Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 05:17:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месец на Труда и Просветата Май 2014
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месец на Труда и Просветата Май 2014 (Прочетена 62346 пъти)
mariola85
Гост
Re:Седмица на труда 28.04 - 04.05
«
Отговор #60 -:
май 12, 2014, 14:51:44 »
svekarva
този аватар ще си го сложиш когато ще ни кажеш че ставаш баба, демек малко змийче ще се роди
запази си го
аз днес не мога да се понасям ...
чакам някой да ме подразни ама нъцки всички са мили с мен що така
И да не забравя Честит рожден ден на нашата мила Пандичка, бъди все така добричка и миличка
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #61 -:
май 12, 2014, 15:00:08 »
Хаха,
Мариолка
, да им се роди едно змийче, да им отмъсти за мен, нали?
. Да видят те, кой ще кръщава момче с "а" на презимето. Току-виж реши да си пусне брада това момче и да се облече в женска рокля, като победителя от Евровизия. Или да не им ходи по Коледа на гости
и да вземе името на жена си. Еха.....
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #62 -:
май 12, 2014, 15:18:05 »
хаха и да обича най-много пловдивската баба и само за нея да пита
нали знаеш тоя виц, жената очаквала бебе , и питали я какъв е пола и тя казала "Ами то само ще реши"
Всичко се връща ама хайде те да са живи и здрави, аз пак ти пожелавам на втора снаха да случиш, та първата да ревнува колко се обичате
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
май 12, 2014, 16:47:15 »
Да се включа и аз във вече "месечната" темичка!
Първо, честита първа годишнина на
Ани
! Много ми хареса подаръка със спалното бельо - много практичен
Дано го ползвате дълги години ползотворно!
A и между другото не ти трябва здравна кника при регистрация на бременността или поне на мен не ми я искаха, нищо, че я носех за всеки случай
Второ,
пандичке
, честит ти рожден ден, мила! (дано прочете тези честитки тук) А утре и първа годишнина имате с пандето ти - та двоен празник тази седмица! Имате ли някакви планове за празнуване или?
Мариолка
, и на мен ми е едно такова цял ден, ама едва ли има нещо общо с някакви планети, по-скоро скапано време и начало на седмицата
И както
свекс
казва - скучни времена!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #64 -:
май 12, 2014, 17:06:22 »
ООО, свекърва толкова е сладурско
Активен
svekarva
«
Отговор #65 -:
май 12, 2014, 18:30:44 »
ratatui
, за змийчето говориш, нали? Да, то всички малки и на най- неприятните твари са сладурски. Пък и ти нали си падаш по земноводни, няма как да не ти хареса. На мен идеята на снимката ме впечатли. Ама като не помня откъде я свалих
, преди години беше. През това време два пъти ми "оправяха" компютъра и всички отметки ми се изпогубиха.
Панди
ми се струва че е някъде извън София, дано празнуват весело
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #66 -:
май 12, 2014, 20:34:11 »
О, да за малката прелест говоря-така ми харесват змийчетата, ама патока не ги понася даже по телевизора ми сменя канала. А и ще ми е малко гадно да обрека на смърт новородено мишле, толкова са мили и безпомощни.
А панди, качва много примамливи снимки сред природата, така че сигурно си прекарва добре.
Свекърва, а като се заговори, скоро ти пожелавам наистина малко сладко внуче! Аз това за името с "А" не го разбрах и
Активен
svekarva
«
Отговор #67 -:
май 13, 2014, 05:58:06 »
Хехе, това с "а" е стара закачка. Понеже снахата си остана само с бащиното фамилно име и иска то да бъде включено във фамилното име на детето, се будалкаме, че ако Нероден Петко е момче, според американските закони, трябва да вземе изцяло името, както си е, без промяна и ще е в женски род. То пък същото се отнася ако е момиче и вземе името на баща си, ще е в мъжки род. Ама някак по- приемаме момиче в мъжки род, пред момче в женски.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
май 13, 2014, 08:05:13 »
А, ясно! Благодаря за доуточнението! Наистина ще е малко шантаво, ама какво да се прави, разни хора-разни идеали.
Леле, като видях в колко часа си го написала
Активен
svekarva
«
Отговор #69 -:
май 13, 2014, 08:59:09 »
А, не е толкова рано писано. Часовникът явно не е сменен и е един час назад.
Обикновено гледам пощата, докато си пия кафето сутрин и ако няма нищо, отскачам по другите "отметки".
Днес съм "бяла и добра", както се казва в онази песен. Облечена съм в бяло, просто вчера не се понасях и се надявам днес да съм в нормално състояние на духа.
Родният съпруг заминава в командировка за около 10-тина дни и ще останем само женска компания вкъщи. Котката си сменя козината с лятна и не се трае, само топки от космаци има из къщата. Че не дава и да я реша, удря ме с лапа. Вече е стара и малко дебела и не може да се мие както трябва, та на гръбнака има едни сплъстени кичури. Снощи ги подстригах и сега е като келява.
Аз трябва да си оправям косата за лятото. Чудя се дали да я режа, или да я оставя така, че да мога и да я вдигам
Хайде, показвайте се и другите....
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
май 13, 2014, 09:10:56 »
Добро утро и от мен
Хехе,
Свекърва
, много ме развесели с "а"-то във фамилията
А за косата.. аз съм привърженик на дългите коси, въпреки че се подстригах до уши
От чисто практична гледна точка ще ти е по-лесно да я вдигаш, като ти пречи, отколкото малки косъмчета да ти гъделичкат вратлето. А пък и можеш повече прически да си правиш, като искаш да се поглезиш
Scilla
, благодаря ти за пожеланията
Панди
, с малко закъснение ти честитя рождения ден
Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща и нека усмивката ти винаги да краси лицето ти
Ние снощи посрещнахме мама (разбирайте аз си лежах вкъщи, а мъжът ми я посрещна) и тя толкова въодушевено разказваше за Париж. Накупила куп подаръци за всички, като изрично й казах да не го прави. Все пак отива на екскурзия, а не да пазарува за семейството. Ама на нея й доставя удоволствие, така че поне това до някъде ме успокоява. Ядосах се, че на себе си нищо не е купила.. Ама тя казва, че нейният подарък е бил самият Париж. Живот и здраве, аз ще я водя пак. Много се радвам, че сбъдна една от мечтите си
Ние се приготвяме да излизаме да ходя да си взимам епикризата от болницата и дано всичко да е наред вече, за да не ме приемат отново.. Ако имам късмет ще ме регистрират днес и повече, освен на периодичните прегледи да не ми се налага да ходя
Стискайте палци
Пожелавам ви един хубав и слънчев в сърцата ден, напук на лошото време навън
Активен
svekarva
«
Отговор #71 -:
май 13, 2014, 09:34:00 »
ani_ogbg
, радвам се, че майка ти е прекарала добре в Париж, само дето се притесняваше. Стискам палци, всичко неприятно да е останало назад и вече само приятни емоции около състоянието ти да има
.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
май 13, 2014, 15:44:33 »
Благодаря,
свекърва
Всичко се оказа наред. Казаха ми да се разхождам поне по два часа на ден и леко да започвам с гимнастиката. Вече да съм на свободен режим, никакво лежане по цял ден и постепенно да се раздвижвам.
Толкова много съм щастлива, че нямам думи да опиша вълнението си. При мен стана тоталното обездвижване, щом се уморявам от 13 стъпала между първия и втория етаж на къщата, ама това скоро ще се промени. Аз с такъв оптимизъм започнах да разпитвам с гимнастики, басейни, че трябваше да ме успокояват в лек. кабинет да карам по-полека
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #73 -:
май 14, 2014, 17:53:04 »
Ето ме
Благодаря ви, че се сетихте и за рожденния ми ден и за годишнината
Много сте мили и много ме радвате винаги
Аз всъщност бях много заета тези дни с разправии с унивеситетската администрация и нямаше особено празнуване. Ние си купихме хавлии за плажа от Икеа. В Панагюрище си харесахме едни с бамбук, ама бяха много големи и трябваше да си вземем една за двамата, пък аз предпочитам да си имам моя територия.
Снимките, които сте видели във фейсбук са всъщност от работното ми място, тъй като и в неделя бях на работа, ама добре си изкарахме с децата на двора.
Ани, честита годишнина и на теб на патерици.
mariola85, и аз съм яхнала метлата тия дни, от луни ли е, от време ли е, ама се чувствам като таралеж
Радвам се, че направих първата месечна тема именно за май - винаги е бил любимият ми месец, а от миналата година още повече
Ето и малко почерпка
Активен
svekarva
«
Отговор #74 -:
май 15, 2014, 05:57:20 »
Я да взема да шашна пак някого с ранно писане
Панди, то детето по- голямо от теб, направо мома за женене изглежда.
Мариолка
, стискам палци за важните дни.
Аз си изпратих мъжа в командировка и съм обратното на свободна. Няма на кого да се оплаквам от майка ми, на котката не и пука от моите неволи. Днес ще идва леля ми, тя е по- млада, на 85 е. Двете са големи образи, само да стоиш и да ги слушаш как се надвикват с телевизора и в крайна сметка никой не слуша какво казва другият.
Успешен ден, след снощните гръмотевици и бури.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...