Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:28:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 179835 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: май 13, 2007, 17:56:42 »

Момичета, много хубави и романтични истории!!! Пожелавам ви любовта ви никога да не свършва и много да се обичате винаги!!! girl_in_love heart heart heart girl_in_love
« Последна редакция: май 14, 2007, 11:38:44 от Bulechka_TS » Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #166 -: май 14, 2007, 07:28:47 »

и аз го пожелавам на всички, ние с котето вес си мечтаем хората да са като нас щастливи и да не се занимават с глупости и да се ядосват и тн, ама май прекаляваме yahoo
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: май 16, 2007, 09:16:59 »

ние се познавахме от деца, Boy майките ни са колежки, но и не бяхме се виждали от години, когато преди 5 години и двамата се оказахме по едно и също време в родния ни град и за едно лято се опознахме(периода на флирт), а точно на коледа същата година от една целувка започна и романтичната част, без предложение, без уговорки, просто и от само себе си, след седмица се престраших и му казах: "Обичам те"! heart
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: май 16, 2007, 09:23:47 »

Нас ни запозна общ приятел.Тогава - преди 4 години - аз живеех и работех в Пловдив в едно училище, а съквартирантката ми работеше в друго училище, в което колега и беше въпросният общ приятел.И аз също се запознах с него и понеже той беше от Бургас се сдушихме такива и взехме да купонясваме заедно. Като дойде време за лятната отпуска ние се прибрахме в Бругас, а моята приятелка ми дойде на гости за 1 седмица, на море.И още първата вечер се уговорихме да излезем всички заедно и този приятел дойде с още едно момче, с което били още от училище дружки и така.И това се оказа, че е моето момче.Първата вечер само се гледахме като котки, но стана парти готино.На другия ден бяхме цял ден заедно на плаж и пак се забавлявахме, а вечерта в един бар се целунахме за първи път и дотам с флиртовете. Запознахме се на 14 юли, на 15 вече бяхме заедно.И сватбата ни сега ще е точно на 14 юли по този повод.
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: май 16, 2007, 10:37:13 »

Нали. После една година пътувахме по маршрут Пловдив - Бургас нон-стоп и през лятот аз се прибрах окончателно в Бургас, направихме си заедно апартамента и така вече 2 години и половина живеем заедно. На сватбата ни след 12ч вечерта ще празнуваме и 4-та си годишнина.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: май 16, 2007, 11:59:20 »

ina_lemon ,много ми хареса вашата истарийка!!! :bravo:Дано винаги да се обичате и с всеки изминал ден да ставате все по-щастливи и по-щастливи!!! heart give_rose
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: май 16, 2007, 12:02:12 »

Мерси, мерси.Ами и ние за това работим, всеки ден да се обичаме повече от предишния и по-малко от следващият.С голяяяяяяяяяяяяяяям кеф ще споделя, че това още е така, въпреки че не сме заедно от вчера.
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #172 -: май 16, 2007, 13:15:52 »

много се радвам за вас, сега в Бургас ли сте? аз само един месец пътувах насам натам докато си подам молбата и намерят човек на работното ми място, ама щях да се побъркам, вече нямах търпение да се нанасям girl_in_love
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: май 16, 2007, 13:18:43 »

В Бургас сме си.Той винаги си е бил, а аз веднага успях да си намеря работа и вече трета година си бачкам тука.Какво да кажа, всичко си ни е ок начело с факта че се разбираме чудесно.
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #174 -: май 16, 2007, 13:22:30 »

В Бургас сме си.Той винаги си е бил, а аз веднага успях да си намеря работа и вече трета година си бачкам тука.Какво да кажа, всичко си ни е ок начело с факта че се разбираме чудесно.

оттам тръгва всичко от разбирателството, много сладка история и дано сте много щастливи Bravo
Активен
ina_lemon

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: май 16, 2007, 13:34:51 »

душичка!!! heart ми те всички историйки са сладки най-вече защото са ни довели до този форум, нали така.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: май 16, 2007, 14:42:08 »

душичка!!! heart ми те всички историйки са сладки най-вече защото са ни довели до този форум, нали така.

определено е така !!!! smile heart heart
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: май 16, 2007, 15:34:50 »

Oх, момичета, какви историйки само, направо ме разплакахте cray Сега и аз да разкажа моята, тя малко дълга и широка, и предварително се извинявам за дългия пост give_rose
Та така, ние се познаваме още от деца, майка ми и неговата майка /приживе/ са били приятелки и всеки ден са си ходели на гости, знаехме се с него, но нищо повече. Вече бях на 17 години когато се случи така, че бяхме в една компания,щяхме да посрещаме заедно новата 2000 година, и на "генералната репетиция" беше първата ни целувка girl_in_love, но и двамата бяхме пийнали.Така започна всичко, бяхме заедно около 8-9 месеца, след което се разделихме, аз продължавах много да го обичам, но той не искаше да има сериозни отношеия с момиче. Нещата се случиха така, че имаше период в който се виждахме да речем един път в седмицата уж да пием кафе, а накрая срещата свършваше с натискане и ... Това разбира се не беше желанието ми и след всяка среща си казвах, че повече няма да се виждам с него, но не се получаваше. Докато в един момент пак се събрахме и почти живеехме заедно, но след няколко месеца отново се разделихме, той беше МНОГО ревнив, карахме се постоянно, сърдеше се за стари мои гаджета, смяташе, че още обичам стария си приятел, за когото мислеше, че е голямата ми любов, ревнуваше ме от всеки и от всичко, стигнахме до там, че не искаше да контактувам с общите ни приятели момчета насаме. Така пак се стигна до раздяла, която беше половин година.През тази половин година се наранявахме много, той се хвана с друго момиче, за да ми покаже, че може и без мен, започна да излиза с разни негови колежки, а аз постоянно ревях, и накрая за да му отмъстя тръгнах с един негов колега, към когото нямах никакви чувства. Моето момче беше много наранен, споделяше с общи познати колко зле се чувства.Така може би се осъзна и взе да звъни на приятелката ми да я разпитва къде ще ходим и винаги се появяваше уж случайно в същото заведение където сме ние. Аз се разделих с колегата му, но той все още не знаеше.Започнаха се едни безкрайни sms-i, и обяснения в любов от негова страна и безкрайно съжаление за ревността, с която ме мъчеше.Но все още беше с неговата приятелка. Всеки петък в продължение на близо месец след работа излизахме и ходехме някъде за два дни до неделя с него с приятелката ми и нейния приятел. През седмицата всеки ден бяхме заедно, но аз все още не му казвам, че съм се разделила с колегата му, а той пък все още не се разделя с неговото момиче.До един ден преди 14ти февруари той отиде да се види с приятелката си и да й каже, че се разделят, което и беше вече ясно, защото не се бяха виждали около месец. Аз също му казах, че съм се разделила с колегата и такааа от 14ти февруари 2004 сме неразделни и се обичаме повече от всякога, милото знае колко много ме е наранявал с тъпата си ревност и се разбрахме да няма ревност и да не си натякваме за минали връзки и това е.Сега, след толкова години мога да кажа, че той е най-добрия ми приятел и мога да споделя всичко с него, дори когато някой мъж ме впечатли с нещо му казвам, той съ що и си ни е добре, защото си имаме доверие и сме честни един към друг! heart
Това е момичета, още веднъж се извинявам са дългия пост.
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: май 16, 2007, 15:38:43 »

ехаааа Bravo
ето това е любовта, каквото и да правите на инат любовта побеждава Bravo :bravo:много се равам за вас
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #179 -: май 16, 2007, 15:47:18 »

Ех, spirit, каква трогателна история! Радвам се, че сте преоткрили един друг и намерили щастието заедно! Пожелавам ви още 100 години любов! heart
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: