Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 01:55:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 180274 пъти)
flyin
Сватбен ГУРУ
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #480 -:
декември 19, 2013, 10:04:47 »
Angel4e
, много сладко коремче
Дано бебоците решат да седят на топло поне още няколко седмици, че ни е рано още.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #481 -:
декември 19, 2013, 14:51:59 »
Някой сподели това видео във ФБ и честно казано, се просълзих:
http://www.youtube.com/watch?v=4sNlcwAh83Y
Явно доста ме тресат хормоните, но е доста реално
(като изключим кока-колата)
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #482 -:
декември 19, 2013, 16:01:29 »
Жестоко е видеото
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #483 -:
декември 20, 2013, 10:43:48 »
Момичета, писах, писах и ми падна баерията, та сега наново.
Здравейте на всички, отдавна не съм се разписвала, радвам се, че сте добре и някои от вас са също почивка като мен.
Миналата седмица се изпратихме добре с колегите, занесох бонбони, а по-близките почерпих с един обяд. Като се роди бебчо, живот и здраве, ще занесем торта и така.
Тази седмица дадох малко почивка на баткото от градината и по този повод падна голямо тичане по него. Днес ще имат коледно тържество в детската и сега ще правя сладки и банички.
Преди два дни през нощта получих за първи път подготвителни контракции и малко се стреснах, та реших тези дни за всеки случай да си оправя багажа за родилното та да ми е по-спокойно не че съм се засилила да раждам преди 37-ма седмица
В понеделник бях на преглед, бебчо е вече доста голям 2850 гр., а аз имам още шест седмици. Док каза, че няма изгледи да излиза по-рано, просто ще е по-едър. Взеха ми кръв и урина, и за първи път мерихме тонове. Аз накупих вече каквото ще ми е нужо, основно козметика, памперси, спирт за пъпчето, пликчета за съхранение на кърма, такива дреболии. Откъм дрехи - ще взема само за изписването, всичко друго си имам от баткото. Имам вече космонавти одеялце, трябват ми само някакви боди и ританки за под космонавта. Запънала съм се да плета и одеялце за бебето, не че съм професионалистка, сега се уча по клипчета от youtube. Такива неща при нас.
Маги и sabeva_07, бързо да вдигате хемоглобина. Маги, леко преместване на теб.
Който се оплакваше от подути глезени, да си види първо да няма белтък в урината. Ако не е това, може да са разширени вени - аз имам от втория проблем, но не е драстичен.
Seagirl, Flyin, Thea, приятна почивка на вас.
Дано не съм пропуснала някого.
Целувки на всички!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #484 -:
декември 20, 2013, 11:28:06 »
Скарлет, радвам се че всичко при вас е добре и че вече си имаш всичко.
Аз се замислих тези дни, че скоро, скоро нашата тема ще почне да се изпразва от към мами и да се плни с бебоци
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #485 -:
декември 20, 2013, 12:12:40 »
Скарлет
, много голям вече бебчо - пу-пу-пу
Дано поне още 4 седмици си седи на топличко.
Аз споменах за отеклите крака. Уж ми изследват урината всеки път, лекарката ми не каза да има нещо нередно, но при мен в графата белтък винаги има нещо отбелязано, ще я попитам след седмица.
Иначе вчера се разхождах доста и краката ми се бяха върнали в нормално положение след това, чак не повярвах. Днес също са ми нормални. След малко излизам пак на разходка.
Маги
и аз това се бях замислила, че както се казва всеки момент ще чакаме новини от някоя мама. Ще трябва да си правим тема за бебоците
Ангелче
, много хубаво коремче!
Аз нали от вчера съм вкъщи и нещо това хич не ми действа добре. Чувствам се без сила, липсвами енергия, отпаднала съм, едвам се мотивирам да изляза
Лека-полека трябва да си набавям нещата за родилното, намерила съм едни списъци какво трябва да нося, обаче ми е голям проблем тази чанта. Трябва да измисля с какво да съм облечена по време на раждането, после ми искат 2-3 пижами с копчета, халат и т.н.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #486 -:
декември 20, 2013, 14:37:08 »
Scarlett
и аз съм с контракции, вече сигурно 2 месеца. Пия си магнерота и се моля поне да влезем в 37 седмица, че при нас има още 4 седмици до тогава. По принцип няма причина да ни изненада и баткото така с контракции дълго време си ходех и накрая си се роди секцио 8 дена преди термина, не е давал напъни да излиза. Ние на 30-ти сме на консултация, та тогава ще се отчитам предпразнично.
Хубав ден!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #487 -:
декември 23, 2013, 09:48:43 »
Мили момичета, бъдещи мамчета
пожелавам ви прекрасни коледни и новогодишни празници.И догодина да започнем с радостна вест за някое бебче
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #488 -:
декември 25, 2013, 00:20:30 »
Мили бремелинки, весели празници! Да сте много здрави и щастливи. Нека новата година ви донесе най-голямото щастие - здрави и засмени бебончета.
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #489 -:
декември 25, 2013, 01:55:01 »
Весела Коледа, момичета. Пожелавам ви много здраве, топлина и доброта в сърцата и много положителни емоции.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #490 -:
декември 27, 2013, 18:16:22 »
Мили момичета, да раздвижа малко темичката предновогодишно - днес бях на преглед. Док каза, че мама и бебе са отличници. Той е вече 3330 гр. Прогнозира, че съм момента на раждане ще е някъде 4300 гр. Води, плацента и тонове отлични. Засякоха само една контракция. Следващ преглед на 6 януари. Малко ми е паднал хемоглобина на 104, така че от днес и аз съм на таблетки с желязо. Килограмите са +14 вече. Закръглям се сериозно.
Дадоха ми и обменната карта и всички изследвания, които трябва да нося при раждането. Няма шега - моментът си наближава.
Това е от нас.
Поздрави на всички!
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #491 -:
декември 28, 2013, 08:48:27 »
Браво Скарлет, много се радвам нека да расте детето. Да наистина момента започва да наближава лека-полека за всички нас. Остава малко до срещата с бебоците
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #492 -:
декември 28, 2013, 17:26:41 »
Ехе Скарлет голямо момчето.наистина момента си наближава.Аз съм на преглед на 09,01 и вече нямам търпение да видя момата, да разбера колко е пораснала и така.Килограмите спрях да ги броя, защото са много
Активен
Thea
Професор
«
Отговор #493 -:
декември 28, 2013, 19:58:46 »
Скарлет
, много ви се радвам как растете..пу-пу
Аз вчера бях на запис на тонове. Малкият подлуди сестрите - не се спря за минута, та записът на тонове беше почти невъзможен. Най-накрая и лекарката дойде да го "укротява", но нашето момче си е с характер
За мен каза, че "ще съм още известно време бременна", бебо не бързал да излиза. На преглед сме пак на 8.01. Изписаха ми таблетки желязо, че е паднало много
Изписаха ми някакви ортопедични чорапи за подуването на краката, та в понеделник трябва да ги поръчам в аптеката.
Най-неприятното обаче е, че дядо Коледа ми донесе настинка, която ме скапва. Няма домашен лек, който да не съм пробвала, но вече 5ти ден ме мъчи хрема и общо неразположение. Колко неща бях намислила да свърша, а то какво стана.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #494 -:
декември 28, 2013, 23:38:35 »
Скарлет, наистина май моментът наближава при вас. Браво за хубавите мерки!
Цитат на: Thea в декември 28, 2013, 19:58:46
Най-неприятното обаче е, че дядо Коледа ми донесе настинка, която ме скапва. Няма домашен лек, който да не съм пробвала, но вече 5ти ден ме мъчи хрема и общо неразположение. Колко неща бях намислила да свърша, а то какво стана.
Мила, с теб май еднакво сме слушали през годината, аз имах същия подарък
Сега се взимам в ръце де, даже взех малко по малко да купувам разни неща за болницата. "Обзаведох се" с "прекрасни" превръзки за родилки, няма такива памперси просто. Ама лигнин май няма да купувам, не виждам смисъл, то си е някаква хартия на цял топ. Купих и от еднократните гащи на Canpol и сега съм обзаведена с истински страстоубийци
Някой отзиви да има за тези продукти?
Активен
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35