Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 13:35:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 27 част  (Прочетена 164514 пъти)

milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #75 -: май 27, 2014, 08:42:45 »

За Романтика - за плащането не знам, но ако попаднеш на една определена продавачка съм съгласна че е много надменна и неприятна. Първия път като отидох ми идеше да я изхвърля тая от някой висок етаж...   diablo
Бях на косъм да си тръгна, когато дойде едно много мило момиче, дребничко и страшно внимателно - оказа се че е самата София Борисова smile Следващия път като ходих си записах час директно при нея и нямах никакви проблеми smile

Относно наличността на някоя рокля - и двата пъти нямаха, тази която исках да пробвам... Работатат е такава че те не подържат особено много от дизайнерските рокли в наличност - ако някой си ги е поръчал ги има или поръчват по 1 брой рокля и тя се купува бързо. Ако желаеш да пробваш нейни рокли - тях ги има всичките и са доста добри smile

В крайна сметка , аз моята рокля ще я шия по други обстоятелства, но бих си взела от там ако нямаше. Съвета ми е  - мини да ги видиш, струва си разхождането, но си запази час при самата София, за да не се изнервяш
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 27, 2014, 08:45:38 »

Offtopic Понеже гледах едно предаване на господари на ефира със София Борисова и преди това не съм я виждала в магазина , ето как изглежда тя .
Едната консултантка - висока и слаба, млада - мнооого кисела и неприятна за работа, беше ме изнервила много преди две години като ходехме със сестра ми и още я помня  diablo
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #77 -: май 27, 2014, 10:10:29 »

Едната консултантка - висока и слаба, млада - мнооого кисела и неприятна за работа, беше ме изнервила много преди две години като ходехме със сестра ми и още я помня  diablo

A същата! Да ти иде да я хванеш и да си изкараш всички нерви от сватбата и покрай сватбата на нея , като на пинята, ама да удряш с все сила.... грррр само като се сетя за тая и лошо ми става! beating beating beating diablo diablo beating beating beating beating
Активен
Nelka88
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 27, 2014, 12:41:23 »

Плащане за проба?! Веднага си отбелязвам да не стъпвам на това място! То кола за 3 хиляди се пробва, кара и тн, камо ли рокля. Оливат се вече!
И в Асеновград има една "дизайнерка" кандидат за пинята. Руса, застаряваща и АДСКИ нагла. Ателието и магазинът и са на главната улица в една нова сграда с кафене. Сестра ми си ши балната рокля при нея. Роклята стана добре, но буклите на " дизайнерката" бяха в опасност...
Активен
MFinnan
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #79 -: май 27, 2014, 17:25:26 »

milenkata и tinycat , благодаря ! Може и да се пробвам при София Борисова в такъв случай.  Wink
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 27, 2014, 17:27:37 »

MFinnan, похвали се после как е минало  smile

Nelka88, коя е дизайнерката, ако не е тайна?  blush Така като говориш за букли си мисля за Сиана, понеже там прическата тип "октопод" май е задължителна част от визията на консултантките  tease
Активен
Nelka88
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: май 27, 2014, 19:03:33 »

MFinnan, похвали се после как е минало  smile

Nelka88, коя е дизайнерката, ако не е тайна?  blush Така като говориш за букли си мисля за Сиана, понеже там прическата тип "октопод" май е задължителна част от визията на консултантките  tease
MFinnan, похвали се после как е минало  smile

Nelka88, коя е дизайнерката, ако не е тайна?  blush Така като говориш за букли си мисля за Сиана, понеже там прическата тип "октопод" май е задължителна част от визията на консултантките  tease
Не й помня заглавието за съжаление. В една нова сграда съвсем близо до кръговото и църквата, има и кафене там. Ще питам сестра ми ако помни. Магазинът е много голям, на 2 етажа. В асеновградската тема също срещах отзиви,  така се сетих за нашите премеждия. То това не беше октопод, а чудо...
Edit: намерих го, магазин Нели било. viliniki чудесно е описала в другата тема за какво иде реч. Още  ме е яд, че сестра ми й се върза тогава,  но поне нямаше сълзи, а само скърцане със зъби докато стане както трябва.
« Последна редакция: май 27, 2014, 19:10:00 от Nelka88 » Активен
Snejyyy_
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #82 -: май 27, 2014, 22:22:44 »

Момичета включвам се и аз... от тази седмица почвам да обикалям .. първо в Търново, че съм си от там. Но много бих била благодарна, ако някоя от вас каже дали е виждала подобни рокли на приемлива цена до 500 наай-много 600 лева?
Моделите са различни, но определено бих искала нещо подобно - 2в1 или отпред късо-отзад дълго или пъък нещо по-ефирно и не толкова тежко и дебело кaто материя, защото сватбата е на 17 август, а уж тогава са най-големите жеги (ако въобще си имаме лято тази година pardon )

П.С. Сватбата е във Враца така че ако някоя от вас има наблюдения от там съм цялата в слух smile

Активен
petq_taneva
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 28, 2014, 14:13:52 »

Първата рокля я има в Продавалник. Виж там!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
cvetkata
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #84 -: май 28, 2014, 19:54:39 »

Здравейте момичета,и на мен ми предстои обиколка за рокля в най-скоро време и мисля да отскоча до асеновград,но си харесах няколко рокли от новата колекция на София Борисова в сайта,ако някой може да сподели какви са цените ще съм много благодарна?
Активен
Snejyyy_
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #85 -: май 28, 2014, 21:07:39 »

В сайта и роклите на промоция на 50% са по 1200 и нагоре така че можеш да прецениш колко е нормалната цена.... не знам какъв ти е бюджета, но това са едни доста скъпи рокли с доста високо качество и все пак да не забравяме че освен заради качеството а и заради името на дизайнерката цената им се вдига много smile
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 29, 2014, 07:48:42 »

Съмите дизайнерски нейни рокли са около и над 2000, но си зависи от материите. На мори лии роклите са от 1900 до 2000-2500, но над 2000 май много много няма. Има промоции на модели, които са се застояли 2-3 месеца макс. С по 200-300-400лв ои-ниски са цените. Но си е до късмет какво ще има налично в момента. Моят съвет е, ако отидете за първи път и се разочаровате, отидете още няколко пъти, ако трябва. Не всичко го има в нета, по-скоро даже си е остаряла информация. И обикаляйте, почнете от рано. Ако трябва да се поръчва роклята отнема 4месеца.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 30, 2014, 18:02:48 »

Аз искам да споделя пресни впечатления от Романтика от днес.

Днес ходих на проба за корекции. Роклята ми е пристигнала и ми я извадиха чисто новичка и измачкана от плика, облякох я и пак си я харесах.

Тази русата жена май я мернах вчера, но днес пак я нямаше и имаше 2 страхотно мили продавачки и двете са чернокоси, едната е по-млада с дълга коса и леко по-силен грим, а другата е малко по-възрастна с къса коса (тя беше моята и преди и сега). Изключително мило отношение, моята рокля ми беше голяма и ми дадоха по-малък номер, които случайно имаха в наличност, също чисто новичка danceg

После дойде и момичето за корекциите, страхотно миля, обясни ми и ми показа всичко за което питах и даже се набоде себе си, за да ме опази от кърфиците. Тъй като роклята ми не е от промоция (макар, че ми направиха отстъпка) всички корекции са ми напълно безплатни, само трябваше да си платя чашките, които ще ми пришият към роклята вместо сутиен.

Като цяло съм супер доволна от отношението там и да трябваше пак да си купя рокля пак там щах да отида  yahoo

В четвъртък ще отида и да си я прибера съвсем готова и с булото  Wink
Активен
vania_kk
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #88 -: май 30, 2014, 19:34:42 »

и аз вече имам рокля  : danceg: много съм happy

* 10371996_650791078309144_7072572034973518500_n.jpg (31.24 KB, 478x720 - видяно 500 пъти.)
Активен
Vikito_19
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 31, 2014, 07:30:28 »

vania_kk , много нежна и стилна  give_rose Честито  good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: