Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:17:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 27 част  (Прочетена 164682 пъти)

Shushi
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #60 -: май 25, 2014, 19:15:19 »

Благодаря на Sunshine87 за съвета lol) Ходих днес в Асеновград при Стоян Радичев, харесах си рокля и вече се шие, много се вълнувам , вече мисля че ще съм много красива булка smile
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #61 -: май 25, 2014, 19:50:04 »

Честито Shushi,разбира се,че ще си една красива булка  good
Каква рокля си хареса? smile какъв модел.
Как са цените там,откъдето поръча твоята
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 25, 2014, 20:03:54 »

Шуши, честито! И аз очаквам поне модела да видя smile Интересно ми, защото съм била в магазина, но ми се губи какво беше там точно biggrin
Активен
Shushi
Новак
*

« Отговор #63 -: май 25, 2014, 20:20:30 »

Благодаря момичета smile, модела е " Принцеса",със стегнат корсет от дантела и надолу много тюл . На моята рокля ще има презрамки , защото имам излишни килца smile и ще изглежда по-добре. Цените са супер прилични 500 -650 лв, Стоян е много отзивчив и има интерсени модели, а аз съм многоооо щастлива  yahoo
Активен
MFinnan
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #64 -: май 25, 2014, 22:59:23 »

Здравейте момичета ,
искам да попитам дали някоя от вас има мнение за Atelier Ivoire ? Търся си булчинска рокля, модел, който досега не съм намерила никъде и съм на решила да я шия. Хареса ми отношението и дизайнерката във въпросното ателие. Казаха, че шият роклите в чужбина и платовете също не са български. Та ако някой има  мнение относно ателието моля да го сподели.  smile
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 26, 2014, 08:37:40 »

Shushi, какви са цените на роклите при твоя дизайнер, има ли избор на модели?  smile
Колко пъти трябва да ходиш на проба преди да си я вземеш?
Активен
Nelka88
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 26, 2014, 10:17:35 »

Здравейте момичета ,
искам да попитам дали някоя от вас има мнение за Atelier Ivoire ? Търся си булчинска рокля, модел, който досега не съм намерила никъде и съм на решила да я шия. Хареса ми отношението и дизайнерката във въпросното ателие. Казаха, че шият роклите в чужбина и платовете също не са български. Та ако някой има  мнение относно ателието моля да го сподели.  smile
Моя позната си прави роклята там и изрично ме предупреди да не ходя. Доста нерви изхаби и пак не стана както я искаше.
Активен
MFinnan
Новак
*

« Отговор #67 -: май 26, 2014, 12:22:06 »

Благодаря , Nelka88
Сега вече не знам накъде да поема  sad
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 26, 2014, 12:29:47 »

Аз чвера разглеждах новата колекция на София Борисова online и ми стори, че роклите са с хубави платове.  И като ходих през декември също всички рокли изглеждаха добре, но на моята рокля там ще и правят само корекциите и то те престоят  pardon Не пречи да разгледаш ако искаш: http://romantika-fashion.com/?page_id=1267 но не знам дали шият по твой модел  pardon
Активен
Nelka88
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 26, 2014, 14:35:41 »

Благодаря , Nelka88
Сега вече не знам накъде да поема  sad
Готов модел ли хареса там?
Или ще е по твой такъв? Ако нещо там ти е харесало на 100% може и да се справят.
В Сватбения център опита ли? Поне за корекции казаха, че всичко може да се направи. То не се знае де, обещаното не е като свършеното.
Активен
Svetla_24
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #70 -: май 26, 2014, 20:44:16 »

MFinnan относно Ателие Ивоар, имам приятелка дето миналата година се ши там роклята, на нея й хареса и е много доволна, сега беше кума и е бременна и пак там й шиха роклята. Зависи от човека и какво търсиш.  pardon
Лично аз ходих в ателието и мерих няколко рокли, но не ми харесаха и бяха доста захабени, а същевременно са скъпи, казаха, че могат да направят и ушият всичко по принцип...
Активен
Shushi
Новак
*

« Отговор #71 -: май 26, 2014, 21:58:04 »

Shushi, какви са цените на роклите при твоя дизайнер, има ли избор на модели?  smile
Колко пъти трябва да ходиш на проба преди да си я вземеш?

Цените са 500 - 650 лв, може и малко повече да излезе. Аз ходих в неделя, ще ходя на проба на 31.05 и на 10 ще ми е готова, т.е. мисля че ще ходя само три пъти, избор има, а и ако имаш идея за рокля, мисля че може да ти я ушие smile Успех !
Активен
MFinnan
Новак
*

« Отговор #72 -: май 26, 2014, 22:12:12 »

Svetla_24, много благодаря. И на мен ми харесаха доста като стил. В самото ателие нямаше много избор, защото било разгара на сватбения сезон и всичко се разпродавало доста бързо.
Страхотно отношение към клиента! Някакси ми вдъхнаха доверие smile Но лошото е, че никога не си сигурен какво ще се получи накрая.

Nelka88, в главата ми се генерира модел компилация от три различни рокли, всичките Pronovias smile. Полата от един модел, презрамките от друг, гърба - от трети. Такъв модел не съм намерила досега в нашите магазини, а ако съм виждала нещо подобно, то е повече от 3000 лв. Така че единственият вариант е да я шия. Колкото до Романтика, една приятелка била там преди няколко седмици. Отнесли се с нея ужасно надменно и нелюбезно. Харесала си две рокли и двете ги нямали налични. Освен това след втората проба се плащало. Е ако ще и златни да са им роклите, няма да си купя оттам! Не се научават тези хора как да са търговци и да се отнасят с клиентите.
Благодаря ви момичета, продължавам да следя за още полезни мнения  Wink
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 27, 2014, 07:27:41 »

Това за Романтика и плащането на пробите - не е така. Бях там два пъти, този месец и през февруари - мерих над 3 рокли и двата пъти и не съм платила нищо и не си избрах нищо даже  blum
В ателие Арети ми казаха ,че края на Юли ще имат голямо зареждане с рокли, в МТайлър бутик имаше красиви вносни рокли, аз мерих на Казабланка модел и няма такава красота!
В Bridal Fashion има ТОНОВЕ рокли на Проновиас, дори и да не купиш от тях може да отидеш да мериш и да се видиш (за пробата на рокли на стойност над 3000 лв се заплащат 50 лв, които се приспадат към цената й ако я купиш или не се връщат ако е само за проба). Аз пробвах рокли до 3000 лв, за да не плащам и ме облекоха в 7-8 различни модела,но отново не харесах нищо(бях в ужасно настроение, сигурно ме помнят  dodger)
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 27, 2014, 08:32:10 »

И аз мисля, че не е вярно за Романтика.  Аз като ходих декември ми дадоха каталог е си харесох поне 5 рокли дя проба и жената беше много мила.  Друг е въпросът, че още втората която пробвах беше моята и другите не ги и облякох.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: