Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:49:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 5 та част  (Прочетена 215561 пъти)

Estell
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #240 -: юли 18, 2014, 19:29:53 »

rujdie, в Русе ги рисуваха, в ателието, което обсъждахме по-горе.  smile
mina_ , не ми е хич малък бъдещия мъж, ама да не решите, че аз съм някое миньонче. biggrin Само ръцете ми дето са малки и пръстите съответно.  smile
_tweety_ , и аз избирах моята рокля с двете майки. И за мен и за тях беше хубаво изживяване! За магазини не мога да ти помогна много, защото не съм търсила много в Русе. По-скоро в периода, през който гледах по магазините имаше по-голям избор на абитуриентски рокли. Иначе като цена за такава рокля тип принцеса, каквато търсиш при нас започват някъде от 500-600 лв. Има избор на този тип рокли. Успех в търсенето!
Активен
rujdie
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юли 18, 2014, 19:49:07 »

Ето и обещаната покана.

* 10537841_879298488765740_1731844297022207090_n.jpg (51.29 KB, 960x720 - видяно 358 пъти.)
Активен
rujdie
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юли 18, 2014, 19:50:24 »

Това е от вътре с готов текст, понеже ще имаме много гости поради това избрахме семпла и с готов текст.

* 10500549_879298532099069_872889391797923819_n.jpg (58.86 KB, 960x720 - видяно 374 пъти.)
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юли 19, 2014, 14:38:09 »

rujdie, много са красиви поканите!
_tweety_, за булченски магазини в Русе се сещам за два - един в комплекс Евас, но входа на самия магазин е откъм главната улица, а не вътре в комплекса. Другият магазин, за който се сещам е пак там в района, като тръгнеш от Евас към площада - в ляво, има голяма витрина на втория етаж. А и мисля, че в уличката между тях също има един магазин. Какво се предлага не мога да кажа, тъй като не съм търсила нищо в тях, само съм ги мяркала. Но дори и да не намериш това, което търсиш поне ще имаш приятно изживяване с двете майки. Аз много исках да създам такова преживяване на родителите ми, тъй като също живея в чужбина и си избрах роклята от тук, но за съжаление това, което открихме в Сватбен център София никак не ни допадна и решихме че няма смисъл. Желая ти успех! И продължавай да споделяш с нас как върви подготовката ви! smile
Активен
krisy112
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #244 -: юли 19, 2014, 22:04:02 »

Здравейте, момичета!
Най-накрая мога да се похваля, че бутониерите и подаръчетата за гостите са готови и съм доволна от резултата. Така ще има частица от мен в тази сватба.
А иначе досега бях толкова спокойна, че съм свършила с повечето приготовления, но се оказа, че точно сега последния месец пак има много задачи - роклята, която още не е готова, но до края на месеца ще е, ресторанта, тортата, медицински, не сме се обадили и на оркестъра за извеждането  Eeager
_tweety_, за рокля в Русе не са много вариантите, аз знам за 5 магазина за рокли. Има в комплекс Евас, за който стана дума по горе, в Еваса има и на 2рия етаж едно малко магазинче за рокли, до Еваса голямата сграда от дясно на 2рия етаж е магазина на Грънчаров и син, сватбения салон Елиза, който е преди кръговото. Имаше и в улицата, която е в съседство с тази, на която се намира Рояла.
Аз чашите ги взех от магазинчето, което се намира на 2рия етаж в Еваса и за мой късмет са и в лилаво, цвета на сватбата. smile
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юли 21, 2014, 11:52:42 »

Момичета, гледам бързо напредвате.
И ние отметнахме малко задачи през почивните дни.  Yes
Вече мога да се похваля, че съм християнче  priest. На времето не са ме кръстили, но нали искаме да се венчаем, та мина и това. Падна и едно лудо бягане по тоалета на младоженеца, та взехме и него нагласихме. Остава ризата с късия ръкав за ресторанта и вратовръзката, но нея ще я правим към края на месеца, че нали искаме да е в тон и с мен.
Уви чашите не можахме да оставим. Изтървахме им работното време с десетина минутки.  pardon
В неделя ръчен труд и творчество, започнахме да украсяваме подаръчетата за гостите.

Идва и питането. В сряда сме на изследвания. Каква е процедурата? Свекито ходила питала тяхната лекарка, ама нещо не ми хареса какво ми спомена  angry Първо при личната, после психо и туба, изследвания и след 3 дена резултати, че тогава чак ходене и при личната отново за печати crazy. Много дълго и протяжно. Чувала съм, че в транспортна става бързо и още на същия ден се минават и резултати, и всичко.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юли 21, 2014, 20:35:56 »

Здравейте пак и от мен smile Не съм влизала от 2 месеца, понеже подлудявам на работа с преводи и съвсем съм изтървала какво се случва..ще има да си чета пак докато вляза в крачка.  girl_impossible
Та, ние вече си имаме дата за догодина, остана да си я запазим и да си намерим ресторант. След дъъъъълго проучване се спряхме на Люляка (моя фаворит) и Рай (фаворит на всички останали biggrin ). Има много малко коментари за двете места, основно са за Рига, като че ли. Приемам всякакви мнения! Все пак мисля септември да отскочим до там и да ги видим на място (милото е от Русе, а живеем в София). Струва ми се малко рано от сега да запазвам ресторант, но от друга страна си ходим от дъжд на вятър...вие как мислите?
ПП датата е 6.06.15 smile
Активен
krisy112
Ентусиаст
**

