Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:25:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206754 пъти)

Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #465 -: август 21, 2013, 11:25:06 »

Разбирам, имаш право за тези неща. Wink В Нептун малко ме съмянва да съберат 100 души, но не съм сигурна.  pardon
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #466 -: август 21, 2013, 11:26:51 »

Разбирам, имаш право за тези неща. Wink В Нептун малко ме съмянва да съберат 100 души, но не съм сигурна.  pardon

Vivi,, а вашата сватба къде и кога е?
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: август 21, 2013, 11:34:24 »

Ами сега ще проверя за Рубаят, но ми каза че по принцип не правили сватби и се държали малко студено с хората.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: август 21, 2013, 11:41:53 »

хахах сега говорих с моя колко съм притеснена и търся само и тои вика "по добре така повече хора ще поканим за този куверт " хахах той пак си иска неговата голяма сватба blush blush blush give_rose
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #469 -: август 21, 2013, 11:42:58 »

хахах сега говорих с моя колко съм притеснена и търся само и тои вика "по добре така повече хора ще поканим за този куверт " хахах той пак си иска неговата голяма сватба blush blush blush give_rose

хаххахахахахах
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: август 21, 2013, 11:53:57 »

оххх незнам къде ще го крия ххаха добре че е той да стяга положението че така съм се ошашавила.То от колкото по дълго време почваш да се подговяш по зле става. Трябваше на единия месец да решим че ще се женим а другия да се ххахаха а не 4 м..... Ама на като не зависи от нас
Активен
mouse_didi
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #471 -: август 21, 2013, 14:20:31 »

Здравейте мили булки smile Бъдещи и настоящи smile С радост Ви споделям ,че аз вече съм госпожа  yahoo yahoo yahoo Сватбата мина повече от очаквано добре! Много съм доволна от екипа който си сформирах сама, от ресторанта,от гостите от всичко! Получи се страхотен купон, без издънки, без неприятности! Мога да споделя всичко сега и ако някоя има въпроси мога да отговоря,да помагам и да подкрепя всяка една от Вас,която като мен се е притеснила -дали ще се получат нещата
,дали ще се случи изобщо сватбата  Girl_hide  но момичета толкова адски бързо минава,че аз имам бели петна яко! Много от нещата не помня как се случиха ,бях толкова развълнувана и щастлива  smile
да съм  Offtopic weddingday
Сватбата ми беше в България- много съм доволна от хората там,всички бяха толкова мили и храната беше много добра! Гостите са очаровани! Постоянно имаше лед на масата /нещо на което аз безкрайно държа/ тичаха сервитьори насам натам... Безкрайно благодаря на Краси Автанска - ''Whitemagic'', тя се съобрази с всичките ми изисквания, декорацията беше страхотна! Направи това,което исках по най-добрия начин! Невероятна е! Благодаря на Фото- Виктор Налбантов - Невероятен професионалист!!!! Познавам го от години и никога не бих доверила сватбата си на друг! Снимките идеите му и чара му са  уникални!
ДЖ-Станислав Жеков - Страхотен!!! Пусна всичките ни любими парчета!Съобрази се с гостите и музиката,която харесваме! Купона,който направи беше невероятен! danceg Благодаря на Видео- Иво Вартанян- Неповторим ,креативен и винаги търсещ уникалните моменти ,които след време да ни напомнят за един от най-важните ни моменти в живота! Торта- ''Захаро'' Великолепната торта! Уникален вкус,изглеждаше точно като снимката,която им занесох! Прическа - Диана Вартанян- Това е страхотен професионалист!!!! Невероятна жена-визия,хъс за работа,перфектна в това което прави! Грим- Арсена Андреева - блестяща! Маникюр и педикюр - Студио Алекс -Момичетата там са много много добри.Перфектно се получи и с удоволствие ще ходя винаги когато имам възможност! Ако пропускам нещо моля подсетете ме smile  give_rose
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: август 21, 2013, 14:25:54 »

Честито ! Много се радвам че всичко е минало като по вода при теб на тържеството и в живота дано продължава да ти върви така smile Girl_hide girl_wink
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #473 -: август 21, 2013, 14:28:36 »

Благодаря ти миличка! Забравих да ти кажа - обувките ми бяха златни сандалки с най-тънкия ток на света  tease но оцелях  blum
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: август 21, 2013, 14:32:56 »

хахах радвам се smile ох.. ти прочети ли за моя проблем по-нагоре nea
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #475 -: август 21, 2013, 14:38:46 »

Прочетох и ме хвана яд! Но не съм много компетентна по темата тъй като нямам никакви впечатления от Океан.... Пък и щом за половинката ти не е проблем цената,не се ядосвай мила гледай да вървят другите неща пък това е малък проблем,щом момчето се е съгласило. Този собственик не е редно да те разтройва,така че гледай напред! Ако пък се откажеш евентуално...Р-нт България за мен е добър вариант,от личен опит говоря тук. Куверта им беше 32лв. за чупливост нямам идея утре мога да ти пиша имало ли е такова нещо или не.
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #476 -: август 21, 2013, 14:55:09 »

Обадих се на баща ми каза че не са им взимали никаква такса чупливост...платили са само куверта
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: август 21, 2013, 14:59:18 »

смятай как лъжат...защото аз съм сигорна че така ни казаха
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #478 -: август 21, 2013, 15:00:31 »

Възможно е да не са взели пари на родителите ни.защото е нямало нищо счупено...нямам идея ,те поеха плащанията
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: август 21, 2013, 15:04:08 »

Да, това е важното.Ми ще го мислим при нас 1седм . имаме ако трябва и там ще звъним но нали знаеш човек като се нагласи за друго...
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: