Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:03:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 27 част  (Прочетена 164664 пъти)

tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 31, 2014, 08:06:29 »

Ваня, и на мен ми харесва рокличката  smile
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 31, 2014, 10:28:56 »

Госпожица ти кой модел си избрала?
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 31, 2014, 20:20:13 »

Ще я покажа след сватбата роклята Wink Моделът е на Mori Lee.
Активен
MFinnan
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #93 -: май 31, 2014, 21:05:19 »

Здравейте булки smile

И аз съм с пресни пресни впечатления от днес от Романтика. Мисля , че отношението беше добро, не мога да се оплача. Не знам защо така се е получило с моята приятелка, но с нея са се държали наистина ужасно. Колкото до избора там, аз не си харесах нищо. Пробват се до 3 рокли, след това пробите се плащат. Плащаш 100 лв и за тези 100 лв ти позволяват да пробваш колкото рокли искаш. Ако си купиш рокла от тях , тези 100 лв ти се приспадат от цената на роклята. Ако не , си изгорял със 100 лева  pardon
Като цени - има всякакви от 800 до около 3000 мисля. Дизайнерските рокли на София Борисова са по -скъпи и по-хубави от тези в каталозите , които ти дават да разглеждаш. Мисля, че изчерпах темата... Ааа и корекциите си ги заплащаш допълнително!
Активен
Shushi
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #94 -: юни 01, 2014, 19:34:57 »

Здравейте момичета,

Вчера бях на първа проба при Стоян Радичев, помоли ме да съм там сутринта и в след обяд роклята ми беше готова! Много съм щастлива, изглеждам като истинска принцеса - снимки ще изпратя след сватбата, но съм изключително благодарна и доволна от работата на Стоян! Отношението му е много добро, има чувство за хумор и не усещаш времето докато роклята ти стане готова, направо нямам думи. Мислех , че ще ходя 3 пъти до Асеновград , а всъщност ходих само 2  smile .Направи ми воал, направиха ми и чанта със същата дантела и всичко ми излезе много изгодно. Бих го препоръчала на всички, които искат да изглеждат уникално и да си ушият роклята мечта !
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 01, 2014, 19:48:08 »

Госпожица кой е твоя модел?
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 03, 2014, 06:11:37 »

Момичета, сега се сетих, че не знам какво следва след първата проба на роклята. Всъщност аз като отида на първа проба, какво ще пробвам? Роклята на какво положение ще я видя?
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 03, 2014, 09:07:04 »

И моят е на мори лии за това питам  girl_wink
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #98 -: юни 03, 2014, 18:39:57 »

black след първата проба следва втора проба  tease
Когато аз отидох на първата проба, нищо не очаквах...първото което направиха е да ми облекат роклята наобратно, за да се фиксира по мен и ако има корекции да се отбележат. Захванаха я с кърфици и я съблякох, след което казаха да изчакаме и я занесоха да зашият местата с корекции. Общо взето гледаш и казваш кое е ок и какво още искаш или не искаш smile
Донесоха я след не много дълго време и ми я облякоха отново, но този път от нормалната страна и отново гледахме за евентуални корекции (дизайнерката го нарече 2-ра проба), тогава ми сложи и воала, за да се видя в почти завършен вид smile При теб може да е ок всичко и още тогава да си вземеш роклята, при мен имаше още неща за правене и преди малко разбрах, че е готова и в петък ще ходим да я пробвам пак и да я вземем...нямам търпение yahoo
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 03, 2014, 19:25:36 »

Петя ще ти кажа след сватбата, че си имам много любопитен младоженец  Wink
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 04, 2014, 06:07:29 »

Дес, няма да я взема тогава, защото ще трябва да редим пайети и дантели тогава заедно, защото моделът, който ми хареса, беше с много натруфена украса и трябва да го поизчистя biggrin Иначе първата проба ми предстои в средата-края на месеца. Сега новото притеснение ми е дали не са забравили, че имат да шият рокля  sad
Активен
MFinnan
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #101 -: юни 04, 2014, 21:35:58 »

Момичетааа, имам си рокля от днес! Сватбата е градинска и лятна - 17.08.2014 г. Мисля , че роклята е подходяща за този сценарий. Вие какво мислите? Това е : http://enzoani.com/view-collection/blue/current-collection/gemena
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #102 -: юни 04, 2014, 21:45:45 »

Страхотнааа  heart good да ти е честитааа
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 05, 2014, 08:26:59 »