Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 00:53:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 16част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 16част (Прочетена 196178 пъти)
slynchogled
Ентусиаст
Публикации: 68
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 16част
«
Отговор #345 -:
февруари 28, 2014, 15:42:00 »
Препоръчвам ти оркестър БРИЗ, ако не са още заети, страхотни са, с огромен опит в сватбите, също и ФОЛК МАГИЯ. За тях също знам, че са големи професионалисти и правят големи купони. Мога да ти препоръчам и орк. Варненци, които сега свирят в Райчето, честно да ти кажа, според мен, който и да избереш от тях, няма да сбъркаш.... успех
Активен
slynchogled
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #346 -:
февруари 28, 2014, 15:44:08 »
Аз да се похваля, онзи ден имахме среща с една дама относно аранжировката и вече си имаме цялостна концепция за визията на сватбата - как да изглежда украсата, с какво да са застлани масите.... да си призная, толкова бързо решихме и резервирахме всичко и ангажирахме всички, че чак сега ме е яд... то има 5 месеца, и няма да има какво да правя до сватбата
Активен
palachinka
Сватбар
Публикации: 216
«
Отговор #347 -:
февруари 28, 2014, 15:53:54 »
Да си призная, тайно ви завиждам за живите оркестри... особена тръпка е, която ДЖ просто не може да замени
Активен
deni_kirilova
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #348 -:
февруари 28, 2014, 19:58:29 »
Много ти благодаря palachinka
Определено сме решили да е с оркестър, наистина тръпката от живата музика е съвсем различна и се усеща в самата сватба.
За Варненци и аз имам хубави впечатления, но на последните 5 сватби свиреха те и някак ми идват в повече. Фолк Магия не съм ги слушала, но сега ще се разровя и за тях. Мисля, че след избора на ресторант, това е втората сложна задачка
Активен
yols
Любопитен
Dreams lift when reality falls
«
Отговор #349 -:
март 01, 2014, 18:47:56 »
Включвам се отново по темата за ресторантите (благодаря на всички, които до момента са се включили с мнения и съвети). Азалия (за която вече питах) и Аква азур не организират сватби в активния сезон. За момента Марина на Слънчев ден и Естрея са опциите, от които съм получила оферти, които отговарят долу-горе на критериите ми. В момента имам изпратено запитване до Астера на Златни пясъци от преди няколко дена, но все още нямам отговор - ако някой знае за ориентировъчни цени и дали имат някакви специфични изисквания, ще се радвам да сподели.
Като цяло ще се радвам и на други предложения за подходящ ресторант за вечерна сватба с между 130 и 150 гости.
П.п.: Между другото сватбата ни ще бъде на 06.09.2014 и малко ме заболя сърцето, когато от Ритуална ни казаха, че ще струва 680 лв., нооо... прежалихме ги и вече имаме запазен час (прощъпулника на организацията ни).
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #350 -:
март 01, 2014, 19:03:46 »
yols, вашата сватба няма да е малка, а повечето ресторанти са за по-малко гости. Миналата година една от сватбите, която снимах, беше със 150 гости в "Марина" ( к-с Слънчев ден). Като ресторант е перфектен и обслужването е на ниво. Мисля, че добре си се насочила. "Естрея" също е хубав избор за празненство, а градината към комплекса е страхотна за снимки. Успех в организацията!
«
Последна редакция: март 01, 2014, 19:18:04 от stoyanov
»
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #351 -:
март 01, 2014, 20:12:25 »
Цитат на: yols в март 01, 2014, 18:47:56
Включвам се отново по темата за ресторантите (благодаря на всички, които до момента са се включили с мнения и съвети). Азалия (за която вече питах) и Аква азур не организират сватби в активния сезон. За момента Марина на Слънчев ден и Естрея са опциите, от които съм получила оферти, които отговарят долу-горе на критериите ми. В момента имам изпратено запитване до Астера на Златни пясъци от преди няколко дена, но все още нямам отговор - ако някой знае за ориентировъчни цени и дали имат някакви специфични изисквания, ще се радвам да сподели.
Като цяло ще се радвам и на други предложения за подходящ ресторант за вечерна сватба с между 130 и 150 гости.
П.п.: Между другото сватбата ни ще бъде на 06.09.2014 и малко ме заболя сърцето, когато от Ритуална ни казаха, че ще струва 680 лв., нооо... прежалихме ги и вече имаме запазен час (прощъпулника на организацията ни).
Новата зала на Интернационал много ми харесва и е с голям капацитет. Може да разгледате, ако още не сте
За цените на ритуална зала...
Успех!
Активен
yols
Любопитен
«
Отговор #352 -:
март 01, 2014, 20:43:49 »
Интернационала съм го включила и него в потенциалния си списък, именно заради капацитета и обновената зала. За разлика от повечето, при него притеснението ми е обратното - дали залата не е твърде голяма (пишат, че е за 320) и дали няма да изглежда малко "рехаво". Все пак вероятно ще им пиша скоро и на тях поне да видя условията им.
Активен
palachinka
Сватбар
Публикации: 216
«
Отговор #353 -:
март 01, 2014, 22:15:41 »
Аз съм се замислила за фризьор тези дни. Някой да знае фризьор който се справя с големи, дълги, къдрави коси?
Активен
deni_kirilova
Новак
«
Отговор #354 -:
март 02, 2014, 10:53:22 »
Цитат на: yols в март 01, 2014, 20:43:49
Интернационала съм го включила и него в потенциалния си списък, именно заради капацитета и обновената зала. За разлика от повечето, при него притеснението ми е обратното - дали залата не е твърде голяма (пишат, че е за 320) и дали няма да изглежда малко "рехаво". Все пак вероятно ще им пиша скоро и на тях поне да видя условията им.
Не знам дали сте ходили до Интернационала, но там залата е направена така, че да може да се раздели на три части. Има прегради, които ако не знаете, че е преграда няма да разберете.Ние като ходихме беше пусната едната и не стоеше никак лошо. Успех с търсенето
Активен
deni_kirilova
Новак
«
Отговор #355 -:
март 02, 2014, 11:30:00 »
Yols имам и прясна оферта от хотел Астера, но явно пощата ти е пълна и не мога да ти я изпратя на лично съобщение
Активен
KrassyAndreev
Сватбар
«
Отговор #356 -:
март 02, 2014, 14:28:32 »
По-голяма зала, по-голям дансинг. Според мен това е по-важно... не толкова да "събере" гостите по масите
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #357 -:
март 02, 2014, 17:25:09 »
Момичета, ако ресторантите не ви отговарят на запитванията по мейла, направо им звънете, за да не губите време и после да останете разочаровани от условията.
Активен
Laphroaig
Ентусиаст
«
Отговор #358 -:
март 02, 2014, 19:40:50 »
Цитат на: yols в март 01, 2014, 20:43:49
Yols, нашата дата също е 6 септември и агенцията, с която работя по организацията,спомененаха, че същия ден ще се проведе сватба в Интернационал
Активен
yols
Любопитен
«
Отговор #359 -:
март 03, 2014, 12:07:16 »
Цитат на: deni_kirilova в март 02, 2014, 11:30:00
Yols имам и прясна оферта от хотел Астера, но явно пощата ти е пълна и не мога да ти я изпратя на лично съобщение
Здравей, Дени. Нещо май наистина имам проблем с личните съобщения тук, защото имам само едно съобщение във входящи, а изходящите не ми се запазват - пробвах да ти пиша, а пише 100% запълнен (странно)
. Ще се радвам ако можеш да ми пуснеш офертата на Астера на имейла ми -
[email protected]
.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]