Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:32:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 179837 пъти)

Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 24, 2007, 19:55:15 »

Много сладка история. Това Кю много хора е събрало...  Girl_sing
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #151 -: април 24, 2007, 20:04:55 »

благодаря, наистина е интересно че от първия час сме си заедно, иначе преди това с картите на мтел дето се говореше по цяла нощ безплатно се побърквахме да говорим, та като се видяхме сякаш цял живот сме се познавали girl_in_love
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 24, 2007, 20:26:42 »

благодаря, наистина е интересно че от първия час сме си заедно, иначе преди това с картите на мтел дето се говореше по цяла нощ безплатно се побърквахме да говорим, та като се видяхме сякаш цял живот сме се познавали girl_in_love
Много мило наистина.Бъдете щастливи заедно
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #153 -: април 25, 2007, 07:45:33 »

пак да ви благодаря и да ви кажа че съм чела много форуми, но тук е единственото място което ми харесва, тук всички се обичат и не се занимават с глупости което ме прави още по- щастлива, вече си мислех че ние с котето сме последните обичащи се искрено pleasantry
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 30, 2007, 09:58:13 »

girl_in_love Това е защото сме щастливи и влюбени.
А по темата-Моят бъдещ съпруг беше приятел на брат ми. Ние сме фенове на екстремните спортове и той идваше да иска моята каска на заем доста често. Един ден и аз отидох с тях в планината да покараме колело и...  heart
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #155 -: април 30, 2007, 19:17:15 »

ето мен ме примами с учебник, теб с каска, котето предполага че по 3 пъти на ден е идвал сигурно yahoo
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: май 01, 2007, 08:02:04 »

ами горе-долу толкова.
А брат ми му се ядосваше. Нали винаги си ме е пазил.
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 02, 2007, 00:27:07 »

здравеите на вси4ки, на мен сащо ми се слу4и колко и банално да зву4и, току 6то прекаснала една далга вразка да стоя в нета до рано сутринта и хоп ето насрещта сродна душа и така от тогава та ве4е 7ем години заедно... Dance 
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #158 -: май 02, 2007, 07:20:11 »

здравеите на вси4ки, на мен сащо ми се слу4и колко и банално да зву4и, току 6то прекаснала една далга вразка да стоя в нета до рано сутринта и хоп ето насрещта сродна душа и така от тогава та ве4е 7ем години заедно... Dance 

винаги приказката има хубав край Bravo Bravo
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: май 02, 2007, 20:57:43 »

Ами аз не си спомням как точно се запознахме, но от 2-ри май 1999 г. до днес сме заедно. Ей хора днес имаме годишнина. Вече съм спокойна преминахме критичната седма година, както казват хората. Bravo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 02, 2007, 21:49:58 »

Ами аз не си спомням как точно се запознахме, но от 2-ри май 1999 г. до днес сме заедно. Ей хора днес имаме годишнина. Вече съм спокойна преминахме критичната седма година, както казват хората. Bravo
Честито!
Твоето запознанство е от зората на интернет връзките.Много хубаво че сте толкова време заедно и се обичкате.А сега ще бъдете и съпруг и съпруга! Wink
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 02, 2007, 21:52:20 »

винаги приказката има хубав край Bravo Bravo
[/quote
дано продалжава и за напред да баде вси4ко като приказка  smile а и сега си давам сметка 4е ние сега сме в седмата година  дано не бьде много крити4на  

Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #162 -: май 03, 2007, 07:48:01 »

това за седмата година сега го чувам, знаех че първата като мине и си омръзвате, ама ние си се обичаме още повече crazy, а за интернет връзките никога не бях предполагала дори винаги съм ги отричала, и вижте какво стана Bravo
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: май 03, 2007, 12:27:39 »

Страхотни истории,момичета!!!От все сърце ви пожелавам да бъдете много щастливи!!!А иначе аз вярвам,че от това,което ти е писано неможеш да избягаш!!! heart heart heart
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 09, 2007, 06:32:54 »

Моята история с душито също мисля, че е доста интересна. Запознахме се преди 2 години на един купон, но тогава аз си имах друго гадже, който беше много ревнив. Илия (душито) беше най-добрия му приятел и онова момче го назначи да ми бъде нещо като лична охрана и да ме пази от други мъже. Той всяка вечер идваше при мен (уж да ме пази) и лека полека станахме много добри приятели. Аз зарязах ревнивеца и една вечер както се боричкахме по приятелски с Илия аз го заклещих в ъгъла и го целунах.  kiss2 От там нататък всичко се подреди от самосебеси.  girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: