Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:25:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206767 пъти)

Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #480 -: август 21, 2013, 15:06:17 »

Яна, стойте си в Океан, може подобен проблем да изникне навсякъде и в България може да има коледни партита около 21 и там да имат разни претенции, така че направете си сватбата в Океан и готово - поне вече сте им видели рогата, на всяко място ще има проблеми, това е реалността в България за жалост.  sad
Активен
mouse_didi
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #481 -: август 21, 2013, 15:08:44 »

знам миличка знам... и аз много неща бях планирала за сватба,но много стечения на обстоятелствата и много други неща трябваше да ми определят всичко. Но ако все пак има проблем при теб ,отиди в Хотел България и говори с г-жа Аврамова -Управителката. Невероятна жена,много ще ти помогне и ще ти обясни всичко жената е много мила и възпитана!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #482 -: август 21, 2013, 15:09:32 »

да ВИВ, права си, мерси момичета за помоща smile шашкам се много но искам да е всичко както трябва а излизат спънки....още преди сватба а смятай кат наближи tease
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: август 21, 2013, 16:27:29 »

да ВИВ, права си, мерси момичета за помоща smile шашкам се много но искам да е всичко както трябва а излизат спънки....още преди сватба а смятай кат наближи tease
[/qu

По- добре сега да има спънки, а след сватбата да няма.
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #484 -: август 21, 2013, 16:30:33 »

По добре е по време на самата сватба да няма спънки, отколкото след нея :-)
Преди това всичко е разрешимо!  Малко  Offtopic  smile
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #485 -: август 21, 2013, 17:27:52 »

По добре е по време на самата сватба да няма спънки, отколкото след нея :-)
Преди това всичко е разрешимо!  Малко  Offtopic  smile

Дано това да ви е последната спънка!!!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #486 -: август 22, 2013, 14:40:51 »

Момичета разбрах защо така е казал собственика на ресторанта и се е отментал. "голямо предприятие" иска ли банкета да си го празнуват там с кувет от 45 лева 100 души при което ако се откажем ние и те вече ще са намерили място и те увисват....Така че не иска да ни разкара а да е сигурен че няма да го изиграем защото първия път бяхме нагласа с един ден а после се промени датата. give_rose
Активен
cvetenceto_83
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #487 -: август 22, 2013, 15:38:30 »

Не се ядосвай мила заради този нагаждач! Важното е да сте спокойни и щастливи и това да е единствената ви спънка не само до сватбата , а и през целия Ви живот след нея!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #488 -: август 22, 2013, 15:53:06 »

Ами не се ядосвам вече дори от една страна се радвам че нас е предпочел защото за 4500 куверт аз не бих се замислил и бих приела , пък и ние не бяхме капарирали ама и те ни казаха още в началото че по нататък ще даваме капаро но явно като усетиха че зимата ще им силен сезон...
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #489 -: август 22, 2013, 20:58:10 »

Ами не се ядосвам вече дори от една страна се радвам че нас е предпочел защото за 4500 куверт аз не бих се замислил и бих приела , пък и ние не бяхме капарирали ама и те ни казаха още в началото че по нататък ще даваме капаро но явно като усетиха че зимата ще им силен сезон...
Мила по добре отидете и дайте капаро, да ви е сигурно, защото така само на думи, не се знае нищо good
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #490 -: август 22, 2013, 22:11:23 »

Момичета, и аз да се оплача!!!!!
Много е трудно да се ожениш в Бургас!!!!!
В София не искат бележки от диспансери и подписи от пулмолог.
С моя годеник правихме изследванията и медицинските са от различни места, и на двамата не ни казаха, че трябва. Добре, че имам леля в Бургас и я пратих с копия за да провери дали са ок...е не са....
Сега пак разправии
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #491 -: август 23, 2013, 08:10:15 »

Ох така е тука в Бургас всичко е трудно, навсякъде във всяка една институция е така-криви заядливи абе живота им е виновен че седат там а ти отиваш и ги прекъсваш , прекъсваш им пълноценното време  с "глупости", Не се отчайвай Биби, ако имаш нужда от помощ и съдействие ако трябва ще помагам.
Та да ви се похваля имаме си и DJ вече  danceg  danceg , днеска ще даваме капарото за заведението. А утре отиваме до Асеновград на разходка  danceg danceg и междувремнно дано да намеря нещо Curtsey
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: август 23, 2013, 08:28:49 »

Ох така е тука в Бургас всичко е трудно, навсякъде във всяка една институция е така-криви заядливи абе живота им е виновен че седат там а ти отиваш и ги прекъсваш , прекъсваш им пълноценното време  с "глупости", Не се отчайвай Биби, ако имаш нужда от помощ и съдействие ако трябва ще помагам.
Та да ви се похваля имаме си и DJ вече  danceg  danceg , днеска ще даваме капарото за заведението. А утре отиваме до Асеновград на разходка  danceg danceg и междувремнно дано да намеря нещо Curtsey

Yana, radwam se che vs zapochva da se izglajda pri was.
Dnes she zwynim na lichnata i tam kydeto si prawih medicinskoto, i da widim kakwo she stawa: -)
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #493 -: август 23, 2013, 08:38:33 »

стискам палци вече да не ви размотават  girl_impossible
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #494 -: август 23, 2013, 13:47:07 »

Абе бургаски булки, защо не се срещнем някъде? Да се запознаем т.н. Не ви ли допада идеята? huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: