Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 16, 2025, 08:22:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема Юли 2014 :sunshine:  (Прочетена 74365 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #30 -: юли 07, 2014, 10:18:08 »

Здравейте, дами! Ние уж имахме някакви мечтани почивни дни, но се оказаха всичко друго, но не и почивни. Нещо пак в повече ни дойдоха задачките и обиколките по роднини, а най-неприятното е, че обикалях по зъболекари.
Мъдрецът - 3-ти по ред, уж беше избил. Та в събота вечер се сети да се надуе. Няма болка, но бях като смучеща лукче. Обикаляхме посред нощ уж до денонощни кабинети, пък те не работеха... diablo Вчера успях най-после да посетя лекар и бая зор видях. А аз си имам и страх от игли... Днес пак ще се "забавлявам" и ще видим ще се вади ли, няма ли да се вади тоя зъб! Оф, треска ме тресе!
Иначе около нас се оформят още сватби!!! Братовчед ми се сгодиха и на пролет ще има веселба! Преди това брат му ще се женят. Та ще чакам гости отдалеч, за да ги развеждаме из меката на булчинските рокли, хихи!
Мариолка, не съм ви честитила придобивката. Да сте живи и здрави, пожелавам ви с много мечти и надежди да влезете в новото жилище! За ремонтите не се шашкай, а го приеми от хубавата страна. Когато накрая видиш нещо, сътворено по твой вкус, удовлетворението е пълно!
Явно е имало рибен уикенд по повечето къщи, хихи!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 07, 2014, 10:21:41 »

охх защо ги показа тия мекиции, са ше ходя да търся хахаха

Аз ще се задоволя с пътуващи уикенди, както им викам. smile
дано направя един до морето и един на палатки- не че съм фен, даже никак, на последното, но  е време да го пробвам, а след това да лая че е гадно. hunter
Мариолче, ти си направо като сватбен агент, отде толко0з сватби бре?
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #32 -: юли 07, 2014, 10:24:55 »

Alichka Благодаря ти, нали знаеш да ти се връща  give_rose вие до къде сте?

много гадно с този мъдрец, но щом е поддуто задължително трябва курс от антибиотик първо и след като спадне вадене.

Ти на мен се смееше че женя родата ама май и ти натам отиваш  pardon Тате пък този уикенд е уловил 10кг шарани и другата седмица като отидем ще ги ядем  Bravo

ratatui задължително, ще пиша  good

emmmmmy ахахх нали и аз се облизвам сега, миришеше ми на мекици сутринта, пържат тук в К експрес сутринта и мирише  angry

Отде, познавам сумати народ, а и наборите всички решиха да се женят и ни канят какво да правим  tease
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #33 -: юли 07, 2014, 10:28:55 »

Ох, страшно съжалявам, че ви накарах да си мислите за мекици....Ама лично на мен не ми е приятна миризмата им crazy, та намерението ми беше да се оплача.
mariola85, разкажи за предложението, много ми са интересни такива неща. Едно време не си тормозехме мъжете Wink, пък нали знаеш, имам още един за женене и събирам информация.
Булката тук ли ще се включи или си има тема?
Аз си разчистих мазето и напълних кофите за боклук. Нищо интересно не открих Wink. От праха и мръсотията цялата съм на дребни пъпчици. Отново се заричам тържествено, да не оставям мазето в ръцете на съпруга си и да направя всичко възможно да прокарам ток.
ratatui, видях, че сте хванали огромна риба!
Активен
Alichka

« Отговор #34 -: юли 07, 2014, 10:41:45 »

Свекърва, това с миризмите и мазния пушак хич не ми харесва и на мен! Особено на прясно измити прозорци... Миналата седмица най-после успях да си оправя прозорците и щорите - отлагах ги около месец. Ама с това английско лято си имах и оправдание.
Мариола, ние подготвяме документи. По-скоро дадохме списък на продавача какво ще ни трябва, че той има да се мотае поне месец по институциите и да вади документи. Хубавото е, че поне си имаме работа с интелигентен човек.
Оф, сега разбирам зъбния проблем на бебетата. Зор ще е днес, кумата обеща да държи ръчичка! Най-големият проблем спи до мен - още кърмя мънинката и хич не искам да я отбивам рязко в тая жега!
Вече имаме снимки от онази необичайна сватба, на която бяхме преди месец! Ще имам какво да правя докато мълча няколко дена, хихик!
Рататуй, покажи постиженията Wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #35 -: юли 07, 2014, 10:47:07 »

аа svekarva аз ги бях забравила твоите мекици днес ми замириса на тях ахаха

Значи предложението беше следното:

"6 месеца кума избира пръстен, чак до Англия ходи, и с много усилия измисли следното предложение ( понеже тя е хитра лисица и му трябваше съюзник, в подготовката му помогна най-добрата и приятелка)

Направи талони за търкане ( като тези от националната лотария), идеята беше да отидат те двете на ресторант, с който той предварително се договаря че като седнат двете те ще им дадът 2 талона и ще им кажат че могат да спечелят екскурзия за Монте Карло за двама. И отишли те двете, търкат и кумата печели ексурзията, хвали се на кума, от ресторанта и казват че могат да отидат 27 и 29ми юни, иначе трябва да доплатят някаква сума за други дати,обаче той и казва че не може тогава че е в командировка и тя замина с най-добрата си приятелка.Отидоха те двечките обаче нашия тръгна с колата за Монте Карло. Там идеята беше в един супер лъскав ресторант да и предложи но се оказа че по обедно време всичко е заето и така и не намерил свободна маса, обаче намерил една пейка която гледа към Монте Карло и морето. Та приятелката и я довела на тази пейка и се сетила че е останало още едно талонче и й го дава тя да го изтърка понеже има късмет   Wink и на талончето пише "Омъжи се за ме" и нашия изкача и пада на колене като по филмите, тя реве и казва ДА  Bravo

За другата булка ами тя ми каза че пише от време на време но съм я намерила smile казах и да се разпише да и да разкаже понеже имаше много креативни неща на сватбата и ще са от полза на други момичета

Alichka стискам силно палци за сделката да мине по вода
« Последна редакция: юли 07, 2014, 11:30:34 от mariola85 » Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #36 -: юли 07, 2014, 11:14:47 »

Мале, няма такъв план!  good Много креативно и романтично! smile
Активен
svekarva

« Отговор #37 -: юли 07, 2014, 11:18:47 »

Alichka, складирай във фризера и дано не се отбие. То, ако не пиеш антибиотик /а те могат да предпишат специален/, за ден - два ще е проблемът. Съседката беше така, с бебе на 20 дни. Да видиш какъв зор беше, не иска и не иска това бебе от бутилка...Твоята е голяма, ще се справите! good
mariola85, леле, голяма постановка heart. Аз все ги отказвам тези талончета за търкане, ама няма вече Wink. Може и за мен да има ходене някъде, знае ли се?
Аз да се похваля с поредната си простотия. Залях си полата с кафе и нали съм сама в стая, изпрах се и я метнах на стола до мен да съхне. Съответно останах по гащи, ама то не се вижда. Не се вижда, но докато съм седнала. По едно време идва колежката пенсионерка и води девер си с гаджето му от Англия. Да им покаже къде е работила ида си вземе едни цветя. Аз се притесних, че ще говоря на английски и съответно забравих, че съм по гащи. Изправих се в цял ръст blush.....ама случайно бях в тон. Извод: на работа ходи само с хубави гащи Wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #38 -: юли 07, 2014, 11:29:21 »

svekarva хахахах падам от смях тук хахахах добре че си с хубавите гащи  lol lol lol Xixixi judges
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #39 -: юли 07, 2014, 14:05:43 »

Ехооооо ей ма на и мен smile Първо за мекиците - много сте гадни и на мен сега ми се ядат бабини мекици, ама мойта баба е на 300 км от мен sad

Второ - Мариолка, този кум направо е избил рибата! На това му се казва предложение  yahoo Организиран човек звучи хаахха

А иначе за гащите - това че на работа само с хубави гащи се ходи го рабрах преди няколко години, когато един колега ми заклещи полата в служебната кола и тя се скъса , защото той потегли - общо взето и аз останах по гащи пред половината колеги (добре че бяхме на тийм билдинг, беше вечер - тъмничко, и всички бяха доволно подпийнали) funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Alichka

« Отговор #40 -: юли 07, 2014, 14:55:00 »

С вашите гащати истории ще ме съсипете! Знаете ли какво ми причинявате като се хиля на една страна?! На всичкото отгоре съм на чужд компютър и ако сложа емотиконки, чат-пат се скапва нещо и нямам "р" и "л". После ще е интересно да се чете написаното...
Мариолка, това е било предложение един път! Ако такава е организацията за предложението, не ми се мисли какво ще става на сватбата...
Качвам една креативна снимка от сватбата на Белинташ - това са краката на младоженците и кумовете. Кучето е на кумовете. Та кучето, кума и детенцето му - на 10 мес., бяха с такива папионки. Единствено на кучето липсваха тирантите, които висяха от дънките!

* IMG_1069 (2)3.jpg (67.5 KB, 320x212 - видяно 3061 пъти.)
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 07, 2014, 15:04:15 »

Аз имам една подобна история - в училище, бяхме в едно кафе и на дънките ми се разпориха 2-та вътрешни шева откъм бедрата. Добре че ми услужиха с 2 -3 безопасни игли - успях да "закърпя" малко положението, докато се прибера до вкъщи.  funnytooth

Ама и на мен ми се доядоха мекици... А въобще не ми се занимава да ги правя в момента. 
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юли 07, 2014, 15:20:15 »

На мен пък баба вчера за закуска ми направи мекици и сега не ми се ядат. А и в тези жеги, хич нищо не ми се и помирисва даже.
Оф, аз свърших задачите за днес- обиколих София на длъж и на шир и сега трябва или да чета закони /защото в петък ще ходя на един тест за работа/ или да пиша решения по дела /този път ми дадоха гадни и не ми се отварят/, и двете не ми се правят в момента, ама на!
Али, съчувствам ти за зъбчето! И на мен ми никнат мъдреците и ме мъчат, но до сега не са се подували. Пожелавам ти скорошно оправяне!
Активен
svekarva

« Отговор #43 -: юли 07, 2014, 15:23:18 »

О, на мен също ми се е случвало и преди, но не си бях правила изводи.  Wink Преди много години, когато пак бяха на мода плисирани поли ....Тогава работех в Кока Кола и правехме така наречените "обиколки на пазара". Отивам аз с баш шеф грък и куп височайши особи на посещение в едно от най- реномираните и посещавани заведения, пак по лятно време и се фръцкам с плисирана поличка без подплата. Ама вървим така: аз и Биг Бос, всички останали на почетно разстояние от няколко метра. На едно завойче, взех, че попаднах като Мерилин Монро във вихъра на  някакъв вентилатор. Естествено, полата ми се качи на врата, аз я смъкнах отпред и отстрани с ръцете, но след кратко ошашавване, достатъчно да ме видят клиенти на заведението и босът. Е да, ама нямам ръка отзад, пък и не се сещам да се отместя crazy. Босът ми помогна с една лапа на д-то. В крайна сметка, колегите ме видяха в монхинска поза, със свити колена, приклекнала и ръце в скута и ръка на шефа, на доста необичайно място. Той осъзна неловкото положение и като попарен си дръпна ръката, аз се извъртях някак и в опит да си преместя ръката, отново блеснах в цялата си прелест. Ама нали съм си умно, взех, че се поклоних с балетна стъпка и получих бурни овации. Хмммм, тогава имаше какво да показвам smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 07, 2014, 15:37:19 »

Мен хич не ме блазните с тия мекици Wink
Мариолка, честита ви придобивка! Ей сега ще ви се разкаже играта от ремонти и обзавеждане хаха Искам да ти кажа, че няма нищо по-хубаво от това да се прибереш у дома! Ти си креативен човек - дай му душа на това жилище и ще се превърне в мечтания дом! heart Пожелавам ви да си го обзаведете с много любов /и по-малко нерви хих girl_wink/
Е, представям си каква ще е идеята за сватбата, ако съдим по предложението Wink Сигурно на Бахамите по залез smoke
Свекърва, сигурно много ще им липсваш на колежките /и колегите разбира се!/ като се пенсионираш blum
Аличка, дано ти се размине леко при зъболекаря
Емчо, не се прави на мазохистка - що ти трябва да пробваш, че да мърмориш после? Wink
Ние може и да ходим на сватба, ама младоженците още не са решили какво и кога ще правят хихи. Иначе тука в нашата кооперация провлачихме крак, както се казва. Откакто сме тук, две двойки се ожениха, едното бебе вече е на бял свят от 5 дена, другото е на път, трета двойка се ослушват Wink хубаво е да живееш сред млади хора LOVING
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: