Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 20:27:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месец на Труда и Просветата Май 2014
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месец на Труда и Просветата Май 2014 (Прочетена 62443 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re: Месец на Труда и Просветата Май 2014
«
Отговор #105 -:
май 16, 2014, 13:21:15 »
Пък тайничко после им "доразкраси" лапите
http://krokotak.com/2011/05/14-natchina-da-narisuvame-zhivotni-ot-detska-raka/
Имам и други идеи, ама после...
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #106 -:
май 16, 2014, 15:00:36 »
Цитат на: emmmmmy в май 16, 2014, 13:02:02
И на муун няма да откажа, тя си знае.
Ей това вече е приказка!
Айде, ти си
Мариолка, много готино сте си нацапали офиса
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #107 -:
май 16, 2014, 17:11:17 »
mariola85, много яко сте си го направили. днес видях един клас в СМГ също са си оставили лапите по стената на класната стая
Аз няма толкова против да вали (защото имам нов чадър
) ама да не е студено.
Миналата година по това време ми беше моминското парти и всички сме с летни рокли, не виждам как това би станало този weekend
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #108 -:
май 16, 2014, 18:19:47 »
панда, най ме е яд именно за роклите ми. само си висят тука в хола и ги съзерцавам тъпо.
мариолче, много яка стена сте спретнали, бравос. е така тр да е на всички раб места.
Активен
svekarva
«
Отговор #109 -:
май 19, 2014, 08:29:18 »
Здравейте в новата седмица!
Времето е прекрасно, поне тук при нас
, дано цяла седмица ни радва.
Баловете вече започнаха, ама аз нямам познати, засегнати от това изживяване
. Ще ходя само да гледам моми пред ресторантите и да си търся снаха за малкия син - магаре на почти 26. Тъкмо снощи ми обясняваше, как новите технологии усложняват живота на мъжете: поне 2 седмици минават в писане на смс-и, после следва проучване в социалните мрежи около месец и я те огрее, я - не.
Мариолка,
още ли е налична братовчедката? Той може да си дойде за 2-3 седмици през август и хич не ми се иска да ме мъкне на кино и по разни места, където не е прилично да е само в мъжка компания. Като гледам, приятелите му също са без сериозни ангажименти, обърка се света.....Ако прилича обаче на мъжете в моя род, момата би трябвало сега да е около 10-12 годишна. Добре, че големият се е метнал на бащиния си род, където разликите са максимум няколко месеца.
Аз май си лепнах вирусче за почивните дни. Както бях наперена и си боядисах косата, първо ми се обади стомахът, а после вдигнах и температура. Вече съм добре, днес малко ме стяга гърлото и се надявам да е само това. Ама много ме беше яд - такова хубаво време и изложение на занаятите имаше в Пловдив, и уредена среща си имах и за събота, и за неделя....
Родният ми съпруг се върна от командировка и ми донесе около 2 кг. прясна цаца. Ей, как не го убих само
Той я изчисти, ама пърженето....Увоняхме блока и събрахме всички котки от махалата. Аз изобщо не я опитах, заради неразположението, но сигурно е била хубава, щом котката чак се поду от ядене.
_1.jpg
(16.24 KB, 325x192 - видяно 2332 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #110 -:
май 19, 2014, 09:05:25 »
ха добро утро и от мен
Свекърва амам момчето е право с тия технологии е трудно. А и все още има време за женене едва на 26 е
. Братовчедката е заета но нищо сериозно, а дано се освободи до август
та да се осватим. Ти откъде го пипна този вирус? То не е от боядисването някой те е заразил. Ох цацичка метни малко насам
Ние ходихме на сватба в събота. Пълна пародия. На такава сватба не бях ходила само. Първо сватбата беше дневна. Обух най-неудобните обувки едва не се пребих.Беше в хотел Рила, ресторант Враня. По западнал хотел/ресторант не бях виждала. Вътре беше супер мръсно калъфите на столовете изпокъсани ужас. Украсата на масите да се смееш или да ревеш. Чаши за вода с по един стрък цвете от градината, за пиене нищо почти, дву литрови сокове само, и то не на масите, жив сервитьор няма да те обслужи. Излезнах за по цигара прибрали ми салатата наполовин изядена, същото се получи и с основното и с предястието думи нямам. Младоженца е много стиснат ама бива ли толкова. Поканили само колеги на сватбата, никой не стана почти цялата сватба да танцува, явно никой не беше достаъчно близък за да се чуства в настроение. Мен ме хвана жал по едно време и станах. Булката и младоженеца не изиграха нито едно хоро, само сватбения танц. Булката бременна в 5 месец,но не е с рискова бременост та да не може да потанцува малко, и през цялото време си говореше с колежките въобще тъжна картина, едвам издържахме и си тръгнахме към 7. А и торта нямаше а къпкейкове но нямаше за всички а по 4 на маса
Та това беше как да не направиш сватба. То от всякаде си личиеше че всички са поканени да запълват бройка и да съберат повчеко пари.с ММ само си казвахме божее нашата сватба беше толкова весела ДЖ не е канил никой на дансинга то нямаше място къде да танцуваш.
Та така мина моя уикенд
сега ме чакат 80 мейла за прочитане хайде слагам ви здравословна закуска и се събуждайте пенсионерки
Активен
emmmmmy
«
Отговор #111 -:
май 19, 2014, 09:23:52 »
ти ме потресе рано сутрин, мариолка.... как може да няма храна за всички.
аз мисля да се пусна днес на солариум, че да съм с равен тен, поне ако някога тази година стане лято
понеделник дойде , а с него и битовизмите за вършене.
До скорооо
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #112 -:
май 19, 2014, 09:34:59 »
Еми къде ще ходиш на солариум?
Аз ходих миналата година в този срещу билата и бях супер доволна за две седмици имах невероятен реултат, мисля и тази година да го ползвам.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #113 -:
май 19, 2014, 09:56:54 »
Здравейте
mariola85
, направо покъртителна история. напомни ми за сватбите в столове, на които са ме водели като малка, където майка ми ми миеше приборите с ракията
явно хората са си били по-особени.
svekarva
, не се бях за мисляла, ама момчето ти е право - тия модерни комуникации, вместо да усленяват, усложняват нещата
моят weekend този път не мина в не правене на нищо. нашите дойдаха на гости и у нас беше пълна къща. по едно време със сестра ми чак взехме да си мечтаем, пак да сме си само двете в апартамента
а в събота се уредихме с неочакван концерт на Аеросмит, та така можахме и баща ми да заведем, който е стар рокаджия и това му е като сбъдната мечта
тази седмица, ще имам почивни дни от работа, така че ще има допълнително учене за мен
Иска ми се и аз да сложа някаква картинка...
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #114 -:
май 19, 2014, 10:46:13 »
Мариола, тая сватба направввооо ...
Потресаващо звучи.
Аз с моя вирус се влача 1 седмица и още подсмърчам и ми е едно смотано, тук стана 100 градуса, та и това не ми помага, понеже нон стоп само се потя и ми е отпаднало. Освен това, за 1-ви път успях да заразя и мъжа си! Голямо постижение за толкова години, аз като боледувам, аз си правя разни настинки по 2-3 годишно, него нищо не го лови! Ама тоя вирус, не знам какъв е, ама в четвътък и той се разсмърча и и уикенда си боледувахме двамата.
свекърва, много опасно с тия технологии, има едно шоу по МТВ казва се Catfish, точно за такива дето се запознават онлайн и после се оказва, че не са хората, за които се представят.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #115 -:
май 19, 2014, 11:09:34 »
Здравейте, девойки. Ех кака ме прави щастлива това слънчице и синжо небе с пухкафи белички облачета тук таме. Направо летя от кеф, въпреки, че съм затрупана в работата. Дано остане така!
Ех, свекърва, за жалост е така. Малкият ми брат е на 25 и вече от 2 години е без сериозна връзка (предната беше 4 годишна). Като го питам какво прави, той само казва, че нямало свестни момичета, а само, цитирам, "кифли, които не си заслужават хабенето на емоции" и че е много трудно да се запознаеш с нови хора в нормална обстановка като си на работа всеки ден. Предполагам визира, че запознанствата по баровете обикновено не завършват с връзка. И аз му търся дама, ама...всички са или заети, или са малки или са пък много по-големи.
Мориолка, върна ме назад към сватбените емоции, въпреки, че разказът ти за сватбата е потресаващ. Ние онзи ден направихме 9 месеца и направо не мога да повярвам колко бързо мина това време. Сега ме мотивира да си разгледам пак снимките от сватбата и да си въздишам колко беше хубаво. Какво обикновено при мен, в спомените ми са останали само хубави емоции свързани с подготовката и самия ден. Ех,...бих го повторила
Пожелавам на подсмърчащите да оздравяват бързичко! И аз забелязах нарастващ брой кашлящи и подсмърчащи хора около мен. Предполагам, че се дължи на скапаното нестабилно време през последния месец - поне за БГ.
Дано небето остане все така бебешко синьо, а настроението - позитивно.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #116 -:
май 19, 2014, 15:27:23 »
Цитат на: mariola85 в май 19, 2014, 09:34:59
Еми къде ще ходиш на солариум?
Аз ходих миналата година в този срещу билата и бях супер доволна за две седмици имах невероятен реултат, мисля и тази година да го ползвам.
аз съм с некви ваучери и ходя пеша чаак до към Хит, младост 3. после ще се преместя в този до била.
темата за братята без сериозни връзки ми е болна. моят е така .
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #117 -:
май 19, 2014, 16:39:41 »
А моят брат е толкова потаен, че няма как да се разбере какво става около него. Скоро се бъзиках с мъжът ми, че един ден ще каже, че се е оженил и се изнася (от апартамента на родителите ми). Той е само на 22 още, де, но знае ли човек.
Относно танцуването по сватбите - на мен това ми е болна тема от моята сватба - много малко танцуваха хората, а аз почти не седнах. Най-много ставаха на хора, заради това диджеят пусна сигурно 7-8 хора поне. Може би на дневна сватба нямат настроение да танцуват хората, знам ли. Нашата торта беше огромна - остана доста и за персонала даже.
Активен
svekarva
«
Отговор #118 -:
май 20, 2014, 10:43:29 »
Привет от днес!
надявам се тук да има за похапване от всички!
Значи, проблемът не е само до моето магаре. Само дето той е в още по- неблагоприятна ситуация, че е чужденец. Българките си търсят нещо по- сигурно местно, американките - също. Пък и финансово е ограничен, не работи...По- рано имаше много фенки, даже ми изкара акъла като доведе една съученичка в 10 клас да съжителства известно време с нас, ама се размина. Сега г- цата е омъжена вече и има 3 /три / деца от първия и от втория си съпруг. Хаха, сигурно е изплашен и от това
да не се случи с него. Вече мога да се похваля - има и летен стаж, платен, в същата компания, където беше и този семестър, но в друг отдел. Това е една от най- известните американски фирми за обувки от нисък и среден ценови клас. Без значение в кой отдел работят и на какъв пост са, ги карали да имат по няколко дне в месеца стаж в магазините и да обслужват клиенти. Направо ме разби, като ми разправя как обслужвал едно миниатюрно азиатско момиче със съвсем малко краче, по- малко от дланта му. Представям си, как е изглеждала ситуацията, като се има предвид ръста му от 213см.
Нещо като "Женени с деца", всякакви крака му минавали през ръцете. Още след час го накарали да размества кутии и да нарежда стока в склада, защото всички се смеели със сълзи.
Аз тъгувам за "Север - юг", че го прекъсват за лятото. Нещо не мога да харесам какво да гледам по телевизията....От 160 канал
index.jpg
(12.73 KB, 276x183 - видяно 2220 пъти.)
Активен
emmmmmy
«
Отговор #119 -:
май 20, 2014, 12:42:26 »
оф па тия ненормалници, как може да прекъснат сериала на най -интересното място!
тамън стигнаха докъде съм го гледала ...
Свекси, за девойката с трите деца ме разби. момчето няма закъде да бърза.
Аз днес за хапване си правя спагети със спанак и маслинова паста. И подготвям лека полека, според бюджета, 2те кръщенета които ме чакат, че загазвам иначе
. Засега съм поръчала обувките за дребния и хавлиените бели кърпи, че ми се ще поне донякъде да изпълня традициите. Интересно че за сватбата нямах мераци да съм точна в тях, но сега ми се иска да спазя всичко.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...