - добра вест/.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #49 -: октомври 07, 2014, 10:22:27 »

Браво на Вангето ( така им викат при нас на Вангелия) голяма красавица пу пу и много добре си върви за месеците  Bravo, радвам се че са се кротнали старите, аз още от сега предупреждавам мама как въообще да не си въообразява да се меси , когато живот и здраве се роди бебо и дойде ще спи при брат ми, започна да свиква с мисълта и даже се съгласява че възрастни хора около новородени smile fibi Вангелия е да гръцко име и е много популярно по нашия край. Баба Ванга нали е от този край Wink ама перфектно и уцелиха името!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 07, 2014, 10:26:03 »

Добро утро и от мен!
Свекърва, много е хубава малката Вангелия!
Да се включа и аз в обсъждането на изборите, аз гласувах, ама като влезнах в урната и такова мислене му ударих, за този ли, за онзи ли...., че се притесних лелките отвън да не си помислят, че правя нещо нередно вътре  crazy
Искам много да се извиня на софийските дами, които на 4.10 са се срещнали и много съжалявам, че не можах да дойда, но сутринта ми се обади една от най-близките ми приятелки. Те от 2 години се опитват да имат бебе, най-накрая чудото се случи, но тя загуби бебето и ми се обади да се видим, и цял ден прекарах с нея.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 07, 2014, 10:58:04 »

Здравейте smile

emmmmmy а и на Мариан Кийс доста съм изчела, даже ми се бъркат вече smile А тази книга съм я чела на английски, ама много ме изненада това заглавие на български, доста е странно.

mariola85 аз понеже чета на киндъла и там няма корици, та преди да прочета някоя книга, ако не ми я е препоръчал някой, първо гледам какъв цвят и е корицата lol

Miele бързо възстановяване на твойта футболна звезда

svekarva много е хубаво бебчето. дано да е много здраво и да нямат повече проблеми!
Активен
svekarva

« Отговор #52 -: октомври 08, 2014, 08:24:31 »

Добро утро!
Как сте по София и другите краища? Тук е топло, но мъглата хич не иска да се вдига и ръми тихо и кротко. Ще чакам следобеда, когато обещават даже да пекне. В този ред на мисли, стиснете по едни палци тогава, че съпружеското тяло нещо е тръгнало по доктори sad
Това на снимката, в чинията, не го зная какво е, надявам се да не са листа от розите. Или поне да са обработени и да са ядливи. Аз нали суших маслодайни рози, сега ги предлагам на чай. Но за общо разочарование, вкусът е на тютюн, примесен със слама, а цветът е кафяв. Имам си обаче едно шише розова вода от розоварната, та поне на мирис го докарвам, като капна по една-две капки.
Нашите дейности по ябълките продължават. Сега ги сортираме и подреждаме от палети в касетки.  По горните редове на палета е добре, ама като се стигне до дъното, направо ни се скапват кръстовете. Не сме за работа, хубаво, че поне само по няколко часа сме там, че и другата работа чака. Хехе, мъжете сега са облагодетелствани, гледат надупени булки Wink
Хайде, приятен и ползотворен ден на всички!

* good_mnn.jpg (55.96 KB, 576x449 - видяно 224 пъти.)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #53 -: октомври 08, 2014, 08:49:37 »

Добро утро, дами. При нас времето е ясно, но не и слънчево. Кабинета ни в училище е вътрешен и не влизат слънчеви лъчи, дори и малко, и е много студено. И днес взех решение да си сложа палто. Не зимното, ама пак си е палто и е доста по-дебело и топлещо от коженото яке.
Вчера сестра ми тръгваше за Благоевград да се нанася за новата учебна година. А отговорничката ни на курса беше написала, че трябва да отидем да се разпишем на дипломите си. И аз след работа се затичах за Благоевград със сестра ми. Отивам до инспекторката, заключено. Слизам надолу и излизам от задния изход на университета и някой ми вика отзад "Наделинааа!". Обръщам се - инспекторката. Толкова ми стана хубаво - тя си ме познава и иска да си ме поздрави!  heart Оказа се, че аз нямам диплома, де - само дипломиралите се юли е трябвало да отидат, аз чак декември.

svekarva, мнооого е сладичка Вангелия. Да е жива и здрава!!! И се е родила иначе на годишнината ни с Митко. Дано й донесат късмет тези две 7-ци.

Miele, бързо да се оправя твоя футболист!

Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #54 -: октомври 08, 2014, 09:31:28 »

стиснати палчета имаш от нас Свеки, дано да не е нещо сериозно, гушки  Good luck
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #55 -: октомври 08, 2014, 11:22:51 »

Добро утро, дами!

Аз както се похвалих, че е топло и от неделя един дъжд като ни е подхванал, няма спиране. Температурите паднаха моментално с 10ина градуса. Иначе в неделя ходихме специално да гласуваме, преди и аз мислех, че ако живееш в чужбина, не би следвало да гласуваш, но за много неща в нашия живот има влияние правителството и затова решихме да си изпълним гражданския дълг smile

Надето като каза палто и се сетих, че трябва да си купувам ново, миналата година моето старо го пригодявах към корема и сега не е много подходящо за носене.

Свекърва, стискам палци всичко да е наред със съпруга ти! Миеле, и твойта половинка бързо да оздравява.

Фиби, за да гласуваш в чужбина се пуска декларация на място в избирателната секция, няма списъци, другият път можеш да се възползваш smile

От мен лек и хубав ден, да ни върви по вода в тия дъждове Wink
Активен
svekarva

« Отговор #56 -: октомври 09, 2014, 08:55:48 »

Добро утро!
Много обичам бялото - на покривки, на сервизи, на спално бельо.....По този повод и кафето е в такава чаша.
Благодаря за стиснатите палци give_rose. След ЯМР окончателно и доказано съпругът ми има дискова херния. Ще се мъчим да задържим положението и да не се стига да операция скоро. Поне няма нищо по белите дробове, че индикациите бяха стряскащи. Кофти е, че и брат му има същата диагноза, а и от моя страна първи братовчед и сина му млади - млади минаха под ножа.  sad. Малкият син също се оплаква, но още не е правил сериозни изследвания. Рискове от висок ръст, плюс семейна обремененост.....
Небето леко се проясни и на мен отново ми се ходи по любов Wink. Много обичам планината през есента heart. Да се препичам на слънце с чаша кафе с приятна компания, за предпочитане женска и да си говорим за мъже.
Във Фб по някакъв начин съм попаднала в среда на активно следящи ВИП Брадър и на защитници на женски права. Хехе, "Малката булка" съвсем го удари на еманципация, а Брадърът ми е интересен като режисура. Въртят, сучат, все към Тити отива работата. Няма лошо парите да отидат за Левски, заслужават го момчетата. Обаче прословутата реч си е съвсем заучена и разпространена треньорска мотивационна реч и изобщо не успя да ме впечатли  crazy. Снощи се хванах, че не смених канала и телевизорът бръмча и до "Господари на ефира". Сега ми се спи, така е, като си лягам по късните часове.
Успешен ден на всички!

* bjalo_n.jpg (47.86 KB, 800x533 - видяно 235 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #57 -: октомври 09, 2014, 09:31:08 »

svekarva девера е също с дискова херния и е опериран, и от както е опериран не работи, не че не може просто свикна вкъщи да седи и са не иска да работи. Са поне това ми се вижда по-малко зло.

Гледам снощи ти е бил същи репертоара като моя по телевизията.Тити си е прекрасна честна душица. На мравката прави път. На мен ми лази по нервите тази Камелия Воче. Многооооо преиграва и драматизира то крещене то викове то чудо, амън от хора разкаващи колко труден им бил живота, на нас останалите китки ни цъвтят всеки ден. Миналата година се нервирах от тая Ваня, тази година от нея.

Офиса ми мирише на прах за пране хаха,  купих си сега  blush и хапнах доволно една кренвиршка, два дни кренвирши ям само  blum

Хайде да рАботим както казваше една колежка от Бургас  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 09, 2014, 12:02:08 »

Привет и от мен!И аз днес го раздавам работна.То добре,че идвам на работа ,та да се срещна с компютъра и форума smile
И моята програма вчера като вашата.Като съм го загледала този ВИП брадър ,а съпружеското тяло само се дразни,че не съм му обръщала внимание.
Свекс ,нещо физиотерапия,кинезитерапия няма ли да пробва съпруга?Има много случаи в които се абсорбира хернията .Дано му се размине ножа.И много се радвам за чистите дробове,че това е голям кошмар.
И аз обичам планината есента.Крайно време е този уикенд да се порадвам на една разходка и да изтупам апарата от прахта.
Хайде ,хубав усмихнат четъртък от мен.
Свекс ,моя мъж не е за бяла покривка.Слагам аз подложки з ахранене ,но той току виж - цоп,една лъжичка лютеница точно до подложката за хранене.И задължително трябва да е нещо неизпиращо се или трудно изпиращо се.Аз най-обичам тематичните покривки - великденски,коледни и т.н.
Активен
svekarva

« Отговор #59 -: октомври 09, 2014, 13:10:43 »

mariola85, ами то точно рАботим е правилно да се казва, но и аз се впечатлявам, като изтърси някой артист ударението на А. Някак не ми звучи, макар да казваме рАбота. Хаха, май по македонския край е рабОта, в селото на мъжа ми така говорят.
fiibi_bg, днес е на лекар пак, сигурно ще опитат друго преди ножчето. Девер ми носи магнитен колан, специално му го изработиха в Благоевград и вече четвърта година се "крепи". От друга страна някои доктори съветват да се  прави по- рано операция, че да не се усложняват нещата. Ще видим, най- много да го сменям..... Wink
Хаха, аз съм тази, дето цапа покривки вкъщи. Щото вечно говоря и не гледам какво правя Wink Но пък като ги бутна в белина и в повечето случаи ги спасявам, пък цветните няма как. Тези модерни плоскости сега поне не изискват покривка. Карам го на салфетки Wink и само в официални случаи вадя белите, че ми е зорно гладенето.
И моят мъж мрънка за телевизора, но той винаги мрънка ако не е спорт. Даже научнопопулярни филми не трае, а на новините изчезва по средата на предаването.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: