Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:14:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206668 пъти)

bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юли 30, 2013, 07:17:43 »

Мили прекрасни бургаски булки,и моят ден мина! Толкова хубави емоции минават за миг, така че се наслаждавайте на всичко без много нерви ! Мерси за помощта и подкрепата  give_rose

Честито, мн здраве и щастие!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #346 -: юли 30, 2013, 07:36:20 »

Честито, мила!!! Здраве, любов и сплотеност цял живот!
Активен
mouse_didi
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #347 -: юли 31, 2013, 10:01:35 »

здравейте момичета smile дилема smile отново .... blum сега на дневен ред е тортата.... искам да е направена по снимка, не от каталога им защото там няма това което търся,за съжаление. чувам прекрасни неща за Захаро , като вкус като ми кажат стандартен пълнеж абсолютно нищо не ми говори.. според мен като е лято все пак трябва да е някоя по-лека торта, нали така? ама като ме питат какъв стандартен пълнеж? нямам идея какво да им кажа. 1-во това , 2*-ро не знам в Роза как са им нещата?някоя има ли впечатления? в Захаро искат адски много пари за тази която им изпратих , сега мисля и в Роза да направя запитване, но не знам там как се справят с бутиковите изпълнения? вкуса им как е ? някоя ако може да ми даде съвет ще съм много благодарна  give_rose
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юли 31, 2013, 10:05:24 »

здравейте момичета smile дилема smile отново .... blum сега на дневен ред е тортата.... искам да е направена по снимка, не от каталога им защото там няма това което търся,за съжаление. чувам прекрасни неща за Захаро , като вкус като ми кажат стандартен пълнеж абсолютно нищо не ми говори.. според мен като е лято все пак трябва да е някоя по-лека торта, нали така? ама като ме питат какъв стандартен пълнеж? нямам идея какво да им кажа. 1-во това , 2*-ро не знам в Роза как са им нещата?някоя има ли впечатления? в Захаро искат адски много пари за тази която им изпратих , сега мисля и в Роза да направя запитване, но не знам там как се справят с бутиковите изпълнения? вкуса им как е ? някоя ако може да ми даде съвет ще съм много благодарна  give_rose

Аз проверих и Роза, и амадеус и    Захаро Пратих им с имка и ми пратиха цени. Най- евтино ще ми излезе аъс Захаро.   Сега ще потърся мейлите.
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #349 -: юли 31, 2013, 10:06:03 »

не може да бъде! мислих че амадеус са най-скъпите торти....
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #350 -: юли 31, 2013, 10:06:50 »

след това Захаро и най-накрая Роза
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юли 31, 2013, 10:09:21 »

Роза Ако желаете да направите поръчка трябва да уточним за колко порции ще е тортата и с какъв вкус. Цената ще е 2.50лв/порция със стандартните ни пълнежи (ванилия, шоколад, карамел, ягода, банан, лимон, череша, мока, мента, ром, яйчен, ликьор - може да се комбинират до три вкуса). Поръчка можете да направите във всеки от нашите обекти.ММ-
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юли 31, 2013, 10:12:20 »

Захаро Стандартните вкусове са - ванилия , шоколад, карамел, шампан  и комбинациите между тях , както и плодовите кремове - портокал, ягода и лимон.С леко оскъпяване са - лабел, бишкотело ,инглезе.Описание имат на стандартни торти в сайта!
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юли 31, 2013, 10:15:33 »

Нашата ще излезе 335 като ще бъде по- малка на    два етажа за пред гостоте и другата час правоугълнал фигурките ще ни ги правят също по снимка
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #354 -: юли 31, 2013, 10:19:17 »

на мен в Захаро ми казаха 379лв. за 84 парчета.....което мен ме втрещи! 4 стотака за торта на мен ми се видяха адски много! търсих в сайта на Роза да им направя запитване ама не видях къде?
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юли 31, 2013, 10:27:13 »

на мен в Захаро ми казаха 379лв. за 84 парчета.....което мен ме втрещи! 4 стотака за торта на мен ми се видяха адски много! търсих в сайта на Роза да им направя запитване ама не видях къде?

На нас за 130 парчета
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #356 -: юли 31, 2013, 10:32:47 »

за 130 парчета са ти казали 335лв?  смятай знаех си аз ,че ми искат адски много пари
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юли 31, 2013, 10:51:28 »

и аз бях питала за цена на торта от техния каталог "Деспина " ли нещо такова (ако не се бъркам вече) на с мидички беше украсе за 160 души 300 и нещо. В розата на една моя позната за 2-те торти(на булката и кръстниците) общо 300 им зели, като голямата торта е била за 160 парчета пак .така че зависи много явно, ако е от техен каталог може ти излезе по евтино
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юли 31, 2013, 10:51:54 »

Ние нашата торта ще я поръчаме от Кети Кейк Бургас - искам шоколадови блатове, помежду тях пластове намачкани малини и пластове рикота/маскарпоне.

Така ще  я правим и мисля, че няма да бъде много сладка.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #359 -: юли 31, 2013, 11:05:33 »

Много зависи не само колко парчета са и каква декорация искаш, ако е нещо много завъртяно, естествено че ще ти искат повече пари. Не може ей така да си сравнявате офертите без да знаете кой какво си е поискал!

Нашата торта ще е от Захаро, смятам че имат най-доброто на най-добра цена - Розата от едно време правят едни сметанови маслени торти дето са ужас някакъв, а на Амадеус ми се струва доста скъпо.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: