Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:42:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 180704 пъти)
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #240 -:
септември 24, 2013, 10:49:20 »
Добър ден и от нас
Стискаме палци на прегледа всичко да е ок, Маги
Аз още нищичко не съм купувала..смятам след НГ, само зяпам из магазините и сайтовете
При нас го има и момента, че жилището ни е мъничко и по-обемисти неща като кошара, количка съм планирала възможно най-накрая, защото реално ще заемат една солидна част от пространството ни за придвижване. Дори сега ще поръчваме надстройка за гардероба, за да освободя място за дрешките на мъничето и така.
Иначе за имена, засега не окончателни варианти, имам едно име за момиченце и едно за момченце, като тайно се надявам да е момиче, НО каквото и да е ще си го обичаме
И такаа, засега нищо ново, чакам да дойде четвъртък, за да разбера резултатите от кръвните изследвания.
Хубав и усмихнат ден на всички
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #241 -:
септември 24, 2013, 10:55:55 »
Тук съм
И аз и бебо сме добре.Бебо се крие, не го видяхме какво е като пол, но видяхме че е ОК
Човечето си беше скръстило краката и пъпната връв минаваше между тях, та нищо не се виждаше, как ли не се въртя лекаря, нищо не видя.Иначе и аз съм ОК, качила съм 1.4кг, хемоглобина ми е ОК, микробиологията чиста, абе отличник
Купихме и ние днес шапка на бебето, зелена, синя и розова, да идва каквото иска, ние сме подготвени
Иначе и аз разглеждам сайтовете и за сега набелязвам.Обещала съм си да си направя един списък и по него да пазарувам, като покрай сестра ми знам горе-долу какво ще ми трябва, а и много приятелки ми изпращат много неща за бебока, за което съм им повече от благодарна.Харесали сме си само легло, а количката я имам от сестра ми, като само ще купим ново шаси и нов летен кош, че племенника нейната направо я разби.Така звучи че почти нова количка купуваме, но ще я поръчаме от Англия и излиза многократно по-евтина.
За имена, имаме няколко мъжки и няколко женски, ще изберем окончателно като разберем пола.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #242 -:
септември 24, 2013, 11:12:35 »
Маги,
залаганията продължават!
Браво за резултатите!
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #243 -:
септември 24, 2013, 13:28:09 »
Маги,
браво за отличните резултати! Пък и явно ще си много фина мама, само 1,4 кг щом си качила. Аз съм вече с около 5 кг отгоре.
Нашето бебе също седеше в тази поза и се оказа момче, да видим при теб как ще е.
Честита ти първа покупка, това е най-сладката част от предстоящото майчинство.
Аз име си бях избрала още преди да разбера пола - намислила си бях едно мъжко име и това е, таткото го хареса, повече не сме обсъждали. Който и да ми казваше, че предполага, че бебето ще е момиче, на мен не ми се вярваше и си го пусках покрай ушите.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #244 -:
септември 24, 2013, 13:42:48 »
Леле аз ли ще съм най-голямата дунда, до 2.09 бях качила 5 кг. На консултация сме на 1.10, тогава ще разбера колко килца съм добавила този месец. Иначе и аз се оглеждам от сега за разни неща, въпреки че си имаме доста работи от баткото, но нали ни казаха че ще е мома та не мога да се сдържа в покупките.
Лек ден?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #245 -:
септември 24, 2013, 14:04:45 »
Аз засега си поддържам -3кг - свалих ги в началото и засега нищо не качвам. Но още ми е лошо и нямам почти никакъв апетит, та вероятно е заради това.
За имена - общо взето не стигаме до някакъв консенсус с таткото - имената, които аз харесвам - той не ги одобрява.
А имената, които той одобрява при мен са на края на списъка - т.е. има други, които харесвам доста повече и ми е трудно да се пречупя за тези - не ми звучат правилно някак. Има време, де. Все ще измислим нещо.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #246 -:
септември 24, 2013, 14:41:07 »
Благодаря момичета за хубавите думи.Реално и аз като menyanthe, първо свалих 5 кг, ама това гадене ме довърши.И добре че беше така, защото бях качила точно преди да забременея и не ми се мислеше сега какви кила щях да съм.Та 1.4кг към момента са идеални за мен.Аз може да качвам малко, ама е стабилно, после няма махане.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #247 -:
септември 24, 2013, 17:54:56 »
О, и аз съм същата - имах си качени едни около 10кг след предишната бременност и кърменето, които не можех да сваля - само качвах още. Та сега на практика имам накъде още да свалям, ама въпреки липсата на апетит, не ще да мръдне повече кантарът.
А скоро сигурно ще си ги върна.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #248 -:
септември 25, 2013, 08:29:41 »
И за да не е сама Миналина в мъката с болестите, от днес се присъединявам към нея.Успях да настина по най-глупавия начин и днес съм домашно лечение - чайове, мед и лимон, лимон и парацетамол ако стана много зле, а и нещо за нос.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #249 -:
септември 25, 2013, 09:00:17 »
За съжаление и аз се присъединявам към групата на настиналите - от вчера съм с адски болезнено гърло и силно течащ нос. Малкото донесе някакъв вирус от градината май, та сега и двамата сме се тръшнали, но той поне е в по-лека форма. Извадила съм целия арсенал от бабешки лекове, да видим. Мисля днес да отида на лекар да види гърлото да нямам някой налеп и евентуално да ми пусне 2-3 дни болнични да си поседя вкъщи на топло. Честито ми влизане в шестия месец от бремеността.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #250 -:
септември 25, 2013, 22:40:53 »
Ааа, момичета, няма да се разберем така
Да се взимате в ръце бързо и да оздравявате бързо, че ще се разправяме
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #251 -:
септември 26, 2013, 08:49:35 »
Аз днес съм в пъти по-добре и съм на работа, да не загубя тренинг де
Скарлет
, бързо да се оправите с малкия мъж
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #252 -:
септември 26, 2013, 09:36:33 »
Момичета аз малко непоискани съвети но да ви кажа изпитани бабешки лекове и безвредни лекарства
За гърло-Прополки ,мед и лимон
За хрема-сребърна вода,отвара от лайка,лайка с сода и сол,физиологичен разтвор,капки с морска вода/Стеримар,Маример/
За имунитет-пчелен прашец
За температура-Панадол
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #253 -:
септември 26, 2013, 11:39:32 »
Между другото с температурата шега не бива....особенно в органообразуващите месеци. Така че по добре пийте един парацетамол, отколкото после да имате по големи дертове!
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #254 -:
септември 26, 2013, 13:19:48 »
Аз пиех парацетамол,когато имах нужда по време на бременността,понеже страдам от мигрена.За цялата бременност да съм изпила около 5-10 хапчета,т.е не съм прекалявала,но доколкото знам при настинка е допустимо до 3 на ден.Та няма страшно,слава богу детето ми се роди живо и здраво.Както казва Пънк по-опасно е да имаш температура,отколкото да изпиеш някакво лекарство.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...