« Отговор #247 -: юли 22, 2014, 07:37:47 »

nansita,  ние си запазихме ресторанта през ноември 2013, а сватбата ни е сега в началото на септември. Не се притеснявай, че е рано. Колкото по-рано си намерите ресторант, по-добре, особено ако датата е популярна, като нашата. И още повече ние си запазихме от рано и другите неща - диджей, фото- и видеозаснемане, още през януари, взехме и дребните неща и поканите, което сега ни е голямо улеснение, понеже остава само да чакаме да дойде нашия ден. Разбира се и сега има задачи за свършване, но не са толкова много.
Момичета да се похваля, утре е първата проба на сватбената рокля. Най-накрая ще си я видя  yahoo. А в края на седмицата ще отидем да запазим другата църква, понеже решихме да сменим първоначалния си избор. Църквата се намира точно срещу ресторанта ни, затова и се спряхме на нея.
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юли 23, 2014, 10:14:06 »

krisy112 , браво за роклята! Bravo
Иначе си права- има логика да запазим място и дата по-рано. Септември с бойна крачка отиваме натам. smile  Всъщност, аз много исках сватбата да е в началото на октомври, но щяло да стане много късно  crazy (според родата)
А знаете ли дали ресторантите сами правят украсата или се работи с агенция?
Сега да се ориентирам и за фото и видео ...и агенция евентуално
Активен
desi4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Булка - тайфун

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юли 23, 2014, 22:14:37 »

А знаете ли дали ресторантите сами правят украсата или се работи с агенция?
В нашия случай сме ангажирали агенция. Разчитам на агентката да реализира прищевките ми. До колко то знам някои ресторанти си имат декорация, но в общи линии тя е основната. Обличане на столовете, панделки и бандовете. Всичко зависи от това какви са вашите желания.

И аз днес мога да се похваля с това, че роклята си е вече при мен. След последната корекция се чувствах като принцеса. Бях готова даже да си ходя с нея  yahoo Освен нея минахме и медицинските днес. Наистина са си някаква формалност. Плащаш, щрак, щрак няколко печата и "Довиждане".
Успяхме най-накрая да занесем и чашите за надпис в ателието коментирано по-горе. Справиха се отлично  danceg
Не успяхме само ресторанта да посетим, тъй като жената отговаряща за нашата сватба беше отпуска.
Беше си ползотворен ден! Доста задачи отметнахме  Bravo
Активен
krisy112
Ентусиаст
**

« Отговор #250 -: юли 24, 2014, 08:35:42 »

desi4ka_, поздравления за напредъка в подготовката.
nansita, за нашата украса решихме сами да си вземем материали и да украсим ресторанта. А и всички материали - панделките, балоните, платове, ни излязоха по-малко от 50 лв.
Иначе вчера мина първата проба на роклята, все още е в незавършен вид, но наистина са разбрали какъв модел имам предвид. И след 1-2 седмици ще  бъде вече в завършен вид.  Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юли 24, 2014, 13:29:41 »

момичета, браво за напредъка с роклите и организацията!  give_rose
Аз от доста време обмислям декорацията да я сътворя сама, дори съм си направила няколко хартиени цветя за проба.
krisy112 , а кого ангажира да подреди красотите?
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юли 24, 2014, 14:35:08 »

Доколкото знам от ресторантите май само Космополитен сами си правят украсата. Аз бях много учудена, че Рига нямат калъфи за столовете, наприметр. Това беше и основната причина да наемем агенция за декорацията. Ние се спряхме на Дежа Ву. Всичко друго можех да си го правя сама, както и се случва с голяма част от нещата за сватбата ни.
Мнение относно Люляка и Рай не мога да дам, тъй като не ги посетихме. Когато през Януари си бяхме в България за да изберем ресторант Люляка не си вдигнаха телефона в продължение на седмица. И все още чакам да ми отговорят не мейлите, които им изпратих през сайта им през Декември. На мен също ми беше фаворит, но това отношение никак не ни допадна и решихме, че няма смисъл да ходим до там. Рай на мен лично не ми харесва дървенията на терасата, а и затворената част на ресторанта нямаше да ни побере, нито хотелската част щеше да побере всички гости, така че и той отпадна бързо. nansita, препоръчвам ви да разгледате и Левента. Ние мнооооооого се колебаехме между него и Рига. В крайна сметка избрахме Рига от логистична гледна точка Wink
Активен
krisy112
Ентусиаст
**

« Отговор #253 -: юли 24, 2014, 14:47:36 »

nansita, от ресторанта ни казаха, че ние сами трябва да си направим разпределението на столовете, както сметнем за добре. А за украсата казаха, че ако е от тях слагали само едно голямо червено сърце до сватбената маса, което изобщо не пасва на основния цвят на сватбата, но разбира се, имало вариант и сами да си украсим залата ден преди сватбата. За наше щастие засега в деня преди сватбата залата е свободна и ще я украсяваме сами с наши приятели. А и сватбата е дневна, затова ни устройва този вариант.
Пак зависи и какви са вашите предпочитания и дали ще имате време сами да украсите.
Дано съм била полезна  Wink
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юли 25, 2014, 11:24:12 »

Много благодаря за помощта!
Аз честно казано съм виждала ресторантите само на снимка. Преди близо 4г бяхме на сватба в Ханчето, но не ми допадна обстановката, прекалено битов е интериора за моята идея.
Не знам защо ни е отпаднал Левента, сигурно заради липсата на хотелска част, но пъ хотели в Русе колкото щеш, така че мисля да го включа пак Wink
Аз да се похваля, имам си вече концепция за цветовете- зелено и коралово, надявам се да ги съчетая и с ресторанта..
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: