Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 11:08:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - септември 2014 г.  (Прочетена 95421 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: септември 25, 2014, 12:37:17 »

Аз миналата година много се забавлявах с Брадъра, ама тази година нещо ми е тъп и по-скоро пускаме Сървайвър, защото там участва Ваня Джеферович, който много любим бивш футболист на мъжа ми. Но пък Х фактор за сега ми е по интресно от Гласа на България.

fiibi_bg една моя позната казва, че е по-трудно на майките, отколкото на децата да свикнат с градината. А аз като цяло съм много скептична към всякакви занималки и детски клубчета, защото преди си търсех работа на такова място, но доста се разочаровах.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: септември 25, 2014, 12:58:06 »

О ,за ВИП-а забравих да споделя ,че и на мен ми е много режисиран.То едни драми ,едни сърцераздирателни обяснения ,които някак си несериозно ми изглеждат на фона на големите претенции на всички да са тооооолкова ВИП.Тити и на мен ми е голям сладур.

Панди ,ние сме и в малък град и избор нямам кой знае какъв от към клубове,да не кажа никакъв.Смея да твърдя ,че аз го забавлявам доста добре вкъщи.Постоянно търся игри ,пеем песни ,четем книжки ,пътуваме много из страната ,че и в чужбина ,което си е най-чудесният начин едно дете да стане на три годинки.Но напоследък ме глождят угризения на съвестта ,че може би все пак има нужда от контактни с деца,защото адски е любопитен вече към всички дребосъци и даже като си хареса някое дете се умилква около него.Наблюдавам ги обаче ,че и на тяхната възраст не връзват кой знае каква игра ,просто си присъстват един край друг.Май като се развали времето ще го пробвам по детските центрове .
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: септември 25, 2014, 13:30:53 »

fiibi_bg, както казах аз в София не се впечатлих, а предполагам, че в по-малките градове е и по-трудно. Сигурно е и по-трудно да се поддържа от собствениците. Аз на теб отдавна шапка ти свалям за всички игри и забавляния, които организираш за Явчето  give_rose Хубаво е, че той си търси приятелчета, нека е контактно детето. Дано имате успех  good
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #288 -: септември 25, 2014, 13:40:23 »

Аз ще изместя малко разговора в друга посока, че много се хилих...Нали знаете за новата мода, да се заравят в земята и да се правят на зеленчуци в знак на протест /като заливането с вода/? Ей тук съм си запазила една снимка на моркови, ама явно трябва да към друг кореноплод с по- женски вид, ако трябва да си избирам. В краен случай ще съм паднала ябълка, чакам да се сетя за какво точно да протестирам  crazy
И един бригадирски виц: Пена вади моркови и отделя един със смях: "Ей този морков като на моя мъж...."
"Ауууу, такъв голям ли?" "А, не! Такъв мръсен!"

* morkovi_n.jpg (55.64 KB, 604x324 - видяно 196 пъти.)
« Последна редакция: септември 25, 2014, 13:44:56 от svekarva » Активен
mariola85
Гост
« Отговор #289 -: септември 25, 2014, 14:10:19 »

ахахах свекървааа изби теб следобедно хахаха ах какви моркови само кат на моя  good
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #290 -: септември 25, 2014, 14:57:41 »

Добър ден, някои от нас поспаха и сега се събуждат, и така се разсъних с тея моркови че направо ми оправиха деня хахсхахаха....

Иначе Х фактора и аз го гледам и ми е много интересен, тази година има големи таланти, за Брадъра- на Тити встъпителната реплика на визитката ме разби как се ебава със себе си- някакъв го засвкъл, Тити го гонил и аха да почне да го псува и оня се провикнал - кажи бе ревльо! Хахаха със глас се превивах по пода. За дтугите - снощи метнах по едно око на болничния тв - като всяка година, аха да ми стане интересно и..... sad

Това за Албания ми звучи интересно да се види... Не съм била там и мисля че ще си струва Wink

За малката булка - току орез 5 6 серии го гледам че иначе те по 20 мин реват от 30 мин серия biggrin

Аз си чакам мечката на свиждане и после ще пиша пак

Целувкииии
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: септември 25, 2014, 16:28:23 »

Свекси, уби ме с този морков.
Мариолче, честито  give_rose give_rose give_rose

Момичета, Софийките се събираме на среща, да подсетя който желае, да се включва smile smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #292 -: септември 25, 2014, 18:54:09 »

ratatui, току що казаха по новините, че утре ще има единични билети!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 25, 2014, 18:58:37 »

Ще има ,ще има.ratatui да ми пише във ФБ ,ако иска да й потърся в ОМВ.

Свекс ,уби ме от смях !
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #294 -: септември 25, 2014, 21:22:39 »

С риск да си причиня негативни коментари в този феминистки форум подчертавам, че аз лично посещавам Албания минимум 2 пъти годишно и почти всичко описано и казано в последните постове НЕ Е ВЯРНО ! Албания е най-евтината държава на Балканския полуостров по отношение на стоки и услуги. Да, вярно е, че е много красиво, но до тук. Всичко в Албания е с по-ниска цена в сравнение с България, включително стоки и услуги. Всички македонци летуват в Албания от близо 3 години и това е красноречив факт, че страната е евтина дестинация. Някой да е срещнал македонци на Черно море скоро ? Посетете Гърция и след това Албания - следва ценови шок за всички. За сравнение - обяд или вечеря в Гърция за 4 души /две деца / 60-80 евро, в Албания - 20 лева ! 20 лева в най-шикозния ресторант на което и да е място в Албания са си 20 лева. 2 порции агнешко печено по 500 гр. , 2 пици по 500гр, 2 бири, 2 коли струват точно 20 лева. Десерта от диня и пъпеш е безплатен, безплатен е и 1 литър минерална вода, безплатен е и хляба. Ако влезеш в Македония от Албания си е също ценови шок, Македония е скъпичка в последните години. Относно спането - 20, 25 -60 евро в Гърция в зависимост от мястото, в Албания моето семейство не е спало повече от 30 евро, основно мое изискване е хотелът да е на плажа, да има паркинг, да има плаж, да има изглед от терасата на морето... Най-новата магистрала на Балкански полуостров е Тирана- Елбасан, там аз лично видях тунели построени по стандарт, който е по-добър от гръцкия и доближава австрийския.....Да, има каменисти плажове от време на време, има много завои в някои райони, има много различни неща от нашите предстваи, но......Албания е дестинацията по-евтина от Турция. Това е, който не вярва ще публикувам документи. За сравнение -1 кг маслини е 4 лв., маслини равняващи се на най-добрите гръцки струващи 8-10 лв. 1 литър ракия, фабрична е 7 лева, пица от 1 кг е точно 7.50 лева, като онази на пицарията пред НДК в София..2 чадъра, 2 шезлонга и два стола струват 8 лева в басейнов комплекс в Саранда от 3 басейна с различна дълбочина.... Единствено бирата е по-скъпа, 2.30 за 330 мл, но е класи над балканските пивовари.  Албания просто е най-евтиното на полуострова за неорганизиран туризъм..
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: септември 26, 2014, 09:12:02 »

Фийбс, благодаря ти! Днеска ще проверя дали ще успея да купя билети от тук и ако няма ще ти пиша. Дано да успея да намеря! Какви гадове не са пуснали билети за електронна продажба, а ги има само на няколко места в София, както и по другите градове.
Днеска времето пак е ужасно. В Пловдив как е? Защото следобяд ще ходим до там. Препоръчайте някое заведение в центъра.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: септември 26, 2014, 09:18:44 »

Добро утро на всички!

Днес съм много много щастлива, защото маминка идва на гости и този път ще поостане за по- дълго yahoo Най- после малко почивка и за нас, малко сън и някоя друга вечер навън с приятели. Ще имам време да отделя и за рисуване и за себе си (от 3 месеца се каня да се подстрижа). В тази връзка се чудя дали да я скъся много, защото в момента е почти до кръста ми или само да я пооберем в краищата. Милото не иска и да чуе за късо подстригване, а на мен ми се иска по- драстична промяна във външния ми вид. Ще реша на момента пък каквото ще да става scratch one-s head

Свекърва, да си призная аз за първи път чувам за тази нова мода, но снимката с деформираните моркови ме разсмя доволно.

Pachoran, аз не разбрах кое от последните постове НЕ Е ВЯРНО huhhuh.gif
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #297 -: септември 26, 2014, 09:38:49 »

Добро Утроооо!

ratatui а дано да успееш да намериш, стискам палци!

AliTia ехаа екстра, ще има кой да сготви да помогне, колко дълго ще е при вас майка ти? Отрежи косата толкова колкото да си я връзваш с ластик поне, направи си етажи дай и форма  good

Хайде петък е и какво като няма слънце  danceg danceg Party time
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 26, 2014, 09:55:29 »

Мариолка, ще остане поне месец. Много и домъчня за малкия. Разбирам я, все пак е първо внуче на една едничка щерка smile Както тя се изразява "Какво по- голямо щастие от това бебето ти да си има бебе"
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #299 -: септември 26, 2014, 10:30:25 »

Аз едва сега се домъквам.....Бях по града, а времето е само за сън или за кафе с приятели.
ratatui, за ядене ти препоръчвам Арменския ресторант на "Отец Паисий", успоредна на Главната, там, където има разни златарски магазини. На самата Главна ние ходим в "Сладоледената къща", има хубав игзлед и не се пуши, това е сладкарница с кафе и сандвичи. По- младите ходят в "Апартамента" на кафе и хапване. Всичко е в началото /срещу Пощата и Градската градина/
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: